Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Weten jullie dit al???

0
0
Weten jullie dit al???.........

Die ouwe ZOT is er weer

Te kort rokje

Arrestatiebevel Ghaddhafi.

0
0
Nu.nl

En Al Assad?

Nergens

Zijn tanks? Overal!

maar ja, dat is syrie.

Het mooiste plaatje van vandaag

Honderd en nog gezond!

0
0
Er komt een oude man bij de hypotheekadviseur.
"Mag ik een hypotheek afsluiten?" vraagt hij.
"Maar meneer," antwoordt de man bij de balie,
"bent u daar niet te oud voor? Hoe oud bent u?"
"Honderd en nog gezond!" zegt hij.
"En als u even de moeite wilt doen om in de statistieken te kijken,
ziet u dat er nog maar weinig mensen boven de 100 doodgaan!"

De eigenschappen van de perfecte vrouw

0
0
De eigenschappen van de perfecte vrouw:

- Een prinses in de keuken
- Zuinig met geld
- En een beest in bed...

Mijn vrouw heeft deze eigenschappen...
alleen dan een beetje verdraaid:

- Een beest in de keuken
- Een prinses met geld
- En zuinig in bed.

Uitzicht bij #S

0
0

Uitzicht bij #SanomaBudapest

Puf...

0
0
Ellendige hitte...

Ellendige, ellendige hitte...

Ik zit hier thuis.

Ik kan niet doen wat ik wil.

Ik had leuke voornemens.

Goede voornemens.

Dingen die ik vandaag echt wilde doen.

Ik wilde Bikram Yoga doen, bijvoorbeeld.

Dit is zo ongeveer de enige keer van het jaar dat het zal kunnen!

Het moest vandaag.

Maar dan lukte niet.

Ik had me voorgenomen dus yoga te doen maar er kwam bij nader inzien niets van terecht.

Veel te warm.

En ik maar lusteloos zijn.

Ik wilde dit doen.

En het kan niet.

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh!!!Ik heb zo-even mijn zusje ingesmeerd met zonnebrand-crème.

Het type dat naar walnoot zou moeten ruiken, maar je aan heel andere dingen herinnert.

Ze wilde buiten de ramen en de tuin en zichzelf natspuiten met een waterpistool van het onooglijke soort.

Ik niet.

Ik zit hier lusteloos te wezen.

Ze ligt nu, kletsnat, op het bankkleed!

Ik wil ook liggen.

Ik voel me zo moe van dit weer...

Sorry, moest het even kwijt...

warm

0
0
en ik mag zo in de keuken van een restaurant werken, d.w.z: lange broek aan. owja,, en het is daar nog eens een paar graadjes warmer dan buiten

maargoed, aangezien ik het positief wil bekijken: van zoveel warmte val je altijd wel af!! (niet dat ik het nodig heb, maar veel beters kan ik er niet van maken vandaag)

Truukje om gratis te eten

0
0

Een Belg zegt tegen zijn Hollandse vriend: "Ik ken een truukje om gratis te gaan eten." "Fantastisch zeg", zegt de Hollander, "hoe doe je dat?" "Ik ga naar een restaurant, zet mij neer en ik bestel een voorgerecht, een hoofdschotel en een dessertje, dan neem ik mijn tijd met een koffie en een cognac. Vervolgens wacht ik tot sluitingstijd. Als bijna alle stoelen op de tafels staan komt natuurlijk de ober vragen of ik wil afrekenen. Dan zeg ik hem 'Maar ik heb al afgerekend met uw collega die reeds vertrokken is.' En klaar is Kees." "Geweldig, gaan we dat dan morgen eens uitproberen?" vraagt de Hollandse vriend. Zoals afgesproken gaan ze de andere dag naar het restaurant en alles verloopt zoals verwacht. Tegen het sluitingsuur komt de ober en vraagt of ze willen afrekenen. De Belg antwoordt: "Excuseer, maar wij hebben al betaald aan uw collega die reeds vertrokken is." Waar de Hollander aan toevoegt: "En we wachten nog altijd op ons wisselgeld!"

Slecht Nieuws

0
0
Dit is mijn eerste dag op WMR, en mijn kat Potter is overleden aan een ziekte genaamd HCM. De ziekte was erfelijk en zorgde voor een acute hartaanval.

Stemmen aub

Als dit geen liefde is?

0
0
Als dit geen liefde is? !
De Swa wordt op een morgen wakker met een enorme kater. Hij kan nauwelijks zijn ogen open krijgen. Het eerste wat hij ziet is een glas met water naast zijn bed en enkele asperientjes. Hij slikt die in en ziet dan al zijn kleren netjes gewassen en wel over de stoel hangen. De rest van de kamer is ook heel netjes. Hij gaat naar beneden, waar een briefje ligt van zijn vrouw: Schatje, je ontbijt staat klaar in de keuken. Ik ga boodschappen doen, ik hou van je! De Swa gaat naar de keuken en vindt er zijn zoon Jef aan de ontbijttafel. En ja hoor: er staat een uitgebreid ontbijt klaar voor Boer Swa, met de gazet erbij. De Swa vraagt aan zijn zoon: Wat is er gisteren eigenlijk gebeurd? "Wel pa," is het antwoord, "jij kwam om 5 uur vannacht thuis, stomdronken, brak een vaas en hebt overgegeven in de badkamer. Je hebt jezelf een blauw oog bezorgd toen je tegen de deur liep." Oei, denkt De Swa: "Maar waarom is alles dan zo netjes, en waarom heeft je moeder mijn ontbijt klaar gemaakt, was ze dan niet boos?" "Ach, mama heeft je naar de slaapkamer gesleept en ze wou je uitkleden, maar toen ze aan je broek stond te frullen om die uit te trekken, riep je: "Laat me met rust, ik ben getrouwd!"

Fotos Pinkpop, beter laat dan nooit

0
0
Nou het is een beetje laat, maar hier komt dan toch een verslagje van pinkpop , met foto’s natuurlijk!!


Nou we kwamen zo rond 12 uur aan, bepakt en bezakt . Met we bedoel ik Luuk (Lucky Luke), Kristel (KrissSzz), Jaldert en ik. Op de heenweg hadden we al een trein gemist (omdat die vol zat.. ), maar we paste wonder boven wonder wel in de trein speciaal voor pinkpop . Het eerste wat we moesten doen is een stuk lopen met de zware tassen. De tas van luuk had een wieltje dat het gewicht niet aankon en daardoor driehoekig werd . Later begaf de as het ook nog.. Dus we hadden de tassen zo verdeeld dat het gewicht meer gelijk was .

(schattige foto van Luuk en Kristel)

Toen kwamen we in de rij naar de camping, daar werd enorm veel voorgedrongen en geduwd . Uiteindelijk waren we binnen, gelukkig net op tijd. Ze vertelde dat de camping vol was , maar we konden nog wel naar binnen. We waren blij eindelijk een plekje gevonden te hebben en zette de tent op. Het was snikheet en ondanks we daar net aankwamen, waren we al doodop .

Na even te zitten, zijn we naar het festival gegaan. Daar zagen we (na een half uur lopen en bijna een uur in de rij te staan ) nog een stukje van manic street preachers. Verder hebben we nog Simple Plan (die waren erg goed ), Alter Bridge, en Coldplay gezien. Coldplay zagen Jaldert en ik alleen. We waren zo moe!

De volgende dag waren Luuk en ik jarig . Eerst samen ontbeten en daarna cadeautjes uitgepakt en uitgedeeld. Kristel en Jaldert hadden een spandoek gemaakt, die ze meenamen naar het festival . Na een hoop gedoe met de beveiligers en met een stok minder uiteindelijk toch binnengekomen met het spandoek. Daar hebben we Tim Knol en Wolfmother gezien . Bij Wolfmother hebben we het spandoek omhoog gehouden, maar hier werd helaas niet op gereageerd .


Maandag hebben we Two Door Cinema Club gezien, waren echt heel goed . Verder zagen we Go back to de Zoo, Volbeat, Keiser Chiefs en natuurlijk Foo Fighters . Daar stonden Jaldert en ik helemaal vooraan. Helaas konden Kristel en Luuk er niet meer in en stonden die ergens anders . Foo Fighters waren super goed en gaven een leuk optreden!!


Dinsdag gingen we weer weg, rond 7 uur al wakker getoeterd door het personeel van Pinkpop.. Ontbeten, opgepakt en ongeveer 12 uur vertrokken. De ns vond het grappig om een flinke toeslag op het kaartje te geven, ik heb daarom een kaartje naar Heerlem gekocht om vervolgens een standaard kaartje te kopen . De trein zat weer helemaal vol.. Stonden we op den Bosch vast , de netspanning was uitgevallen.. De conducteur: Ik weet niet welke richting deze trein op gaat. (kwam door het stelen van koper, niet doen dus!) Je kan veel zeggen maar NS zorgde wel voor gratis koffie en thee! De bussen reden nog steeds naar onbekende dorpjes.. Na enig gestres, was mijn vader bereid ons te halen . 5 mensen in een kleine C3 met flinke bagage is dus mogelijk!! De treinreis duurde wel een heel stuk langer door die leuke actie van NS.. Jaldert was 7 uur pas thuis! Thuis lekker gaan douchen en naar bed gegaan.


Korte samenvatting: We kwamen uit een volle trein in een drukke rij, op een volle camping, op een druk Festival . Maar het was super leuk!!


(wat hier gebeurd is?!? )

SMSblog: Ik zie zo mijn vogeltje doodg...

0
0
Ik zie zo mijn vogeltje doodgaan . Piep piep piep zei hij en toen dood Nou blijft Noemie alleen achter

fotos van vandaag

Saturus!

0
0
Ik wil even duidelijk maken dat mijn naam Saturus is niet Saturnus, het heeft helemaal niks te maken met de planeet en/of de god. Het is gewoon een ongelukkig toeval dat het maar 1 letter verschil heeft. I'm just sayin'

vibrator als schoonzoon

0
0
Een vader loopt langs de kamer van zijn dochter en hoort een vreemd zoemend geluid: "Bbzzzzzz".
"Wat mag dat wel wezen?" denkt de vader en hij kijkt om het hoekje van de deur. Daar ziet hij zijn dochter bezig met een vibrator. "O jee, hoe leer ik haar dat nu weer af?" denkt de vader.
Vlak voordat zijn dochter de volgende dag uit school komt, weet de vader het ineens. Als hij haar op haar brommer hoort aankomen, pakt hij de vibrator, zet hem aan en de vibrator omhooghoudend begint hij ermee door het huis te lopen: "Bbbzzzzzzz."
De dochter komt binnen en ziet haar vader met de vibrator lopen. "Pa!" roept ze uit, "wat doe je nou!?"
"O," zegt de vader, "ik laat mijn aanstaande schoonzoon even het huis zien."

WelterustenlieveWMRers

20

0
0
Tja, gisteren was ik dus jarig
Ik heb het niet gevierd, deze week heb ik fulltime project en nog een tentamen tussendoor. Veel te veel aan mn hoofd dus om mn verjaardag te vieren.
Ik ben lekekr in enschede gebleven en heb kunnen leren.

Wel zijn mn huisgenoten spontaan hard 'lang zal ze leven' zingend mn kamer in gelopen en heb ik 's avonds heerlijk meegegeten met andere huisgenoten, voelde een beetje als een verjaardagsdiner

Momenteel ben ik een beetje down, ik ben moe, heb hoofdpijn en wil eigenlijk voor het einde van de week een bepaald gesprek hebben waar ik wat tegenop zie en de gesprekspartner denk ik ook.

Verder moet ik gaan nadenken wat ik volgend jaar wil gaan doen met dansen? Salsa? moet ik een nieuwe partner vinden. En misschien daarnaast Stijldansen of juist modern? te veel keus en ik weet het niet.

Toppunt heb ik woensdag tentamen, ik heb al super veel uur besteed aan het leren en samenvatten, en nog heb ik het gevoel dat ik de helft nog niet ken en de andere helft niet goed genoeg ken.
Beetje depressief aan het worden hiero dus.
Toe aan vakantie waarschijnlijk.

Maargoed, vandaag mn broer gebeld vanwege z'n verjaardag (jep, we zijn daags na elkaar jarig)
En zaterdag vier ik met 2 huisgenoten onze verjaardagen en het begin van de vakantie, dat wordt vast wel gezellig.

Nu eerst wat goede moed verzamelen om verder te gaan met leren..

[Oke,naar depressief blog, dat ben ik niet gewend van mijn blogjes de laatste tijd ]
Browsing All 18691 Browse Latest View Live