Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Goedemorgen maandag

0
0


Goede morgen
Een redelijke nacht en een kort spookrondje verder zijn we weer bij de maandag
Lichaam sputtert nog hard tegen dus, SORRY maar hier hou ik het even bij
blijf mij volgen
straks de kippies
verpootjes hebben
en ik??
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONSStora op familiebezoek

Top 5 van: 18-11-2012

Rock- en Jazzverschil:

0
0
Rock- en Jazzverschil:

Wat is het verschil
tussen een rockgitarist
en een jazzgitarist?

Een rockgitarist speelt
met vier akkoorden
voor duizend mensen...
en bij een jazzgitarist
is dat omgekeerd...

edit De sint is aangekomen

illegaaltje haar taxi

Movember! MOvember MOVEMBER!

0
0
Hallo,
Het is weer Movember, tijd om iets goeds te doen. Daarom heb ik me aangemeld als Mo Bro. Niet alleen goed, maar ook uitdagend.
De gezondheid van de man is iets wat mij na aan het hart ligt, maar om een bijdrage te leveren heb ik jouw hulp nodig. Ik heb beloofd om in november een snor te laten staan om geld in te zamelen voor onderzoek en mensen bewust te maken met de gevaren van prostaatkanker.
Ik wil je vragen om mijn bijdrage te ondersteunen met een gift. Het precieze bedrag maakt niet uit, alle beetjes helpen Movember bij de financiering van programma’s van baanbrekend onderzoek. Het belangrijkste is dat zoveel mogelijk mensen meedoen met Movember, zodat we samen een vuist kunnen maken in de strijd tegen prostaatkanker.
Om aan te geven hoe belangrijk dit is, wil ik je wijzen op de volgende cijfers:
• Dit jaar zullen er 10000 nieuwe gevallen van deze ziekte in Nederland worden ontdekt
• In Nederland overlijden elk jaar 2500 mannen aan prostaatkanker
Als je net als ik die cijfers wilt veranderen, wordt dan ook Mo Bro of Mo Sista op nl.movember.com. Of steun mij online met een gift via http://mobro.co/eelcodevries
Alvast hartelijk dank voor je steun aan mijn poging de gezondheid van de man een nieuw gezicht te geven.
Eelco De vries

Allemaal windjes

0
0
Een jongeman, 16 jaar, heeft voor het eerst een beetje verkering en zijn vriendin heeft hem mee naar huis genomen om hem aan haar ouders voor te stellen. Die knaap is echt enorm zenuwachtig en neemt plaats op een leren bankstel en Bello, de hond van de familie gaat behaaglijk op zijn voeten liggen. Tijdens dit samen zijn beginnen zijn darmen vanwege de nervositeit flink op te spelen. Voorzichtig tilt hij zijn kont een beetje op om een klein windje te laten. Vanwege de leren bank wordt het geluid nogal versterkt en een scheet klinkt door de kamer. De vrouw des huizes roept meteen verwijtend afBELLO !! AF!!. De jongen vind dat hij hier goed wegkomt en geeft de hond maar is een flinke aai. Niet lang hierna hetzelfde euvel en weer probeert hij een zacht windje te laten om de druk in zijn darmen wat te verminderen. Weer een grote knaller en moeders roept weer meteen BELLO ga af!! Voor de jongen kan het niet meer stuk en hij geeft die hond nog maar eens een aai. Even later moet hij er weer een 1 laten maar nu denkt hij: Alle remmen los, ze denken toch dat die hond het doet. Zo gezegd zo gedaan. Een beetje schuinhangend laat hij een flinke knaller, waarop die moeder zegt: BELLO, NOU WAARSCHUW IK NIET MEER!! WEG BIJ DIE GOZER, VOORDAT HIJ JE HELEMAAL ONDERSCHIJT.
.
.
Er komt een vrouw bij de dokter. Ze zegt, al winden latend: "Dokter, pfrt, ik heb toch zo'n last, pfrt, pfrt, van winderigheid. En het vreemde is, pfrt, pfrt: ze ruiken niet!" De dokter zegt: "Kleedt u zich maar even uit en gaat u daar maar even liggen." De vrouw kleedt zich uit, pfrt, pfrt, en gaat liggen. De dokter onderzoekt haar, pfrt, pfrt. Als de dokter klaar is met zijn onderzoek, mag ze zich weer aankleden, en dan vraagt de vrouw bezorgd: "En dokter, moet ik geopereerd worden?" Ëh... Ja,;" zegt de dokter. "Aan mijn darmen?" vraagt de vrouw. "Nee, zegt de dokter," Aan uw neus."
.
.
Een zebra en een olifant zitten in het park zegt de zebra: "Lekker windje hé".Zegt de olifant: "Zal ik er nog eentje laten?'

uitsterven door meteoriet? of niet?

0
0
Het is een van de mysteries van de jonge aarde: waarom stierven aan het einde van het devoon, rond 400 miljoen jaar geleden, massaal diersoorten uit? De antwoorden tot nu toe waren dat er een asteroïde de aarde geraakt zou hebben of dat het klimaat ineens veranderde. Australische onderzoekers denken echter dat er iets anders aan de hand was: de zee werd giftig.

Ze hebben die theorie ontwikkeld na de vondst van een gefossiliseerde krab. Dat dier was zo goed bewaard dat na 380 miljoen jaar nog kon worden vastgesteld wat hij at en waar hij leefde. Er werden zelfs resten cholesterol in aangetroffen. In het lijkje van de krab ontdekten de onderzoekers van Curtin University echter ook een hoge concentratie waterstofsulfide, een giftige gas dat sterk ruikt.

Dit gas is de krab zeker fataal geworden. Het kan onmogelijk lokaal zijn ontstaan, denken de onderzoekers, anders was de concentratie niet zo hoog geweest. Waterstofsulfide ontstaat door rotting of geologische processen. Wellicht dat die de wereldzeeën hebben vergiftigd en het dierenrijk uit die tijd hebben gedecimeerd, zo luidt de nieuwe theorie.

Het nieuwe onderzoek is te lezen in het vakblad Geology.

Lieve groetjes voor lieve men sen van lieve opa

Een muzieknoten schrijfmachine

Beereekhoorn haar bureau-stoel

10.000 jaar oud huis ontdekt in Schotland

0
0
Bij een archeologisch opgraving in het zuiden van Schotland ontdekten archeologen de overblijfselen van een onderkomen van 10.000 jaar oud. Nog ruim vóór de landbouw ontstond. Dat maakt het ‘huis’ tot een van de oudste van Schotland.

Het ‘huis’ bestaat nu nog slechts uit een kuil van 7 meter groot, waarin de gaten voor de palen die de muren en het dak ondersteunden nog goed zichtbaar zijn. Ook in de kuil gevonden zijn: een haard, vuurstenen, pijlpunten en hazelnootschillen.

Volgens projectleider Ed Bailey van Headland Archeology werd het onderkomen waarschijnlijk alleen gedurende de winter gebruikt.

De archeologen hopen dat de ontdekking hen iets meer kan leren over de leefwijze van de oude Schotten.

Wilders eist een Elfstedentocht

Ik wens je een fijne avond en wat doe jij??

Voor alle Sinterklasen...Mijn verlanglijst

De stratenbreimachine

Truste tot morgen

0
0


Een mistige, grauwige dag, doorspekt met klein beetje zon, voorbij.
ook een dag dat het lichaam nog aardig moet bijkomen van de tikjes van gisteren.
Is niet erg hoort bij het leven...
Uiteraard vandaag zij het rustig aan en kort uitlaatrondjes met de vierpootjes
Veel appeltaart en koffie, nog meer slagroom, vele lachsalvo's, lekkere hapjes en nu is het lichaam weer op
we stoppen er mee
FIJNE NACHT
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONSBedankt 1jaar

0
0
Allemaal bedankt voor de felicitaties voor mijn 1jarig jubileum.
was het zelf helemaal vergeten.

De mooiste felicitatie vond ik die van boefje

Balada Boa

0
0
Zo'n awesome nummer, en dan ook nog 'ns gespeeld op een Mortier.

Browsing All 18691 Browse Latest View Live