Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Nieuwe Ava

0
0
Omdat sommigen niet goed konden zien wat het is, hier de volledige afbeelding.Het is een karakter uit een game, Journey genaamd.

Hoe oud is de meester

0
0
Meester is jarig. Hij vraagt aan de kinderen: “Raad eens hoe oud ik geworden ben.” Zegt Jantje: 58. Mis. Zegt Marietje: 49. Ook mis. Zegt Pietje: 35. Weer mis. Komt Richie. “Meester, u bent 42 geworden.”“Goed zo, m’n jongen. Hoe heb je dat zo goed geraden?”“Nou meester, dat zit zo: mijn broer is 21 en da’s een halve idioot.”

WMR Podcast Afl #11

Jefke maakt graag een goede indruk

Bekijk het door een roze bril

Mahler

Gekke koeienziekte

0
0
Gekke koeienziekte
Een vrouwelijke journalist wil een boer interviewen over de hoofdoorzaak van de gekke koeienziekte. "Goedemiddag meneer, we zijn hier om informatie te vergaren over de oorzaak van de gekke koeienziekte. Heeft u enig idee wat de oorzaak kan zijn?"
De boer staart haar aan en zegt: "Weet u dat de koe één keer per jaar door de stier wordt geneukt?"
De vrouw krijgt het schaamrood op de kaken en antwoordt: "Zo, dat is een interessant stukje informatie, maar ik begrijp de connectie niet met de gekke koeienziekte."
"En," zegt de boer "weet u dat we de koe twee keer per dag melken?"
Waarop de vrouw reageert: "Dat is zeer waardevol om te weten, kunt u misschien nu ter zake komen?"
"Mevrouw," zegt de boer "stelt u zich even voor, als ik twee keer per dag met uw tieten speel en ik neuk u maar één keer in het jaar, zou u daar ook niet gek van worden?

Truste tot morgen

0
0


Was een fijne dag, maar op = op
FIJNE NACHT
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS

Hoy Hoy

0
0
Zo , ben er eens even weer :w Ik heb het van vorige maandag tot nu keidruk gehad met mijn stage.. En alles begint nu op zijn pootjes terecht te komen :) Ik heb fijne collega's op stage, de dagen zijn wel wat vermoeiend en veeleisend, moet ik toegeven, maar ook wel leuk.. Alleen die avondlessen zijn soms wat langdurig na zo'n dag :nee Ben dan ook blij dat we vanavond ene halfuurtje vroeger mochten stoppen, heb ik wat tijd kunnen maken voor WMR *) Maar morgen begint het weer vandat , dus hou het kort .. Hou je haaks allemaal ok See you all soon...

Weltrusten/Goedemorgen

Goedemorgen lieve vrienden

0
0


Goedemorgen
Met weer een zonnige dag in het vooruit, gaan we via de koffietafel, de dag inFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS

Beleggingsadvies van Opa

Vakantie in Cuba

0
0
Een vrouw gaat op vakantie naar Cuba en ontmoet daar een gespierde Cubaanse macho. Ze begint te flirten en dansen en uiteindelijk belanden ze aan t eind van de avond in bed waarbij ze elkaar, tijdens stomende seks, alle hoeken van het bed laten zien. Na de daad, vraagt de vrouw de Cubaan naar zijn naam.
“Die vertel ik je liever niet,” zegt hij.
“Telkens als ik dat vertel lacht iedereen.”

Zo verstrijken 15 vakantiedagen. Ze dansen, drinken daiquiris, mojitos en vrijen op volle snelheid. Aan de vooravond van de terugkeer, dringt de vrouw erop aan dat de man zijn naam vertelt en tenslotte overtuigt ze hem.
“Mijn naam is Sneeuw,” zegt de Cubaan.
Als de vrouw dat hoort, knikt ze zowat dubbel van het lachen.
“Zie je wel,” zegt hij.
“Ik vertelde je dat iedereen moet lachen om mijn naam. Jij bent net zo.”
“Nee, sorry. Ik lach niet om je naam. Ik dacht alleen aan mijn man zijn gezicht wanneer ik hem vertel dat ik gedurende 15 dagen in Cuba, elke dag 20 centimeter sneeuw heb gehad.”

De beste stuurlui

Top 5 van: 16-03-2015

De 1e Affaire

0
0
De 1e Affaire
Een getrouwde man heeft een verhouding met zijn secretaresse. Op een dag konden ze geen weerstand meer bieden aan hun verlangens en ze reden naar haar huis en bedreven de hele middag gepassioneerd de liefde.

Uitgeput vielen ze in slaap en werden pas om 20.00 uur wakker. Terwijl de man zijn kleren aantrok, zei de vrouw dat hij zijn schoenen door het gras en de blubber achter haar huis moest halen.

De man begreep er weliswaar niets van , maar deed wat ze zei. Thuis gekomen, vroeg zijn vrouw: 'waar ben jij de hele dag geweest'?.

'Lieveling', antwoordde hij 'ik kan niet tegen jou liegen. Ik heb een verhouding met mijn secretaresse en we hebben de hele middag sex gehad'. Zij vrouw keek naar zijn schoenen en zei: 'Leugenaar, je bent wezen golfen'.

Heb je het een gehad komt het ander weer

De 2e Affaire

0
0
De 2e Affaire
Een echtpaar van middelbare leeftijd had twee betoverend mooie teenager dochters. Een zoon was evenwel hun hartenwens en na vele maanden proberen, raakte de vrouw eindelijk in verwachting. Na negen maanden werd een zoon geboren. De vader holde naar de kinderafdeling in het ziekenhuis om zijn zoon te bewonderen. Hij keek in het wiegje en schrok van het lelijkste kind, dat hij ooit gezien had. Hij spoedde zich naar zijn vrouw en zei, dat hij nooit de vader van zo'n lelijk kind kon wezen. 'Kijk naar onze prachtige dochters', zei hij waarbij hij haar strak aankeek en vervolgens opmerkte: 'je hebt me toch niet bedonderd, hè'?

Zij vrouw lachte slechts en zei: 'Nee, deze keer niet'.

De mooiste dromen

De 3e Affaire

0
0
De 3e Affaire
Een aflegger in het mortuarium was 's avonds laat aan het werk. Zijn taak was het de doden vóór ze werden begraven of gecremeerd te onderzoeken. Toen hij het lichaam van meneer Schwartz onderzocht, deed hij een verbazingwekkende ontdekking. Schwartz had het grootste geslachtsdeel, dat hij ooit gezien had. 'Het spijt me, meneer Schwartz', zei hij 'maar zo'n lichaamsdeel moet voor het nageslacht bewaard worden'. Hij pakte zijn ontleedmes en ontdeed de man van zijn ontzagwekkende penis. Hij stopte het in zijn koffer en nam het mee naar huis. De eerste aan wie hij het liet zien was zijn vrouw.

'Ik moet je iets ongelooflijks laten zien', zie hij en opende zijn koffer.
'Oh, mijn God' riep zijn vrouw uit 'Schwartz is dood'.
Browsing All 18691 Browse Latest View Live