Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Fijne middag van zonnige Opa

Wijze woorden van Opa bloempot

vraagje wat eten jullie vandaag

0
0
Opa eet:
Spercieboontjes in spek
gebakken krieltjes
T-bone steak
ijs toe
vierpootjes
groente
rijst
T-bone steak
ijs toe

Het elfstedencommitee komt morgen bij elkaar

0
0
Het elfstedencommitee komt morgen bij elkaar,
voor een barbeque

_O-_O-

Wil je blijven leven??

het fotogebeuren

0
0
het fotogebeuren wedstrijd, nou ja wedstrijd.
Meer een strijd om de eer.
Bouwboy en ik willen dat weggeven aan iemand die dat leuk vind om te gaan maken.
Alle ideeen die we hebben die krijg je erbij.

Maar bobo en ik voelen ons beter thuis met iets wat een deadline heeft.
En ondertussen zijn er al weer andere ideeen waar we mee stoeien.
Bobo is al een hele middag bezig geweest om een plank te maken waar die ideeen op liggen nu:)
Maar het is eigenlijk zonde om niets met het fotogedoe te doen.
We waren zelf verrast door de enorme enthousiaste reacties.
Maar ook hier geld , je moet je er vol voor inzetten en anders moet je het niet doen.
We willen wel alle medewerking verlenen met opstarten als dat nodig mocht zijn.
Dus wie dat leuk zou vinden om te gaan doen. ga je gang:)

Fije avond geniet ervan Opa

Beestjes

0
0
Omdat ik het best vaak over mijn huisdieren heb op het forum,
Wilde ik al een tijdje een blog maken van alle dieren die we hier rond hebben lopen.
Dus bij deze!
(Als je geen zin hebt in een shitload aan foto's en een heel verhaal dan raad ik aan om hier af te haken :P)


Dit is Elmo. Een Chinese Naakthond (Hairless)
Het is waarschijnlijk het lelijkste hondje wat je ooit gezien hebt :P
Hij is erg schuw, en kan lelijk doen naar kleine kinderen. Ik vind hem een rat, amper een hond te noemen. Toch is zijn huid wel lekker warm als je in de kou hebt gefietst.
Nee, we doen hem geen jasje aan. Honden horen geen jas aan. Alleen als het écht zwaar onder de 0 graden is doen we hem een jasje aan, omdat het anders echt te koud is voor hem.


Dit is Droopy. Óók een Chinese Naakthond. (Powderpuff)
Ja, deze naakthond heeft haar. Dat komt omdat sommige nestjes toch een paar puppy’s hebben met haar. Je hebt verschillende categorieën, Very hairless (helemaal kaal), hairless (Haar op het hoofd, de poten en de staart) en Powderpuff (helemaal behaard).
Droopy is echt mijn hondje. Als ik thuiskom gaat hij helemaal los van blijdschap! (Ik heb ook wel eens gehad dat ik langer dan twee weken weg was en dat hij me niet meer aankeek _O-) Hij slaapt ook elke nacht bij mij. Dit is echt mijn steun en toeverlaat, heeft me nog nooit in de steek gelaten en is altijd vrolijk als ik in de buurt ben. Als ik me down voel legt hij geruststellend zijn kop op mijn schoot. Ik kan hem alles vertellen want hij snapt toch geen bal van wat ik zeg, kijkt me alleen maar lief aan en kwispelt wat :P In de zomer scheert mijn moeder hem als een hairless (Zoals op de laatste foto) , omdat hij ontzettend hijgt van de hitte. Ik vind het maar lelijk als hij zo kaal is, en heb liever de warme wollige variant :ja

Dit is Cayenne. Een kruising tussen een Ragdoll en een Britse Langhaar.
Ik vind hem de mooiste van de drie katten die we hebben. Mooie haren, lief koppie. En een leeuwachtig loopje :). Hij is erg op mijn broertje gesteld.
Hij komt graag op schoot en wordt graag geaaid. Het is niet echt een speelse kat. Hij ligt het liefst in een zo’n klein mogelijk mandje, zodat hij zich kan opfrotten. Ook ligt hij wel eens in de drinkbak als die leeg is. Ragdolls zijn speciaal, als je ze op hun rug vasthoud, maken ze zich lang en blijven ze doodstil liggen. Net als een lappen pop. Een ‘ragdoll’ dus :ja
Dit is Carrera, het zusje van Cayenne, en tevens de moeder van Tigra.
Carrera wordt nog liever geknuffeld dan Cayenne. Ze heeft altijd grote ogen op, alsof ze altijd verbaasd is je te zien. Maar als ze eenmaal op schoot ligt kan ze spinnen als de beste :D
Vaak miauwt ze dat ze op schoot wil en dat je goed moet gaan zitten, anders komt ze niet liggen. Dan moet je haar eerst een paar keer aaien voordat ze echt gaat liggen.Dit is Tigra, de baby van Carrera. (En de meest fotogenieke kat :P) Vaak likt Carrera nog Tigra’s kop af. Maar stoeien doen ze ook vaak. Tigra kijkt (bijna) altijd chagrijnig, en komt niet vaak om aandacht vragen. Tigra is ook de enige Ragdoll die niet op zijn rug wil blijven liggen zoals de andere Ragdolls doen. Maar als het om eten gaat miauwt hij de longen uit zijn lijf. Toen we een nestje hadden van Carrera was hij de zwakste kitten van het nest. We hebben hem ook regelmatig bij moeten voeren. Hij is echt in onze armen opgegroeid en wilde hem niet meer laten gaan. Nu eet hij alles wat hij kan vinden, en is zeker de ondeugenste van de drie katten.

Dit is Mi Sueño. (Betekenis; ‘Mijn Droom’) Het is een Andalusiër. Ikzelf heb niet veel met paarden, maar mijn moeder en mijn zusje zijn dol op hem. Hij is wel ontzettend lief! Toen ik een keer zijn vacht wilde borstelen schrok hij van iets achter hem en sprong opzij, hij is toen per ongeluk op mijn voet gaan staan. Het deed niet veel pijn, maar ik schrok er wel van. Sueño zag dat ik geschrokken was en legde zijn neus op mijn schouder. Als een paard dit doet is het een teken van vertrouwen. Hij wilde laten zien dat het hem speet, schattig hè!

Zo, dat zijn alle harige (of halfnaakte) familieleden :D
Misschien dat ik in de toekomst nog eens wat foto’s van ze plaats!

Een barre spiegel

0
0
Ik zei tegen mijn maat " Kijk eens naar die twee ouwe kerels aan de
andere kant van de bar""Zo zien wij er over 10 jaar ook uit ".
Hij keek me aan en zei, "Dat is 'n spiegel... onnozelaar "

sorry Truste Opa stopt er helemaal mee

0
0


De dag voorbijgetrokken, in een rustig tempo en toch veel wegvallingen
heeft een hoop kracht gekost
Opa stopt er mee
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS
.


even lekker hard

0
0


Geluid lekker hard en lekker meeswingen. Heerlijk8)

Muziekkennis

0
0
Kreeg ineens een heel leuk idee voor een nieuw blog topic:D
Zoals de titel al doet vermoeden gaat het om muziek. Het idee is simpel.
Ik plaats een stukje tekst van een bekend liedje uit een bepaald jaar en maand, en jullie raden wie het gezongen heeft en wat de titel is.

Om het geheel wat moeilijker te maken, wordt de tekst vertaald naar een andere taal dan het origineel. Als het Engels is, in het Nederlands, als het in het Nederlands is, vertaald naar Engels.

Te beginnen bij januari 1960. Iedere dag een andere maand, na twaalf dagen het volgende jaar. En zo verder tot we uiteindelijk bij de muziek van nu zijn uitgekomen.

De liedjes die gebruikt worden zijn "bekende" liedjes, dwz ze hebben in de hitlijsten hoog gescoord die maand. (Nederlandse top 40)

Voorbeeld: Mei 1972

Originele tekst: (wordt niet geblogd)

catch the breeze and the winter chills
in colours on the snowy linen land.

Wordt:

Vang de wind en de winterkou
Op kleuren op een besneeuwd land van doek.

Dat lied is van Don Mc Lean - Vincent (Starry starry night)
Hoogste positie 17, en 16 in de Single Top 100.


Simpel toch?
Nu alleen nog een leuke titel ervoor bedenken, en mochten jullie nog vragen hebben kan dat hier.
Van de week begin ik dan met een hit uit januari 1960.

Succes:D

Weltrusten/Goedemorgen

Grapje

Ik kan ze niet luchten

Goedemorgen lieve WMRers/sters

0
0Goedemorgen
Goedemorgen
de nacht redelijk, het bosrondje een beetje nat en nu de daagsedag in..
Vissie halen, boodschapje doen en verders vandaag het jaar 2013 boekhoudkundig afsluiten
Straks de kippies
vierpootjes hebben
en ik??
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Afweercellen tegen kanker

0
0
Het gerenommeerde wetenschappelijke tijdschrift Science heeft immuuntherapie tegen kanker uitgeroepen tot doorbraak van het jaar 2013. Deze behandeling is erop gericht om het afweersysteem van de patiënt te versterken zodat het de strijd aan kan gaan met kanker. Dit jaar is uit klinische tests gebleken dat sommige patiënten baat hebben bij de nieuwe therapie.

In een aantal gevallen is het leven van kankerpatiënten dankzij de behandeling verlengd. Zo is er het verhaal van een vrouw met een grote tumor in één van de longen. Ze kreeg immuuntherapie en nu, dertien jaar na de diagnose van haar ziekte, is ze nog steeds in leven. Ook een zesjarig kind dat leed aan leukemie kreeg immuuntherapie en is nu herstellende.
Rem op T-cellen

Traditionele medicijnen tegen kanker proberen de tumorcellen aan te pakken en te vernietigen. In dat opzicht is immuuntherapie fundamenteel anders. De tumor zelf wordt met rust gelaten. In plaats daarvan zet de behandeling het afweersysteem aan het werk om de kankercellen op te ruimen.

Immuuntherapie is bij toeval ontdekt. Aan het eind van de jaren tachtig identificeerden Franse celbiologen een nieuwe receptor op de oppervlakte van een T-cel, een bepaald type afweercel. Tumorimmunoloog James Allison ontdekte later dat deze receptor remmend werkt op de T-cel en dat de T-cel daardoor niet is staat is een volledige afweeraanval uit te voeren.

Allison bedacht dat het blokkeren van de receptor ertoe zou leiden dat het afweersysteem krachtiger wordt en wellicht wel in staat is om kankercellen op te ruimen. In 1996 publiceerde hij voor het eerst dat antistoffen, die gericht zijn tegen de ontdekte receptor, tumoren in muizen doen slinken. In diezelfde periode ontdekte een Japanse bioloog nog een nieuwe receptor op de oppervlakte van stervende T-cellen. Ook deze receptor fungeerde als een rem op het afweersysteem. klik hier voor meer

Nog even dit

fotopollen

Cheques voor witte werksters

Browsing All 18691 Browse Latest View Live