Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Hoe kan het zover komen

0
0
Hoe kan het zover komen

een aap vroeg nootjes
maar geen zoute
of ik trek rare tootjes

de zebra wou wat lekker gras
maar geen gestreept
hiervan krijgt hij te veel gas

de olifant vond de bessen goed
hij smikkelde er veel te veel
nu danst hij met pluim en hoge hoed

een haai op zoek naar wat eten
kwam een school sardienen tegen
helaas had hij de doosopener vergeten

een mens goot zich met biertjes vol
wou naar huis en terstond
vond er zijn boze vrouw met de deegrol

Goedefijnedondersesmorgens

0
0op deze donderdagmorgen
heb ik
het ankertje van goede
hoop
uitgegooid

met het vertrouwen
dat 't
voor een ieder
een goede morgen
zal zijn
of zal worden

Goedefijnesmorgens
Na een korte maar zeer goede nachtrust, brand het kaarsje weder
Het moet alleen niet gaan waaien, want dan gaat het kaarsje weer uit....
Vandaag doen we weinig, wat rondjes, vissie halen en de boodschappen laten we thuis brengen...
Straks de kipjens
Vierpootjes zijn zeeeeer tevreden
en ik???
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Top 5 van: 08-02-2012

Nieuwe studie

0
0
EN een nieuwe laptop.
Van de week begonnen aan een stuie ICT te Fontys, Eindhoven.
Nog geen kamer, dus elke dag uurtje heen en uurtje terug

Klas bevalt wel, projectgroep is ook prima te doen en heb in mijn jaar ook al een stel mensen leren kennen waarmee ik prima om kan gaan.

Gisterne ook nieuwe laptop binnen gekregen, heeeeeel mooi dingetje. meteen alle programma's geistaleerd die ik echt nodig heb en dan vandaag alles instaleren wat ik voor school nodig ga hebben, visualstudio en dergelijke rotzooi.

En dan vanmiddag op kamp naar de ardennen.. KOOUUUDD gelukkig verwarmde blokhut voor de avond

Varkensvlees met Hoisinsaus

0
0
Gerecht nummer 27 in 2012.
In totaal 556 recepten aanwezig waarvan 471 met foto.

Ontopic:

Hartelijk welkom in ons mobiel restaurant de Voogelvlucht

De WMR-kok heeft vandaag weer een heerlijk gerecht bereid.
Onder het genot van wat muziek kan u genieten van deze heerlijke schotel.


Ontopic:Gefrituurde reepjes varkensvlees met roergebakken Chinese kool en prei in een Hoisinsaus.

Het wordt geserveerd op een bedje van witte rijst.

Bereidingstijd: 25 à 30 minuten.
Aantal personen: 2.
Techniek: roerbakken en frituren.

Wij hopen dat het u gesmaakt heeft.

Wij wensen u een fijne dag, en tot de volgende keer.


Wik, wek en Wak

Lekkere rookworst??????????

vedische wetenschap

0
0
ik 'geloof' in vedanta, in de vedische wetenschap (veed = weet)nde oude vedische beschrijving van het universum komt overeen met wat de physica in de laatste 100 jaar ontdekt heeftn'the unified field' (eenheidsveld) is de basis van alle relativiteit,rnde schepping bestaat uit lagen, die hieruit voortkomen: van quantum mechanica, tot elementaire deeltjes, tot molekulen, tot de objecten die we kunnen ervaren met onze zintuigen.rnruimte en tijd zijn relatief..rnen dit absolute eenheidsveld beschreven in de physica kun je ervaren als de basis van je eigen bewustzijn door te transcenderen, te mediteren: diepere, stillere lagen van je geest ervaren, tot je de absolute stilte ervaart, de oorsprong van allesnvan en je subjectieve ervaringenrnen het objectieve universumrndeze stilte is de basis van het hele universum , doordringt het hele universum, en is de enige echte werkelijkheid (omdat al het relatieve komt en verandert en verdwijnt)

vedische wetenschap

0
0
ik 'geloof' in vedanta, in de vedische wetenschap (veed = weet):
..de oude vedische beschrijving van het universum komt overeen met wat de physica in de laatste 100 jaar ontdekt heeft:
.. dit wordt genoemd
'the unified field' (eenheidsveld) is de basis van alle relativiteit,
de schepping bestaat uit lagen, die hieruit voortkomen: van quantum mechanica, tot elementaire deeltjes, tot molekulen, tot de objecten die we kunnen ervaren met onze zintuigen.
ruimte en tijd zijn relatief..
en dit absolute eenheidsveld beschreven in de physica kun je ervaren als de basis van je eigen bewustzijn door te transcenderen, te mediteren: diepere, stillere lagen van je geest ervaren, tot je de absolute stilte ervaart, de oorsprong van alles:
.. van en je subjectieve ervaringen
en het objectieve universum
deze stilte is de basis van het hele universum , doordringt het hele universum, en is de enige echte werkelijkheid (omdat al het relatieve komt en verandert en verdwijnt)

Extra persconferentie:

0
0
Extra persconferentie:
Voorzitter Wiebe Wieling
stelt een nieuwe naam voore Elfstedentochnie

Keuzes

0
0
Moeilijke keuze

De 'supervisor' (de directeur) is weg en ik heb een opdracht die ik voor hem uitvoer, wat uitzoek werk. Op zich geen raket wetenschap en ik moet instaat zijn dat in een uurtje of 4 af te ronden. maar aangezien ik verder geen opdrachten heb zal ik er wss tot 5 uur maar mee bezig gaan? en de supervisor wordt toch niet echt pissed als het niet af is.. beetje teleurgesteld wat ook niet echt leuk is maar in feite verder niet veel consequenties.

Nu moet ik ook nog aan mijn PvA werken voor afstuderen. Tijd consumptie van dat is lastig in te schatten, maar als ik daar het concept nog voor 5 uur naar mijn afstudeerbegeleider van school weet te schipperen heb ik er morgen feedback op. En consequenties van niet op tijd rond krijgen van PvA zijn een beetje groter

En ik weet niet of ik morgen tijd heb om aan het PvA te werken, überhaupt krijg ik dan geen feedback meer voor het weekend, dus als ik spijkers met koppen wil slaan moet ik er wel tijd aan besteden.

Dus moet ik bezig gaan met PvA omdat het wat mij betreft voorrang heeft, en er toch niemand is om mij te controleren... of bezig met de opdracht van het stage bedrijf omdat ik nu op stage zit en het 'the right thing to do' is...

nu kan ik zeggen dat ik tot 1 uur aan Pva ga besteden en daarna voor werk bezig ga maar wellicht kom ik nog een niet geanticipeerde verrassing tegen in de opdracht van het werk waardoor ik die alsnog niet af krijg, plus wss te weinig tijd tot 1 uur om PvA goed te fixen. Dan heb ik waarschijnlijk twee keer niets

Moet zeggen dat stage wel een heel stuk chiller is nu. In feite heb ik deze week alleen nog maar spul voor school gedaan en dingen die ik toch interessant vind. In de eerste week ook nog random productie werk gedaan wat niet echt interessant was.

Ook best flauw is dat het PvA ook vrij grote relevantie heeft voor het bedrijf. Omdat die opdracht die ik nu aan het uitvoeren ben eigenlijk onderdeel is van wat ik zal moeten uitzoeken. Alleen kan het bedrijf er eigenlijk niet op wachten totdat ik er volgens de planning aan toe ben, seizoensgebonden product en het seizoen is NU. Dus de analyse + adviezen hadden eigenlijk al maand of twee geleden gemaakt zijn.

Dat geldt overigens voor mijn hele afstudeeropdracht eigenlijk. Bedrijf wil nog zoveel mogelijk van dit seizoen meepakken en daardoor nogal werkdruk om spul uit te zoeken en te maken.

Als ik het PvA concept heb kan ik tenminste de planning duidelijk structureren en hoef ik niet voor het bedrijf van hot naar her te springen om de ingeving van de dag uit te zoeken

jaja, keuzes. Ik denk dat het maar het PvA gaat worden. Kan niet goed overweg met dit chaotische van hot naar her gespring. Maar ik vind het niet erg fair van mezelf tov het bedrijf.

Heb de thuis computer iig helemaal schoon geveegd. Dit weekend geen afleiding meer van games ed. Kan ik ook even fatsoenlijke planningen maken die ik kan voorleggen hier intern. Na een schooldagje -van gemiddeld uurtje of drie - maakte ik nog wel eens opdrachten wanneer ik thuis was, maar om de focus op te brengen na een volle werkdag is wat veel gevraagd ben ik achter gekomen. Lol.

Cyanide amp; Happiness

Twee lekke banden

0
0
Twee lekke banden....................
.
Emile Ratelband geeft een feestje bij hem aan huis. Zijn secretaresse is er ook en die ziet dat zijn gulp openstaat. Maar ja, er zijn andere mensen bij, dus ze durft dat niet rechtstreeks zo tegen hem te zeggen. Dus ze gaat naar hem toe en ze zegt: "Uw garagedeur staat open."
Maar Emile begrijpt het niet, kijkt naar buiten, en zegt: "Ach dat maakt niet uit."
Als het feestje is afgelopen zegt zijn vaste vriendin: "God Emile, je gulp staat open."
Ja, nou begrijpt Emile de opmerking van zijn secretaresse ineens. Dus de volgende dag loopt hij naar zijn secretaresse en zegt: "Gisteren stond mijn garagedeur open, hè?"
"Inderdaad," zegt zijn secretaresse.
Zegt hij: "Heb je die mooie Mercedes nog zien staan?"
Antwoordt zijn secretaresse: "Nee, wel een lelijke eend met twee lekke banden!"

Verveling

0
0
Jippie, ik mag me weer een paar uur gaan vervelen op school. (Gaap) Waarom, valt er niks uit na de middagpauze. Het is nog wel verkort rooster!(35 min. in een lesuur i.p.v. 45 min. i.v.m. rapportvergaderingen) Er zou heel veel uit moeten vallen.

Ik kan me tenminste verheugen op een paar foto's afdrukken (Vanaf negatieven).

Succes met het leven!

Hebben jullie dit ook?????

Sigmundstrips

Bsur, op vakantie in amerika

0
0
Bsur, bezocht een Amerikaans indianenreservaat en vroeg aan een man die voor zijn wigwam zit; `Bent u voor 100% indiaan?`
`Nee ` zegt de aan gesprokene, `Slechts voor 85%`
`Hoe kan dat nou?`vraagt Bsur
`Ik heb een houten been!

Conditietraining!?

0
0
Ik ben net 22 verdiepingen naar boven GELOPEN
Lift was kapot
Eerst al naar beneden vanaf de 22ste, maar toen ik terugkwam na 3 kwartier waren de liften nog steeds kapot, dus toen maar weer naar boven gelopen
Kwam onderweg wel allemaal mensen tegen die naar beneden aan het lopen waren en 'succes' naar me riepen, dat was dan wel weer leuk
Kom ik boven, hangt er zo'n bordje met 'gratis conditietraining? Neem de trap!'

Donald duck strips

Logo ontwerp.

0
0
hier een logo dat ik ontworpen heb voor een vriendin van me ik heb het haar nog niet laten zien wat denken jullie ?

Ze geeft gitaarles.

Browsing All 18691 Browse Latest View Live