Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

aargh.

0
0
Vanmiddag ik dacht, ik ga eventjes mijn paspoort aanvragen. Ik kom d'r binnen. Eerst naar de balie, een hele rij, 10 min wachten ofzo. Voorderest geen problemen. Ik ga wachten, zitten er zo van die mensjes. Ze zitten daar al half uur. Leuk, ziet er al veel belovend uit...

Dus wachten, wachten, wachten. Na precies 27 minuten wachten ben ik eindelijk aan de beurt. Ik ga naar Balie 4 met mijn kaartje P107 . Ik ga daar zitten en zeg, hallo. Die vrouw antwoord al niet.
Dus hallo, ik kom voor een paspoort aan te vragen. Nog niks terug. Dit keer wat harder. reageerd ze oh. Hallo. Oke, heb je recente pasfoto's bij? Ja. Indentiteit/Paspoort? Ja. Oke. Oh, je bent nog maar 15 heb jij die papieren? nee. Oh oh... Wacht even ik ga even iemand halen Zit ik daar weer minstens vijf minuten. Komt ze terug met een bakkie koffie. En met een stapeltje papieren.

Laat je dit je ouders ondertekenen? dit dit en dit. Alsof ik een klein kind ben. Dusja, ik ben in totaal 47 minuten binnengeweest, ofzo. En ben geen stap verder

Achjaa, vanochtend mondeling gehad. Ging wel goed Heb een 8.6 in totaal. Van mijn herbarium wist ik maar een ding niet, en van mijn werkstuk had ik alles goed

Welkom in de parochie

0
0
Welkom in de parochie

Drie echtparen, een bejaard, een van middelbare leeftijd en een net getrouwd stel willen toetreden tot een kerk.

De priester vertelt: 'We stellen speciale eisen aan nieuwe parochianen: Je mag twee weken absoluut geen sex hebben!'

De echtparen gaan er mee akkoord en komen na twee weken weer terug.

De priester spreekt eerst met het bejaarde echtpaar. 'En, hebben jullie twee weken geen sex gehad?' 'Geen probleem, eerwaarde 'Gefeliciteerd, en welkom in de parochie.'

Vervolgens spreekt de priester met het echtpaar van middelbare leeftijd.'En, is het jullie gelukt om twee weken geen sex te hebben?''Nou', antwoordt de man, 'de eerste week ging wel. De tweede week hebben we net gered.''Gefeliciteerd!' antwoordt de priester, 'en welkom in de parochie.'

Als laatste gaat hij naar het pasgetrouwde stel en vraagt: 'En, is het jullie gelukt?''Nee', vertelt de man. 'Wat is er dan gebeurd?' vraagt de priester.'Nou,' vertelt de man, 'mijn vrouw moest een pot verf van de bovenste plank hebben en die liet ze vallen. Toen ze bukte, raakte ik zo opgewonden, dat ik haar ter plekke genomen heb.''Je begrijpt,' zegt de priester 'dat je nu niet welkom bent in mijn kerk''Ik weet het,'zegt de man,'in de Gamma mogen we ook al niet meer binnen...'

Voor saaie vergaderingen

Help!

0
0
Hey allemaal, ik heb een vraagje:
Voor economie moet ik zoveel mogelijk mensen vragen om een paar vragen over zwart werken te maken voor een onderzoek. Om dit onderzoek zo geloofwaardig mogelijk te maken heb ik dus zoveel mogelijk ondervraagde mensen nodig.
Dus dacht ik WMR!!

Ik zou het erg fijn vinden als jullie mij een berichtje sturen(of reactie net wat je wil) op de volgende 5 vraagjes:

1. Hoe oud bent u?

2. Welke opleiding heeft u?

3. Wat voor soort werk doet u?

4. Heeft u wel eens zwart gewerkt?

5. Zo ja, wat was de reden hiervoor?
Zo nee, waarom niet?

6. Vindt u het acceptabel dat mensen zwart werken?

Alvast bedankt

Naakt zwemmen

0
0
Een jongen die naakt in een vijver aan het zwemmen is, besluit zich te gaan afdrogen, maar ziet dat er een meisje naast zijn kleren is gaan zitten.

Hij ziet een roestige emmer liggen. Met dat object voor zijn onderlijf loopt hij op haar toe. Ze leest een boek.

'Wat lees je daar?' vraagt hij haar quasi achteloos.

'Een boek over gedachtenlezen.' zegt ze schalks. 'Ik weet bijvoorbeeld wat jij nu denkt. Jij denkt op dit moment nog steeds dat er een bodem in die emmer zit.'.

Nog 2 nachten slapen

0
0
Nog 2 nachten slapen
dan is het D-DAY

De here komt elke dag tot u

0
0
Een echtpaar had een nieuw dienstmeisje aangenomen. Het ging allemaal wel goed, tot op een dag het lieve kind onder aan de trap met haar koffertje klaar stond om weg te gaan. "Maar Marieke, waarom ga je bij ons weg?" vroeg mevrouw, "bevalt het je hier niet." "Jawel," zei Marieke, "maar..." Het hoge woord kwam er niet uit. Na lang aandringen bekende zij eindelijk: "Ja weet u, boven mijn bed hangt een spreuk en die luidt: 'De Heer komt elke dag tot u.' Maar meneer is tot nu toe pas drie keer geweest!"

Deze is wel echt blond!!

0
0
Deze is wel echt blond!!

Een blondine gaat naar een winkel waar ze gordijnen verkopen.

Ze zegt tegen de verkoper;"Ik wil graag een paar roze gordijnen kopen".

De verkoper verzekert haar dat hij een grote collectie roze gordijnen heeft en laat haar verschillende patronen zien maar de vrouw kan maar moeilijk kiezen.

Eindelijk kiest ze een mooie kleur roze met bloemen.

De verkoper vraagt haar wat de maat van de gordijnen moet zijn.

De vrouw zegt, "30 centimeter"

"30 centimeter"? vraagt de verkoper, "dat is erg klein".

"Voor wat voor raam zijn ze?"

De vrouw zegt, "Oh, ze zijn niet voor een raam, ze zijn voor mijn computer monitor".

De verbaasde verkoper antwoordt, "Maar Mevrouw, computers hebben geen gordijnen".

"Halloooooooo" zegt de blondine "ik werk met Windows".

Je liefhebbende schoonmoeder

0
0
Zoals je weet zijn schoonmoeders altijd zeer wantrouwend.

Zo wilde een moeder van drie mooie dochters wel eens testen of haar schoonzonen wel voldoende om haar gaven.

Met de man van haar oudste dochter ging ze daarom langs het kanaal wandelen. Ze deed alsof ze struikelde, liet zich in het water vallen en simuleerde dat ze verdronk. Zonder zich te bedenken sprong de schoonzoon haar achterna en redde haar. De volgende morgen stond voor zijn huis een fonkelnieuwe Peugeot 206, geparkeerd, met het volgende bericht onder de ruitenwisser:

Hartelijk bedankt!

Je liefhebbende schoonmoeder !!!

De volgende dag herhaalde ze de test met haar 2e schoonzoon. Ook hij sprong in het water en redde haar. De volgende morgen stond ook voor zijn huis een Peugeot 206, geparkeerd, met hetzelfde bericht onder de ruitenwisser:

Hartelijk bedankt!

Je liefhebbende schoonmoeder !!!

Hetzelfde scenario volgde met haar 3e schoonzoon. Ze verstapte zich, viel in het water en dreigde te verdrinken. Terwijl ze langzaam maar zeker onder water verdwijnt, loopt hij verder en denkt bij zichzelf: “Het werd ook wel tijd, dat die ouwe heks verzoop!”
De volgende ochtend stond er voor zijn huis een splinternieuwe Porsche Carrera GT, met het volgende bericht onder de ruitenwisser:

Hartelijk bedankt!
Je schoonvader

Welterusten lieve WMRers

SMSblog: weer redelijk goed in bed gek...

0
0
weer redelijk goed in bed gekomen. Blijf blij. Denk aan ons

SMSblog: goedemorgen. We beginnen goed...

0
0
goedemorgen. We beginnen goed, geen internet

Goedefijnedondersesmorgens

0
0mijn laatste toeverlaat

zijn handen zijn
van hout het stoffen lijf
lijkt eeuwenoud

geknakt ligt hij
te wachten op
de eerste die hem ziet

met opgewekte ogen
een blijde lach maar ook
vaak tranen van verdriet

hij was mijn kameraad
we deelden alles samen
mijn laatste toeverlaat

ik heb hem opgepakt
wil hem nooit meer kwijt
mijn jeugd in onafscheidelijkheid

Goedesmorgens
de dag begon alweer goed problemen met de internet verbinding...
Een dag met zon, wolken en misschien wat regen staat klaar om te beginnen..
straks even de boodschappen doen, vissie halen en verder zien we wel hoe de wind waait
straks de stokzitsters
illegaaltje is al blij
en ik???
GRAAG

Fijne dag
Blijf blij
Denk aan ons

Top 5 van: 30-03-2011

SMSblog: vriendelijke, koffie groetjes...

0
0
vriendelijke, koffie groetjes vanuit de boshut. Illegaaltje geeft de vissige groetjes

Nederlanders graag lid van informele groepen

0
0
DEN HAAG - Steeds meer Nederlanders kiezen liever voor deelname aan een informele groep dan voor lidmaatschap van een vereniging. Dat liet Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) donderdag weten.


Onder informele groepen vallen kleine gezelschappen die regelmatig bij een elkaar komen of contact met elkaar houden om een bepaald doel na te streven of een hobby uit te oefenen

Cyanide and Happiness

Benzine in ondersteek:

0
0


Benzine in ondersteek:

Zuster Mary Ann, die voor een thuiszorgbedrijf werkte, was haar ronde aan het doen om aan huis gebonden patiënten te bezoeken, toen haar benzine opraakte. Het gelukkige toeval wilde, dat er even verderop juist een benzinestation was. Ze liep erheen om een jerrycan te lenen en wat benzine te kopen. De bediende vertelde haar dat de enige jerrycan die hij had uitgeleend was, maar ze mocht best wachten tot deze teruggebracht was. Aangezien zuster Mary Ann onderweg was naar een patiënt, besloot ze niet te wachten en liep terug naar haar auto. Ze zocht of er iets in de auto lag dat ze met benzine kon vullen en liet haar oog vallen op de ondersteek die zij naar de patiënt zou brengen. Altijd vindingrijk, nam zuster Mary Ann de ondersteek mee naar het benzinestation, vulde hem met benzine, en droeg de volle po terug naar de auto. Terwijl zij met die po de benzine in haar tank goot, keken twee passerende protestanten toe. Zegt die ene tegen de ander: "Kijk dat nou! Als-ie start, word ik direct katholiek!"

Te Grappig!!!

Opleiding tot crimineel...(fijne school)

Browsing All 18691 Browse Latest View Live