Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Bodar vindt paus Franciscus een praatjesmaker

0
0
Antoine Bodar vindt paus Franciscus een praatjesmaker.
Mediapriester en BN-er Antoine Bodar moet niet veel hebben van Paus Franciscus en heeft heimwee naar diens voorganger Benedictus. Hij vindt dat de nieuwe paus veel loze oneliners spreekt, die nergens op zijn gestoeld. “Iedereen applaudisseert voor de oneliners en slikt die als zoete koek. Ik distantieer mij van de juichstemming. Dit discours over armoede geeft vooral uiting aan de franciscaanse spiritualiteit maar plaatst daarbij pakweg de benedictijnse in de schaduw. Bovendien is een arme kerk niet langer bij machte de armen te helpen. De Pauselijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking Cor Unum heeft handenvol geld nodig.”

In een interview in Tertio zegt Bodar dat Francisus de vruchten plukt van het werk van Benedictus. “Wie het Vaticaanse reilen en zeilen al langer van nabij volgt, merkt vooral dat Franciscus de lijn van Benedictus XVI doortrekt. Zo heeft Joseph Ratzinger zowel de corruptie bij het Instituut voor Religieuze Werken bestreden als kindermisbruik aangepakt. Die continuïteit in beleid gaat gepaard met een evidente stijlbreuk. Maar aangezien beeldvorming zo doorslaggevend is, lijkt onterecht alsof niets nog hetzelfde is.”

“Paus Franciscus verwijt ik zeker geen populisme, maar ik houd niet van zijn stijl. Benedictus XVI noem ik pas echt bescheiden.” Hij voegt er gedecideerd aan toe. “Een paus die zich laat vervoeren in een aftandse wagen doet aan symboolpolitiek. Een ‘hyperige’ keuze vind ik dat.”

Lees het allemaal hier.

Hartelijk dank Antoine Bodar. Het moest maar eens gezegd worden. Vanavond zie ik hem weer in de homo-sauna :P in Vaticaanstad, dat gaat nog heel gezellig worden :ja.

Doe mij maar.........

Vraagje wat eten jullie??

0
0
Opa eet:
Verse zelfgemaakte hollandse garnalen schotel
stokbrood met kruidenboter
ijs toe
.
Vierpootjes eten
rijst
groente
garnalen en kabeljou
ijs toe
SMAKELIJK
:w:w:w

Openbare zeden

0
0
Openbare zeden

Ze zitten op een bank in het park
uitbundig te zoenen.
Een agent spreekt hen aan: Bent U
getrouwd?
Hij: Jazeker.
Agent: Kunt U dan uw genegenheid
niet thuis beoefenen?
Hij: Dacht U dat mijn vrouw dat leuk zou vinden?

Fijne avond en wat ga jij doen?

Stevig noodweer

0
0
Onweer, hagel en een stevige blaasbui
blij dat ik net de kippen binnen heb
bij jullie ook zo?

Truste tot morgen

0
0
center]

Zo het noodweer bijna voorbij.
De dag was mooi, wel drukkig maar dat hoort erbij
nog problemen met de kar ook de stuurmotor viel uit
vriend kar, is nu naar het karrenziekenhuis en zijn broer was bereid vom mij voorlopig ondersteuning te geven
FIJNE NACHT
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS

[/center]

zo erg mooi

Dement

0
0
Bijna in je broek piesen als je niest is het ergste nog niet.
Lekkende tieten is ook goed te verhelpen.
Maar die zwangerschapsdementie is verschrikkelijk.
Tig keer alles vragen, omdat je vergeet dat je het al gevraagd hebt. En dan ook echt binnen een uur paar keer hetzelfde vragen.
Vergeten wat voor dag het is, ook irritant.
Ik heb briefjes nu met 'morgen werken' of 'vergeet boodschappenlijstje niet' , voor afspraken ...noem maar op.

Vandaag zegt Twaggy dat hij zaterdag extra lange dienst heeft.
Dus ik naar de winkel gelijk, want hij moet dan ook warm eten op werk.
Dus koken en toen smolt de spatel aan de kookpit :|
Ik wilde net nog zijn brood smeren, want ook lunch moest mee. En ja, ik vind het leuk om zijn brood te smeren :P
Ondertussen bedenk ik me dat ik niet moet vergeten om de baby straks gelijk bij mij op de ziekenfonds te schrijven. Dan zie ik op de kalender dat ik moet werken morgen en dat het dus morgen vrijdag is.
Brood weer opruimen, voor niks heel de middag gekookt. Zaterdag wordt het magnetronmaaltijd voor Twaggy, voor morgen eten zat dus.
Ik roep nog naar Twag : Het is morgen geen zaterdag :O
Zegt hij : Ik snapte ook niet waarom je al ging koken.
Ik : :O
Heb maar gezegd dat hij de gesmolten spatel van het fornuis moet krabben...

Wat een dag

0
0
Gisteren ben ik naar mijn moeder geweest, maar voor dat ik daar heen ging ben ik eerst even naar de kapper gegaan. Om mijn haar te laten verven. Jawel u leest het goed verven:D
Mijn haar is nu zwart in plaats van donkerblond.
Ik dacht doe es gek verf je haar:P Ik vind dat het mij wel heel goed staat eerlijk gezegd:D
Mijn moeder vond het het ook heel mooi en zelfs de kapsters zeiden dat het wel goed bij me paste:ja
{helaas kan ik even geen foto uploaden omdat imageshack niet langer gratis is, en ik nog even geen idee heb waar ik mijn foto's anders zou moeten uploaden*8}

Is trouwens best leuk dat verven van je haar, nadat het een poos ingetrokken is, word het gewassen en mag je op zo'n lekkere stoel gaan zitten bij de wasbak, waar je een heerlijke massage krijgt:D
Zowel van de stoel als van de dame die het eruit gaat wassen. Een heerlijke hoofdmassage van een niet al te onaantrekkelijke dame (zijn het allemaal btw, dus knap voor de mensen die het anders niet snappen8-))

Nou ok, haar geverfd, op naar mijn moeder dus:D Die zei gelijk dat het me nog een stuk knapper maakte (maar ja dat zegt geloof ik iedere moeder wel tegen haar kind:P)
Ok bla bla bla ik had het spel Titanic mee genomen aangezien dat al wel weer een aardige poos geleden was dat we dat gespeeld hadden.
Mijn oom kwam ook nog langs (nadat ik hem had opgebeld of die mee kwam spelen) en zo gingen we met zijn drietjes dus lekker gezellig een paar potjes spelen:D
Mijn stiefvader moest werken, dus die kon er niet bij blijven, maar ja het was ook al wel weer es een hele poos geleden dat de fam een keer wat gezelligs samen hadden gedaan:D

Offtopic:
Het spel even in het kort uitgelegd voor degene die het spel niet kennen:

Je hebt keuze uit 6 karakters (3 vrouwen, en 3 mannen) die aan boord gaan als 2e klas passagier.
Eenmaal aan boord moet je zo snel mogelijk 5 bezittingen zien te bemachtigen, voordat je toegang hebt tot de eerste klasse.
Dat zijn:
-Je sleutel (die je toegang geeft tot je eigen suite)
-Je persoonlijke eigendommen (liggen in je suite, en daar mag je alleen in als je de sleutel hebt)
-Je reddingsvest
-Je paspoort
en als laatste -Je medische keuring .

Al deze dingen kun je door een aantal vakjes of door telegrammen kwijtraken, dus het is van groot belang dat je ook een paar picolo's verzamelt.
Picolo's voorkomen dat je je spullen kwijtraakt, of dat je ergens naar toe wordt gestuurd waar je eigenlijk niet heen wilt. Bijvoorbeeld het Tussendek. Het tussendek is de derde klasse en om daar weer uit te komen moet je $200 betalen en je medische keuring inleveren. (eigenlijk moet je die al inleveren als je daar terecht komt).
Als het ware een no go area.

Goed er zijn bij iedere speler een aantal roddel kaarten die krijg je als je op een vakje komt van die persoon (vakje is gekleurd met afbeelding) of je staat op een vakje en je krijgt op dat zelfde vakje bezoek van een andere speler.
(kleinigheidje, mocht een van de twee zijn medische keuring hebben en de ander niet dan levert degeen die hem wel heeft zijn kaart in. Als alle twee ze niet hebben of wel hebben gebeurt er niks).
Er zijn vakjes waar op staat: Telegram. In dat geval pak je een telegram kaart, en dat kan soms gunstig zijn, maar soms ook niet. Soms krijg je geld, en soms moet je betalen.

Even er van uit gaande dat je alle 5 de dingen hebt opgehaald, dan is het snel de grote trap op (eerste klas dek op, en ontvang $200)om als eerste bij de reddingsboten te zijn.

Voor de eerste klas zijn geld en picolo's erg belangrijk, want je wilt niet ineens weer terug gestuurd worden naar je suite of tussendek of andere plekken waar je eigenlijk niet heen wilt, en het geld is belangrijk omdat je soms wel eens wat moet betalen of gokken of weet ik veel wat. Zonder geld ga je het niet redden. Als je geld op is (of je moet meer betalen dan dat je hebt, is het spel voor jou afgelopen).

Degene die als eerste bij de reddingsboten is wint het spel. Kan zijn met weinig geld, kan zijn met veel geld.
Het kan dus zijn dat er een speler is met $2000 op zak en dat ie verzuipt, en een ander met maar $200 (of minder) van boord afgaat.


We hebben drie potjes gespeeld, alle drie heb ik helaas verloren, de ene keer omdat mijn geld op was (had maar $20), en ik iets moest betalen van $100. Helaas zijn picolo's niet inwisselbaar voor geld..:{
Een andere keer verloor ik met $2070 op zak, maar mijn oom was net iets sneller bij de reddingsboten.

Mijn oom won twee keer en mijn moeder won een keer.

Die keer dat ik $2070 had was ik eerst een hele tijd aan het kloten om mijn reddingsvest te halen terwijl mijn moeder en oom de trap al op waren. Zegt nog niks, kan nog val alles gebeuren.
Eindelijk heb ik dan dat reddingsvest, ga de trap op, en bij alle roddels en telegrammen kreeg ik maar geld. Ik gooide steeds een 5 of een 6, en vanaf dat moment gooide mijn oom steeds een 1 of 2. Schiet niet erg hard op dus:P
Kom gelukkig ergens op een vakje waar ik een eerste klas passagier naar keuze terug mag halen om te gaan dineren of te gokken, dus kwam mijn oom bij mij staan. (mijn moeder was overleden omdat die toen ergens een keer meer moest betalen dan dat ze op zak had.
We staan op gegeven moment op het voordek, mijn oom is aan de beurt, gooit precies het aantal ogen en komt dus in de reddingsboot, met $390 op zak. En ik, tja geld is niet belangrijk, je leven is veel belangrijker:ja

Leuk spel, zeer inspannend, en nog leerzaam ook:D

Tussendoor nog een keer gegeten, en om een uur of 10 wilden mijn oom en ik wel weer eens naar huis. Mijn oom woont in Almere dus die is er met 5 minuten, maar ik moest nog helemaal naar Amsterdam terug, en doe daar ongeveer 3 kwartier over.
Ik was alleen zo moe dat het mij niet meer verstandig leek om met de brommer op stap te gaan, dus ben blijven slapen bij mijn moeder, om vandaag naar huis te gaan.

Vandaag had ik die medische keuring voor mijn rijbewijs, wat heel goed verliep, dus ik denk wel dat het CBR mij toestemming geeft om mijn rijbewijs te mogen verlengen:D
Ook moest ik de kattenbak nog verschonen, stofzuigen en eten klaarmaken dus vandaag best wel druk bezig geweest.

Zo en nu stop ik met schrijven, want het is al een aardige lap tekst, en ik mag er straks weer om 5 uur uit, omdat ik om 7 uur mag beginnen met werken:jeej (niet zo heel veel zin in, maar ja vooruit dan maar:P)
Bij deze welterusten, en slaap lekkers ieders*)*)

Weltrusten/Goedemorgen

Whats app

Vraagje van de kerk

Goedemorgen fijne vrij(e)dag

0
0


De nacht met wat buien voorbij en gaan we een warme dag tegemoet
Vandaag een super rustdag, morgen een drukke dag, maar wel gezellig
Jolink doet de kippen
vierpootjes hebbben
en ik??
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONSKoningsdag...morgen!

Het gaat goed met de PVV

Het kattenhart

Top 5 van: 24-04-2014

Openbare zeden

0
0
Openbare zeden

Ze zitten op een bank in het park
uitbundig te zoenen.
Een agent spreekt hen aan: Bent U
getrouwd?
Hij: Jazeker.
Agent: Kunt U dan uw genegenheid
niet thuis beoefenen?
Hij: Dacht U dat mijn vrouw dat leuk zou vinden?

Fijne middag goed weekend

Browsing All 18691 Browse Latest View Live