Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Doe mij maar een invalidewagen

0
0
Liep ik pas geleden door de stad, zag ik opeens Geet Wilders in het water liggen. "Help!" riep ie. Dus ik dook het water in en haalde hem naar de kant. Eenmaal op de kant aangekomen, zei hij: "Heel erg bedankt! Wat kan ik voor je betekenen? Wat wil je hebben? Een nieuwe brommer, een auto... ? Ik zei: "Nee, doe mij maar een invalidenwagen." Geert Wilders: "Maar waarom wil je een invalidenwagen?" "Ja, als ik thuis verteld heb wie ik heb gered, heb ik die wel nodig!"

fantoom verbinding

0
0
Jaja, ik heb internet, zonder dat ik verbinding heb! wat verrekte irritant is want thuisnetwerk tussen de computers werkt daardoor niet

Mijn computer heeft de vaardigheid verworven om internet uit de lucht te trekken! nouja, niet helemaal. Als ik de stekker uit de router trek heeft hij echt geen verbinding, maar wanneer ik de stekker weer in de router steek heeft hij nog steeds geen verbinding, maar wel internet... tovenarij!

probleemoplossing werkt niet, router reset niet, opnieuw opstarten niet kan geen netwerk beginnen want hij ziet de router niet

soms valt er geen touw aan computers vast te knopen

Moeders en de Psychiater

0
0
Drie moeders zijn aan het opscheppen over hun zonen:
- Moeder 1: Zien jullie deze geweldig grote diamanten ring op mijn vinger. Die heeft mijn zoon speciaal voor mij in Afrika gekocht. 50 karaat!
- Moeder 2: Míjn zoon heeft mij nu net op een maand op wereldreis genomen op een enorm jacht dat hij mij gegeven heeft voor mijn verjaardag.
- Moeder 3: Dat is alles nog niets. Mijn zoon loopt al meer dan 10 jaar bij een psychiater en het enige waar hij over praat is over mij!

De blijde intrede van Jesus

0
0
De nieuwe priester van de parochie was zeer nerveus voor zijn eerste mis.
Zijn overste stelde hem echter gerust: om de zenuwen te bedwingen kon hij bijvoorbeeld een paar druppels wodka in een glas water doen...
Na de mis vond de jonge priester in zijn brievenbus een briefje van zijn overste met de volgende boodschap:
Toch een paar opmerkingen betreffende de eucharistieviering... Wil u volgende keer een paar druppels wodka in het water doen en niet een weinig water bij de wodka?
Het is bovendien niet nodig de rand van het glas in citroen en zout te dopen.
Een papieren parasolletje is overdreven.
De mantel van Christus is geen servet.
Er zijn 10 geboden en geen 12.
Er zijn 12 apostelen en geen 10, en Mick Jagger was er geen lid van.
Als men het over Jezus en zijn apostelen heeft verwijst men niet naar hen als "JC and the Sunshine Band".
De preek wordt in principe niet beëindigd met een luide boer.
Tijdens de offerande zingt men liever niet Dominique nique nique, zeker niet als men zijn lach niet kan inhouden.
Bij de communie wordt er niet tot de parochie gezegd: "Haast ulle, want op is op".
Zijn Heiligheid de Paus heeft geen bijnamen als "de Peetvader" of "de James Brown van het Christendom".
De biechtstoel is geen toilet.
Het Magnificat is geen nummer van ZZ-Top.
Preken gaan enkel over het geloof, niet over het WK of de "mokkes". Ze bevatten zeker geen vettige moppen.
Maria Magdalena was geen stoephoer, noch "dat mokkel" van JC. Men zegge: "Ave Maria" en niet "Santé Maria" "vol tot de naden" "Hosanna in den hoge" en niet "Marihuana in den hoge"
Het kruis dat op het altaar staat is niet aangesloten op een biertap.
Bruce Willis en Sharon Stone waren niet aanwezig bij de kruisiging.
Het Uitverkoren Volk zijn niet "die van RWDM". De parochianen worden uitgenodigd op de volgende eucharistieviering en niet op de rave-party van volgende week op dezelfde plaats.
Judas gaf gewoon een kus aan Jezus; hij had er geen relatie mee, en zeker geen sexuele.
En de dertig zilverlingen dienden niet noodzakelijk om zich te bezatten.
Het kan tot verwarring leiden, maar wierook wordt niet gerookt. Noch gesnoven.
Toch niet in het bijzijn van 200 gelovigen.
Er waren trouwens geen cofee shops in Nazareth.
De opbrengst van de omhaling dient niet voor een rondje voor de hele zaak.
Bovendien spreken we niet van een "omhalingske" met verwijzing naar het grote aantal stukken van 5 eurocent.
De blijde intrede van Christus gebeurde niet in een Triumph, Spitfire,om terug te keren in een stomme Ford Escort.
Jezus had geen wagen.
Als u dan toch misselijk wordt, gelieve dan niet te kotsen in het wijwater.
En zeker niet om er daarna de parochianen mee te zegenen. De correcte benaming is overigens "kwispedoor" en niet "dat stuk WC-borstel".
En wat betreft die Drag Queen achteraan rechts: dat was ik.

Zinloze onderzoeken

0
0
Als je 8 jaar, 7 maanden en 6 dagen zou schreeuwen, heb je genoeg geluidsenergie geproduceerd om 1 kop koffie te verwarmen (niet echt de moeite dus).

Als je 6 jaar en 9 maanden scheten zou laten, heb je genoeg gas geproduceerd om de energie van een atoombom te evenaren (dat begint er al meer op te lijken).

Het orgasme van een varken duurt 30 minuten (in mijn volgende leven wil ik een varken worden) (hoe zijn ze hier achter gekomen? En waarom? Ik wil het eigenlijk ook niet weten.).

Als je met je hoofd tegen de muur slaat, verbruik je 150 calorien per uur (kan nog steeds niet uit over die varkens).

Mensen en dolfijnen zijn de enige soorten die seks voor het plezier hebben (dus daarom glimlachte Flipper altijd!)
(Maar toch krijgen varkens 30 minuten orgasmen? Lijkt me niet eerlijk).

Een mier kan 50 maal zijn eigen gewicht tillen, 30 maal zijn eigen gewicht slepen en valt altijd op zijn rechterzijde als hij vergiftigd is (je moet toch wat te onderzoeken hebben.).

IJsberen zijn linkshandig (Wat moeten we ermee?).

Een vlo kan 350 maal zijn lichaamslengte springen. Vgl. bij een mens: ik zou dan over 7 voetbalvelden springen! (30 minuten. dat is toch niet te geloven? En waarom een varken?)

Een kakkerlak kan 9 dagen in leven blijven zonder zijn hoofd; dan sterft hij door verhongering (jakkie bah).

De mannetjes-bidsprinkhaan kan niet seksen als z'n kop nog op z'n romp zit. De vrouwtjes geven dus aan seks te willen door de kop van z'n romp te trekken (schat, ik ben thuis. oh oh.).

Sommige leeuwen seksen meer dan 50 maal per dag (in mijn volgende leven wil ik toch nog steeds een varken zijn. Kwaliteit boven kwantiteit).

Het oog van een struisvogel is groter dan zijn hersens (ik ken enkele mensen bij wie dat ook zo is).

Een zeester heeft geen hersens (dergelijke mensen ken ik dus ook)

Na dit alles gelezen te hebben is alles wat ik te zeggen heb...
geluksvogels, die varkens!

Alternatief scheppingsverhaal

0
0
Alternatief scheppingsverhaal
1. In den beginne schiep God de Bit en de Byte. En hieruit schiep hij het Woord.
2. En er waren twee Bytes in het Woord en daarbuiten bestond niets. En God scheidde de Een van de Nul; en hij zag dat het goed was.
3. En God zeide: Er zij Data; en er was Data. En God zeide: Laat de Data opgeslagen worden op geschikte media. En hij schiep diskettes en harde schijven en cd-roms.
4. En God zeide: Dat er computers zijn, opdat er een plaats zij waar de diskettes en harde schijven en cd-roms in gelezen kunnen worden. Daarom schiep God de computers en noemde hen hardware.
5. En er was nog geen Software. Maar God schiep programma's, kleine en grote..... En zeide: Gaat heen en vermenigvuldigt u en vul al het geheugen.
6. En God zeide: Laat ons een Programmeur maken; En de Programmeur zal nieuwe programma's maken en heersen over de computers en de programma's en de Data.
7. En God schiep de Programmeur, en hij plaatste hem in het Commandocentrum; En God liet hem de Directoryboom zien en zeide: Gij kunt alle volumes en subvolumes vrij gebruiken maar Windows zult gij NIET gebruiken.
8. Ook had God gesproken: Het is niet goed, dat de Programmeur alleen zij. Hij nam een van de ribben van de Programmeur en hij schiep een schepsel dat tegen de Programmeur zou opkijken; en dat de Programmeur zou bewonderen; en dat zou houden van de dingen die de Programmeur doet; En God noemde het schepsel: de Gebruiker.
9. En de Programmeur en de Gebruiker maakten beiden gebruik van het naakte DOS en het was goed.
10. Bill nu was listiger dan al de andere schepselen van God. En Bill zeide tot de Gebruiker: Is het ook, dat God gezegd heeft: Gijlieden zult geen programma's gebruiken?
11. En de Gebruiker antwoordde: Elk programma en alle Data zullen wij gebruiken, maar van Windows heeft God gezegd dit niet te gebruiken, nog te starten of te installeren, opdat gij niet sterft.
12. En Bill zeide tot de Gebruiker: Hoe kunt gij spreken over iets dat gij zelfs niet geprobeerd hebt? Ten tijde dat gij Windows gebruikt zult gij gelijk worden aan God. Gij zult in staat zijn om alles te kunnen maken wat gij wilt door een simpele klik van de muis.
13. En de Gebruiker zag dat de vruchten van Windows mooier waren en gemakkelijker te gebruiken. En de Gebruiker zag dat alle kennis zinloos was, omdat Windows het kon vervangen.
14. En hij installeerde Windows op zijn computer; en hij zeide tot de Programmeur dat het zeer goed werkte.
15. En de Programmeur begon onmiddellijk te zoeken naar nieuwe drivers. En God vroeg hem: Wat zoekt gij? En de Programmeur zeide: Ik ben op zoek naar nieuwe drivers omdat ik ze niet kan vinden in DOS. En God zeide: Wie heeft u te kennen gegeven, dat gij drivers nodig hebt? Hebt gij Windows geïnstalleerd? En de Programmeur zeide: Bill heeft ons bedrogen en wij hebben Windows geïnstalleerd.
16. En God zeide tot Bill: Dewijl gij dit gedaan hebt, zult gij gehaat zijn onder alle schepselen. En de Gebruiker zal altijd ongelukkig met u zijn. En gij zult altijd Windows verkopen.
17. En God zeide tot de Gebruiker: Dewijl gij dit gedaan hebt, zal Windows u teleurstellen en al uw systeembronnen bezetten; en gij zult waardeloze programma's gebruiken; en gij zult altijd afhankelijk zijn van de hulp van de Programmeur.
18. En God zeide tot de Programmeur: Dewijl gij luisterde naar de Gebruiker zult gij nooit gelukkig worden. Al uw programma's zullen errors hebben en gij zult ze moeten repareren en repareren tot aan het einde der tijden.
19. En God joeg hen uit het Commandocentrum en deed de deur op slot en beveiligde het met een wachtwoord.
20. ALGEMENE BESCHERMINGSFOUT.

De Paus en het wonder

0
0
De Paus komt langs de douane en moet zijn koffer openmaken. Er komt een grote, mooie fles tevoorschijn. "Wat zit daarin?" vraagt de douanebeambte. "Gezegend water uit Lourdes." De douanebeambte vertrouwt het niet en ruikt aan de kurk.
"Wilt u me soms voor de gek houden, eerwaardige? Dat is puur cognac." "Halleluja!" roept de paus. "Een wonder! Er is een wonder gebeurd!"

Sexy lippen

0
0
Die mooie ogen...
Dat lekkere lichaam...
Zo'n goed stel hersens...
Sexy lippen...
Mooie lach...Maar nu genoeg over mij.
Hoe is het met jou?

Tien dingen die mannen zeker weten over vrouwen:

0
0
Tien dingen die mannen zeker weten over vrouwen:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10. Ze hebben borsten.

Slaap wel droom zoet

0
0


Hoe alleen ben je
op deze aarde
als je echt geleefd hebt
dan ken je ook de waarde
ALS je echt geleefd hebt
dan weet je van verdriet
als je echt geleefd hebt
dan leef je en geniet!

Mensen dit was weer een wonderschone dag
De zon deed weer haar best
en nu gaat ze een paar dagen rusten om dan weer vol tevoorschijn te komen, om de schaatsers te plezieren
we hebben volop genoten deze dag...
maar nu is het kaarsje op
veel wegvallingen
Jolink is net met de vierpootjes op pad
als hij terug is ga ik slapen
Slaap wel
blijf blij
denk aan ons


Kwallenvissen...

Nog even dit

0
0
liefde is een
rivier die stroomt
naar de waterval
des levens je hart

De rugzak van het leven

0
0
De rugzak van het leven
.
Ieder mens draagt in het leven
een onzichtbare rugzak mee
bergt daarin vreugde en zorgen
verzameling van wel en wee
soms is de rugzak zwaar
een ander moment vederlicht
dan blijft er ruimte over
maar dikwijls kan hij niet meer dicht
...kijk in een verloren uurtje
de inhoud nog eens door
dan kan er iets verdwijnen
wat zijn waarde reeds verloor
langzaam wordt de rugzak lichter
de levensreis gaat voorbij
en bij het naderen van de avond
werp je een deel last opzij
maar er is nog zoveel waarde
wat je koestert en graag behoud
soms kleinigheden
herinneringen van goud
zo dragen we ieder onze eigen rugzak mee
niemand die hem overneemt
je hoeft dus niets te vrezen
dat hij ooit wordt ontvreemd

Rariteiten deel 2

0
0
Het webde vlieg vroeg aan de spin

je gaat mij toch niet opeten

waarop de spin zei, waarom niet

ik ben een zieke vlieg, zie je

dan pak ik je in zei de spin

als je genezen bent

verkoop ik je voor een cent

Het kabouterleven

0
0
er loopt een kaboutertje daar in het zand
hij heeft een klein gietertje in zijn hand
hij loop wat verder en weer terug
hij zoekt zijn huisje en wel vlug

hij is zijn huis kwijt
weet niet waar die zoeken moet
welke afslag was toch niet goed
hij kijkt angstig in het rond
dacht toch echt dat mijn huisje hier stond

ineens vind hij zijn kabouter bed
en zijn kabouter bank dat vondt hij gek
maar wat was dat nou
alles was stuk
o wat een ongeluk

het kaboutertje huilde aan een stuk door
o wat was hij toch een domoor
hij was toch helemaal vergeten
om zijn huisje te betoveren
zodat het echt niet stuk kon

ineens hoorde hij iemand zeggen
kan ik je mischien helpen
o wacht ik zal eerst je traantjes stelpen
en daar zag het kaboutertje het mooiste meisje
wat hij ooit had gezien
en stopte meteen met zijn gegrien

hij vertelde aan het kaboutermeisje
dat zijn huisje stuk was
het stond daar in het gras
het kabouter meisje keek hem lachend aan
zullen we samen naar mijn huisje gaan

zo leefde de kaboutertjes samen en tevree
ze waren erg gelukkig met zijn twee
de betovering van hun huisje vergat hij niet meer
ze wonen nu mischien wel in jou tuin
daar bij de derde paddestoel ongeveer

Goedefijnezondagsesmorgens

0
0


daar waar liefde heerst
zal men ook geluk vinden

daar waar men weet
dat geluk elders ligt
zal men de angst achter
zich moeten laten

daar waar iemand
zacht tegen je zegt:
" ik kan niet zonder jou,
omdat ik zoveel van je hou"
zal vreugde zegevieren

dat wat een hart
in bewaring geeft
blijft voor eeuwig verbonden

Na een vergeetwaardige nacht, storten we ons weer vol zottigheid op de nieuwe dag.
Deze dag wordt wel een rustdag.
Een beetje rond huis en meer niet...
Straks de kipjens
vierpootjes zijn al zeer tevreden
en ik??
KOFFIE!!!!!!!FIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Top 5 van: 28-01-2012

Alles is er

0
0
alles is er


de winter komt langzaam op gang
boerenkool ligt in de vriezer
naast witte bloemkool en forel
diepgevroren gelabeld in nette zakjes
dat zijn hele herkenbare dingen voor mij
ook op het gebied van eten

Respect?

0
0
Ik wist al dat, zodra je een witte jas aantrekt, mensen ineens anders naar je kijken; ze gaan ineens de weg aan je vragen in het ziekenhuis, laten je voor als er een rij bij bijv de lift staat en spreken je vaak zelfs me u aan al zijn ze minstens 2 x zo oud als jijzelf.
Datzelfde respect krijg je niet van anderen in witte jassen; de specialist in witte jas spreekt je nog steeds aan met je en wil voorgelaten worden bij de lift.

Wat is er nodig om de specialist-in-witte-jas u te laten zeggen tegen me en me voor te laten? Simpel; een camera
Ik was van de week in het ziekenhuis met al m'n camera-apparatuur om een aantal artsen te fotograferen voor de ziekenhuis-website en -folder (tof dat ik dat mocht doen), dus ik zat in een lichamelijk-onderzoek-kamertje (die ook als gang dient als de deuren open staan) m'n camera goed in te stellen als er een specialist het kamertje als gang besluit te gebruiken. Hij loopt de kamer in en ziet mij: 'oh, sorry mevrouw, ik had u(!) niet gezien'
Ik: () Geeft niet hoor, u mag best door dit kamertje lopen
Specialist: oh bedankt
Ik:

Lol diezelfde arts zou mij in witte jas écht niet met u aanspreken

Jesus, het zoontje van de baas

0
0

Rober Fillekes is dood gegaan en gaat naar de hemel. Bij de hemel gekomen gaat hij naar een garage. Hij koopt een hele mooie sportwagen van een bekend duits merk. De verkoper zegt tegen hem dat de zelfde snelheden gelden als op aarde. Hij rijdt lekker door de hemel en op eens wordt hij ingehaald door een auto die wel 300 kilometer per uur gaat. Hij gaat naar de petrus en zegt dat er een te hard gereden heeft. Petrus vraagt naar het kenteken. Robert zegt: JEZUS. Waarop Petrus antwoord: Laat maar zitten, is het zoontje van de baas!
Browsing All 18691 Browse Latest View Live