Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Het is eacute;eacute;n voor twaalf voor de euro

0
0
AMSTERDAM - Het is één minuut voor twaalf en daarom van het hoogste belang dat er op korte termijn een daadkrachtige aanpak van de eurocrisis komt. Dat is de beste manier om vertrouwen te herstellen in een sterk en verenigd Europa.
.
.
.
KLIK HIER VOOR NU.NL

Hoe maakt een zot heel WMR zot??

0
0
Hoe maakt een zot heel WMR zot??
.
.
Gewoon
DOOR ZOT TE DOEN

Speelgoed naar de zolder:

0
0


Speelgoed naar de zolder:

"Kees, waarom breng je al je speelgoed naar zolder?"

"Ik ga het verstoppen mamma...
... anders denkt Sinterklaas dat ik alles al heb!"

Humor

0
0
Presentatie gehad xD

Pure fail van projectleden maar daardoor zag mijn deel er aardig uit en ik kon leuk mijn verhaaltje kwijt dus ik kreeg complimentje omdat ik et relatief goed deed xD objectief was de presentatie gewoon een ramp xD

Presentatie was alleen als oefening dus geen consequenties, vandaar waarschijnlijk ook dat et een ramp was. Alhoewel de nog half benevelde staat van twee projectleden ook geen goed deed.

normaliter gaat het relatief gezien niet zo biester xD

Oh THE

Gratis reizen, voor hulpsinterklasen

Update van Wendie

0
0
Deze week al vier keer naar het ziekenhuis geweest. 1 keer voor voorlichting over chemo, (3 fasen, 1e drie maanden, dan nog 3 maanden fase 2 en daarna 9 maanden antilichamen - 15 maanden dus. Eelco wist niet dat hormoonbehandeling hierna nog 5 jaar duurt), 1 keer voor voorlichting over al dan niet bestraling (ik mag als ik wil mee in een controlegroep omdat er aanwijzingen zijn dat vrouwen met dit soort borstkanker een beetje baat bij bestraling zouden kunnen hebben - voor mij wegen de nadelen (o.a. cardiovasculaire schade - hartfalen dus) zwaarder dan de 3% hogere kans dat het niet terugkomt, dus die bestraling doe ik niet), 1 keer voor wondcontrole en 1 keer voor het 'eindgesprek' bij de mamapoli. pfffff.... kunnen beter een abonnement op de parkeerplaats daar vragen geloof ik.

Gisteren had ik de afspraak bij de pruikenwinkel ...
Staan er keurig 5 pruiken klaar waar mijn hoofd niet in paste
Mijn hoofdomvang is 59 cm en dat is net 1 cm meer dan de standaardmaat. Ze heeft de pruiken op mijn hoofd met paskousje (die er uitziet als een panty, zodat je er als een halve overvaller uit ziet) laten balanceren om een indruk te geven, maar daar heb je niets aan.
Er worden nu dus 4 pruiken voor hele grote hoofden besteld en dan gaan we donderdag volgende week nog een keer.

Het is niet helemaal voor niets geweest – ik heb vast 2 superzachte mutsjes uitgezocht (met bamboo er in, lichtgrijs en paars; deze kan ik ook als slaapmuts gebruiken omdat ik straks natuurlijk een koud hoofd ga hebben) en een stoere zwart met wit gestreepte bandana-achtige hoofddoek.
Daar moet ik misschien grote oorringen bij gaan dragen – staat vast heel stoer.
Ook komt er een losse bruine pony die ik dan nog aan een hoofdband o.i.d. moet creabeaen; dan heb ik toch wat haarplukken in mijn gezicht hangen.

Ik vond de pruiken er wel nep uitzien dus misschien houd ik het bij de mutsjes al dan niet met neppony. Maar dat ga ik pas beslissen als ik pruiken goed op mijn hoofd heb zien zitten.
Dit zijn ook de standaardpruiken – die kosten toch nog 700 euro. Je kan ook echt-haar-haarwerk nemen, maar dan heb je het over het 4 a 5-voudige bedrag en voor dat niet uitgegeven bedrag wil ik best een jaar kaal rondlopen.

Verder heb ik vanmorgen lekker even gewerkt – leuk om iedereen weer even te zien, te horen wat er allemaal speelt bij iedereen (voor zover mogelijk in zo’n korte tijd) en weer een apothekersoverleg bij te wonen. Dat is ook al is het serieus ook altijd erg gezellig. Een collega had omdat ik er was saucijzenbroodjes gehaald – lief he?
Ik heb notulen gemaakt en die ga ik morgen uitwerken – dan ontlast ik mijn andere collega weer voor een uur of 2 en ik vind dat altijd leuk om te doen (was ook altijd mijn vaste taak).

Ook bij de bedrijfsarts geweest. Hij wilde me 1 x in echt zien om o.a. naar mijn lichaamshouding en uitstraling te kijken.
Hij gaat zijn aantekeningen al zo opzetten dat ik later (over 2 jaar dus) zonder problemen in de WIA zou kunnen komen als ik dan niet 100% zou kunnen werken nog – ik heb gezegd dat ik niet hoopte dat dat nodig zou zijn, maar als het toch zou gebeuren, is het natuurlijk fijn dat hij daar nu al rekening mee houdt. Zo ver vooruit had ik nog zelfs niet nagedacht .
Hij gaat me nu ook 3 maanden niet meer lastig vallen en dan mag ik eind februari zelf weten of ik hem bel of dat ik langs kom en als ik langs kom zorgt hij voor koffie. Kortom – denk niet ik met hem veel problemen krijg. Ook wel grappig: bij het afscheid wenste hij mij beterschap 'op microscopisch gebied' .

Net terug van de mamapoli, want mijn wondje groeit nu dicht terwijl het wondbed nog wondvocht aanmaakt – dus nu moet het wondje open blijven zodat het vocht er toch uit kan ...
Ze hebben nu dus net dat wondje weer opengemaakt door met een steriele wattip van 20 cm in mijn wond heen en weer te wiebelen en er zit nu een punt in van een steriel gaas (in overleg met chirurg) in en morgen moet ik dat gaas er voorzichtig uittrekken onder de douche bijvoorbeeld.
Ik heb de mamapoli beloofd op gebak te trakteren als ik er 20 x ben geweest

Als er in het weekend nog vocht wordt aangemaakt en de wond is toch weer dicht, dan moet ik de EHBO bellen; ik ben toch zo blij dat wij maar 3 km van het ziekenhuis afwonen .

Scheer je weg!

0
0
Normaal gesproken reis ik met het openbaar vervoer naar mijn werk en weer terug. Vanochtend was een uitzondering, ik besloot met de auto te gaan.

Ik ben op de hoogte van de files en vergat de afslag richting de A9. Deze neem ik altijd, omdat hier minder file staat dan via de A1 en vervolgens A10.

Goed, eenmaal richting de afslag A10 (Den Haag) rijd ik op mijn dooie gemakje op de linkerrijstrook. Ik zie dat ik in de dode hoek van een vrachtwagen rijdt, welke zojuist linksaf wilt (mijn kant op dus). Slim van mij, ik trap het gas in waar ik gelukkig ruimte voor had. Wat doet die auto achter mij? Hij geeft ook gas! Als hij op zijn rem had gestaan, was er niks aan de hand geweest. Nu raakten de twee elkaar bijna. Vervolgens is de passagier van de automobilist woedend, gooit zijn deur open midden op de snelweg om even zijn middelvinger op te kunnen steken.

Ik vond het achteraf hilarisch om te zien, ik snapte alleen niet dat de auto achter mij niet gewoon even die vrachtwagen voor liet. Je weet toch dat die mensen minder zien in zo'n bakbeest!?

Cyanide amp; Happiness

Het zotten clubje

0
0
Het zotten clubje

Wat is een zotten clubje...


De meest vooraanstaande, Geleerden deskundige kunnen hier nog niks over zeggen...
Maar naar het schijnt, steekt het elk jaar op
1 DECEMBER
de kop op
[quote]

Hoe maakt een zot heel WMR zot??

0
0
Hoe maakt een zot heel WMR zot??
.
.
Gewoon
DOOR ZOT TE DOEN

Heb jij al een occupy pas??

Pas op schrik niet

0
0
[b]Pas op schrik niet

..
Het is er weer

Cadeau

0
0
Voor m'n verjaardag heb ik een macrolens gekregen


Daarmee kun je zowel

als

foto's maken
(Vanmorgen even door de tuin gebanjerd)

Belangrijke bericht voor alle zotten

help computer

0
0
Hier Acer Aspire 5310 staan van een kennis.. draadloze internetdriver geinstaleerd.. maar de dkaart geeft aan dattie uit is maar dat issie volgen ds mij niet..

Help

Nieuw de kerstboom drive inn

Waarom ben ik zo lelijk??

0
0

.
.

Baby aap zegt tegen mama aap mama : "Waarom ben ik zo lelijk?"
Waarop de mama aap antwoord :
"Troost u degene die dit lezen zijn nog lelijker."

Edit De kerstman en oneerlijke concurrentie

Sigmund strips 2x

Joodse scheiding

0
0
Een man in Eindhoven belt zijn zoon in Parijs daags voor Kerstavond en zegt
"Ik vind het vreselijk om je dag te verpesten maar ik moet je vertellen dat je moeder en ik gaan scheiden, vijfenveertig jaar ellende is genoeg."
Waar heb je het over schreeuwt de zoon.
We kunnen elkaar niet meer luchten of zien zegt de vader, wij worden ziek van elkaar,
het maakt me al beroerd om erover te praten, dus vertel jij het je zuster in Londen maar.
De zoon belt als de bliksem zijn zus die zowat explodeert aan de telefoon.
Er wordt om de sodemieter niet gescheiden schreeuwt ze, ik regel dit wel.
Ze belt Eindhoven en gilt tegen haar vader ER WORDT NIET GESCHEIDEN.
Je doet helemaal niks voor dat ik er ben.
Ik bel mijn broer terug en wij zijn er morgen en voor die tijd doe je helemaal niks, versta je.
De vader hangt de telefoon op. Grijnst tegen zijn vrouw en zegt "Zo, da's geregeld.
Ze zijn met Kerst hier en ze betalen zelf de reis".
Browsing All 18691 Browse Latest View Live