Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Verkiezings humor

intrest 2

0
0
vervolg op vorige blog

samen met mijn moeder ben ik er dus uitgekomen dat uitbetaalde rente alleen de rente is die ze betalen over langlopend vreemd vermogen (6.9% rente,, klopt zou ik zeggen)

alleen heeft mijn moeder net zo weinig koek gegeten van analyseren van jaarverslagen dat de uitbetaalde intrest over aandelen nog niet gevonden hebben,,

het was dus optie 1, de post uitbetaalde rente = niet interest

maar nu dus weer verdiepen in de financiele jaarverslag horror. gewoon zelfpeiniging binnen 5 minuten veranderen je hersens in pulp bij het lezen van geneuzel.

wat overigens een leuke side-note is. we hebben ook corporate governance beleid geanalyseerd (hoe gaat het bedrijf om verhoudingen onderling, met de maatschappij in geheel,,) en daarin stond dat ze de productie in Nederland houden bij een dochtermaatschappij want dat schept werkgelegenheid en ze hebben ook sociale werkers aan het werk.

Nu wil het zo dat ik vakantiewerk heb gedaan bij de desbetreffende dochtermaatschappij... ze hebben geprobeerd productie in polen en in ierland van de grond te krijgen, bij de ene kwam het transport niet goed en bij de andere haalde ze kwaliteitsnormen niet. schijnheilige bastards,, (heb ik van collega gehoord toen ik daar vakantiewerk deed)

desalniettemin is de werkgelegenheid nog wel in nederland. dus ze hebben wel gelijk. maar dat was niet helemaal een vrijwillige keuze

Vliegtuigcrashoverlevende

0
0
Vliegtuigcrashoverlevende:

Een reddingsteam is op weg, en vindt een neergestort vliegtuig. De enige overlevende zit naast het wrak, en zit te kluiven op een botje, met naast hem een enorme stapel menselijke botten naast hem. De reddingswerkers zijn geschokt. Zegt de man: "Jullie moeten me niet veroordelen hiervoor, ik moest wel, ik moest toch overleven!" Dan stapt de leider van de redders naar voren: "In hemelsnaam man... die vliegtuigcrash was pas gisteren!"

Verleden

0
0

Als je met je gezicht naar het verleden staat, sta je met je rug naar de
toekomst.


suiker

0
0
suiker is best grappig als je het door de thee heen roert, het drijft en dwarrelt een beetje rond en uiteindelijk lost het op..

heb al weer lekker weekend. toch apart als je telkens denkt dat het zaterdag is, en je iedereen nog hard aan het werk ziet

vanochtend al weer naar deventer gereisd en weer terug.. stagegesprek, maandag of dinsdag krijg ik meer te horen of ik daar kan lopen *hoopt van wel*..

vandaag verder bezig voor feest van mijn opa en oma het cadeau ontwerpen (waardebon) en naar de kapper tot zo ver er wat aan mijn haar gaat veranderen maar toch

verder is er niet veel spannends gebeurd afgelopen wekenxD, ikea onveilig gemaakt, in duinrell wezen zwemmen, ingewerkt bij bakker bart (ben aangenomen nog steeds erg blij om )
en rustig schoolweekje gehad verder

ik ga weekend houden
weer een zinloos blog maarja moest even mijn tijd doden xD

Cyanide and Happiness

Vliegtuig uitzi

0
0

Vliegtuig uitzicht #london

Uninstalling Dictators

Veilingen

0
0
En toen werd je op een mooie vakantie ochtend om 7 uur wakker gebelt door je vader. En waarom? Om op iets te bieden dat om half 8 afliep Hij was toen op zn werk en had een langzame verbinding via zn smartphone.


We zijn tegenwoordig een nieuw pc aan het bouwen en pa houdt de veilingen van Mycom erg in de gaten. Hij had ook niet lang geleden een laptop gehaald voor maar 500 ipv 675 ofzo. Hij had het net nodig, omdat z'n oude notebook dood ging en HP maar niet helpt. Ze hadden uiteindelijk niet meer teruggebelt Naja, we proberen het wel via de chinese omweg, zei pa

Naja, ik dus met mijn halfwakker dronken kop uit bed en het eerste wat ik doe is bijna van mijn hoogslaper pleuren Goed begin Ik was in ieder geval al meteen wakker
Vervolgens knal ik zo met mijn linkerarm tegen de deuropening. Naja, dat kon er dus ook bij en als laatst viel ik bijna doordat de wasmand waarop ik op leunde wegzakt Pffffff... Lekker zeg

Vervolgens dus op de computer en daar volgen we dus een paar speakers. Op de laatste 7 seconde van de veiling, gooi ik er wat op, zie ik opeens dat mijn bod te laag was. Mijn eerste reactie was natuurlijk: FUUUUUUUUUUUUU!

Zie ik later dat mijn vader degene was die me had overboden xD Geweldig dan ='] Moest ik van hem zo vroeg opstaan om te bieden, heeft hijzelf die speakers gewonnen

Enne... We gaan dit jaar naar China! Dat word even geld sparen om het vervolgens helemaal uit te geven en mezelf vol te proppen met al die heerlijke dishes

Appelpitjes

0
0

Een Belg zit in een park op een bankje appelpitjes te eten.

Komt er een Hollander naast zitten. Vraagt die Hollander: "Wat ben jij aan het eten?"

"Appelpitjes," zegt de Belg. "Waarom eet iemand nou appelpitjes?"

"Awel..." zegt de Belg, "omdat je daar slim van wordt."

"'Verkoop je er niet een paar?" vraagt die Hollander dan weer.

"Ja, natuurlijk," zegt de Belg, "voor 2,5 EUR per stuk".

"Wel, geef mij er dan maar 4," zegt de Hollander en geeft 10 EUR aan de Belg en eet zijn 4 appelpitjes op.

Even later zegt de Hollander: "'Eigenlijk had ik voor 10 EUR heel wat appels kunnen kopen, en dan had ik de appelpitjes er gratis bij".

"Zie je," zegt de Belg, "het begint al te werken."


SMSblog: balen...balen internet weer v...

0
0
balen...balen internet weer vort

Hoe laat is het?

0
0
Hoe laat is het?
Een zakenman die op weg is naar zijn huis wordt onderweg door slaap overvallen en om geen ongelukken te veroorzaken besluit hij zijn wagen langs de kant van de weg te zetten om even een tukje te doen. Hij vindt een rustig landweggetje en valt al na vijf minuten in een diepe slaap. Plotsklaps wordt hij opgeschrikt door getik tegen de autoruit. Hij draait het raampje open en een oud vrouwtje vraagt aan hem hoe laat het is. "Vijf voor twee," bromt de zakenman. De vrouw bedankt hem en loopt verder. De zakenman draait zich om en gaat verder waar hij gebleven was. Lang kan hij er niet van genieten want tien minuten later wordt hij weer gewekt door getik tegen het raam. Geërgerd draait hij het autoraam open en ditmaal is het een jogger die de tijd wil weten. "Vijf over twee," buldert de zakenman. De jogger bedankt hem en jogt verder. De zakenman beseft dat hij op zo'n manier nooit aan zijn slaap komt en pakt een stuk papier en schrijft daar met koeienletters op: IK WEET NIET HOE LAAT HET IS! en plakt dit achter zijn ruit. Tevreden over zijn eigen vindingrijkheid valt hij voor de derde maal in diepe slaap. Nauwelijks aangekomen in dromenland word zijn rust weer verstoord door getik tegen de ruit. Met een welgemeende "Godgloeiende...," draait de zakenman zijn autoraam open en kijkt in het gezicht van een jonge scholier.
Deze werpt een blik op zijn horloge en zegt: "Het is vijf voor half drie meneer."

Hoi.

0
0
Hallo,

Mijn naam is Thom van den Berg, de meeste mensen kennen mij waarschijnlijk als Stone-Cold(ook op WMR) maar ik ben gestopt met dat alter ego en heb nu officieel mn Worstel verleden achter me gelaten.

ik heb mn Stone cold account verwijderd en heb een nieuwe gemaakt om verder te gaan als CJ Facebreaker, facebreaker is NL de bijnaam die mensen mij hebben gegeven in mijn "bandje" en het CJ gedeelte heb ik zelf verzonnen .

Mijn band/project heet: ProjectVF(voledige naam: Project Violence Forever) en bestaat uit 4 mensen 2 gitaristen een bassist en een drummer.
we maken Instrumentale Heavy Metal gebaseerd op speelstijl van onze gemeenschappelijke gitaarheld: Alexi Laiho (Children of bodom)


Onze muziek zal spoedig op internet komen, belooft.

voor nu:

Stay (SIC) F*ckers!.

levensleed limericks

0
0
een vorstin van Immergeldgebrek
ontmoette eens een verstokte vrek
hoe doe jij dat nou
vroeg de arme vrouw
hij zei: doe het gewoon met één stek
.
.
een vreemde vogel uit Kooitaboe
was het krappe gedoe nu echt moe
spande de teugels
spreidde zijn vleugels
vloog weer naar z'n geboorteland toe
.
.
een tanige tante uit Vlodrop
had een heel doosje rumbonen op
zij ramde een paal
kreeg proces-verbaal
moest naar huis op een paard in galop

De Lente

0
0

Het is eindelijk Lente !!

Maar daar waren jullie natuurlijk ook allemaal al achter

De bloemetjes komen weer uit, en iedereen krijgt weer de vlinders in de buik, of de lente kriebels.
Ik ben gister nog naar mijn volkstuintje gewandeld en de eerste krokussen heb ik al ontmoet.
Ze zagen er schitterend uit in die zon.

Gigantisch

Op de terugweg naar huis toen ik dus van die boot kwam, viel me iets enorm opvallend op.

Toen ik het mijn ouders vertelde dachten ze van je hebt het gedroomd, en mijn vader voelde nog aan mijn voorhoofd.

En ik maar volhouden dat ik het echt gezien had

Dus ik ben weer de route terug gereden een paar dagen later met Friend en ben op zoektocht gegaan, en ja hoor daar stonden ze nog.
En friend heeft meteen maar foto's van de exemplaren gemaakt.

Dus verklaar me gek of niet hier is nu het bewijs.Ik denk dat ze ongeveer net zo groot waren als ik
De blommen staan in Meliskerke dus als iemand in de buurt komt moet je gewoon langs de hoofdweg rijden

Ik wens iedereen nog een fijne Lente

de coalitie en tuigdorp

De Speelstijl van Alexi Laiho.

0
0
Voor de geïntereseerde hiereen filmpje van Alexi Laiho die voor EMG TV een instrumentale versie doet van het nummer Are you dead yet? (van children of bodom).

let voral op de solo in het nummer die is erg typerend voor zijn speelstijl...

intrest 3

0
0
het sleept zich voort,, heb troef kaart ingezet projectlid dat nogal goed is in bedrijfskundige dingen.

gelukkig wil hij er even naar kijken, ik weet dat hij erg druk is met andere opdracht (ik eveneens) maar gelukkig kan hij nog wat tijd vinden om er het hoofd over te breken,,

fingerscrossed,,


Ruzie met vriendin

Stuntvliegen kijk en huiver

Browsing All 18691 Browse Latest View Live