Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Voor onze kammie

0
0
Onze kammie is vandaag jarig.
Hoewel hij niet zo vaak meer actief is hier
van harte gefeliciteerd vriend:)
:jeej:jeej:jeej:jeej

Ga hem allemaal feliciteren en spam zijn pp vol, misschien krijgt hij dan de wmr smaak weer te pakken:D

Lalab Tjendawan

0
0
610 recepten online, waarvan 544 met foto :P

Ontopic:

Hartelijk welkom in het mobiele restaurant de Voogelvlucht *)*)*)

Vandaag zitten we weer heel even in Indonesië :P

De WMR-kok heeft weer een nieuw recept erbij gemaakt, een heerlijke paddenstoelensalade.Lalab Tjendawan

Bereidingstijd: 40 minuten.
Aantal personen: 2.

Een eenvoudige maar heerlijke paddenstoelensalade, zeer geschikt als bijgerecht.
Ik heb voor deze paddenstoelensalade de champignons gekozen.
De pittigheid van deze paddenstoelensalade prikkelt net de tong.

Wij hopen dat het u weer heerlijk zal smaken!

De volgende keer heeft de WMR-kok heerlijke zoetzure pittige komkommers voor u.

Wij wensen u een prettige dag verder en tot de volgende keer *)*)*):w


Volg mij op vleesboek.nl

Top 5 van: 30-06-2013

Het gebit van de dominee:

0
0
Het gebit van de dominee:

De preken van de dominee werden enkele zondagen achter elkaar steeds korter. Van 30 minuten, naar 15, tot uiteindelijk maar 5 minuten. Zijn vrouw had al snel door wat er aan de hand was: Door een aanhoudende tandpijn werd het preken steeds lastiger. Aangezien zij zelf goede ervaringen had met het dragen van een kunstgebit, probeerde ze haar man te overtuigen er ook één aan te schaffen. Na veel gepraat ging de dominee om. De plaatselijke tandarts haalde al de oude verrotte tanden eruit en bracht een nieuw kunstmatig gebit aan. De eerste zondag daarna preekte de dominee 8 minuten lang. De tweede zondag 10 minunten. En de derde zondag... 2 uur en 48 minuten! Voorafgaand aan de vierde zondag, vroegen de kerkgangers wat er toch aan de hand was. En dus vertelde de dominee over zijn oude tanden en de aanschaf van zijn nieuwe gebit. "De eerste twee weken was het nog wel pijnlijk, maar het ging de goede kant op." "Maar dominee, hoe kan het dan dat u vorige week opeens 2 uur en 48 minuten kon preken?" "Och ja," sprak de dominee, "op die dag droeg ik per ongeluk het gebit van mijn vrouw... en zodoende ratelde mijn mond maar door!"

een fijne zottige middag

Tips voor de zomervakantie

Een politieke partij oprichten

0
0
Een politieke partij oprichten
Een krokodil wil een politieke partij oprichten, dus gaat hij het bos in om partijgenoten te zoeken. "Zeg beer, wil jij lid worden van mijn politieke partij?"
Beer: "Wat voor partij?"
Krokodil: "De Socialistische Partij!"
De beer denkt even na en zegt: "Ik loop in een bontjas, mijn vrouw loopt in een bontjas, mijn kinderen hebben allemaal een bontjas, nee, dan kun je geen lid worden van de Socialistische Partij."
De krokodil gaat verder. "Zeg slak, wil jij lid worden van de Socialistische Partij?"
De slak denkt even na en zegt: "Ik heb een eigen huis, mijn vrouw heeft een eigen huis, mijn kinderen hebben allemaal een eigen huis, nee, dan kun je geen lid worden van de Socialistische Partij."
De krokodil wil verder lopen, maar dan vragen de beer en de slak aan de krokodil: "Waarom wil jij eigenlijk een Socialistische Partij oprichten?"
Waarop de krokodil antwoordt: "Ik heb een grote bek, mijn vrouw heeft een grote bek en mijn kinderen hebben ook een grote bek..."

Wat eten uw varkens?

0
0
Wat eten uw varkens?
Er was een boer die veel varkens had. Op een dag ging er iemand naar de boerderij en vroeg aan de boer: "Wat gebruikt u om uw varkens te voeren?"
"Nou, ik geef ze mengvoer waar van alles inzit, hoezo?"
"Omdat ik van de Dierenbescherming ben en ik het idee heb dat u uw varkens niet op de goede manier voert, u zou ze geen afvalprodukten moeten voeren."
Daarna berispte hij de boer.
Een paar dagen later kwam er iemand anders die dezelfde vraag stelde. De boer antwoordde: "Nou, ik voer ze heel goed. Ik geef ze zalm, kaviaar, garnalen, runderlappen...... hoezo?"
"Omdat ik van de Verenigde Naties ben en ik denk dat het oneerlijk is dat u uw varkens op deze manier voert als er mensen zijn die sterven omdat ze niets te eten hebben."
En hij berispte de boer.
Later kwam er nog iemand die ook weer dezelfde vraag stelde. De arwanende boer antwoordde na een tijdje: "Nou, ik geef elk varken een tientje zodat ze zelf kunnen kopen wat ze willen hebben."

Nieuwe tour-doping

Fijne avond van brom-zot

De wereld rond fietsen

0
0
De wereld rond fietsen

Jef ging een wereldreis maken per fiets. Ik geloof dat hij van de kanten van Aalter was en nogal erg christelijk ingesteld. Om toch te voorkomen dat zijn vrouw hem ontrouw zou worden doet hij haar een kuisheidsgordel om en sluit die af met een sleutel. De sleutel brengt hij bij zijn beste vriend Louis die een paar kilometer verder woont. Zegt Jef tegen Louis:
"Moest ik binnen 2 jaar niet terug zijn dan moet ge de boel maar open doen en laat haar dan haar leven maar leiden zoals ze wil, ik zal dan toch wel den hoek om zijn,ge weet maar nooit."
"Ok", zegt Louis en Jef vertrekt met zijn fiets.

Jef is amper vertrokken, ik geloof dat hij nog niet in Gent was, of Louis rijdt met zijn auto voor hem in en doet hem stoppen.
"Awel, wat krijgen we nu", vraagt Jef heel verwonderd.
Zegt Louis:
"Ge hebt me de verkeerde sleutel gegeven!"

Dag 84, 1 juli 2013

0
0
Ruim één schiet niet op. Er zit maar de helft in, het volume is stukken kleiner, van ruim 2, maar vroeg in de ochtend ziet het er naar uit dat ruim 2 toch eerder leeg zal zijn. Dat verdubbelt het aantal pontonbewegingen, en we zullen als dat zo doorgaat fors langer bezig zijn met klaar maken na einde lossing. Om zes uur even met de voorman gesproken. Die vroeg of we met drie ploegen konden werken. Elk ander schip met drie kranen zou dat kunnen, maar hier wordt dat zeuren.
Punt is dat de pontonnen allemaal aan dek liggen, en die kunnen er pas weg als er voldoende lading uit is. Verder hebben we rolpontons, die over het luikhoofd rijden. Ik kan die weghalen, maar dan moeten ze toch ergens naar toe. Die dingen zijn ruwweg 18 bij 7 meter, en dat kun je zomaar ergens neerleggen. Verder is dit regengevoelige lading. Als ik m'n rolpontons eraf til heb ik ze met een regenbuitje niet zo één, twee, drie weer terug liggen. Ik geef toe dat de kans op een buitje op dit moment nagenoeg nihil is, maar als je daarvan uit gaat komt ene mijnheer Murphy om de hoek kijken en geeft je een schop onder het gat.
In het kort, nee, we kunnen niet met goed fatsoen met drie kranen draaien. Er moeten er dan twee in hetzelfde gat happen, en komen daardoor te dicht bij elkaar. Helaas kan ik zoiets slecht weigeren, als ik dat doe is het schip niet volledig inzetbaar. Dus moet je de voorman zo ver krijgen dat hij inziet dat het niet gaat. Gelukkig zijn de meeste voorlui redelijke mensen zolang er niet één of andere kantoorpief in hun nek loopt te hijgen.
Voor iemand met een beetje inzicht is het probleem duidelijk, géén drie ploegen dus.
Toen de bootsman met een matroos maar kraan drie ingejaagd om schoon te maken. Er is daar geen enkel plekje om je fatsoenlijk vast te houden. Lang leve de scheepvaartinspectie die de veiligheid zo hoog in het vaandel heeft. We doen dat soort dingen alleen als je stevig vast ligt en de kraan zo kunt draaien dat je er goed bij kunt. Dan zelf maar wat lijntjes vastmaken zodat je niet onmiddellijk een doodsmak maakt. En dan met vastgemaakt harnas de kraanarm op. Lapje met thinner mee, en poetsen maar.
Het meeste is oud repenvet dat van de kraandraad naar beneden komt zeilen. Vooral als de draden gelapzalfd worden gaat er nog wel eens een sliertje naast. En dat toont op een witte kraanarm.
Toen ze na tweeënhalf uur ongeveer halverwege waren kon ik ze er weer uit halen. Over een uurtje komt de vuilnisboer. Normaal heb je daar geen kraan voor nodig, maar omdat we twee bigbags nog hadden liggen die in San Lorenzo niet waren opgehaald hadden we dit keer de kraan wel nodig. Aansluitend maar de rolpontons naar voren geschoven. Kon de stuwadoor verder gaan met ruim twee achterkant.
Ruim één was deze ochtend een stuk sneller geworden, waardoor de trim teveel achterover kwam. Alle ballast voor zit er al in, daar zit ook geen rek meer. Dan maar achterin lossen, dan gaat het hopelijk een beetje gelijk op.
In de middag blijk dat nu ruim één als een tierelier draait, en ruim twee het erbij laat zitten. Als het zo doorgaat kunnen we morgen laat, of overmorgen vroeg pontonnetjes gooien op ruim 1, helemaal volgens de originele planning. Nu maar hopen dat de jongens schoon uitlossen. Anders moeten wij het doen. En met de kraan is het wat makkelijker en vlotter dan alles in zakjes stoppen en die één voor één naar boven takelen. Bovendien, als de stuwadoor het eruit haalt heet het lading, en is het geld waard. Als wij het doen dan heet het afval en kost het klauwen met geld om het verantwoord te laten verwerken. Vroeger deden we dat zelf: visvoer. Maar tegenwoordig staat daar zowat de doodstraf op.
Soms was het vroeger toch echt gemakkelijker.

Flink van bil gaan

0
0


Jantje moet van zijn meester als huiswerk een spreekbeurt maken over wielrenners, omdat Jantje zo opschept dat zijn vader alles over wielrennen weet. Jantje gaat naar huis en hij gaat achter de computer zitten, om te kijken of hij soms iets op kan zoeken over wielrennen, en begint over het web te surfen, snuffelt wat in vaders ’favorieten’ en begint te lezen... Opeens komt hij het woord condoom tegen, hij vraagt aan zijn vader wat, dat voor iets is, en of het iets met wielrennen te maken heeft. Zijn pa zegt, met een rood hoofd:"Eh….eh….dat is een wielrenshirtje" Even later ziet Jantje nog een moeilijk woord staan, waar hij de betekenis niet van kent. Het woord prostituee, en opnieuw hij vraagt aan zijn pa wat het wil zeggen en zijn pa zegt:"Nou eh…..dat is een een ander woord voor racefiets" Nog later ziet hij de term ‘van bil gaan’staan, hij vraagt opnieuw aan zijn vader wat het betekend en zijn pa zegt: "dat is sprinten zo staande op de pedalen…" De volgende dag in de klas: Meester: "Jantje vertel jij je spreekbeurt aan de hele klas." Jantje begint zijn spreekbeurt met: “Als een wielrenner gaat rijden doet hij zijn condoom aan, springt op zijn prostituee en gaat flink van bil tot aan de finish…."

De sport van drugsverslaafden

0
0
Hoe noem je de Olympische spelen voor mensen met een handicap?
De Paralympics
Hoe noem je de spelen voor homo’s?
De Gay-games
Hoe noem je de spelen voor drugsverslaafden?
De Tour de France

Truste tot morgen

0
0


Een vrolijke feestelijke dag voorbij
Sylvia, was helemaal onderste boven van het feest voor haar.
Was best druk met veel collega's die af en toe kwamen aanlopen
Hoogtepunt, was wel de BBQ
Ik hou het hierbij
TOT MORGEN
FIJNE NACHT
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONSWeltrusten/Goedemorgen

Grapje

0
0
Dit jaar wordt de Tour de France waarschijnlijk gewonnen door een Chinees! Een wielrenner genaamd Do Ping staat hoog in de lijsten van de bookmakers...

Excuses van Opa

Goedemorgen Dinsdag

0
0


Goedemorgen, op deze mooie dag
Na een gegoede nacht, plus ronde, gaan we er weer tegenaan.
straks de bekende ronde naar den 4akker en verders zien we wel
Straks de kippies
vierpootjes hebben
en ik??
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Aan een appelboom groeien geen peren
Browsing All 18691 Browse Latest View Live