Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Meer armoe bij PVVers

Top 1000 aller tijden

0
0
vanavond gaat ie weer van start de top 1000 aller tijden op radio veronica. 'k heb al effe gespiekt wat er op 1 staat en daar ben ik heel blij mee, hoewel ik zelf niet gestemd heb.

ben benieuwd wat jullie ervan hebben

Microsoft koopt de kerst

0
0
Microsoft koopt de kerst
NOORDPOOL - Tijdens een persconferentie die via de satelliet werd uitgezonden vanuit de woonkamer van de kerstman, heeft Microsoft bekend gemaakt dat het een overeenkomst gesloten heeft met de kerstman. Volgens deze overeenkomst zal Microsoft exclusieve rechten verwerven over het kerstfeest, de rendieren en andere niet nader gespecificeerde innovaties. Bovendien zal Microsoft toegang krijgen tot miljoenen huishoudens middels de Kerstslee van de kerstman.
Verder werd bekend dat vanaf 1 januari 2005 het kerstfeest en alle namen van de rendieren onder het copyright van Microsoft zullen komen te vallen. Deze onverwachte overname is onlangs goedgekeurd door de algemene mededingingsauthoriteit.
Microsoft benadrukte zijn verplichting aan "iedereen die het kerstfeest gemaakt heeft tot wat het nu is" en verklaarde dat "iedereen het kerstfeest en de namen van de rendieren zal kunnen registreren." Aangenomen wordt dat het registreren van deze namen aan strikte voorwaarden zal worden onderworpen.
Wanneer gevraagd wordt waarom Microsoft het kerstfeest gekocht heeft, antwoordt Bill Gates: "Microsoft heeft de laatste tijd gewerkt aan een systeem om onze produkten op een efficiëntere manier te bezorgen en ontdekte dat de kerstslee van de kerstman grote voordelen oplevert. We zullen de slee voor het eerst gebruiken bij de nieuwe versie van onze Office suite en Windows Longhorn 2005."
Tijdens een multimediaspectakel kregen de toeschouwers een bijna eindeloze videoband te zien over de produkten die deel uitmaken van de overeenkomst. Het eindigde met een rood en groene versie van het Microsoft logo en een nieuw handelsmerk voor kerst, die de bekendmaking van de overeenkomst bekrachtigden.
Vixen, de nieuwe directeur van Vakanties en Feestdagen zei: "De eerste stap is om de kerst op te nemen in de organisatie van Microsoft. Dit kan wel even duren, dus u hoeft dit jaar nog geen veranderingen te verwachten." Ze vervolgde: "We hebben grote plannen voor volgend jaar wanneer we Kerst 2005 gaan uitbrengen, wat groter en beter zal zijn dan dat van dit jaar." Verder benadrukte ze dat gebruikers van Windows die zich aanmelden voor MSN begin november previews zullen mogen uittesten van Kerst[2005].
De uitgifte van Kerst 2005 staat op het programma voor december 2005, hoewel een nog onbekende bron wist te vermelden dat de uitgifte gevaarlijk dicht voor het einde van het jaar is en het ook wel eens in de eerste helft van 2006 zou kunnen vallen. Een econoom uit de Sociaal Economische Raad heeft uitgelegd dat uitstel van de uitgifte van Kerst 2005 catastrofaal zal zijn voor de economie van volgend jaar en de belastinginkomsten, wat er misschien toe zal kunnen leiden dat de belastingdienst de datum voor het retourneren van teruggave biljetten verschuiven zal naar drie maanden na de kerst, wanneer dat dan ook gevierd zal zijn. "Maar voor de lange termijn zou het best nog wel eens goed kunnen komen," legde hij uit. "Want wanneer Microsoft de controle heeft over de Kerst, zal het misschien verschoven worden naar Mei of zelfs Juni, wat veel slechtere maanden zijn voor de detailhandelaren. Dit zou er wel eens toe kunnen leiden dat de bloei van de economie veel meer over het jaar verspreid zal gaan worden."
Wanneer er gevraagd wordt wat Microsoft denkt van andere feestdagen, antwoordt meneer Gates dat "Kerst het vlaggenschip is van de feestdagen, dus we wilden hier beginnen. Niet alle feestdagen zijn te koop en de ontwikkelingen zullen op de langere termijn wel winst moeten laten zien," waaruit opgemaakt kan worden dat feestdagen die nog niet zo lang bestaan niet de interesse hebben van Microsoft.
Hoewel de details van de overeenkomst nog moeten worden uitgewerkt en ter goedkeuring moeten worden voorgelegd aan de NMA, heeft een vertegenwoordiger van de Kerstman bevestigd dat de overeenkomst zelfs voor iemand van het kaliber van de kerstman omvangrijk was. Sommige analisten denken dat de Kerstman de kerstmarkt inmiddels verzadigd heeft en dat hij op zoek is naar andere middelen om zijn bedrijf te kunnen uitbreiden met jaarrond produkten en diensten. Anderen denken dat de oude zwaargeschapen man graag wil gaan rentenieren in Redmond.

Kerstkaartenwedstrijd...

0
0
Hoewel ik dus niet mee doe aan deze wedstrijd wil ik jullie enige inspiratie niet onthouden

De mensne die deze 'kaarten' gemaakt hebben hebben er (neem ik aan) achteraf wel spijt van gehadMeer van dat fraais is hier te vinden

Ohja ter zijner tijd zie je hier natuurlijk weer allerlei 'Kerst Ava's verschijnen dus ik ben ook alweer aan het zoeken geweest

Denk dat't dit jaar toch maar weer deze wordt voor mijFijn weekend allen *boink*

p.s.: Straks éérst maar's eten

De zorg wordt steeds verder uitgekleed.

0
0
De zorg wordt steeds verder uitgekleed. Je krijgt minder zorg voor meer geld. Jaar na jaar opnieuw terwijl de zorg toch al op een aantal fronten te wensen overliet. En dan bedoel ik de zorg in de ruimste zin van het woord. Zo zitten moeilijk plaatsbare kinderen opgesloten in jeugdgevangenissen terwijl zij nooit een vlieg kwaad deden. En zitten hulpbehoevende ouderen in hun pyjama te wachten tot ze eens een keer op de pot mogen. Naast geld zou er nog een andere reden voor zijn. De zorgverstrekkers roepen namelijk van de daken dat er niet genoeg personeel te krijgen is. Men zou niet meer geïnteresseerd zijn in een baan in de zorg. De werkelijkheid is echter anders. Er zijn ruim voldoende gekwalificeerde mensen te vinden, ondanks dat werk in de zorg zwaar onderbetaald wordt. Maar door bezuinigen wordt er geen nieuw personeel aangenomen en gaan er juist mensen uit. Steeds minder mensen moeten daardoor hetzelfde werk doen. Waar dit niet lukt is de cliënt/patiënt de dupe. Tegelijkertijd leven we in een steeds hardere maatschappij. Een maatschappij waarin men alleen nog aan zichzelf lijkt te denken. Ook binnen gezinssituaties. Wanneer onze generatie, of die van onze kinderen bejaard wordt, is het nog maar de vraag in hoeverre zij kunnen rekenen op hulp (of zelfs maar gezelschap) van hun kinderen of kleinkinderen. Mensen worden steeds ouder, maar mogelijk ook steeds eenzamer. Of worden onze bejaarden straks digitaal bezig gehouden? Triest vind ik dat de generatie die na de oorlog ons land heeft opgebouwd tot een welvaartstaat, nu mogen wachten en hopen of ze misschien nog even gelucht worden vandaag.

break up laughter

0
0
eerst wil ik iedereen bedanken voor de reacties op mijn vorige post. dat heeft me echt opgevrolijkt!

nu naar het lach gedeelte van mijn though break up wat zich vandaag afspeelde. ik had maar twee uurtjes les en liep om 13.15 terug van de wc door de gang, om naar de bus halte te gaan. ik liep de gang door en zag Jordy lopen. hij droeg de witte broek ik altijd afkeurde omdat hij er dik door lijkt en zijn jas die altijd stinkt naar kots zonder duidelijke reden. hij liep met een meisje dat echt van de achter kant uit zag als een blackberry slet. (je weet wel, die huppel trutjes die altijd hun blackberry in hun handen hebben en altijd pingen en tweeten over hoe dik en lelijk ze zijn) jordy keek om en zag me duidelijk, ik geloof dat hij me hoorde ofzo. hij praat al met dat meisje sinds het uit is, mij boeit het dus helemaal niet want hij is mijn vriend niet meer dus het is niet mijn probleem als hij daalt op de sociale ladder.

wat er dus gebeurde, hij keek me aan, draaide om en fluisterde iets tegen dat meisje waarna hij en zij begonnen te lachen. ik zocht op dat moment naar mijn telefoon zodat ik mijn moeder kon laten weten dat ik naar huis kwam aangezien ik mijn sleutel was vergeten. toen ik op keek om nergens tegen aan te lopen zag ik dat jordy en dat meisje naar buiten huppelde. ik zag al het vet van dat grietje op en neer gaan dus ik nam de moeite mijn lach in te houden. toen ik ook naar buiten liep zag ik de voor kant van het meisje. wat zielig! ze was echt zo lelijk als de achterkant van een ezel! en zo dik als een varken! ik kreeg spontaan medelijde en kon mijn lach niet meer in houden toen ik me bedacht. hij heeft mij zo goed als ingeruild voor DAT!! van het cijfer 8 hebben ik en mijn gay bitches maar een 5 gemaakt want als een jongen denkt een lieve mooie slanke rock chick te vervangen met DAT en ook nog eens denkt beter af te zijn, dan kun je ook geen hoger cijfer krijgen.

geloof me, ik ben alles behalve een trut en ben echt aardig tegen iedereen en ik weet van mezelf dat ik mooi ben omdat me dat gewoon bijna dagelijks word verteld. dagen dat ik ziek thuis zit en dagen dat ik het huis niet verlaat uitgezonderd, en dat ook alleen als ik dan ook echt helemaal home alone ben want mijn ouders en zussen zeggen het ook vaak. ik ben slank want ik heb maatje 36 en daar ben ik gekomen vanaf maat 44 helemaal alleen zonder een echt dieet te volgen. ik eet niet eens gezond. en ik weet dat ik lief ben want ik heb nog nooit gehoord dat een meisje een huilend klas genootje opvangt een kwartier nadat ze knallende ruzie hebben gehad en elkaar nooit ECHT aardig vonden. ik ving dat meisje op omdat ze hoorde dat haar zus net een ongeluk had gehad en in een krietieke toestand in het ziekenhuis lag en niemand anders reageerde. ja, dan doe je dat, ookal mag je haar niet en ookal noemde ze je een arrogante hoer en staat iedereen aan jouw kant.

maar ik en de gay bitches, dus danig ik en de 5 meest drag queen homoseksuelen van onze opleiding, hebben dat even veranderd in het burn book zoals ze dat noemde. geen idee waarom ik in die groep zit want ik spui echt geen vuil over mensen, alleen discuseer ik vaak met ze wie de knapste jongens van de school zijn. aangezien jordy in de top 20 kwam toen ik iets met hem kreeg, (kwam niet door mij, sinus vond hem helemaal geweldig) mocht ik dus de situatie bepalen, laten staan of laten dalen. tja, keuze snel gemaakt.

als je ''vriendin'' laag staat op de sociale ladder, daal je ook een paar treden.

fototje!!

Odda Mailbmi

Sigmund strips 3x

Simons Cat in santa claws

Sex-pop

0
0
Een vent loopt een sexshop binnen en vraagt aan de bediende achter de toonbank: "Goeiedag, ik zou graag zo'n lekkere opblaasbare sex-pop kopen."
Waarop de bediende zegt: "Geen probleem meneer, we hebben Hollandse poppen, Duitse poppen, Engelse poppen en zelfs Palestijnse poppen, maar die Palestijnse zijn iets duurder..."
Waarop de klant vraagt: "Waarom zijn die Palestijnse poppen dan duurder?"
De bediende: "Omdat die zichzelf opblazen!"

De help-desk na sluitingstijd

Slaap wel droom zoet

0
0


De kleerhangers praten tegen elkaar.
Ze hebben het over van alles en nog wat.
Maar het gaat nergens over.
Ze praten om zichzelf te horen.

Straks dragen ze met trots de kleren.
Natte kleren verdwijnen gelijk uit het zicht
daar doen ze niks mee
maar droge kleren daar gaan ze voor.

Kleren kleren kleren krijgen ze...

Ze dragen deze kleren nachten lang
dagen lang
maand in maand uit.

Ze praten over de kleding die ze dragen.
Degeen met de duurste kledij de hoogste toon
Degeen met het kloffie niks in te brengen.

Zo zijn de taken verdeeld
vandaag gister en altijd.

De dag met wat zon en wind, weer voorbij..
Nu het heldere licht van de maan die de wacht over ons opdat wij gerust kunnen rusten om de komende dag flierefluitend te verwelkomen
Vandaag veel plezier gehad, alleen het rijp voor de sloop zijnde lichaam kon het niet helemaal bijbenen..
Isse niet erg moet het lichaam maar aan wennen..
Jolink is met de honden en illegaaltje de buurt aan het verkennen en vrouwe Jolink is bezig met lekkere happies maken
Wat kan het leven fijn zijn..
Slaap wel
blijf blij
denk aan ons


Nog even dit

0
0
mare nostrum
onze zee

de ruimte
om ons heen

waarin water verdampt
net als wanhoop

ruimte van onrust
ook rust brengt

die neemt
en geeft

wat we ook doen
zee die altijd stuwt

Een luisterend oor

0
0
een luisterend oorkan menig mens gelukkig maken
luisteren is nog altijd een kunst
daarna samen kunnen zwijgen
zo ogen elkaar kunnen raken

'tzijn ogen die alles begrijpen
waar verdriet en geluk is te zien


'n luisterend oor en twee ogen
zij spreken niet over ‘misschien ‘


‘n luisterend oor met veel geduld
neemt tijd waar het nodig blijkt

horen jou altijd geduldig aan
niets zal ze in de weg staan


het zijn ogen die alles begrijpen
oren die jou goed verstaan


zij vormen samen een eenheid
die door lief en leed samen gaan

Goedefijnezaterdagsesmorgens

0
0spreuken

zij bevatten altijd waarheid
misschien door dieper denken
meer aandacht te schenken

doe wel kijk niet meer om
zoals zo je doet ook ontmoet
vraag ik wanneer is dat goed

zo je geeft zal je ontvangen
valt er weinig te verlangen
van jezelf houden vooraan

leven is ingewikkeld genoeg
goede raad nooit te vroeg
spreuken denken overal aan

enkele hebben m’n aandacht
ook wel wijsheid gebracht
helaas ook vaak vergeten

liefde alleen is vertrouwen
waar je ook op kunt bouwen
zolang spreuken waar zijn

Goedegesmorgens
Na een stevige slaap van anderhalf uur ben ik om twee uur maar weder opgestaan..
Toch voelde ik me een stuk beterder als voor het naar bed gaan..
vierpootjes weer mazzel al twee rondjes gedaan en nu even lekker computeren..
straks naar de mart en de visrituelen
verders rustig aan..
straks ook even mijn kerstpakket open laten maken, ik krijg het niet los, geen kracht genoeg....
Straks de kippies en black rabbit
vierpootjes hebben
en ik????
KOFFIE!!!FIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Top 5 van: 09-12-2011

Waar werk jij?????????????

0
0
zeg, waar werk jij eigenlijk?
in de schouwburg.
wat doe je daar?
ik verdeel de rollen.
is dat moeilijk,de rollen verdelen?
nee hoor, één rol per toilet

Wat wordt nooit gestolen??

0
0
Wat wordt er op een kantoor nooit gestolen?
De klok...
Die wordt door iedereen
voortdurend in de gaten gehouden.

schrik niet als je dit ziet

Robot

0
0
Robot
Een muis kijkt tegen een benzinepomp op, en vraagt: "Ben jij een robot?"
De benzinepomp zegt niets terug. De muis vraagt nog eens: "Ben je een robot of niet?"
Maar de pomp zwijgt nog steeds in alle talen.
De muis zegt boos: "Haal die vinger nou eens uit je oor, dan hoor je tenminste wat ik je vraag!"
Browsing All 18691 Browse Latest View Live