Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

ontcijferen

0
0
._ _ .. . <> _.. .. _ <>

<> _ _ _ _. _ _._. .. ._ _ _ .._. . ._. _ <> .. ... <> _._. _ _ _ _ _ _ ._.. <>


Fijne middag van Lieve Opa

Klein bedrag--Pinnen mag

Beschuldigd van moord

0
0
Een stoere man rijdt in zijn net nieuw gekochte ferrari over de snelweg met
zo'n 250 km per uur. Opeens komt er van achter een politieauto aangereden.
De politieman geeft hem het stopsein en de ferrari stopt met rijden.
Eenmaal gestopt vraagt de politieman de man om uit te stappen.
De man stapt uit, en de politieman zegt: "Ik moet u bekeuren voor het te hard rijden, en maar liefst 250 km per uur waar u maar 120 km per uur mag rijden. Mag ik uw rijbewijs even zien?" Waarop de man antwoordt: "Heb ik niet bij me." Toen zei de politieman:
"Mag ik dan even uw kentekenbewijs hebben of uw paspoort?"
Waarop de man zei: "Nee dat pak ik niet want als ik het pak ziet u meteen dat ik een pistool in mijn laatje heb." Toen zei de politieman: "Dan moet ik helaas uw auto in beslag nemen!"
Waarop de man zei: "Nee dat kan niet, want dan ziet u dat ik een lijk achter in mijn auto heb."

De politieman acht nu de situatie zo erg dat hij zijn baas belt en vraagt direct te komen. Hij zegt tegen zijn baas: "ja, ik heb hier een man die zijn rijbewijs is vergeten en weigert zijn paspoort of kentekenbewijs te laten zien, hij heeft bovendien een pistool en een lijk bij zich?"

De baas rijdt meteen naar het punt van gebeuren.
Hij vraagt de man als hij is aangekomen:
"Meneer mag ik uw rijbewijs even?"
"Ja natuurlijk", antwoordt de man, en geeft hem zijn rijbewijs.
"Mag ik ook even uw auto controleren?"
"Ja natuurlijk", antwoordt de man, en laat hem zijn auto zien.
Waarop de politiebaas aan zijn medewerker vraagt:
"Verzin jij dit nu allemaal?"
"Nee, natuurlijk niet, die man weigerde net alles!", zei de politieman.

"Zie je nou", zegt de aangehouden man, "die zelfde politie agent die mij vals beschuldigd van een moordwapen en een moord, die zelfde man bekeurt mij ook nog eens voor te hard rijden!"

Baby oppas tijdens voetbal

Eet smakelijk wij gaan BBQ

was dat dan

Definitief

0
0
Jarenlang elke avond gechat met een fantastisch persoon.
Sinds een jaar of 2 niet 1 reactie meer.
Maar toch liet ik hem in mijn msn staan, voor het geval hij weer contact zal zoeken.
Maar nu is hij uit mijn msn verdwenen.Ik heb hem niet verwijderd.
Dus ik zal nooit te weten komen waarom er ineens geen contact meer was.
Heel jammer.
Maatje, je zal dit nooit lezen, hoewel 1 van je huisgenoten wel lid is van wmr.
Ik hoop dat het goed met je gaat en bedankt dat je me zo vaak hebt laten lachen*)*)*)

Truste tot morgen

0
0


Een zonnige, maar toch nog vrij koude dag voorbij gesjeesd..
Een fijne vrij rustige dag, vanmorgen een mooie ronde met de vierpootjes gemaakt en vanmiddag rustig in en rond mijn hutje
alles gedaan ter bevordering van de rust, zodat ik morgen weer wat kan doen, ter voorbereiding op dinsdag
FIJNE NACHT
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS
Polen

0
0
Ik ben weer in polen!

Dag 20, 28 april 2013

0
0
Een hele dag in de haven zonder echt dringende zaken, geen stuwadoorswerkzaamheden en geen bezoek van kantoor. Bilbao is net iets te ver weg om op een dag heen en weer te kunnen redden vanuit Amsterdam. Dus Le Havre, bij uitzondering La Palice bij Rochefort, en verder komen de jongens niet. Om de noord houdt het normaal gesproken op bij Hamburg.
Als er echt stront aan de knikker is komen ze toch wel, al is het in Korea of Japan, maar voor routine-bezoekjes is Bilbao toch te ver. Uiteraard zijn er dingen te doen, die zijn er altijd. Maar als je zo geredeneerd kun je 24/7 aan de gang blijven.
Machinisten hadden nog wat in de vetput te knutselen, maar zelfs dat viel mee.
Morgen, maandag, krijgen we natuurlijk de hele kudde over ons heen. We krijgen minimaal een supercargo uit Nederland, één of twee man surveyors (vader en/of zoon), die Engels zijn, maar plaatselijk wonen. Ik ben ze al eerder ze tegengekomen. Normaal hebben ze, net als elke surveyor, altijd wat opmerkingen, maar in dit geval zal het meevallen, omdat de hele procedure al vastligt. Er is daardoor maar heel weinig ruimte om extra eisen te stellen. Wat de surveyor(s) dus te doen hebben is de lading inspecteren voorafgaande aan de belading. Als ze slim zijn hebben ze dat al gedaan, tenslotte wonen ze om de deur. Verder of de lading volgens de procedure geladen en vastgezet wordt.
Voor dat vastzetten krijgen we een walploeg. Deze dingen worden alleen met lassen vastgezet, de zogenoemde clips. Dat zijn stukken staal die over de fundatie heen passen. Als het goed gebeurt kan de lading echt geen kant op. Nadeel is dat bij de lossing de clips eerst weggebrand moeten worden voordat de lading opgetild kan worden. Hoeft geen probleem te zijn als de snijploeg klaar staat op het moment dat het schip vastligt. Maar dat is pas een punt van zorg bij de lossing.
Er moeten dus voldoende clips zijn en die moeten goed vastgelast zijn. Als dat het geval is er niks in de weg.
Nog maar een rondje gelopen en toerist gespeeld. 's Ochtends regende het, en hoewel je tijdens regen prachtige stemmingsfoto's kunt maken wordt je er wel nat van. 's Middags klaarde het op en kregen we zowaar af en toe een zonnetje te zien. In de zon en uit de wind was het best te handhaven.
Van het schip de kaai op en stroomop gekuierd, Bilbao zelf ligt aan een rivier, de Ria de Bilbao (formeel dus geen rivier maar een inham, net als een fjord) en wij liggen aan de mond ervan, zo'n 10 km van het centrum. De hele Ria langs liggen er echter (voormalige) vissersdorpjes die in de zomer best gezellig zijn. Nu was het alleen te vroeg in het seizoen en was er geen niks te beleven. Een stukje verderop ligt er een zweefpont, net als in Rendsburg over het Kieler kanaal. Dat is een bijzondere constructie van staal. Volgens de bordjes (er was zowaar een Engelse vertaling) was het ding ontworpen door een leerling van Gustaf Eifel, eind 1800. Het is in wezen een hoge (dik 40 meter) stalen vakwerkbrug, waaronder aan kabels een platform hangt. Het verkeer rijdt en loopt dat platform op en met een loopkat wordt dat platform naar de overkant gereden. Simpel en het werkt ook nog. Er zijn er maar een paar van in de wereld.
Als rechtgeaard toerist kozen wij voor de lastigste en duurste oplossing: Met de lift naar boven, lopend naar de overkant en weer met de lift naar beneden. Zeven euri's de man. Oversteek met de pont was 35 cent. Wie het breed heeft kan het breed laten hangen, zullen we maar zeggen. Overigens was onze ticket een retourtje en een oversteek een enkeltje. Waren we maar 100× duurder uit. Maar daar kreeg je ook wat voor. Flink koud en winderig was het bovenin. Maar ze hadden wel luidsprekertjes opgehangen waarmee ze een muziekje lieten horen. Vivaldi volgens de kapitein. En uiteraard een behoorlijk uitzicht over de rivier en de haven.
Aan de overkant een rondje gelopen, maar er was, tenminste op loopafstand, niet veel bijzonders te zien. Maar weer terug met de pont, en daar ook maar een rondje gelopen. Een terrasje opgezocht, uit de wind en in de zon, en prinsheerlijk een biertje gedaan. Nog een stukje door het oude gedeelte gesjouwd en in een soortement lunchroom een broodje gegeten. Toen hadden we er genoeg van en zijn maar weer terug aan boord gegaan. Machinist, die ook mee was, klaagde erover dat hij bijna een frisse lucht vergiftiging had opgelopen na zoveel maanden in dat stookhol van hem.
't Is weer eens wat anders dan tien keer die boot op en neer.

Maniac

0
0
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Net de film Maniac (2012) gekeken.
Best een goede film :D. Aanradertje voor de horror/thriller fans :ja

De soundtrack:

Weltrusten/goedemorgen

Opa en de felicitaties

Goedemorgen Maandag

0
0


Goedemorgen, op de dag voor de dag der dagen.
Jawel, na een gegoedenacht van 2 uurtjes plus ronde, gaan we de laatste voorbereidingen treffen voor ons eigen kroningsfeest.
Er worden straks 3 koetsen gebracht met 6 paarden (Frieze), gratis beschikbaar gesteld door 3 verschillende mensen en als dank mogen ze koetsier spelen en een elektriekehoutenpaardentram met vier paarden (belse) en ook die eigenaar mag gratis koetsier spelen..
Daarna gaan we de koetsen versieren voor het grote feest morgen...
straks de kippies
vierpootjes hebben
en ik??
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Ik zet in vol vertrouwen de eerste stap. Je hoeft de hele weg niet te zien. Zet gewoon de eerste stap.

Top 5 van: 28-04-2013

Als ik de baas zou zijn:

0
0
Als ik de baas zou zijn:


Een leraar geeft zijn klas opdracht een opstel te schrijven. De titel is 'Als ik de baas zou zijn'. Alle leerlingen denken er over na en beginnen druk te schrijven... behalve één jongen. De jongen zit de krant te lezen. De leraar spreekt hem aan: "Je moet je hele opstel nog schrijven." De jongen kijkt op van zijn krant, hij kijkt de leraar rustig aan en zegt: "Dat soort dingen laat ik dan over aan mijn secretaresse."

Thermodynamica van de hel

0
0
Thermodynamica van de hel
Hoe heet is het in de hel? - Een waargebeurd verhaal.
Een professor in de thermodynamica had een huiswerkopdracht bedacht voor zijn laatstejaarsstudenten.
De opdracht bestond uit slechts één vraag:
Is de hel exotherm (geeft hij warmte af) of endotherm (neemt hij warmte op)? Beargumenteer je antwoord met een proef.
De meeste studenten schreven een antwoord over hun gedachten met gebruikmaking van de wet van Boyle (gas koelt af wanneer het uitzet en warmt op wanneer het samengeperst wordt) of een variant hierop.
Eén student schreef echter het volgende:
Eerst moeten we weten hoe de massa van de hel verandert in de tijd. Dus moeten we weten wat de snelheid is waarmee zielen de hel binnenkomen en de snelheid waarmee ze weer vertrekken.
Ik denk dat we gerust kunnen aannemen dat wanneer een ziel in de hel terecht komt hij er niet meer uitkomt. Dus vertrekken er geen zielen.
Om te weten te komen hoeveel zielen er naar de hel gaan, moeten we kijken naar de verschillende religies die er tegenwoordig op de wereld bestaan.
Een aantal van deze religies beweren dat wanneer je geen lid van deze religie bent, je naar de hel gaat. Aangezien er meerdere van dergelijke religies zijn en mensen geen lid zijn van meer dan één religie, kunnen we aannemen dat alle mensen en alle zielen naar de hel gaan.
Met de gegeven geboortecijfers en sterftecijfers kunnen we verwachten dat het aantal zielen dat naar de hel gaat exponentieel toeneemt.
Nu moeten we gaan kijken naar de snelheid waarmee het volume van de hel verandert omdat de wet van Boyle zegt dat wanneer de temperatuur en de druk in de hel hetzelfde blijven, het volume van de hel groter moet worden naarmate er meer zielen worden toegevoegd.
Dit geeft twee mogelijkheden:
1. Wanneer de hel minder snel groter wordt dan de snelheid waarmee zielen de hel binnengaan, zullen de temperatuur en de druk in de hel toenemen totdat de hel explodeert.
2. Wanneer het volume van de hel sneller toeneemt dan de toename van het aantal zielen in de hel, zullen de temperatuur en de druk afnemen en zal de hel bevriezen.
Welke van de twee mogelijkheden is nu waar?
Als we uitgaan van de stelling van mevrouw Monique van Dijk gedurende mijn eerste jaar: "Dat het zal vriezen in de hel voordat ik met jou naar bed ga" en het feit in aanmerking nemen dat ik er nog steeds niet in geslaagd ben om een seksuele relatie met haar op te bouwen, dan kan stelling twee niet waar zijn en dus is de hel exothermisch.
Deze student kreeg als enige een tien.

Amsterdam knipt 600 fietsen weg

Jeeej! Jubileum!

0
0
Mijn eerste lustrum hier....
Voor degenen die me een kadootje willen sturen ;) : lustrum is samentrekking van Lust Rum :P
Browsing All 18691 Browse Latest View Live