Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Weltrusten/Goedemorgen

Grapje??

Wat wil een vrouw in de keuken

Goedemorgen fijne dag

0
0Goedemorgen
Neem vandaag een pluutje mee, de zonnestralen, kunnen vandaag wat nattig zijn
mooie dag om de administratie bij te werken.
Ook een logje maken, over de nieuwe dieren voor de dierenweide..
verders zien we wel
straks de kippies
vierpootjes hebben
en ik??
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


...

0
0

gisteren werd ik geraakt door dit lied:het is Vrijdag!

Wat kan je het beste doen?

0
0
Beste Libelle,
Ik heb gele tanden.
Wat kan ik dan het beste doen?


Libelle: "Wij raden een blouse aan in een warme crèmetint,
afgemaakt met wat accessoires in speelse voorjaarskleuren."

Vrolijk mopje

0
0
schoenen
Op straat loopt een man vrolijk te fluiten. Een voorbijganger spreekt hem aan: "Meneer, weet u wel dat u twee verschillende schoenen aan heeft?!" Antwoordt de vrolijke man: "Ja, leuk hè? En thuis heb ik nog zo'n paar staan!"

Top 5 van: 20-03-2014

Nog even volhouden

Fijne natte middag

Het avontuur van een zwarte kat

0
0
De buurvrouw van mijn tante in New York had een prachtige zwarte kat, William, die overdag altijd buiten was en 's avonds binnenkwam. Op een koele oktober-avond verdween hij. De buurvrouw zocht overal, vergeefs. In de lente was William opeens terug. Hij zag er gezond en verzorgd uit. Zijn vrouwtje dacht dat hij een tijdje weg was geweest om zijn wilde haren kwijt te geraken. Alles was weer helemaal zoals vroeger, tot dat najaar, toen William opnieuw verdween. Het voorjaar daarop was hij weer terug. De buurvrouw van mijn tante begreep er niets van en deed overal in de buurt navraag. Tenslotte belde ze aan bij een ouder echtpaar. "Een zwarte kat?" vroeg de vrouw. " Ja hoor. Mijn man en ik vonden het zo erg dat hij 's avonds in de kou buiten zat , dat we een reismand hebben gekocht en hem nu elke winter meenemen naar Florida.

bijzonder..

0
0

een echtpaar wil graag eenden, en heeft drie bevruchte eieren aangeschaft.
op de dag dat de eieren uitgekomen zijn, vinden ze alleen de eierschalen..
eerst kunnen ze de kuikens nergens vinden,
en later zien ze de kat met een kuiken in zijn bek.
helaas.. heeft de kat de kuikentjes opgegeten?
of toch niet?
bekijk deze bijzonder familie (1.30 min),
en de tweede ongewone ontdekking op 2.50 min:

Het is maar een kleintje

Vraagje wat eten jullie

0
0
Opa eet
Gebakken krieltjes
Zelfgemaakte, appelcompote
Runderlap
ijs toe
.
Vierpootjes eten
rijst
groentes
rundvlees
ijs toe
SMAKELIJK
:w:w:w

das lekker

Fijne avond geniet er van

Woorden in het zand

0
0
Woorden in het zand
Twee vrienden lopen in de woestijn. Op een gegeven moment krijgen ze ruzie en de ene vriend slaat de ander in zijn gezicht. De vriend die wordt geslagen wrijft over zijn gezicht, gaat zitten en schrijft in het zand:
'Vandaag sloeg mijn beste vriend mij in mijn gezicht.'

Gezamenlijk lopen ze verder. Na een uur komen ze bij een oase. De vrienden lessen hun dorst en nemen een bad in het verkoelende water. Als hij weer uit het water wil stappen, raakt de vriend die eerder geslagen werd in het drijfzand. Zijn vriend snelt toe en redt hem van de verdrinkingsdood. Nadat hij hersteld is van de wisse dood die hij voor zich zag, schrijft de vriend op een steen:

'Vandaag heeft mijn beste vriend mijn leven gered.'

De ander ziet wat zijn vriend aan het doen is en vraagt verbaasd: "Nadat ik je sloeg schreef je in het zand. Nu ik je gered heb, schrijf je op steen. Waarom doe je dat?"

De vriend antwoordt: "Wanneer iemand je kwetst en je schrijft het in zand, dan zal de wind van vergeving het uitwissen. Als iemand iets goeds voor je doet, zou je het in steen moeten schrijven. De wind kan het dan nooit uitwissen."

De moraal van het verhaal: leer je pijn in het zand te schrijven en beitel de mooie dingen in je leven in steen.

Truste tot morgen

0
0


ik wens je een fijne nacht na een fijne edoch zeiknatte dag
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Klop klop

0
0
Het valt me net pas op dat ik hier blijkbaar al tweeëneenhalfjaar niks meer gepost heb 8O

Ik weet nog goed hoe ik vanaf een jaar of acht geleden bijna afhankelijk was van deze site, toen ik nog moeilijk vrienden maakte in de 'echte' wereld. Toen was de anonimiteit van het internet de lage drempel die ik nodig had, gevolgd door de, toen nog kleinschalige, WMR bowlings. Het was een belangrijke periode.

Toen was ik ook zwaar aan het puberen, met al het bijbehorende drama :P Als ik blogposts uit die tijd teruglees (en denk aan discussies op het forum), ben ik toch vrij gegeneerd van de, ahem, sterke meningen die ik van tijd tot tijd gevoerd heb, al zijn sommige discussies wel nog erg grappig om terug te lezen. Hele tirades over wat liefde nou precies voor nut had en later, toen ik wat dat betreft schoorvoetend mijn ongelijk moest toegeven, kinderen.

Toentertijd hadden we een kleine vaste kern, die jammer genoeg langzaam uit elkaar begon te vallen. Er is daar ook voldoende drama over geweest, maar uiteindelijk is dat het onvermijdelijke gevolg van lid zijn van een jonge, groeiende website. Het publiek groeit mee en de kleine kliek die je gevormd hebt, barst uit zijn voegen. Ik heb daar ook wel moeite mee gehad, maar nu ben ik daar overheen. Uiteindelijk merkte ik dat ik het niet meer nodig had en uiteindelijk verdween ik ook van de lijst van actieve gebruikers.

Met verschillende mensen heb ik nog steeds veel contact en met sommigen zijn de vriendschappen sterker dan ooit. Ik kom nog wel af en toe terug op de site om te kijken hoe het is, maar het zal toch nooit meer hetzelfde worden (weh weh :P).

Ondertussen heb ik mijn studie afgerond en ben ik, heel burgerlijk, aan het werk geslagen als promovendus. Aan mijn studie heb ik naast mijn diploma ook nog een hele lieve vriendin overgehouden, waar ik onlangs mee ben gaan samenwonen. Alles gaat dus perfect (voor diegenen die nu niet denken: "wie is dit in vredesnaam").

Voor degenen die zich nu afvragen: "wat is dit voor vreselijke lap sentimenteel gezever?" Ik heb misschien een beetje teveel op, het schijnt dat ik daar existentieel van word :P

tl;dr: lang niet gezien, met mij gaat het goed.

Browsing All 18691 Browse Latest View Live