Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Weltrusten/Goedemorgen

Goedemorgen lieve vrienden

0
0


Goedemorgen
Een bewolkte en wat vochtige dag in het vooruit
ook vandaag nog wat rust, wel nog wat nakijken voor de paasfeesten van de kinderen en de vergunning ophalen voor het paasvuur
nu
KOFFIE

FIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS

DWL-0054

Alsjeblieft

De knipstraat

Top 5 van: 25-03-2015

Vast een hele fijne

Lastige buren

0
0
Zo'n 4 jaar geleden werd er bij onze onderburen een kindje geboren. Hij is zwaar verstandelijk beperkt en zijn enige manier van uitten is gillen. Hij rent de hele dag stampend door de kamer en het enige wat ik zijn ouders hoor doen is roepen dat hij moet ophouden. Hij trekt het zich niet aan en blijft gewoon doorgaan en de ouders doen daarna verder ook niets.
Als hij rond half 7 naar bed moet dan begint de ellende pas echt. Hij gaat dan vanaf dat moment met speelgoed gooien en heel hard krijsen. Het is zo erg dat ik 's avonds geen oog dicht doe met alle gevolgen van dien. Ik functioneerde niet goed meer op het werk en ben uiteindelijk ook ontslagen.

Uiteraard heb ik bij de buren aangeklopt om te vragen of er nou is wat aan gedaan kon worden. Ik begrijp best dat het moeilijk voor ze is maar het zijn ook behoorlijke aso's. Na mijn vraag waarom hij nu zo schreeuwt en stampt zag ik het bloed al in de ogen van de vader lopen. Hij zij dat ik me bek moest houden en zal me wel even pakken...

Nouja, zonder resultaat de trap weer op. Hoor ik achter me ineens de deur weer opengaan en komt die vader me met een slagersmes achterna. Hij wilde me "pijn" doen want ik zou zijn kind hebben uitgescholden...

Sta ik daar dus met een geflipte kerel en een mes op me gericht. Ik was raar genoeg niet bang maar was wel geschrokken. Terwijl ik mijn voordeur probeer open te maken doet hij alsof hij me in m'n hand wil steken. Ik kreeg de sleutel dan ook niet in het slot. Op dat moment geeft hij me een kopstoot op m'n slaap.

Ik vergat het mes en heb hem aangevallen. Nu werk ik al 18 jaar met m'n handen en kneep zowat ze pols doormidden. Nu waren de rollen omgedraaid maar meer dan vasthouden heb ik niet gedaan. Hem gesommeerd om het mes te laten vallen wat hij dan ook deed. Daarna vluchtte hij de trap af en rende z'n huis weer in.

De aangifte... tja, hij had toch wel spijt en bedoelde het niet zo. Ik moest maar begrijpen dat hij van een normale vraag helemaal ging flippen want hij had het al zo moeilijk.

Zoals ik al zei, dat begrijp ik best maar ook ik heb recht op woongenot en dat heb ik nu niet.

De woningbouw is al 4x bij ze geweest omdat ik klaag. Doch, er verandert helemaal niets aan de situatie. Ik heb gevraagd of de woningbouw iets kan afdwingen zoals het verplicht nemen van tapijt ipv laminaat. Dat zal al enigszins helpen bij het stampen en het gooien met speelgoed maar volgens de woningbouw maak ik geen schijn van kans... ik moet maar verhuizen. Betalen ze daar dan aan mee... nee natuurlijk niet... is mijn probleem.

Laatst was het zo erg dat ik beneden ging kijken. Staat dat jongetje met z'n voorhoofd tegen het raam aan te bonken. Echt zo hard dat ik bang was dat hij er doorheen zou gaan. Ik aanbellen maar niemand reageert. Het ging al ruim een uur zo dus heb ik weer de politie gebeld.

Toen de politie arriveerde bleek dat er niemand, buiten het kind, thuis was. Ze zijn naar binnen gegaan en vonden dus een aan z'n lot overgelaten kind wat volledig in paniek was.

Rede voor de politie om het kind mee te nemen. Op het moment dat ze weer wegreden komt moeders aangelopen en merkt wat er aan de hand is.. er was nog een agent die mijn verklaring opnam dus die zag haar ook. Blijkt dus dat moeders bij wat buren verderop zat... ze is ruim drie uur weggeweest en papa was al niet thuis.

Drie weken zijn ze niet thuis geweest en heb ik heerlijk kunnen slapen maar daarna was alles weer als vanouds.

Via de woningbouw ben ik te weten gekomen dat ze nu 2x per maand ondersteuning krijgen maar het jongetje is gewoon onhandelbaar en heeft betere zorg nodig. Iets wat de ouders duidelijk niet kunnen geven maar de instanties doen niets.

Ook hoorde ik van de woningbouw dat de moeder zelf ook mentaal niet helemaal in orde is en bij de sociale dienst loopt. Ze had ook gezegd dat wij vanaf het balkon haar kind uitschelden als die eens buiten speelt... mens je bent gek!

Dat kind komt nooit buiten want dan rent hij weg.. echt waar, hij zit de hele dag binnen al z'n energie op te potten.

Zoals ik al zei, 's avonds begint de ellende pas echt. Hij krijst z'n longen uit z'n lijf en speelt de hele nacht door met zo'n duw/loop-karretje wat hij over de vloer sleept. Als er dan al is wordt ingegrepen, nooit door de moeder. Het is altijd z'n agressieve vader die wat vanuit z'n bed roept. Het is geen uitzondering als ik tot 4 uur in de nacht nog wakker lig.

Als ze z'n speelgoed is afpakken dan gaat hij met z'n hoofd tegen de muur bonken net zo lang tot hij aandacht krijgt.

Ik verwacht echt geen wonderen van de bepaalde instanties maar voor mijn gevoel doen ze helemaal niets.

Mijn volgende poging om de woningbouw tot actie te dwingen wordt het niet meer betalen van de huur. Ik moet dan de verschuldigde huur aan een notaris overmaken die het op een aparte rekening vasthoudt. De woningbouw stel ik in gebreke via een geluidsoverlast expert. Als die constateert dat hier niet aan het woongenot voldaan wordt, dan heb ik het recht om de huur apart te houden via die notaris. Zolang er volgens de expert geen verbetering is, krijgt de woningbouw geen geld.

Zo toon ik dan aan dat ik wel wil betalen en voorkom ik dat ik als wanbetaler geregistreerd word. Ook zal de woningbouw de kosten van de notaris moeten betalen.. nu maar hopen dat ik van de expert gelijk krijg want ik ben ten einde raad.

Omdat het niet om overlast gaat zoals: luide brommers of gooien met deuren van de ruzie maar om een verstandelijk beperkt persoon, is de kans klein dat de expert mij in het gelijk stelt... zo heb ik het aan de telefoon begrepen.

Ik ben bang dat verhuizen de enige optie is die overblijft... de omgekeerde wereld voor mij maarja... je moet wat voor je rust... mijn baan heb ik er in ieder geval niet mee terug.
Vaders toch

Madonna nieuwste world tour

Sorry opa moet stoppen truste

0
0


Sorry
val weer veel weg
en vreselijk moe, kan nog wel van de ziekenhuis ellende wezen
ik stop er mee
Fijne avond, tot morgen
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS

Goedemorgen lieve vrienden

0
0


Goedesmorgens, op het voorportaal van het weekend
Gaat nog lang niet goed, maar we huppelen gewoon vrolijk verder
weliswaar wat rustiger aan dan opa meestal doet, maar wel straks lekker vissie halen
nu
KOFFIE

FIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS

DWL-0055: Examen V

Peter R de vries

Eerlijk?:......

0
0
Eerlijk?:..............................................

Een advocaat komt solliciteren op een groot advocatenkantoor. De personeelsmanager vertelt hem dat zij een eerlijk bedrijf zijn en dus op zoek zijn naar eerlijke mensen. De manager vraagt hem: "Bent u een eerlijke advocaat?" "Eerlijk?" vraagt de advocaat. "Ik ben ZO eerlijk dat ik de 20.000 euro die mijn vader me geleend heeft om mijn studie te kunnen bekostigen, direct na mijn eerste zaak heb terugbetaald!" Geïmponeerd vraagt de manager: "Wat was dat dan voor een zaak?" "Een kort geding, waarin mijn vader zijn geld terug eiste."

Top 5 van: 26-03-2015

Wat of wie is seks?

0
0
Wat of wie is seks?
Iedereen die een hond heeft noemt hem "Rakker" of "Pluto". Die van mij noem ik "Seks". Nu bracht Seks mij nogal vrij regelmatig in verlegenheid. Toen ik naar het gemeentehuis ging om een vergunning op te halen voor mijn hond, zei ik tegen de bediende: "Ik wil graag een vergunning voor Seks."
Hij zei: "Ik zou er ook wel een willen hebben."
Toen zei ik: "Maar het is een hond!" Hij zei dat het niet uitmaakte hoe ze er uitzag. Toen zei ik: "Maar je begrijpt het niet. Ik heb Seks sinds mijn negende jaar." Hij zei dat ik toen toch al wel een vrij grote jongen moest zijn geweest.
Toen ik trouwde en op huwelijksreis ging, nam ik mijn hond met me mee. Ik vertelde de klerk dat ik een kamer wilde voor mijn vrouw en een aparte kamer voor Seks. Hij zei dat elke kamer in het hotel voor seks was. Ik zei: "U begrijpt het niet. Seks houdt me 's nachts wakker!"
De klerk zei, "Mij ook!"
Op een dag nam ik Seks mee naar een wedstrijd, maar voordat de wedstrijd begon liep de hond weg. Een andere deelnemer vroeg waarom ik liep te zoeken. Ik vertelde hem dat ik Seks wilde laten meedoen aan de wedstrijd. Hij vertelde me dat ik mijn kansen verspeeld had. "Maar je begrijpt het niet", zei ik, "Ik hoopte Seks op TV te krijgen." Hij noemde me een opschepper.
Toen mijn vrouw en ik gingen scheiden, gingen we naar de rechtbank om de verzorging voor de hond uit te vechten. Ik zei: "Uwe edelachtbare, ik had Seks voordat ik getrouwd was."
De rechter zei: "Ik ook." Toen vertelde ik hem, dat nadat ik getrouwd was Seks me verlaten had. Hij zei: "Mij ook."
Gisteravond liep Seks weer weg. Ik heb uren in de stad naar hem lopen zoeken. Een politie-agent kwam naar me toe en vroeg: "Wat doet u om 4.00 's morgens op straat?"
Ik zei: "Ik zoek Seks."
Mijn zaak komt vrijdag voor

Opa moet er mee stoppen

0
0
Sorry mensen maar het gaat niet echt goed
morgen weer een herkansing
liefs uit Warnsveld
(L)(L)(L)

Weltrusten/Goedemorgen

Goedemorgen lieve vrienden

0
0


Goedemorgen
De nacht goed, maar het lichaam blijft oververmoeid
Ook het been wordt weer wat slechter, daar moet ik maandag weer voor naar het ziekenhuis
We beginnen aan de dag en zien wel, waar het schip strand
NU
KOFFIE

Browsing All 18691 Browse Latest View Live