Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Fietstochtje

Hard werken loont (soms)

0
0
Voor een vak dat ik nu aan het volgen ben in Delft moeten we ons de laatste tijd nogal uitsloven: er staan eigenlijk 6 credits voor het vak (gelijk aan 168 uur werk, inclusief het volgen van colleges), maar die hebben we al vol gemaakt in de eerste opdracht in een serie van vier. Vanmorgen werden de punten van opdracht twee gepubliceerd: een 9.2 Dus hard werken loont, af en toe

Success kid:

Eenzame vrouw zoekt man

0
0
Eenzame vrouw zoekt man

Een eenzame vrouw wandelt door het bos en ziet een ouder vrouwtje hout sprokkelen. De moeite dat dit werk het oudere vrouwtje kost en de sobere kleding wekken bij de eenzame vrouw medelijden op. Ze rent vlug terug naar huis om wat kleding te halen en grabbelt wat spaarcenten bij elkaar die ze het dametje wat later geeft. Ze zorgt er ook voor dat een paar stevige kerels de voorraad hout aanvullen zodat het dametje voorlopig rustig aan kan doen.

Natuurlijk verwacht ze niks terug van het dametje, de blijdschap die ze ervoor terug krijgt is al meer dan voldoende, maar toch krijgt ze ineens een voorstel dat alle verwachting te boven gaat. Het oude dametje blijkt een engel te zijn en zegt dat ze voor haar goede daden nu drie wensen mag doen. In haar binnenste lacht de eenzame vrouw een beetje maar ze besluit het toch maar eens te proberen.

Goed dan zegt ze, dan is mijn eerste wens heel makkelijk! Ik wens dat mijn hele voorraad aardappelen verandert in goud. Een beetje lachend van ongeloof besluit ze voor de zekerheid toch maar een kijkje te nemen in de kelder... deze ligt helemaal vol gouden aardappelen!!!!
Woow, zegt de eenzame dame, dan is mijn tweede wens vlug bedacht. Ik wil onweerstaanbaar knap zijn. Als ze in de spiegel kijkt kan ze haar ogen niet geloven, ook haar tweede wens is boven verwachting uitgekomen.

Vrolijk kijkt ze uit het venster van haar huis en ziet haar trouwe pony grazen. Oke! Dan wens ik nu dat mijn pony verandert in een knappe, jonge man waar ik mee kan trouwen. Ook dit gebeurt meteen. De eenzame vrouw weet geen blijf met haar geluk, ze zal nooit meer eenzaam zijn. Terwijl ze de knappe, jonge man vreugdevol omhelst, bemerkt ze zijn droevige gezicht. Wat is er met jou aan de hand? vraagt ze. Alles leuk en wel zegt hij maar er is een probleempje als je dadelijk ook kinderen wilt... je had me als pony namelijk beter niet laten castreren....

Suikerkoekjes en Vijf-Centiemen-Koekje

0
0
Gerecht nummer 100 en 101 in 2011.
In totaal 535 recepten aanwezig waarvan 434 met foto.

Ontopic:


Suikerkoekjes

Bereidingstijd:
45 minuten.
Hoeveelheid: ongeveer 30 stuks.

Deze koekjes zijn met eigengemaakte vanillesuiker gemaakt.
Deze is veel lekkerder dan de zakjes vanillesuiker die in de winkels te koop is.
En het is zeer gemakkelijk om deze suiker te maken.

Op de foto zijn de suikerkoekjes 10 minuten gebakken, een baktijd van 9 minuten is beter.
Maar u dient de suikerkoekjes wel in de gaten te houden, want zodra ze beginnen te kleuren zijn ze gaar.

Ik had de deegballetjes niet platgedrukt en daardoor zijn het meer mopjes geworden, en een tikkeltje te hard.

Met de tweede lading die gebakken zijn heb ik grotere deegballetjes gemaakt en platgedrukt tot ze 1 centimeter dik waren.
Deze suikerkoekjes heb ik verwerkt in de vijf-centiemen-koekjes.Vijf-Centiemen-Koekje

Bereidingstijd:
enkele minuten.

Deze Vijf-Centiemen-koekjes zijn een traktatie voor de kinderen, zij zijn er dol op.
Niet alleen de kinderen eigenlijk, ook volwassenen.

Deze suikerkoekjes zijn dus een stuk groter.
Maar liefst 9 centimeter in doorsnee.Is dit paard normaal??

0
0

Zit een man aan de bar in een café, komt er een paard binnen rennen en springt op een barkruk. "Mag ik snel een cola?" vraagt het paard.

De barkeeper schenkt een glas cola in en geeft het aan het paard.

De man aan de bar is met stomheid geslagen, en vraagt aan de barkeeper of dit een normale situatie is.

"Nee," zegt de barkeeper, "normaal drinkt hij een fruitsapje..."

zeven uur

0
0
heb 7 uur zitten te pielen om een 2D foto naar 3D ( links is 3D en rechts 2D,,) te krijgen in minecraft (112 tiles hoog , en nog niet klaar ) school werk lijdt er zwaar onder

new kids nitro is overigens wel humor woensel!!!

Jan, jans en de kinderen

twerd tijd!

0
0
Hallo, ben weer eens present (:

Beetje heel lang geleden maar we hebben zo'n twee maanden geen internet gehad hier... Dus vandaar. Want geweldige KPN was eens heel handig bezig.

2 maanden terug zijn we verhuisd van 10 naar 10a de buren dus en het lukte de medewerkers maar niet omdat te snappen. Wie verhuist er dan ook naar de buren? Wij dus (: Hartstikke leuk maar ze konden het dus ook niet omzetten en blablabla. Dus 2 maanden zonder telefoon en internet, ah zoo handig. (: Maar iedergeval we hebben weer internet en telefoon dus kan hier weer zijn en lekker surfen op het internet, wat heb ik 't gemist!

Groetjess!

De goede fee

0
0
. De Goede Fee

Mientje en Willem zijn beiden zestig jaar oud en vieren hun zilveren bruiloft.

Op het feest verschijnt opeens uit het niets een goede fee.

De fee zegt: "Jullie mogen ieder een wens doen, je mag wensen wat je maar wilt."

"Dan wens ik een wereldreis, want dat heb ik al altijd willen doen", zegt Mientje.

"Geen probleem" , zegt de fee, ze zwaait met haar toverstokje en….. “FLITS”

Mientje had opeens twee handen vol met vliegtickets.

Dan richt de fee zich tot Willem "Wat isuw wens meneer?".

Willem denkt goed na en zegt dan opeens "Ik wil een vrouw die dertig jaar jonger is dan ik."

"Geen probleem," zegt de fee, ze zwaait weer met haar toverstokje en……."FLITS",
............Willem werd negentig..

Treinplezier

0
0
Zoals sommigen misschien meegemaakt zullen hebben, was er afgelopen vrijdag een behoorlijk grote verstoring op het spoor tussen Delft en Delft Zuid waardoor er in beide richtingen geen treinen reden. Helaas moest ik die avond naar Venlo, dus ik bereidde me voor op een avontuur. Gelukkig moest een studiegenoot naar Sittard, dus zaten we voor een groot gedeelte tegen hetzelfde traject aan te kijken. Onderstaande is een samenvatting van de reis die ik in een Gtalk gesprek aan iemand gegeven heb.

S en ik hebben ook weer een avontuur gehad Her begon met een volle trein in Den Haag CS. We vonden nog twee lege stoelen in een tussenstuk waar we net vijf seconden zaten, toen er een of andere lijpo helemaal begon te flippen dat ik in zijn stoel zat. Hij was alleen even naar buiten gelopen om "een chickie te checken." Ik informeerde hem dat hij het helemaal goed had toen hij zij dat hij op die stoel *zat* en dat ik er geen boodschap aan had dat hij de verleiding niet kon weerstaan het andere geslacht lastig te vallen (niet helemaal in die woorden). Daarna beschreef hij ons als 'ratten' die 'van andermans kaas aten', waarna S opmerkte dat de stoelen extra goed aanvoelden als verboden vrucht We kwamen redelijk op tijd aan in Utrecht, maar de trein naar Heerlen/Maastricht was vertraagd met 5 minuten. Toen kwamen we bij Houten stil te staan met de boodschap dat er twee kinken in de rails zaten verder vooruit en dat we maar 60 mochten rijden... Uiteindelijk kwamen we twintig minuten te laat in Eindhoven en bleek de volgende intercity naar Venlo ook nog eens tien minuten vertraagd. Fun fun fun....

Het grappigste is nog wel dat ik zondag een mailtje kreeg van het NS reizigerspanel met de vraag of ik mijn mening wilde geven over een recente treinreis Dat wilde ik wel...

Borderline

0
0
Borderline

Momenten van euforie,
alsook momenten van depressie.
Een rugzak die je steeds draagt,
Af en toe vult met pluimen,
zodat hij lichter lijkt.

Mensen van medelijden,
Mensen van trots,
Gevoelens van jaloezie,
gevoelens van oprechte vriendschap.

Neen, geen kinderspel.
Een ziekte, voor altijd en eeuwig.
Een deel van jezelf…

Duitsland

0
0
Morgenvroeg vertrek ik om 6.15 uur naar Duitsland, en ben daar dan een week.

Ik weet niet of ik tussendoor nog wat kan posten, zo niet; tot volgende week!

De wijk kerst markt

0
0

Afgelopen Zaterdag, was hier weer een kerstmarkt in de wijk.

Iets minder gezellig ingericht dan vorig jaar maar ik wou er wel weer heen.
Verder niks gekocht trouwens
Het was wel koud en de wind raasde door mijn verschoning heen.

Later op de avond rond 7 uur was er ook nog een optocht voor de mensen georganiseerd, dus ik dacht van laat ik nu eens op tijd zijn en er foto's van maken.
Verleden jaar was dat een beetje mislukt.
De kerstman liep voorop en de fanfare erachteraan.Was erg donker dus op de foto's is haast niets te zien
Heb nog wel veel filmpjes gemaakt en misschien kan ik er daar nog 1 van sturen.

Dus ik de fiets gepakt en uiteindelijk toch maar de fiets ergens neer gezet op slot en voordat ik het wist liep ik zelf met de stoet mee

Het was echt heel gezellig met de kerstman en de fanfare die kerstliedjes speelde en kindertjes die met lampionnen liepen enz.
Er waren ook veel mensen die vanuit hun raam naar buiten keken, vanaf het balkon keken, en zelfs die even de voordeur even open deden om ook nog een glimp van de stoet op te vangen.
Het duurde ongeveer een half uurtje iets langer.
En daarna kregen we een Mandarijntje als verdiende prijs achteraf.Zelf ben ik nog even blijven staan om nog naar de muziek te luisteren...Als je goed kijkt zie je dat die grote trommel in een kinderzitje zit..De mensjes die verkleed waren in Charles Dickens style, zongen wel maar je hoorde ze niet, dus het was kwestie van liplezen...Toen ben ik weer frietjes dag verder gaan vieren en dat was mijn zaterdag.

O ja ik vergat bijna deze foto nog....


Verandering

0
0
Verandering
.

vergeten wat geweest is
en je richten naar de toekomst
verandering brengen in je leven

de mooie dingen, momenten
verpakken in herinneringen

wat gisteren was is voorbij
wat morgen komt nog veraf
het moment van vandaag is wat telt

Onveilige alcohol sex

Slaap wel droom zoet

0
0


ze wandelt met Kerst
haar hart draagt enkel eenzaamheid
schuifelend loop ze door
neerkijkend op hen
zij die feestend ,zwalgend
aan de feestdis zitten
ze weet
dit had ook haar Kerst kunnen zijn
samen met haar gezin
maar het lot nam een andere wending
en eenzaam loopt ze nu verder
met in haar hart
slechts één gedachte
wanneer zal zij hem weerzien
hem die ze zo lief had

Een dag voorbij, een dag dichter bij kerst
Ook een dag met dan wel dan geen internet, verders was het een mooie dun zonnige en vrolijke dag
Straks nog even met de vierpootjes rondje sprookjes bos en dan zien we wel weer
Fijne nacht
blijf blij
denk aan ons


Hoofdpijn

0
0


Lang geleden
zo dichtbij
nog steeds actueel


Even vragen toch..

Nog even dit

0
0
we hebben
maar een
klein tijdje
hier op aard,
dus maak er
het beste van

Warmte voor even

0
0
Warmte voor even
.
Nacht van stilte met kou in de lucht
stemmen die klinken in vogelvlucht
klanken ijlen in de verte zachtjes heen
zachte warme witte wereld om je heen

Lichtjes flonkeren in de nacht
herders houden trouw de wacht
rendieren vluchten met een arreslee
een kerstman glijdt van het dak naar benee

Zie de wondere wereld; de mensheid viert feest
terwijl de wereld nimmer zo arm is geweest
‘Ik’ is het meest belangrijk en staat centraal
daarbij vergeleken was Scrooge nog sociaal

De crisis viert hoogtij maar niet in jouw straat
daar staan de glühwein en de kerstboom paraat
het leger des Heils doet zijn stinkende best
maar is wel afhankelijk van een gift van de rest

Gezang over een stal en ’t kindeke teer
dat zingen de mensen toch ieder jaar weer
een Redder geboren die Vredevorst heet
is dat dan wat iedereen best wel weet

maar ná de kerst gewoon weer vergeet?

Goedefijnedinsdagsesmorgens

0
0


Kerst-mis-gedachtes


In warme momenten
van samenzijn
wervelen gedachten

naar hen
die er niet meer zijn
en gemist worden in nabij


toch is er
in het hart geen zwijgen
daar blijft de lijn verbonden


om elk moment
het samen te herroepen
vol liefdevolle herinneringen

Goedesmorgens, na een korte maar verkwikkende slaap, weer verschillende typetjes spook gespeeld.
Uitlaat spook. het spookbosspook en de wasmachine spook, heb weer 2 wassen schoon en droog in de kast
Verder gaat het wel goed met me dank u wel..
Vandaag geen verplichtingen, uiteraard der zaak wel de viskar en verders lekker rustig aan.........
straks de tokkelaarstertjes
vierpootjes zijn zeer tevreden
en ik????
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Browsing All 18691 Browse Latest View Live