Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Heeeel hartelijk bedankt..........................

0
0
Vier broers verlieten het ouderlijk huis om te gaan studeren. Alle vier werden succesvolle, welgestelde dokters en advocaten..Op een dag komen ze bij elkaar, en gaan uit eten, ze vertellen elkaar welke mooie cadeaus ze hun oude moeder, die ver weg in een andere stad woont, met Kerstmis hebben gegeven. De eerste broer zegt: "Ik heb een groot huis voor mamma laten bouwen." De tweede broer zegt: "Ik heb voor honderd duizend euro een filmzaal in dat huis voor haar laten inrichten." De derde zegt: "Ik heb mijn Mercedes dealer opdracht gegeven om een luxe cabriolet bij haar af te leveren." De vierde broer zegt: "Wel, jullie weten hoe graag mamma de Bijbel leest, omdat haar ogen zo slecht geworden zijn kan ze dat niet meer doen, ik kwam onlangs een priester tegen, die me vertelde over een papagaai, die de hele Bijbel kan opzeggen. Het heeft twintig paters 12 jaar gekost om het hem allemaal te leren, maar nu is ie zó goed, dat je alleen maar het hoofdstuk en vers hoeft te noemen, en hij zegt het op. Ik heb moeten beloven dat ik twintig jaar lang ieder jaar honderd duizend euro aan de kerk zal geven om hem te krijgen, maar ik vond dat mamma dat dubbel en dwars waard is. Kerstmis is voorbij, en mamma stuurt haar jongens een bedankbriefje. Aan de eerste schrijft ze: "Jan, het huis dat je voor me gebouwd hebt, is zó enorm groot, dat ik er maar één kamer van gebruik, al moet ik wèl het hele godganse huis schóónhouden. Niettemin, wel bedankt!"Aan de tweede: "Piet, ik ben te oud om op reiste gaan, en mijn boodschappen worden thuis bezorgd, dus de Mercedes staat buiten te roesten. Maar het was een aardig idee. Wel bedankt!" De derde kreeg te horen: "Karel, die filmzaal heeft Dolby geluid, en er kunnen wel50 mensen in. Prachtig! Maar al mijn vrienden en kennissen zijn dood, ik ben stokdoof, en praktisch blind, dus ik kom er nooit. Maar bedankt voor de goede bedoeling!" En de vierde...: "Mijn lieve Henkie, jij bent de enige zoon, die genoeg om me geeft om iets te bedenken waar je me écht een groot plezier mee kon doen! De kip was héérlijk! Héél hartelijk bedankt!"

Staat hier een bakker dan??

0
0
Een vrouw zegt tegen haar man voordat hij naar zijn werk gaat: "Mijn nachtlampje doet het niet. Zou jij daar straks even naar willen kijken?" Geïrriteerd wijst de man naar zijn voorhoofd en zegt: "Staat hier soms 'elektricien'? Nee toch?!" Als de man 's avonds weer thuis komt zegt de vrouw tegen haar man: Heb je gezien dat het tuinhekje niet goed opengaat? Kun je daar zo even naar kijken?" Weer wijst de man geïrriteerd naar zijn voorhoofd: "Staat hier soms 'timmerman'? Nee toch?!"
De volgende ochtend lekt de kraan in de badkamer. Wederom vraagt de vrouw aan haar man om daar even naar te kijken.
Opnieuw wijst de man geïrriteerd naar zijn voorhoofd. "Staat hier soms 'loodgieter'? Nee toch?!" Als de man 's avonds thuis komt doet het tuinhekje het weer prima. Als hij zich gaat wassen blijkt dat de kraan ook niet meer lekt. En wanneer hij naar bed gaat knipt zijn vrouw demonstratief het nachtlampje aan. "Heb jij dat allemaal zelf gemaakt?", vraagt de man verbaasd.
"Nee", zegt de vrouw, "ik heb gevraagd of de buurman het wilde doen. Dat wilde hij wel, maar dan moest ik een taart voor hem bakken of een nummertje met hem maken." "En....heb je een taart voor hem gebakken?" vraagt de man. Geïrriteerd wijst de vrouw naar haar voorhoofd en zegt: "Staat hier soms 'bakker'?"

Fijne middag wat ga jij doen??

Promotie gemaakt

Raadsel...........................................

0
0
Een vader met zijn twee zonen moeten een rivier oversteken.

Er is slechts een kano en die kan enkel het gewicht van de vader alleen dragen of het gewicht van de beide jongens samen.

Hoe kunnen ze alle drie op een veilige manier de rivier oversteken?


Antwoord hieronder


1. De twee jongens stappen in de kano en steken de rivier over.
2. Eén van hen stapt uit, de tweede keert terug naar de vader met de kano.
3. De tweede die terugkeerde stapt uit en de vader stapt in en steekt de rivier over.
4. De eerste jongen, die reeds aan de overkant stond, stapt nu weer in de kano en keert terug naar de tweede.
5. De tweede jongen stapt in en samen steken ze de rivier over.

Echtelijke waarheden

Historisch

Fijne avond wat ga jij doen??

Mijn droomhuwelijk

Truste tot morgen

0
0


Zo een wat bewolkte en ook zonnige dag voorbij
een dag vol paoieren en mails vice versa met vele mensen, allemaal, voor de kinderfeesten met hemelvaart en pinksteren, plus het algemene tuinfeest
Ik stop ermee voor vandaag, en genieten van een heerlijke espresso en appeltaart die ik net uit de oven haal
FIJNE NACHT
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Weltrusten/Goedemorgen

Vandaag herdenkingsdag van Ledi

0
0

Vandaag, herdenkt haar familie, onze Ledi.
Laten we in gedachten, samen met hun, onze lieve LEDI herdenken
Steek een kaarsje aan voor haar
Mijn kaarsje brand al, vanaf exact 00.00 uur
Ledi
Rust zacht
Liefs
Opa
(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)

Jaws

Goedemorgen fijne dag

0
0Goedemorgen, op deze herdenkingsdag voor Ledi
Vanmorgen, met de vierpootjes in de caravan, naar Vorden, bij het Meestershuis, het terras onveilig maken.
Verders zien we wel wat de dag ons brengt
Straks de kippies
vierpootjes hebben
en ik??
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONSGOSWF

Wat dacht je hiervan??

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Top 5 van: 28-04-2014

Fijne middag wat ga jij doen??

Ons lief Heer zit met de rotzooi

Browsing All 18691 Browse Latest View Live