Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Een kei gezonde Blo(k)g!!!!

Dom

0
0
Ik had gisteren een patiënt onderzocht en ging tegen m'n supervisor vertellen wat ik had gevonden. Dus ik vertelde wat de patiënt mij had verteld, wat ik had gevonden bij lichamelijk onderzoek en waar ik dacht dat het probleem zat. Dus hij vraagt: goed, het probleem zit dus daar. Waar wordt dat door veroorzaakt?
ik: door 1) dit of 2) uhm...dat weet ik niet meer
Hij: ... je weet iets niet hahaaa je weet iets niet
ik:
Hij: dat komt hierdoor
ik: oh ja, logisch had ik zelf ook kunnen bedenken
Hij: maar je wist het niet


Dus hij was blij dat ik iets niet wist Blijkbaar denkt hij dat ik altijd alles weet ofzo terwijl ik juist het gevoel heb dat ik veel minder weet dan toen ik vorig jaar op dezelfde afdeling stond

Rouw blog voor Antior......

dag 30, 4 juli 2012

0
0
Op het moment van schrijven varen we in het Galveston Bay gedeelte van het Houston Ship Channel. De loods is een jong pikkie, Amerikaanse stijl. In de meeste landen moet je eerst je rangen op zee halen voor je in aanmerking komt voor de loodsenopleiding. In Amerika niet. Wat als vooropleiding vereist is weet ik niet, maar in principe kunnen je zonder echte vaartijd loods worden. Gevolg is dat je jonge mensen kunt tegen komen, en ook dat ze maar één stukkie water kennen. Dat geldt in principe voor de meeste loodsen, maar deze zijn nooit ergens anders geweest en hebben dus geen gevoel voor andere wateren. Daar waar ze loods zijn kennen ze het water prima, maar daar buiten, ho maar (uitzonderingen daargelaten uiteraard). Mede gevolg is dat degenen die er gevoelig voor zijn "Amerikaans" arrogant worden: Hullie stukkie water is het allermoeilijkste stukkie water van de allermoeilijkste rivier van de hele wereld. Één zo'n jongen op de Mississippi heb ik de kaart van de Elbe onder de neus gedrukt. De Seine is nog veel leuker maar die had ik niet aan boord. De rivieren in Europa zijn maar moddersloten vergeleken bij de Mississippi, maar dat maakt het alleen maar moeilijker. En als je eenmaal de schaal doorhebt en ziet, hoeveel kleiner de Elbe is dan de Mississippi, terwijl vergelijkbare schepen op en neer gaan, is dat voor zo'n loods een ontnuchterende ervaring. Altijd leuk.
Als alles goed gaat liggen we vanavond tegen achten tegen de kant. Morgenochtend om zeven uur begin lossen. We hebben dan ook een bemanningswissel: kapitein, tweede en derde stuurman, één matroos en een poetser gaan eraf. Betekend voor vanavond een zogeheten Fuckoff Party. Dat is in principe een Russisch begrip, ofschoon alle nationaliteiten ermee bekend zijn. Met Russen moet je er alleen op bedacht zijn dat het allemaal niet té vloeibaar wordt, om het zo maar eens te zeggen. Het werk gaat door. Vooral de Russen die begonnen zijn op hun vissersvloot zijn daar niet altijd op bedacht. Daar werd van een schip de hele bemanning tegelijk afgelost. Groot feest uiteraard, en de volgende dag was de andere bemanning verantwoordelijk. Op de koopvaardij is dat anders. Hier blijf je in bedrijf tot je de gangway afstrompelt. Bovendien is het tegenwoordig ook op schepen als er iets mis gaat pijpje blazen. Niet geheel onterecht overigens. Er zijn zelfs stemmen die de hele scheepvaart willen droogleggen. Daar valt natuurlijk wat voor te zeggen, alleen zal uit zicht er dan alleen maar meer misbruik worden gemaakt. Ook zeelui zijn mensen. Toen ze dat bij een grote Deense rederij wilden invoeren kwam overigens gelijk de opmerking: dan moeten al die zakenlui en andere figuren hun zakenlunches ook maar droogleggen. Ten slotte kun je met een zatte kop net zo min goed zaken doen als je een schip kan varen. Hoe die discussie is afgelopen heb ik helaas niet meegekregen.

Top 5 van: 04-07-2012

Op mars

0
0

87t Gavioli concertorgel de "Lange Gavioli" speelt de Raupenbahn Mars92t Anton Pluer straatorgel de "Vijf Prominenten" speelt de Anton Pluer Mars101t Mortier dansorgel de "Poseidon" speelt de Florentiner Mars in swing.

Dat vond ik wel genoeg marsen voor vandaag

Hoeraaaaaaaaaa

0
0
Woehoe

Gisteren vroeg één van de neurologen of ik het een beetje naar m'n zin had op de neurologie, dus ik antwoord met: ik heb het SUPER naar m'n zin hier, ik wil niet meer weg
Hij: echt? meen je dat?
Ik: jaaa echt, ik wil hier blijven
Hij: heb je dat al tegen *naam* gezegd? (dat is de arts die mensen aanneemt)
Ik: nee, maar dat ga ik wel doen
Hij: zal ik anders een mailtje sturen?
Ik: ok
Hij: *tikt* "Onze co-assistent wil héél erg graag hier komen werken."

Dus de volgende dag kom ik de neuroloog tegen die mensen aanneemt en het eerste wat hij tegen me zegt is: dus wanneer begin je?
Ik: wat?
Hij: wanneer begin je?
Ik: u heeft het over het mailtje van Dr *naam* ?
Hij: ja
Ik: 1 januari 2013
Hij: ok
Ik: dus ik ben aangenomen?
Hij: jep
Ik: (ok dat deed ik in m'n hoofd, niet in het echt)

Dus..whahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ben echt he-le-maal hyper

Velate tour special

Lange wachtrij voor HHWBs Blo(k)g

sorry

0
0
Sorry iedereen dat er gister geen bouwertje was. maar het was druk vandaag. later bouwertje wegens barbeQ of inormale tijd weet nog nie .

Top 5 van: 05-07-2012

Cyanide amp; Happiness

Hoera!!!

0
0
Hoeraaaaaaaaaaa!!!
Ondanks mijn geklooi met bepaalde dingen aan het eind van het jaar ben ik over naar Havo 5
Eindcijerlijst:

Ckv (*** vak) 6,5
Engels 5,8
Kunst muziek 6,3
Gym 7,8 (en dat met astma)
Maatschappijleer 6,1
Natuurkunde 6,2
NLT 7,1
Nederlands 4,8
Scheikunde 7,6
Wiskunde B 6,6
Godsdienst 5,8

Ik zeg Havo 5 kom maar op. Ga wel beter mijn best zodat ik met mooiere cijfers slaag. Met dikke zessen of zelfs zevens .

Nu lekker vakantie... Ga me denk ik vervelen, mijn vrienden waarmee ik meestal op de camping rond hang hebben pas volgende week vakantie, plus ik ga mijn vrienden hier in Gouda missen en mijn meisje XD Kom vast nog wel een keer terug en dan ga ik wat met ze doen


FIJNE VAKANTIE ALLEMAAL!!!

bouwertje met WMR KOK + informatie zomerstop

0
0
te eerste er komt een zomer stop aan. waneer??? als we het touwtje losgooien en gaan maar daar bericht ik jullie over vanavond. BOuwrtje met wmr kok1 heb je zin in dit interview?
Ja, heel erg

2 hoe kom je aan je wmr naam?
Ik moest van de admins een korte naam hebben

3 met wie zou je op een onbewoond eiland willen zitten?
Amanda Tapping.

4 favo vakantieland?
Aarde.

5 leukste moment ooit?
Teveel om op te noemen.

6 favo website?
Waarmaarraar, eigen site, en op het moment Farmerama.

7 favo dier?
mijn 2 katten Soepie en Bikkel.

8 wat vond je van dit interview?
Leuk om mee te maken

9 wil je nog iets zeggen tegen de wmr'ers?
Carpe Noctrum

Vakantie

0
0
Zoo
Morgen ga ik op vakantie

Frankrijk, Here We Come!

Ouders reactie op mijn raport

0
0
Ik had niet echt hele positiever reacties van mijn ouders verwacht als ik eerlijk ben, maar mijn vader spant de kroon.
"We willen dat je niet nog lager gaat, het zijn wat magere zesjes en twee vijfjes."
Ik: "Waarvan er een wegvalt."
"Twee vijven! Een acht en twee zevens."

Moeders reactie:
"Mooi raport, wee vijven waarvan er een wegvalt. Mooi raport jongen."

Dus... Leuke reacties dus... (sarcastisch)

Top 5 van: 06-07-2012

Cyanide amp; Happiness

Sterkte Antior

0
0
Vandaag wordt Antior zijn moeder begraven.
Bij deze wens ik hem veel sterkte en kracht, om deze dag door te komen.

Zwerfkeien.....

0
0
Nou, eindelijk hebben we gisteren de bakker van de zwefkeien gevonden. De goede man heeft een prachtige zaak in Ruinen en likkebaardend togen we daar naar binnen.

Maar na mijn mededeling dat ik gehoord had dat er zwerkeien verkocht zouden worden en dat ik die dan wel graag zou willen kopen, bleef het even angstig stil aan de andere kant van de toonbank.
Zwerfkeien??????? vroeg de dame die ons hielp, en ze keek hulpzoekend haar collega aan.
Die moest even nadenken en toen kwam het hoge woord eruit: Die worden al een tijdje niet meer gemaakt.

Nou, dat was toen wel een lelijke tegenvaller en van de schrik hebben we toen niet eens gevraagd naar een vervangende streek-specialiteit en zijn we gelijk doorgegaan naar de supermarkt voor de wat meer alledaagse zaken die we toch ook wel nodig hadden.

En vandaag zijn we weer wat afgezakt tot onder Zwolle met de bedoeling een familiebezoekje af te leggen maar de familie troffen we niet thuis.
Dus toen weer een eindje naar beneden naar Beekbergen waar we een camping uitgezocht hadden.
Dat ging nog niet eens van een leien dakje, de Tomtom moest eraan te pas komen en die stuurde ons ook een smal weggetje op.
Dat ging over een viaduct en aan de overkant daarvan was het weggetje geblokkeerd door een paaltje in het midden.

Heee, hoe kan dat nou???? Nou kijk zei ik, We staan met caravan en al op het fietspad.

Geen idee hoelang we daar al op gereden hadden, we waren in elk geval geen kwaaie fietsers tegengekomen. Gelukkig konden we vóór dat paaltje linksaf op een normale weg, maar gelachen hebben we wel.

Bij de camping aangekomen, stond daar een file op de oprit, allemaal aangekomen kampeerders, het bleek dat er een of de avondvierdaagse was en dus was er in de weide omtrek nergens meer een plekje op welke camping dan ook.

Wij keken elkaar aan en zeiden: Zullen we?

En ja hoor, daar gingen we eensgezind, lekker naar huis, we vonden het mooi geweest we wilden gewoon vannacht weer in ons thuisbed slapen en heerlijk onder de eigen douche zonder nog een eind door het gras te moeten lopen en toch met vuile voeten bij de caravan aan te komen.

Heerlijk thuis!!!

Home, sweet home, ja toch!

Browsing All 18691 Browse Latest View Live