Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Solliciteren in Hilversum:

0
0
Solliciteren in Hilversum:

Henk staat bij de bushalte te bibberen. Het is erg koud. Er komt een vriend van hem in de auto en vraagt: "Waar ga je naartoe?" Henk probeert het uit te leggen, maar zijn probleem is dat hij stottert. "N N N... naar H H Hilversummmmmmm." Piet zegt: "Ik ga die kant op. Stap maar in. Wat ga je daar doen, Henk? "Ik ga s s s sollliciteerereen." "O ja? Naar welke functie?" Als n n n nieuwsleeeeezzzzzer bij de KRO." "Hoe laat ben je klaar? Dan kom ik je weer ophalen, oke?" Als Piet hem heeft opghaald zegt hij: "En heb je de baan?" "N N N Nee," zegt Henk, "I I I iikkk was niet katholiek."

Trotse moeder

0
0
Af en toe mag het best gezegd worden: ik ben een trotse moeder.

Het is niet altijd even makkelijk om 6 kinderen op te voeden, zeker niet in deze huidige roerige tijden.

Maar onze kids snappen het gewoon: met 8 in huis moet je leren delen, leren verdedigen, leren luisteren en vooral leren respecteren.
Een gezin is een kleine wereld in de grote wereld. Als ze het hier goed doen, zal het daarbuiten ook wel lukken.

En nu zeggen natuurlijk alle moeders dat die van hun de mooiste, liefste, leukste, slimste zijn. Terecht! Maar ik zie ook de kanten die begeleiding nodig hebben, aansturing en waar de rem opgezet moet worden.
Net als ik maar gewoon een mens ben met fouten, zijn mijn kids dat ook en ik gun ze om zelf te ontdekken wie ze zijn.

Ik ben een trotse moeder: op alle 6!

Mailen met stora

0
0
Een keer mailen met stora. VEEL!

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: hoi

Zomaar op de zondagmiddag

Storas Ik-Ga-Op-Vakantie-In-Amerika-Badeend

1 jaar jubileum

0
0
vandaag is mijn 1 jarige jubileum

Net een bekeuring gehad, Bah

Oma, ben jij van karton????

0
0
Lennert, een kleuter van vijf, mag bij zijn
grootouders gaan logeren.Ze hebben slechts een bed.
Lennert mag dus tussen oma en opa slapen.
Als ze in bed liggen voelt Lennert aan de buik van opa.
- “Is dat hier van karton ?” vraagt hij.
- “Neen” antwoord opa, “dat is mijn pyjama, en daaronder zit mijn buik.”
Even later legt Lennert zijn handje op de buik van oma,
- “Oma is dat hier van karton ?” vraagt hij.
- “Maar nee lieverd, dat is mijn slaapkleed, en daaronder zit mijn buik.
Waarom vraag je dat ?”
- “Omdat mama zei dat ik tussen twee oude dozen zou moeten slapen.”

Robocop en Pinokkio

0
0
Er komt een man bij de dokter,zegt de manokter ik heb last van mijn rechter bal.
Nou zegt de dokter,die moet er af en hij moet vervangen worden door een ijzeren bal.Een dag later komt de man weer terug en zegtokter, ik heb nu last van mijn linkerbal.Nou, zegt de dokter, die moet er dan ook af en vervangen worden door een houten bal.Zes jaar later komt hij weer terug bij de dokter.De dokter vraagt:Hoe gaat het met je ballen.Nou, zegt de man:Heel goed hoor, ik heb al 2 kinderen:Robocop en Pinnocio.

mooi

0
0
omdat ik het zo'n mooi nummer vind

klik

Verdomme

0
0
Twee nonnetjes krijgen een lekke band met hun auto en proberen deze te verwissellen maar helaas het lukt ze niet. Dan stopt er een grote truck achter de wagen van de nonnen en de trucker biedt zijn hulp aan. Hij pakt de krik en plaatst deze onder de auto. Tijdens het omhoog halen van de auto schiet deze weg en de auto beland met een plof op de wielen waarbij de trucker bijna zijn voet onder een wiel ziet komen. "GODVERDOMME" roept hij in zijn schrik. De nonnetjes kijken hem aan en vertellen hem dat dat geen gepaste taal is. Ze begrijpen wel dat hij is geschrokken maar dat hij dan ook andere dingen kan roepen. De trucker biedt zijn excuus aan en probeert het nog eens. Wederom schiet de krik weg en de man zijn vingers belanden dit maal bijna onder de wielen. "GODGLOEIENDEGODVERDOMME' roept hij weer. De nonnetjes melden wederom dat dat geen gepaste taal is. Ze begrijpen wel dat hij schrok maar dat als hij schrikt hij beter wat anders kan zeggen zoals Lieve God help mij. Als hij dat niet wil dan zou het beter zijn als hij ze niet zou helpen. De trucker snapt het wel en bietd zijn excuus aan. Hij zou beter op zijn taal letten. Dan voor de derde keer krikt hij de auto op en weer schiet deze weg. "GOD" wil hij zeggen maar slikt zijn woorden in en roept "LIEVE GOD HELP MIJ" Dan gebeurt uit het niets een wonder. De auto wordt opgetild en lijkt door een onzichtbare hand op deze zwevende plek te worden gehouden. De nonnen aanschouwen dit wonder en roepen tegelijk verbaasd "GODVERDOMME!"

Onbekend Talent

0
0
Toen ik Arno op 2 september 1995 ontmoette, speelde hij in een Rock&Roll band "Jumping Jukebox". Vanachter de piano of met gitaar in de hand zong hij 'Heart O'gold" en meer nummers van hun eigen cd Cry Out ...

De ruim 16 jaar dat we nu samen zijn heeft hij heel veel lief en leed in zijn muziek verwerkt en de mooiste nummers geschreven. Zowel Nederlands als Engelstalig, ballad als rock.

Jammer genoeg is hij niet "ontdekt" en dus een onbekend talent.

Luister en kijk zijn muziek op Arnosspot youtube kanaal... misschien wordt je ook wel fan

kunst in mijn tuin

0
0
Zal me benieuwen of dit lukt. Tinypic doet het niet en fotobucket is uit de lucht. Maar ik wilde jullie even mijn eigen gemaakte kunstwerk in mijn tuin laten zien

Een blondje en de toverspiegel

0
0
Twee vrouwen staan voor een spiegel.
De ene heeft bruin haar, de andere is blond.
De spiegel is een soort toverspiegel.als ze liegen tegen de spiegel worden ze weggeflitst.
De ene met bruin haar: ik denk dat ik heel knap ben.FLITS!!!!!
De blonde: ik denk......
FLITS!!!!!

Cyanide amp; Happiness

0
0

Dit keer ben ik laat

je scheit het hele bed onder!!

0
0

Henk komt bij de hemelpoort, en de poortwachter vraagt "hoe ben je hier gekomen?" "Nou" zegt Henk "ik ben net -zonder dat ik het door had- onverwachts overreden door een vrachtwagen, en m'n vrouw en kinderen weten nog van niks." Henk begint te huilen en weet niet meer wat te doen. Zegt de poortwachter "nou ik kan proberen wat voor je te regelen, ik kan je bijvoorbeeld tijdelijk veranderen in een spin zodat je een draad naar beneden kan" "goed!!" onderbreekt Henk meteen. "ik heb er alles voor over om weer terug te gaan". De poortwachter zegt hem dat hij om 7 uur precies hier weer moet zijn, anders is het te laat. Henk kijkt op z'n horloge en heeft nog anderhalf uur, en loopt een kroeg in om z'n tijd te doden. In de kroeg is het gezellig en het bier wordt rijk geschonken, totdat Henk op z'n horloge ziet dat het 1 voor 7 is. Hij rent naar buiten naar de afgesproken plek. Daar aangekomen, ziet hij een gat in de wolken maar ziet niemand staan. Hij begint te janken en drukt z'n kont door het gat en begint te als een gek te persen...."Henk Henk!!! wakker worden, je scheit het hele bed onder!!!"

23193

0
0
Waarom is 23193 een liefdesgetal?
Antwoord:Er zijn 2 mensen 3 uur samen en na een dag weten ze dat ze over 9 maanden met z'n 3en zijn

Vieze koekjes

0
0
Ik ben dus serieus bezig met een dieet.
Tijdje bezig, 2,5 kg afgevallen

Gisteren even boodschappen doen en ik wil niet dat Twaggy zijn snoep,koek,chips moet missen, maar ik ga het mezelf ook niet te moeilijk maken. Twaggy nam de eerste week de sleutel van de kast naar zijn werk, dus ik kon ook nergens bij
Maar nu bedacht ik me dat ik gewoon dingetjes koop, die ik niet lekker vind
Van de chips kan ik makkelijk afblijven, in de snoeppot zitten nu Napoleonballen en daar mag ik er eentje van per dag , meer hoef ik er ook niet, zo lekker vind ik ze niet
Koekjes had ik ook gekocht, van die kano's.
Ik vind ze normaal altijd helemaal niks en pak ze ook nooit....maar nu ik al tijd snoep en koek heb vermeden lijken ze me ineens heeeeerlijk

Schrikken....

0
0
Ik ben me bijna ongelukkig geschrokken. Terwijl ik hier nietsvermoedend achter de computer zit, zegt Papsie opeens, Joh, er staat een ambulance voor de deur!
En ja hoor, ik hoor wat geloop bij de buren.
Een brancard in de tuin, die ze niet naar binnen kregen.
En daar kwam de buurman naar buiten, vastgeknoopt aan een hartmonitor.
Op de brancard gezet met hoofdeind goed omhoog en zo de ambulance in.
Naar het ziekenhuis met pijn op de borst, ik hoop dat het allemaal meevalt en dat hij snel weer terug mag.
Maar geschrokken zijn we hier wel, ik zit nu ook met hartkloppingen van de schrik.

Hè wat akelig voor deze lieve mensen!

Een liftend blondje

0
0
Een mooie Italiaan rijdt in zijn dure wagen door Rome. Hij kijkt om zich heen en heeft ineens zin in seks. Even later ziet hij een heerlijke, liftende blondine. Hij neemt haar mee en ziet haar wel zitten. Naar wat in hun beste Engels gepraat te hebben, belande ze in de slaapkamer van de Italiaan. En ja, het komt ervan: seks! Na een kwartier komt de Italiaan kreunend klaar. Hij steekt een sigaret op en zegt: You finish?
Waarop het meisje met een verbaasd gezicht 'no' antwoord. De Italiaan maakt gelijk zijn sigaret uit en duikt weer op het meisje. Naar een half uur komt-ie weer klaar- en wel zo luid dat de buren het kennen horen. Weer steekt hij een sigaret op en vraagt: You finish? en weet zegt het meisje 'no'. Hij maakt opnieuw zijn sigaret uit en gaat verder met het meisje. Naar een uur komt hij klaar en is het tot ver in Rome te horen. Weer steekt hij een sigaret op en vraagt, heel erg zeker van zijn zaak: You finish? waarop het meisje antwoord.'no, I'm Swedish.
Browsing All 18691 Browse Latest View Live