Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Waarom rijden vrouwen zo slecht??

0
0
Waarom rijden vrouwen zo slecht

Hoe komt het dat vrouwen meestal zo slecht auto rijden?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Omdat ze het meestal geleerd hebben van een man!

Treurig

Kijk dat bedoeld opa nu

SMSblog: knal boem, boom. Man op fiets...

0
0
knal boem, boom. Man op fiets, kijkt naar vrouw, en knalt tegen boom. Boom heel, fiets kapot, man lacht als boer met kiespijn

Upgrades

0
0
Na een lange tijd dezelfde setup gedraait te hebben werd het wel weer tijd voor wat upgrades aan mijn computertje

Dit systeem heb ik eind 2008 in elkaar gezet met toen der tijd hele aardige hardware. De processor staat nog steeds zijn mannetje en het moederbord heeft nog steeds alle aansluitingen die ik zou willen hebben.

Over tijd is er echter wel het één en ander veranderd. Geheugen was toen nogal prijzig, vandaar dat ik gekozen had voor een 3GB kit. Deze is na ongeveer een jaar vervangen voor een 6GB DDR3 @ 1600 Mhz kit van Corsair.

Over de tijd is er ook een SSD ingekomen, maar verder heb ik me redelijk kunnen inhouden


(dusty SSD )

De videokaarten van toen hadden zich goed bewezen maar begonnen al verouderd te raken. Redelijk vlug sneuvelde de eerste en niet veel later ook de tweede. Uiteindelijk is er een HD4870 in gekomen die tot een aantal weken terug prima de games die ik speel aan kon.


(de HD4870 in mijn kast)

Nu heb ik een tijd terug de U2711 aangeschaft. Een 27" IPS monitor die op een resolutie van 2560x1440 (1.6x Full-HD!) draait. Alhoewel dit een super strakke monitor is merkte ik wel dat mijn videokaart het allemaal wat minder zag zitten dan ik. Bovendien heb ik nog een tv en 2e monitor op 1920x1080 aangesloten en dat begon je toch wel te merken. Temperaturen liepen vaak op en prestaties gingen achteruit.


(nieuwe monitor naast de oude, met WMR op het 27" scherm om te laten zien hoeveel schermruimte je hebt)

De druppel die de emmer deed overlopen was het feit dat ik niet meer kon opnemen wat ik in-game deed, "frapsen". En dus werd het tijd voor een nieuwe videokaart. De keuze is uiteindelijk gevallen op een HD6950. Deze is erg gemakkelijk te modden naar een 6970 en draait met een kleine overklok zelfs sneller dan zijn grote broertje.

En dus is deze gisteren ingebouwd en alles draait weer als een zonnetje De kaart (hieronder weergeven) was erg lang, maar dat had ik al verwacht. Het paste allemaal maar netEn weer een 2TB schijf erbij gepropt aangezien 10 minuutjes opnemen tegen de 80GB aan raw video bestandjes is

Huidige specs;
Intel Core i7 920
Asus P6T Deluxe
AMD HD6950 (modded to a 6970)
Corsair 6GB DDR @ 1600 Mhz
OCZ Vertex 2 80GB SSD
2x250GB Maxtor HDD
1x500GB Seagate HDD
1x2TB Western Digital HDD

teken

0
0
alweer 2 uit mijn benen kunnen halen daarnet ook 5 van mijn benen kunnen plukken, die nog niet vast zaten..

maar wel lekker gezellig gewandeld ^^

*blij *

Waarom trouwen steeds minder vrouwen?

0
0
Waarom trouwen steeds minder vrouwen?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Omdat ze inzien dat het niet waard is om voor 20 cm worst,
ook de rest van het varken erbij te nemen.

fotosafari

0
0
Gisteren op Fotosafari geweest. Met een hele ploeg (bijna allemaal) onbekenden. In 6 kleine bootjes de omgeving van Hitzum, Arum en Achlum afstropen op mooie foto's. Picknick onderweg en barbeqeu na afloop. Alleen was het regenachtig en het waaide nogal. Toen wij naar Hitzum Fietsten (4 km) was het nog droog maar na de introductie en de kennismaking zou het rond 10 uur zijn en dan werd het droog. Nou niet dus. Om half één de picknick. Dat wordt dus geweekt brood eten.
Maar gelukkig we waren bij een oude smederij langs gevaren en de bewoners daar hadden al aan een aantal aanggeven dat we daar eventueel wel in de schuur mochten eten. Met bijna de hele ploeg zijn we daar dus in de schuur gaan eten. Nou de picknick was goed voorbereid. Kan niet anders zeggen. Daarna weer in de bootjes en verder ondertussen was het een beetje droger geworden maar ik had besloten om mijn regencape om te houden tegen de wind. Dat was maar goed ook brr wat was het koud. Je ziet de omgevening toch wel van een heel andere kant dan vanaf de fiets of vanuit een auto. Bovendien hadden de bootjes motoren die weing lawaai maakten dus was het ook lekker rustig. Wilde dieren zijn we niet tegen gekomen uitgezonderd wat eenden en meerkoeten een paar geiten en een rijger. Wel mooie plekjes waar je normaal niet komt. Een van de deelnemers belandde nog in het koude water doordat ie een foto van een reiger wilde nemen en in het bootje ging staan. Jammer genoeg heb ik dat niet gezien. Om 17.00 uur waren we weer op ons vertrekpunt de terrashaard werd aangezet en dat was lekker warm. de barbuqeu werd in de schuur gezet, het regende weer eens. Maar in de grote sérre was het lekker er was warme koffie en warme soep en dan natuurlijk het vlees. Om 19.00 uur zijn wij weer naar Franeker gefietst. Het was droog. Niet te geloven. Maar goed ontdanks de regen en de kou was het een geslaagde dag. Je zit tenslotte allemaal in het zelfde schuitje zullen we maar zeggen. Maar wanneer ik dan zie wat voor weer het vandaag was denk ik wel, hadden wij daar nou gisteren niet een klein beetje van mogen hebben.

dringend een complimentje nodig

0
0
dringend een complimentje nodig


Een vrouw bekijkt haar lichaam in de spiegel en zegt tegen haar man: "Ik voel me dik, oud en lelijk. Ik heb dringend een complimentje nodig!" Haar man denkt even na en antwoordt dan: "Schat, je ogen zijn nog prima!"

mensen met hersenen

0
0
mensen met hersenen

Een man koopt een goedkoop haargroeimiddel.
Hij is bang dat het invloed heeft op zijn hersenen.
Hij gaat er mee naar de dokter en vraagt het.
Zegt die dokter: "Nee hoor,
mensen met hersenen kopen deze troep toch niet."

Kikker humor

0
0
Loopt een man op straat, ziet hij opeens een kikker zitten. Zegt die kikker: "Als je me kust wordt ik een beeldschone vrouw en mag je een dag alles met me doen wat je wilt." De man pakt de kikker op, kijkt ernaar en stopt hem in zijn zak. Tijdje later zegt die kikker: "Ok, als je me kust, mag je een week alles doen met me wat je wilt." De man kijkt weer naar de kikker, zegt niets en stopt hem weer terug in zijn zak. Zo gaat dat een tijdje door, zelfs als de kikker beloofd altijd bij de man te blijven en dat hij alles mag doen, maar de man kijkt alleen maar en stopt de kikker steeds terug in zijn zak. Vraagt de kikker: "Ik snap het niet, je weet wat je kan krijgen, maar toch kus je me niet. Waarom niet?" Zegt de man: "Ik ben van beroep manager en aan een relatie of zelfs een vrouw heb ik niks, maar een pratende kikker vind ik wel leuk!"

Lieve WMRers, belangrijke mededeling...

0
0
Lieve WMRers, belangrijke mededeling......

Opa is de hort op

English edition VII

0
0
Recipe number 114.

Ontopic:


Ntomo Krakra (Frikandels of Sweet Potato)

Preparation time:
3 hours and 30 minutes.
Serves: 4.

The Ntomo Krakra (frikandels of sweet potato) is served with beef ragout.
The are quite sweet of taste.

Sweet potato frikandels taste very good with fish- or meat ragouts.

The recipe for: Ntomo Krakra ( frikandels of sweet potato).

This is a recipe from Ghana.what the f*ck?

0
0


en voor de liefhebbers nog de Nederlandse versie Von ons eigen Britt.
Die zou je toch ook niet aan je ouders willen voorstellen niet dan? Nog minder IQ dan Kelly

wow

0
0
Zat beetje op youtube te surfen en toen kwam ik dit tegen, echt supergaaf!


Confusius

0
0
By three methods we may learn wisdom: First, by reflection, which is noblest; Second, by imitation, which is easiest; and third by experience, which is the bitterest.
Confucius

SMSblog: knalboem, weg wiel. Zo het is...

0
0
knalboem, weg wiel. Zo het is weer zover, maar gelukkig is er een automobilist die heeft het alweer bijna vast

Entfremden

0
0
Der Gegenwart entfremdet. - Es hat grosse Vortheile, seiner Zeit sich einmal in stärkerem Maasse zu entfremden und gleichsam von ihrem Ufer zurück in den Ocean der vergangenen Weltbetrachtungen getrieben zu werden. Von dort aus nach der Küste zu blickend, überschaut man wohl zum ersten Male ihre gesammte Gestaltung und hat, wenn man sich ihr wieder nähert, den Vortheil, sie besser im Ganzen zu verstehen, als Die, welche sie nie verlassen haben.

Nietzsche

Ik kijk vanuit de oceaan
en zie de verschuivingen en veranderingen
alles is zoals geplanned
en iedereen lijkt in de verandering

ik kijk om me heen
heel even denk ik iemand anders
te bespeuren

Het kan ook een haai zijn

Stemmen aub?

0
0
Hoi Zouden jullie zo lief willen zijn om te stemmen op m'n foto's? Ik doe weer mee aan de jaarlijkse VvAA fotowedstrijd (speciaal voor artsen (in opleiding )).

Alvast superbedankt

klik1
klik2
klik3
klik4
klik5

Stefsel zal waarschijnlijk vanavond ook wat foto's uploaden en dan via haar blog jullie ook vragen te stemmen

SMSblog: zijn jullie al buiten geweest...

0
0
zijn jullie al buiten geweest? Blijf maar lekker binnen. Veels te warm
Browsing All 18691 Browse Latest View Live