Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Oranje lul.

0
0
Oranje lul..............
Er komt een man bij de dokter: "Dokter, ik heb zo'n last van een oranje lul!"
Waarop de dokter vraagt zijn broek uit te doen en hem daarna te onderzoeken. "Tja.....die lul van u is inderdaad behoorlijk oranje.., mag ik vragen wat voor werk u doet?"
"Ja hoor," antwoordt de man, "ik ben eigenlijk momenteel werkloos"
Dokter: "Ohh....en wat doet u in uw vrije tijd?"
"Niets speciaals," antwoordt de man, "pornofilms kijken en paprika chips eten."

Cyanide and Happiness

Stora en de zot samen computeren

Hij is er mooi ingetrapt

0
0
Een meneer staat voor een etalage raamadvertenties te lezen. Naast hem staat een jongetje te lachen. 'Waarom lach jij?' vraagt de man. 'Dat zeg ik pas als u met uw rechterbeen een stap achteruit gaat,' zegt het jongetje. De man wordt nieuwsgierig en doet het. 'Zo,' zegt de jongen. 'Nu bent u er met beide voeten ingetrapt!'

welterusten lieve WMRers

Ouderdag

0
0
Vandaag was de ouderdag van mijn studievereniging op de Universiteit Twente.

Dit betekent een dag, georganiseerd door de eerstejaarscommissie, waarbij de ouders van alle eerstejaars uitgenodigd zijn om langs te komen, een praatje krijgen over de vereniging, een college en practicum doen en borrelen tegen studententarief na afloop!

Mijn ouders wisten eerst niet zeker of ze zouden komen vanwege de hernia van mijn moeder. Het scheelt al dat ze nu een rolstoel heeft, maar af en toe lopen en dan weer zitten blijft onhandig.

Toch zijn ze gekomen en 's ochtends hebben ze college gevolgd bij Bedrijfskunde. Tegen de lunch heb ik ze opgehaald en zijn ze verder bij informatica gebleven.
Bij ons hebben ze lekker gelunched en 's middags een practicum gedaan.

Het practicum was werkelijk briljant. De ouders werden in groepen opgedeeld.
Er was een opdrachtgever en elke groep moest een product bedenken om te verkopen, goedgekeurd door de opdrachtgever. Was dat gelukt, dan moesten ze een website hiervoor bouwen. Daarnaast was er een 'programmeursbedrijf' waarvan ze de hulp konden inschakelen en was er een marketingbureau die de laatste nieuwtjes op het gebied van hun product wist dmv marktonderzoek.

Ik was een van de personen van het marketingbureau: 'P. Rutsers'
Ookwel, we konden onzinnige producten aanbevelen aan de ouders en ze lekker dwars zitten betreft de producten. Hier hebben we super veel lol in gehad om onzinnige dingen en marktonderzoeken te bedenken!

Een ander briljant onderdeel hiervan was dat alle communicatie via briefjes liep om te laten zien hoe onbetrouwbaar internet kon zijn. Ookwel, de postbode (Pieter Post ) was een vreselijk luie en onhandige postbode waarbij de helft van de post niet aankwam of slechts half aankwam.

Echt een studentenpracticum dus waarbij vooral wij heel veel lol hadden en de ouders toch trots waren op hun mooie met html gemaakte sites


Aan het eind van de dag was er dan nog een borrel, waarbij ik de rest van de borrelkaart van mn ouders gekregen heb

Na afloop nog wat gaan eten in de stad en terug naar Utrecht met mn ouders. Een bijzonder komisch en geslaagde dag waarbij mn ouders eindelijk een beter idee hebben van waar ik nou eigenlijk studeer en rondloop de hele dag.
Ook hun verteld van de langstudeerdersregeling en waarschijnlijk kunnen ze tegen die tijd mij financieel beter bijstaan en kan ik misschien toch bestuur doen tussendoor

En nu, zit ik thuis, mn ouders al naar bed en zit ik te twijfelen of ik niet beter in Enschede had kunnen blijven

melancholisch

Goedefijnezondagsesmorgens

0
0de accu van je leven
het stroomverbruik van je leven
wees zuinig op eigen kracht
blijkt hiervan teveel weg gegeven
te vlug 'n lege accu verwacht


blijf de accu dus dagelijks laden
voor je stroom minder wordt
die je blijkbaar hard nodig hebt
voor deze kracht is ingestort

zo een accu die vlug leeg raakt
belet de weg verder te gaan
wees zuinig op eigen krachten
voor je zonder stroom komt te staan

deze regels hebben meer inhoud
teveel van eigen kracht geven is fout
neem tijd je accu op te laden
ook je eigen kracht op peil houdt

Goedesmorgens
Een nacht voorbij met veel pijn maar ook wat geslapen
Ach, we gaan gewoon met een glimlach de nieuwe dag in
Een beetje rustig aan vandaag
geeft niet het is wat grauwig weer
we wachten op het zonnetje
straks de hennetjes
illegaaltje is aan haar ontbijt
en ik??
FIJN

Fijne dag
blijf blij
denk aan onsWie niet tevreden is met wat hij heeft,
zal ook niet tevreden zijn met wat hij krijgt.

Top 5 van: 28-05-2011

Nieuw graszwembad

Van 3 computers

0
0
1 supercomputer gebouwd. nja super. voor mij prima :bonk

Intel core 2 dua @ 3.30 ghz(0.30 hz overclock)
Nvidia Geforce 7600 GS OC
1.5 GB RAM

De nieuwe boswachter

Touched the Sun

Lieve beessies

Moeders...

0
0
En weer een blogje over moeders. En ons. En mij.

Moeders gaat naar utrecht voor operatie, wanneer is niet bekend. Ze heeft een eigen kamer nu, wat de bezoekuren wat flexibeler maakt. Voor de rest is het nog steeds hetzelfde: pijn en vermoeidheid samen met ontsteltenis over de hele situatie.

stom gedoe

Ons: (david en ik) wij zijn nu bij een vriendin van ons, waar wij logeren. Denk dat ik morgen weer mijn eigen kamer betrek, hier "wonen" trek ik niet. Ik wil gewoon mijn eigen spulletjes, en ik kna prima voor mezelf zorgen. (zoals de afgelopen 3 weken al bleek kan ik het huishouden en huiswerk combineren, het behoefde slechts enige oefening en discipline) Eenmaal thuis weet ik waar ik aan toe ben, waar alles staat, wat er moet gebeuren... hier is het een chaos.... Ik neem de vriendin niets kwalijk, ik ben ontzettend blij dat ze er voor ons is, maar toch... Weet neit hoe david eronder is. We gaan in ieder geval zometeen naar moeders toe op de fiets, was hij niet echt blij mee, was liever met de auto gegaan.

En ik dan tenslotte: ben verdrietig, boos, verward... Maar ook verliefd voor de oplettende mensen is het geen raadsel op wie

en ik heb (nog wel het minst belangrijke) mijn laatste stukje melkkies eruit gepeuterd. Blijkbaar is een tand versplinterd, en is dat gaan ontsteken. (ben verdorie bijna 17 ) Ontsteking kjomt nu tot rust, nu het splintertje eruit is. Nooit te oud om te wisselen...

nou ja, zometeen nog een paar dingen meenemen voor moeders en dan basta, rest van de dag óf bij moeders, of rustig aan. Lekker leren, een heel boek voor aardrijkskunde, drie hoofdstukken voor geschiedenis, 4 voor Bio...

Red het wel. Hoop ik. Over twee weken toetsweek, weet neit of ik dat ga redden Zou ongelooflijk kut zijn als ik het niet red, heb het hele jaar zo geknokt om het te halen...

SMSblog: voor iedereen de groetjes, va...

0
0
voor iedereen de groetjes, vanuit de boshut

Week update

0
0
Nou dit was echt een drukke week! Ik heb amper tijd gehad voor de dingen die ik zelf wilde doen.. Bijna niet gitaar gespeel en amper tijd voor huiswerk en wmr.

Zaterdag (21 mei):
De hele dag gewerkt.

Zondag:
Van 12 tot 5 gewerkt.

Maandag:
Stage, ik heb een knutsellesje gegeven, ze gingen dromenvangertjes maken
's avonds met Lorain en twee jongens gitaar gespeeld, was gezellig. Misschien komt het bandje er toch!

Dinsdag:
Stage, in de ochtend met de klas naar een techniekproject gegaan. (Game on)
's avonds werken bij de V&D..

Woensdag:
Game on project, hierbij moest je 3 groepen van minimaal 100 leerlingen met 3 klasgenoten over de techniekbeurs begeleiden . 2 Groepen eerste klassers en 1 groep basisschool kinderen. Dit was verdeeld in 10 pleinen, per plein hadden de kinderen 12 min. Maar in die tijd moesten ze uitgelegd krijgen wat de bedoeling was en verzameld worden voor het volgende plein . De groepen kwamen aansluitent dus pauzes zaten er voor ons niet in.. Echt een drukke dag, je moest 8 uur aanwezig zijn en we waren half 6 klaar . Die dag hebben zo'n 6000 kinderen over de beurs gelopen!

Donderdag:
Saaie schooldag, drama project uitgevoerd. Ging best goed, ondanks we de helf vergeten waren en de andere helf geimproviseerd hadden, kregen we een 8 .
's Avonds werken

Vrijdag:
Niet of amper geslapen s' nachts, ik voelde me niet lekker.. Wel naar school gegaan. Laatste uur rekenen geskipt, we luisten daar toch alleen maar naar uitleg over allerlei basisschool sommen. Die echt super makkelijk zijn en die ik regelmatig zelf uitleg op mijn stage . Ben toen met Lorain naar de stad gegaan. Daar wat gegeten en veel gekletst buiten .
's avonds paard gereden.

zaterdag:
Weer de hele dag gewerkt.

En nu ben ik van plan mijn huiswerk te maken waar ik eerder niet aan toe kwam.. Ik moet nog zo'n 3 werkstukken en 12 uitgebreide verslagen schrijven voor het einde van het jaar. Ik heb er zin in..

Statler and Waldorf

0
0


ZONDAG MIDDAG - MUPPET TIME

like always

______________________________________


Duits krijgt weer een eerzaam plekje
in de TV cultuur.. jaja.. echt !
Twee poppen die het voortouw nemen

ik kreeg het touw niet meer terug..

______________________________________________

1 een aflevering
2 Vervolg
3 Vervolg van het vervolg

Totale chaos in huis

0
0
Totale chaos in huis....................

Op een middag kwam een man thuis van zijn werk en vond een totale chaos in zijn huis.
Zijn drie kinderen waren buiten, nog steeds in pyjama's, spelend met modder en lege dozen, en overal slingerden lege verpakkingen rond.
De deur van de auto van zijn vrouw was open, net zoals de voordeur van het huis. Toen hij naar binnen ging vond hij een nog grotere rotzooi.

Een lamp was omgevallen, en het kleed lag opgeduwd tegen de muur. In de woonkamer stond de televisie hard aan met daarop het tekenfilmkanaal.
Verder slingerden overal speelgoed en verschillende kledingstukken rond. In de keuken, stonden op het aanrecht en gootsteen overal borden, resten van het ontbijt lagen op het aanrechtblad, er lag hondevoer op de grond, een kapot glas lag onder de tafel, een klein hoopje zand lag bij de achterdeur.

Hij ging snel naar boven, over speelgoed en nog meer kledingstukken heenstappend, op zoek naar zijn vrouw.

Hij was bezorgd dat ze ziek zou zijn of dat er iets ernstigs gebeurd was.
Hij vond haar liggend in de slaapkamer, nog opgekruld in bed in haar pyjama terwijl ze een boek las.
Ze keek naar hem op, glimlachte, en vroeg hoe zijn dag was.
Hij keek haar verwilderd aan en vroeg: "Wat is hier vandaag gebeurd?" Ze glimlachte opnieuw en antwoordde: "Weet je hoe je iedere dag als je van je werk thuiskomt aan me vraagt wat ik die dag in vredesnaam gedaan heb?" "Ja", was zijn ongelovige antwoord.
Ze antwoordde: "Nou, vandaag heb ik het niet gedaan."

Een atheist en een beer

0
0
Een atheist en een beer
Een atheïst loopt door het bos en bewondert alle dingen die de "oerknal" voortgebracht heeft. "Wat een prachtige bomen! Stromende rivieren! Schitterende dieren!", denkt hij bij zichzelf. Op het moment dat hij langs de rivier loopt, hoort hij wat geritsel in de bosjes achter hem. Als hij zich omdraait, ziet hij een enorme grizzly die op hem af rent. De atheïst rent er als een gek vandoor. Als hij over zijn schouder kijkt, ziet hij dat de beer dichterbij komt. Hij probeert nog harder te rennen, hij is zo bang dat er tranen in zijn ogen komen. Hij kijkt nog een keer over zijn schouder en hij ziet dat de beer nu nog dichterbij is. Zijn hart gaat als een gek tekeer wanneer hij nog harder probeert te rennen, maar dan struikelt hij en valt op de grond. Hij rolt om om overeind te krabbelen. Tot zijn schrik ziet hij de beer boven hem staan met een uitgestrekte poot om hem dood te slaan. Op dat moment schreeuwt de atheïst: "Mijn God!"
Precies op dat moment, staat de tijd stil... De beer beweegt niet meer; het bos is totaal stil; en zelfs de rivier stopt te stromen. De man ziet een helder licht en hoort een stem uit de hemel die zegt: "Al die jaren heb je mijn bestaan ontkend; zelfs mijn schepping heb je afgedaan als een kosmisch ongelukje, en nu denk je dat ik je uit deze benarde situatie ga redden? Kan ik er vanuit gaan dat je je bekeert?"
De atheïst, trots als altijd, kijkt in het licht en zegt: "Het zou nogal hypocriet zijn om na al die jaren mezelf opeens te bekeren, maar kun je de beer niet tot christen bekeren?"
"Wat jij wil," antwoordt de stem.
Dan verdwijnt het felle licht weer, de rivier begint weer te stromen, de geluiden uit het bos gaan weer door en de beer doet zijn poot weer omlaag. Dan vouwt de beer zijn handen samen... buigt zijn kop en zegt: "Heer, ik dank u voor dit eten, dat ik zometeen ga nuttigen."
Browsing All 18691 Browse Latest View Live