Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Cyanide amp; Happiness

Zingende muizen

0
0
Zingende muizen

Zingende muizen

Als een mannetjesmuis verliefd is op een vrouwtjesmuis, dan zingt hij voor haar! En ze zijn er heel erg goed in, want ze kunnen net zulke veelzijdige serenades brengen als vogels. Hun liefdesgezang bestaat dan ook uit zowel tonen als complete melodien. Het klinkt overigens net zoals het getsjilp van vogels.

Overigens is het geen wonder dat wij, mensen, muizen nog nooit hebben horen zingen, want de muizen zingen in ultrasoon, en dat zijn tonen die mensen niet kunnen horen. Pas nadat die ultrasone tonen door onderzoekers aan de Washington Universiteit in Saint-Louis hadden omgezet in voor de mens hoorbare tonen, bleek het muizengezang hoorbaar.

Vanavond het ware verhaal...............

0
0
Vanavond het ware verhaal........
Tot dan nog even geduld....

Kerstavatar

0
0


Nou?

Is het geen dót?

Eerst had ik 3 andere in gedachten, maar dat lukte niet, dus dit maarDeze hierboven wilde ik eerst eigenlijkOf deze hierbovenOf deze, die vond ik prachtig, maar hij werkte niet

Ik ga dat oog nog eens proberen.

Wish me luck

EDIT: Het is uiteindelijk het oog geworden!!!

God schaapt de mens

0
0
God schaapt de mens. Na een tijdje komt hij erachter dat hij bij een aantal mensen van twee verschillende culturen neuzen vergeten was te maken. Dus hij roept een aantal Islamen bij zich. Hij zegt: "Ja, sorry maar ik was vergeten bij jullie een neus te maken", waarop de Islamen vragen:"Wat kan je daar mee doen dan?". "Ja", zegt God "daar kan je mee ruiken." "Wat kost dat?", vragen de Islamen. "Niks, da's helemaal gratis". "Nou geef maar dan........" Dus alle Islamen hebben een neus. Dan roept God de Joden bij zich. "Ja, ik was jullie neus vergeten", zegt ie. "Wat kan je daarmee doen dan?", vroegen de Joden zich af. "Daar kan je mee ruiken" "Aha, en wat gaat dat kosten dan?", vroegen de Joden weer. "Niks, da's helemaal gratis", zei God. "Oooooh, doe dan maar de grootste die je hebt!!!!!!!"

Mijnheer pastoor, wat geeft gij

0
0
Er komt een nieuwe jonge onderpastoor in de parochie. De oude pastoor geeft hem een hele lijst mee, met daarin vermeld de penitentie die hij voor elke zonde moet geven. Kwestie van geen oneerlijke konkurentie te krijgen. Na verloop van tijd klopt de onderpastoor bij de pastoor op de biechtstoel en vraagt: Mijnheer pastoor, wat geeft gij om bij een vrouw te slapen? Waarop de pastoor vlot antwoordt: als het goed geweest is 500 frank.

Kerstboom enzo

0
0
Zo vandaag kerstboom wezen kopen bij de Intratuin en dat is net de Efteling Niet alleen om het feit dat ze Eftelingspulletjes verkopen en er zo'n beetje een voetbalveld aan mini-kerstboompjes, -kerststalletjes, -kersthuisjes, -skiërtjes op kleine sneeuwhellinkjes, -sneeuwpoppetjes, etcetcetc zijn, maar ook om het feit dat je een uur staat te wachten voor je de parkeerplaats op kunt rijden
Parkeerplaats was ook nog eens vol (duh), dus toen beetje asociaal geparkeerd bij het concurrerende buurbedrijf, daar voor de vorm ook nog even gekeken bij de kerstbomen (die begonnen bij 45 euro ) en toen snel naar de intratuin gegaan om alle leuke, lieve, schattige, grappig, kitcherige, lelijke en kersterige kerstartikelen te bekijken
En als echte Nederlanders hebben we vooral kijken kijken kijken niet kopen gedaan Alleen 2 niet-kerstgerelateerde dingen gekocht en natuurlijk een boom

Breien

0
0
Ik vond bij een zaak in Franeker hele mooie wol en wil daar van een trui gaan breien voor een zoontje van een kennis. Maar ik weet de maat niet en omdat het een verassing moet blijven kan ik het haar niet vragen. Mijn eigen kinderen zijn die maatjes ontgroeid. ik heb al op internet gekeken maar kan daar geen goede maten vinden. Wie weet wat de maat is voor een kindje van 3 jaar. Deze is wel iets aan de lange kant. Dus 4 jaar mag ook. Volgens mij is er wel iemand bij WMR die dat weet. Patronen heb ik wel.

Petrus: is er nog plaats voor mij??

0
0
Een oud-ijzerboer overlijdt op 85 jarige leeftijd en komt bij Petrus aan de hemelpoort. Vraagt hij aan Petrus: is er nog plaats voor mij?? Zegt Petrus: even wachten ik ga even kijken of er plaats is. Na een half uur komt Petrus terug en wat denk je???? Oud-ijzerboer weg en de hemelpoort weg!!!!!!!!!!!!

droomvlucht

0
0
Als er mensen zijn die naar de mucical droomvlucht willen in de efteling, mail me dan. Ik kan aan kaartjes komen waar je korting mee krijgt.

De kerstenquete

0
0
De kerstenquete

Sinds wanneer heeft u een hekel aan Kerstmis?
Heeft u wel eens iemand vermoord tijdens de kerstdagen?
Zou u wel eens iemand willen vermoorden tijdens de kerstdagen?
Zijn die moordgevoelens frequenter rond de kerstdagen?
Bent u wel eens misselijk tijdens de kerstdagen ondanks het eten?
Bent u wel eens alleen tijdens de kerstdagen?
Eet u vaak teveel tijdens de kerstdagen?
Vindt u kerstmis inhoudelijk een belangrijk feest?
Vindt u kerstmis een feest?
Zou u zonder kerst kunnen?
Weet u wat het woord "kerst" betekent?
Gaat u wel eens naar de kerk? Kerstman met trompet
Komt de kerk wel eens naar u?
Indien u vraag 13 met ja hebt beantwoord: wat is de dosering van uw neurolepticum?
Blijft u liever in bed op oudejaarsavond?
Steekt u vuurwerk af in uw eigen omgeving of zou u het liever in Enschede willen afsteken omdat u niet van emotionele gijzeling houdt?
Als u het voor het zeggen had wanneer zou u dan kerst vieren?
Denkt u dat kerst iets met Jezus te maken heeft?
Raakt u in de war van de gedachte dat oud en nieuw er 24 uur over doen?
Weet u uw goede voornemens op 1 januari van 1 januari het jaar daarvoor nog? En kunt u ze tegen elkaar wegstrepen?
Ziet u wel eens rode en witte gepuntmutste duinkabouters bloedend in de berm liggen zo tussen kerst en oud en nieuw?
Indien u vraag 21 met 'nee' heeft beantwoord: vindt u dat niet opvallend?
Droomt u wel eens van potvissen?
Indien u vraag 23 met 'ja' heeft beantwoord: Vraagt u zich dan ook af wat ze met kerst te maken hebben?
Vindt u 25 vragen voor een kerst enquete een mooi rond getal?
Of baalt u van vraag 26?

Wat een wereld

0
0
de wereld
word steeds
beter,
maar niet
echt, als sme-
rissen nou
ook al gaan
moorden!!!

Nog 35 minuten....

0
0
Nog 35 minuten...........

en dan het ware verhaal

Suri

0
0
yes, Suri is weer eens online.
wie zou het leuk vinden als hij weer vaker zijn gezicht op wmr laat zien
Suri is en was een maatje van X--C

Kerstboom optuigen

0
0

Even een timelapse van onze kerstboom optuig actie in de centrale hal.

Het ware kerstverhaal.

0
0
Vele eeuwen geleden vlak voor onze jaartelling, woonde in een klein rijk dorp meneer Janssen en mevrouw Tilanus.
Zij woonde al jaren samen ( toen al ) en hadden in hun riante garage, eigenlijk bedoeld voor de arreslee, een textiel bedrijf gespecialiseerd in ondergoed ( Janssen & Tilanus ).
Samen hadden zij een zoon van drie jaar en zij noemden hem David.
Mevrouw Tilanus had een korte affaire gehad met de schillenboer, en was zwanger.
Omdat zij haar man niet dorst te vertellen dat ze vreemd was gegaan maakte ze hem wijs dat het vast des Heren zijn wil was dat ze zwanger was ( tenslotte is een schillenboer ook een heer ).
Janssen pikte dit verhaal en was zeer opgetogen want ze zouden een heilig kindje krijgen.
Hij zette al zijn ontwerpers aan het werk om een heilige luierlijn te ontwerpen.
Tegen de tijd dat mevrouw Tilanus moest bevallen liet hij ondanks de bittere kou en zware sneeuwstormen in de voortuin van hun riante villa een kribbe bouwen.
Omdat er een kerstboom in de weg stond hadden ze die zolang met kluit en al binnen gezet, waar David er een paar olielampjes inhing en wat slingers.
In het jaar nul tussen 25 en 26 december precies om 00.00 uur,
( vandaar die twee feestdagen ) beviel mevrouw Tilanus van een dochter.
Zij noemde haar kerstine ( roep naam Kerst ) de vroedvrouw deed Kerst een luier om van de heilige lijn, en meneer Janssen legde haar ondanks de bittere kou buiten in de kribbe om de luier te showen ( klinkt wreed maar zaken gaan voor het meisje ).
Na alle kaarsen en fakkels aangestoken te hebben om de kribbe goed te verlichten, liet hij een verlichte ballon in de vorm van een ster op met daaronder de tekst, er is een kindeke geboren bij Janssen & Tilanus
( voorloper van de sterreclame ).
Toen hij dit alles gedaan had ging hij Judas wakker maken die hij mee naar buiten nam om hem zijn pasgeboren zusje te laten zien.
Bij de kribbe aangekomen zij hij tegen Judas dit is je zus maar omdat meneer Janssen nogal snel praatte, sprak hij het uit als jezus ( Jezus blijkt dus een vrouw te zijn ).
Een omstander die dit hoorde rende gelijk door het dorp almaar roepend Jezus is geboren Jezus is geboren.
De plaatselijke kapelaan die op dat moment nog buiten liep almaar nadenkend over het feit hoe hij weer mensen in zijn kerkje zou kunnen krijgen hoorde dit en rende naar zijn kerk ging voor de computer zitten en emailde naar alle hoogwaardigheidsbekleders van kerken en naar koningen sheiks oliebaronnen en nog veel meer belangrijke mensen over de hele wereld dat Jezus was geboren.
Binnen zeer korte tijd stond de achtertuin van Janssen & Tilanus vol met prive vliegtuigen van alle belangrijke Hotemetoten uit de hele wereld.
Zij hadden allemaal een speciaal gerecht uit eigen land meegenomen, jawel dus ook kaas uit Nederland.
Meneer Janssen liet vele tafels dekken en versieren met takken en kaarsen, en tot diep in de nacht werd er gegeten en gedronken.
Deze traditie wordt nu 20011 jaren later nog steeds in ere gehouden en de dagen worden uit eerbied naar de naamgeefster genoemd, Kerstdagen
En geloof me dit is het enige echte verhaal,.
Ik was er zelf bij.


Copyright
H. Steen
23-12-2003

Seks met een patient

0
0
Seks met een patient

Dokter Jan had die dag seks gehad met één van zijn patiënten en hij voelt zich al de hele dag schuldig. Het maakte niet uit hoeveel hij probeerde om het te vergeten, hij vergat het gewoon niet. Zijn schuldgevoelens waren gewoon te groot. Maar af en toe hoorde hij een stemmetje in zijn hoofd dat probeerde die schuldgevoelens kwijt te raken: "Jan, maak je geen zorgen. Je bent niet de eerste dokter die met zijn patiënten seks heeft en je zal ook niet de laatste zijn." Maar toen hoorde hij weer dat tweede stemmetje dat hem terug in de realiteit schopte: "Jan, je bent een dierenarts!"

Slaap wel droom zoet

0
0


en weer is er één week voorbij
wat vliegt de tijd toch snel voorbij
en als men ouder word
is het of het jaar verkort
een nieuwjaar brengt dan feest
dit is altijd zo geweest
maar maakt het ons ook blij
een jaar is vlug voorbij
er worden voornemens gepland
soms heeft men het niet in de hand
het leven gaat gewoon zijn gang
is het kort of is het lang
laat ons gewoon gelukkig zijn
dan is het leven nog zo fijn
leef alsof elke dag de laatste was
dan begrijpen we het pas
de tijd heeft geen belang
wel hoe we er mee omgaan
neem je tijd om te leven
het zal je veel in de plaats geven

En zo is een volzonnige fijne dag overgegaan, in het heldergele maanlicht, ten teken dat de nacht weer aangebroken is
Straks eerst nog de vierpootjes een rondleiding door het dichtbije spookbos geven
Daarna nog een kommetje lekkere verse snert
en dan maar weer zien hoe de nacht verloopt
FIJNE NACHT
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Nog even dit

0
0
prachtige volle maan
verstopte zich even
in de schaduwkegel
van moeder aarde

verduistering
van korte duur
blaakt vannacht terug
in volle verlichting

Probleem

0
0
Probleem

Problemen ,problemen, problemen
Nog veel meer problemen
We raken erdoor in de knoop
Misschien eindigen we allemaal op een hoop
Hoe komen we uit deze grote puree
De euro daar begon het allemaal mee
Aan de afspraken hielden zij zich niet
Regeringen leken wel op een vergiet
Het geld verdween in vele zakken
Nu zitten ze met de ongemakken
Ze moeten nu op de blaren zitten
En in de senaat niet liggen pitten
Maar hoe lossen we dit probleem nu op
De hele wereld staat op zijn kop
Vele trekken nu alles uit de kast
De kleine man draagt de zwaarste last
Die last zal nog vele jaren duren
De minst bedeelden moet het altijd bezuren
Als de regeringen nu hun verstand gebruiken
Komt het hopelijk weer in kannen en kruiken.
Browsing All 18691 Browse Latest View Live