Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Marios voice

0
0

Mario's voice

I LOL'led

Foto vreemde pijl BBQ

sorry bouwertje yes my deare

0
0
1 heb je zin in dit interview?
Ja hoor, leuk
2 hoe kom je aan je wmr naam?
Ik was net schone schijn aan het kijken toen ik een naam aan het verzinnen was
3 met wie zou je op een onbewoond eiland willen zitten?
Met mijn verloofde, Lidwien
4 favo vakantieland?
Absoluut Duitsland
5 leukste moment ooit?
Heb vorige maand mijn vriendin ten huwelijk gevraagd, echt supermomentje
6 ik hoorde dat er iets is met keulse potten??
Ik hoor hieraan dat jij contact hebt met Stora
7 favo website?
www.facebook.com, echt verslaafd, en soms WMR, maar laatste tijd ben ik er weer wat minder
8ik hoorde dat je heel mooi kunt zingen, wanneer ligt je cd in de winkel?
Hihi Ik hoop heel snel, maar ik denk niet dat je van de muziek gaat houden
9wil je nog iets zeggen tegen de wmr'ers?
Still lovin' you!

morgen ook een bouwertje. ik zal proberen op tijd te zijn!!

kiwi

0
0
Ik lees net dat in 1 kiwi, evenveel vitamines zitten als in 60 zakken patat.
Dus ik sla even aan het rekenen en km erachter dat ik veels te weinig patat eet

Top 5 van: 02-08-2012

lachende Poppy

Mars in Swing

0
0
Een mars in swing
Hoe verzin je het

Eerste nummer

geloven of weten?

0
0
"... religies zoals wij ze nu kennen, zullen worden getransformeerd tot iets heel anders. Dan zal het geen geloof meer zijn, maar een spirituele ervaring.
Mensen zullen Jezus en andere meesters werkelijk kunnen zien en met hen kunnen praten.
Het zal een echte ervaring zijn.

... alle is leven één.
Er is maar één leven en dat leven stroomt door jou, door mij, door je vrouw en kinderen, door de leeuw, de olifant, de tijger en de mier. Dat leven stroomt door de bomen, door de zon en de maan en door het hele universum. Ditzelfde leven drukt zich uit in al die levensvormen en dat is wat we God noemen.
God is niet verschillend van de schepping.

... alle mensen kunnen in die staat van Godsbewustzijn leven. Het is de natuurlijke staat van bewustzijn voor alle mensen.

Als iedereen het zo ervaart, dan is iedereen God. Dat is het uiteindelijke doel. Er bestaat in de hele schepping alleen maar God. Hoe zou er iets anders kunnen bestaan dan God? Dat is onmogelijk.
Alles wat bestaat, is Goddelijk."

wmr mail record

0
0
dankzij mamsie is er een record bij mij gevestigd.

Je hebt momenteel 1000 berichtje(s) in je inbox.

op naar de 2000

eindelijk weer jarig

0
0
eindelijk weer jarig

Lolliebollig: Deel 2

Hellup!

0
0

AARGH!
Met dit plaatje ben ik inmiddels wel bekend.
Ook met "MEMORY_MANAGEMENT" erop.

Heeft iemand een idee wat ik ertegen kan doen?

bouwertje met KOJAK

0
0
1 heb je zin in dit interview?
Ja enorm!

2 hoe kom je aan je wmr naam?
Dat is een soort van anagram van mijn voor- en doop naam

3 met wie zou je op een onbewoond eiland willen zitten?
Shiftah. Mijn bloedstollende vriendin.

4 favo vakantieland?
mmmm dat zijn er eigenlijk meerdere. Maar doe toch maar Frankrijk.

5 leukste moment ooit?
De geboorte van mijn dochter natuurlijk.

6 hoe ben je op wmr gekomen??
Omdat mijn (h)ex in de horeca werkte en ik veel s'avonds thuis zat, terwijl mijn dochtertje op bed lag. Bij het surfen kwam ik ineens hier terecht.

7 welk beroep beoefen je?
Ik werk voor Intratuin, en hou me met van alles bezig, maar niet met plantjes. Momenteel ben ik voornamelijk met de kerst bezig.

8 wat vond je van dit interview?
Beetje kort, en het had van mij best wat heftiger gemogen.

9wil je nog iets zeggen tegen de wmr'ers?
Nog heel veel, maar ik hou het nu maar bij: Iedereen is mijn WMR vriend, totdat het tegendeel bewezen is.

Succes er mee Bouwboy.
leuk initiatief.

Hmm

spiritueel en wat?!

0
0
waar te beginnen?
als eerste, ik ben van school gestuurd, en ergens ben ik er toch wel blij om. heel de mode wereld is zo oppervlakkig en egoïstisch. leuk creativiteit, maar elkaar met woorden vermoorden gaat mij wat te ver. ik ben klaar met de meiden die denken dat ze alles zijn en alles kunnen, ik ben klaar om met vijftien meiden in een klas te zitten en elkaar figuurlijk neer te schieten tot er iemand af valt. er zal altijd een pispaal moeten zijn, waarom ben ik altijd die pispaal? ik ben er even helemaal klaar mee. twee bedreigingen, een agressie training en psycholoog verder, en ik zit zonder opleiding, werk en levens lust.

inmiddels heb ik een therapeut, een spirituele man die al wat heeft mee gemaakt, soms word ik er gek van, maar hij heeft wel gelijk. ik heb tijden geen rust gehad. ik heb wel gedroomt maar niet geslapen, ik heb wel geknockt maar niet gevochten, ik heb verloren maar ben de wedstijd nooit aangegaan.

ik ga een beroepskeuzetest doen en als daar iets uit komt, ga ik kijken of ik ergens een opleiding kan vinden om gewoon een stereo type kantoor baantje te vinden. het creatieve gooi ik liever weg. ik ben klaar met dat soort type mensen. dit klinkt alsof ik niks snap van de wereld en iedereen een label geef maar, dat is niet zo. het is gewoon dat de gemiddelde persoon uit een beroep vaak het zelfde is als de ander. en er zal er altijd wel een uit springen, maar gemiddeld is gemiddeld. de gemiddelde mode student of ontwerper, denkt dat hij/zij alles is, de wereld kan veranderen, de beste is op dat gebied en als er iemand in de weg loopt doet hij/zij er niet moeilijk over die persoon de grond in te stampen.

ja, nu ik dit zo schrijf gaan er wat namen door mijn hoofd, drie zelfs, en als een van die drie dit leest, hoop ik dat de rest van mijn oude klas dit ook leest. ik heb een hekel aan heel die school, op die school raakte ik echt mijn diepte punt, mijn moeder begreep me niet en reageerde juist zoals ze niet had moeten reageren, mijn vader had niet eens door hoe erg het wel niet was. nee, ik heb geen zelfmoord poging gedaan, maar wel een oude slechte gewoonte weer op gepakt. inmiddels gelukkig ook weer achter me gelaten. want diep van binnen wil ik niet met littekens op mijn armen en benen rond lopen. ik heb er al een aantal van de middelbare school. daar wil ik het bij laten.

ik wil niet dat deze egoïstische meiden, deze duivelse gedaantes, deze zielen van de hel, me zo ver krijgen mezelf iets aan te doen. ze zijn niets beter dan dat. een van de drie meiden, die wist slim te spelen en me eerst als vriendin te krijgen, daarna misbruikte ze dat. dat is slim maar ook vals. de andere twee waren als twee middelbare school meiden, gemeen doen als er geen docenten bij waren, natuurlijk liegen als er naar gevraagt werd. en logies, ze werden gelooft. zelfs van een fucking ROC had ik niet verwacht dat de docenten zo DOM kunnen zijn. maar goed, je kunt een wapen zo op straat kopen dus van het niveau in ons kleine landje is niet veel te zeggen. it could be worse, it could be raining. een quote uit een film die ik laatst zag, nee geen young frankenstein uit 1974, veel erger, latter days, een romantische comedy over homo's, waarin het twee keer word gezegt.

ik denk dat ik daar naar ga leven de komende tijd, al regent het vaak in nederland. maar daar hebben we een vervolg op: oh, yeah, it is raining.
ik ben klaar met het masker op zetten en maar doen alsof ik vrolijk ben de hele tijd, ik ben klaar met gevoelens hebben die eigenlijk niet van mij zijn.

ja dat ook nog, schijnbaar is het mogelijk dat je aura open staat en je chakra's geblockt zijn, of hoe je dat ook schrijft. dat heb ik een aantal jaar gehad, een open aura, iedereen die in een kilometer om me bevond, daarvan nam ik de mood over. vandaar dus mijn wispelturigheid. ik ben er klaar mee. ik ben klaar met iedereen om me heen die iets van me verwacht. ik doe wat ik wil wanneer ik het wil. en als er iets van me word verwacht, dan doe ik het niet. mijn moeder denkt al dat ik steke blind ben voor detailles. zo simpel eigenlijk. ruim je asbak op maar laat er een staan en reageer verbaast als iemand vraagt waar de gordijnen zijn gebleven als die op de grond liggen om gewassen te worden. nee ik ben niet dom, gewoon lui en niet gemotiveerd om daar verandering in te brengen. inmiddels is het bijna drie uur in de nacht en ben ik nog altijd niet van plan naar bed te gaan. sinds er iemand is langs geweest om ons huis stabiel te maken qua energie velden en mij weer in balans heeft gebracht met mijn aura en chakra's, ben ik niet bang voor het donker of de trap. nee, ik ben klaar met de angst, ik ben klaar met de mensen die me als bedreiging zien of me gewoon niet mogen als ze me niet kennen. ik ben er helemaal klaar mee. ik volg mijn eigen weg, de weg die ik zelf bepaal, de weg die ik zelf maak. ik ben bijna 19 jaar oud, vele denken dat ik niks van het leven weet. maar ik heb al bijna 10 jaar diabetes dus weet wat lijden is, ik heb een opa en een neefje verloren dus weet wat verdriet is, ik heb jaren in mijn leven gehad dat werkelijk niemand me begreep en niemand me kon helpen dus ik weet wat alleen zijn is.

voor iemand van 18 jaar, heb ik wel echt veel ervaring en wijsheid van wat het leven nou eigenlijk kan zijn. maar ja, it could be worse it could be raining.

Top 5 van: 03-08-2012

Im back In the Mood! (GB)

0
0
Hmm
Yesterday I was a little down, I had a conversation that I disliked the subject, and now, I'm back In the Mood!

Grrr...

0
0
###############################################
Grrrrrr.....

Zit ik een beetje muziek te luisteren, op een GEWOON volume
Komt m'n pa binnen.
Begint gelijk te zeiken dat de muziek te hard staat

Schuitje varen....

0
0
Papsie heeft het er maar druk mee.
Aan het nieuwe huis van onze dochter moet hard gewerkt worden en dat is Papsie wel toevertrouwd. Muurtje weghakken en weer opbouwen een eindje verderop, het is allemaal geen punt.
En zo is hij hele dagen bezig. Met groot enthousiasme, ook dat.
De caravan heeft hij mee, als onderkomen want dat is handig.

Wat hij ook meeheeft, dat is zijn modelboot, die hij gebouwd heeft, en die uitgerust is met een motor en een afstandsbediening, en dus volledig vaar-vaardig is.

En omdat het huis van dochterlief vlak langs de Amstel ligt, was het dus wel heel erg leuk om daar even mee te gaan spelen.

Bootje in het water,en varen maar. Dat levert in de regel nogal wat bekijks op, want het ziet er echt erg leuk uit.

Een mevrouw in een auto was gestopt om te kijken en die riep: Stuur hem eens hier naartoe, dan kan ik hem beter zien!

Wat er ook aan kwam varen, dat was zo'n roze feestboot die op weg was naar de botenparade van de Gay-pride.

En al die roze kerels keken hun ogen uit
naar dat kleine bootje waar ze langs voeren, dat was echt lachen.
Ik denk dat er altijd wel iets te zien iets bij mijn dochter, is het haar Pa niet, dan is het wel iets anders!

Dag 57, 31 juli 2012

0
0
Om 6 uur de kooi uit, en om half zeven aan dek. De supercargo kwam er ook al aanrijden. Even overlegt over de laatste ontwikkelingen op het front van de stutjes, sjorringen en de verdeling van de containers. Die vent is echt niet te benijden. Hij maakt niet alleen voor ons dagen van 0700 tot 2300, maar er ligt nog een ander schip van de rederij binnen, die is afgelopen zondag binnen komen zeilen. Die komt papier laden. Daar heeft 'ie zich óók me te bemoeien.
Dat binnen komen zeilen is overigens vrij letterlijk op te vatten. Hij wilde zonder sleepboten achteruit varend met stuurboord voor de kant komen, krijgt een drukkert van de wind en zit gelijk met z'n kont op een bolder. Vier dagen geleden hadden ze hem in dok uitgedeukt, zit er wéér een bluts in. Bij de tweede poging is hij wat verder van de kant gebleven, en toen ging het wel goed.
De voorman wilde bij ons gelijk helemaal voorop beginnen. Helaas voor de goede man lagen daar nog de twee beams die in het oorspronkelijke plan konden blijven liggen. Gisteren had ik om middernacht geen zin meer om die ook nog eens weg te pikollen. Al met al ben je toch gauw een uurtje bezig en tegen de tijd dat je klaar bent is het na enen. Dan ben je de andere dag helemaal een zombie. Tijdens werkenstijd van de stuwadoor konden we mooi voorbereiden. Het tillen zelf duurt hooguit een kwartiertje. Daar ging de bootsman dus mee doende en ik samen met de derde stuurman twistlocks klaarleggen voor de containers.
Die hadden we de vorige haven (Hull) al uit de store gehaald. Die dingen zijn opgeslagen in aluminium bakjes van ongeveer 1 m³ en wegen vol 1 à 1½ ton. voor een goede 100 containers heb je een dikke 400 locks nodig. Normaal 2 bakjes, maar omdat je niet tekort wilt komen had ik er drie uit laten halen. Gelukkig maar. Op het laatste moment werden er nog zo'n 20 containers bijgeboekt. Verder kwam uit Schiedam het bericht dat de haven op ons plekje maar 7,5 meter diep was. Toegestane diepte 7 meter. Onze prognose voor de diepgang in Schiedam was 8,5 meter, uitgaande van voldoende stabiliteit om dat zware stuk te kunnen laden. Op de vraag of we met 7 meter konden aankomen was dus het antwoord simpel.
Onder het laden van de containers door was de lasser nog steeds bezig met het zetten van extra stoppertjes, we konden er toch niet onderuit. Misschien wel, maar dat zou tijd kosten, en een schip laten liggen is duurder dan een handvol stoppertjes.
Gelukkig ging het traag met de containers, dus toen de stuwadoor eindelijk op het plekje aangeland was waar de lasser bezig was, was deze net klaar. ruim dicht, van de wielen, en doorgaan. In de tussentijd was de stuwadoor ook nog eens af en toe bezig om azipods van diepladers te tillen en dat duurde ook een half tot een heel uur per azipod.
's Avonds laat kregen de hoge heren eindelijk door dat het wel erg traag ging. Gelijk werden er vier vrachtauto's ingezet om de containers naar het schip te rijden, en zodoende waren we toch om half twaalf klaar. In de tussentijd waren de jongens bezig om de containers vast te zetten. De ene keer doet de stuwadoor dat, en als die het vertikt kunnen mijn mensen opdraven. Die dingen moeten toch vast.
Gelijk de loods aan boord en een uurtje na klaar laden was het vertrek.
Browsing All 18691 Browse Latest View Live