Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

aiaiaiphine!

Top 5 van: 30-07-2012

40 Verjaardag Special!

Verjaardag strip

Een orgel dat op steroiuml;den loopt...

0
0
Ik wist niet dat orgels hyper konden zijn

Het tegendeel is bewezen

Wie ben ik en wat doe ik (probeer ik te doen)

0
0
Nou daar zijn we dan, was ff kijken hoe en wat, kan net mijn pc aan en uit zetten, dus bloggen????

Ik ben dus Balou, ben 52 jaar en getrouwd met meneer Balou van 34.
Jaja, mij hoor je niet over een leeftijdsverschilletje van een jaartje of.....

Verder heb ik 2 meiden, de oudste is 30 en de jongste is 21 jaar, ze wonen beiden op zichzelf (jongste in een leefgroep voor autistische jongeren) en oudste met haar vriend samen.

We hebben samen 7 honden: Misty (8 jaar een Border) Levi( 2 jaar Shih-Tzu), Luca(7 jaar kruising Jack) Gizmo(4 jaar Shih-Tzu) Shady (6 jaar en Chihuahua) Smokey (1 jaar en Shih-Tzu) en Poppy (1 jaar en Chihuahua).
Een hele bende hier dus!
Onze aanvoerders Reno (fox van 14 jaar) en Yen (15 jaar en border) zijn helaas het afgelopen jaar overleden.

Dus de rangorde moest ff opnieuw bepaald worden, inmiddels is de rust wedergekeerd haha met aan het hoofd mevrouwtjes Gizmo en Misty, de rest sukkelt erachteraan.
De heren zijn fel in de minderheid en zo gedragen ze zich dus ook, niet alleen "balloos" maar ook nog overschreeuwd door 5 "vrouwen" ach wat kan het leven zwaar zijn he.

We maken heel wat mee met de beessies, niet alleen maar verdrietige dingen hoor, maar ook vele leuke momenten!
Hoe zijn we aan zoveel honden gekomen?
We zijn begonnen met een verwaarloost en mishandeld hondje en daar kwamen er steeds meer bij van mensen die ze of niet meer konden verzorgen, of die we op namen i.v.m. verwaarlozing enz.

Mijn jongste dochter is autistisch en we merkte dat ze erg goed met de honden omging, ze vertelde al haar zorgen aan ze en deelde ook aan de hondjes mee hoe verschrikkelijk haar boosaardige moeder was, omdat ze niet mocht snoepen 24 uur per dag.

We merkten dat het zéér goed werkte om haar, haar gevoelens te laten uiten, de boze buien werden steeds minder en waren NOOIT tegen de honden gericht.
Aangezien meneer Balou ook een autistische stoornis heeft (klinkt zo lekker fout he, stoornis) en ook helemaal wild van honden is, zijn we dus met zijn velen nu.

Voordat jullie je druk gaan maken, dat het zielig is voor mevrouw Balou, mevrouw Balou schijnt volgens oudste dochter ook niet te sporen (lief bedoeld) want hey zeg, zomaar 7 honden in huis!!!!

Verder teken ik graag (als de honden mijn potloden en verf niet opvreten) en ook lees ik graag, meestal moet je het boek zoeken tussen al het gekrioel op de bank.
Ga ook graag met de honden op stap naar de Drunense duinen of zo.

O ja, ik luister ook graag naar muziek( mahám op deze leeftijd hoor je van Fransje Bouwer te houden, niet van CygnusX he!!)
Geintje, de meiden vinden het leuk hoor.

Hehe, das alvast heel wat voor een eerste keer he, en nu nog zien dat het onder mijn naam komt te staan, of gebeurd dat vanzelf, voor mutsen zoals ik?
Gr. Balou

Cyanideamp;Happiness

Verjaardagstrip deel 2

Lekker fris en fruitig

0
0

Eerst mijn broer toen Kameleon, de volgende was het hondje van Ozzy en vandaag was ik aan de beurtEn het voelt weer lekker kaal en luchtig aan, want ik ben ook naar de kapper geweest.
Ik weet me soms geen raad met mijn haren als het zo lang is.
Mijn haren vallen dan uit, en ondertussen groeit het als kool
Een knipje hier en wat jeuk in de zij daar, en wat bzzz daar en hups-sakee het was er lekker af.

Ik voelde me meteen weer veel energieker en frisser en ik kan nu lekker met mijn boevinnetjes coupe de straat op... want het wordt morgen warm volgens de weer goden en de berichtgevende, en dan is een frisse briesje wel lekker in de nek.

Top 5 van: 31-07-2012

Awesomeness ten top

A380

0
0
Daar ga ik dan, met de eerste A380 Airbus vlucht van Schiphol naar Dubai. Wat een groot vliegtuig zeg. Bijna tijd om te boarden.
Het avontuur is begonnen, ik zal af en toe wel een verslagje schrijven hier.

net een film

0
0
zitten we koffie te drinken, stoppen er 2 personenauto's voor mijn huis.
stappen er 4 agenten uit.
1 pakt uit zijn kofferbak een stormram
2 agenten bellen aan , aan de overkant en die man kwam gewoon aan de deur.
Agenten gingen daarna de straat in en kwamen 10 minuten later met iemand anders aanzetten en die mocht meerijden met ze
Nou bedenk ik, als die overbuurman niet thuis was geweest, dan hadden ze dus gewoon de deur opengebroken en waren toch naar binnen gegaan.
Was best spannend

thuis

0
0
we zijn thuis.
nu ontdek je eigenlijk hoe lui je bent geworden. maandag om 07.00 op de fiets zitten.

Dag 56, 30 juli 2012.

0
0
Vandaag de hele dag aan het laden geweest. Je kunt zeggen van de Finnen wat je wilt, maar spullen hebben ze. De heren stuwadoors zijn er weliswaar elk ogen blik vantussen voor alweer een break (ca 30 min per twee uur), maar productie hebben ze wel. Voor de zware stukken, motoren van Wärtsila van 130 ton per stuk, hadden we twee walkraantjes van 100 ton SWL (Safe Working Load) en voor de kistjes nog eentje. De jongens hadden haast, want het zwaar transport om de machientjes naar het schip te rijden waren voor een bepaalde tijd besteld, en als je daar overheen komt kost dat duiten. De supercargo kreeg dan ook zowat een hartverzakking toen ik dichttrok wegens regen. Die machientjes kunnen er wel tegen, maar eronder ligt de lading uit Hull, en die mag niet nat worden. Toen het voor een tweede keer ging regenen heb ik dan ook maar gedeeltelijk gesloten. De "super" moet langer mee dan vandaag.
Toen de machientjes er in stonden moesten er stoppertjes gelast worden. Van te voren was door de rederij een berekening gemaakt hoeveel er op moesten komen. Die ging uit van zogeheten T-stoppers. Alleen waren die niet beschikbaar, en het zou te lang duren ze te maken. Dus is het schip (kapitein, supercargo en ik) akkoord gegaan met een dubbele hoeveelheid driehoekstoppers. Die kunnen wat minder kracht opvangen, vandaar die dubbele hoeveelheid.
De verscheper in Parijs had twee vertegenwoordigers gestuurd om te zien of alles wel goed zou gaan. En toen zaten die twee Fransozen tegen het onderdeks. "Daar hebben we geen berekening van!" Klopt, maar met een dubbele hoeveelheid stoppers en sjorrings heb je meer dan gevraagd. Toen werd à bout portant besloten dat de hoeveelheid nogmaals verdubbeld moest worden. Bovendien moesten de lassen gecontroleerd worden door een onafhankelijke surveyor. De lasser is toen tot 11 uur 's avonds bezig geweest om nog wat stoppertjes bij te lassen. De rest moest de andere dag maar gebeuren.
De stuwadoor ging maar door met z'n kistjes, totdat bleek dat de opgegeven afmetingen niet klopten. Het paste niet! Bovendien kwamen ze met meer kistjes aandragen dan oorspronkelijk op de lijst stonden. Dus het stuwplan maar weer eens omgegooid. De containers van tussendek 1 naar de derde laag aan dek, twintigvoeters van voorop naar achterop en die ruimte die daardoor vrijkomt voor de extra containers die wel gepland waren maar niet op de lijst stonden. Daarvoor moeten dan wel strongbeam en de laadbalk een ander plekje krijgen want hun vaste plek is de veertigvoets bay voorop. De Dakar lading gaat dan van tussendek 2 naar onderruim 2 waar de Port au Prince staat. De Port au Prince gaat dan naar tussendek 1 waar eerst de veertigvoeters stonden. In tussendek 2 komt dan wat ruimte voor de extra twintigvoeters. Als je dat allemaal niet meer bij kunt benen kunnen we mekaar een hand geven.
Uiteindelijk is het wel allemaal terecht gekomen, maar we hebben uiteindelijk wel fors meer containers aan dek dan oorspronkelijk de bedoeling was. Dat heeft uiteraard consequenties voor de stabiliteit (hoe meer je ergens bovenop stapelt, hoe eerder het omdondert, dat weet iedereen van meer dan twee jaar oud), maar dat bleef binnen de perken.
Om half twaalf trok de stuwadoor aan z'n stutten, maar toen stond alle ruimlading er in, en het eerste rijtje containers aan dek. Ruimpjes dicht en knorren. Morgen om zes uur gaat het wekkertje weer.

De gestoorde BBQ

0
0
Afgelopen vrijdag heeft mijn jongste dochter een bbq feestje gegeven samen met een paar vrienden bij haar uit het huis.
Ze is in de winter jarig, dus weinig aan, na al 2 jaar de suggestie gegeven te hebben om het een keer in de zomer te houden met zwembad en bbq, was het dan zo ver.

Manlief, zou de kids ophalen,half 1 de eerste en dan nog een "verre" vriend helemaal uit Friesland van de trein.
Zitten ze met zijn allen aan de tafel, zegt er eentje, hey, dus er hebben er nu 2 geen autisme hier, ik zeg wie dan nog meer als ik?
Ja riep vriendje Friesland, ik heb gisteren de diagnose ook gehad hoor......
Vonden ze met zijn allen om te gillen schijnbaar.

Mam, jij hoort er niet bij hoor roept dochterlief, ach oppert de rest, mams is toch ook gestoord....en bedankt schatjes van me hahaha.

Het is een hele leuke middag geworden, er werd gezwommen, de Chihuahua ging zelfs mee het zwembad in!
De bbq was ook een topper, alleen veel te veel natuurlijk weer eens (en soms smaakt het toch nét ff iets minder als ze de slachtmanieren gaan zitten bespreken he).

En s'avonds ging heel het zooitje gezellig met de drank onder de pergola.
Ik had een paar foto's gemaakt en op één foto staat zo'n vreemde "verschijning" een soort hele grote verlichte pijl recht boven de kids, op de foto van een paar seconden erna staat er nix (afgezien van het aardig dronken wordende bende).

Heerlijk die gesprekken, zo puur, zo open en zonder gene, ik dacht, kan menigeen nog wat van leren!

Jaren terug zei iemand eens tegen me, wat ben jij een open boek zeg, dus ik dacht, is het zo erg dan?
Ik vroeg een paar dagen later aan een goede vriend, ben ik zo'n open boek joh?
Antwoord: Mens, jij bezit geeneens een kaft....(thnx Marcel)
Door de jaren is het wat minder geworden denk ik (ik hoor jullie denken, verdomd, was het nog erger dan)Top 5 van: 01-08-2012

Geit

0
0
In het eerste liedje moet het Vox Humana (Menselijke Stem) register ge, eh, gestemd worden
Het wordt ook wel het Geitregister genoemd
Je herkent 't als je het hoort

youtube dankzij kristel

0
0


hoppelijk doet het filmpje het

In The Court of Jarisleif

Browsing All 18691 Browse Latest View Live