Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Goedefijnemaandagsesmorgens

0
0Genieten

Ik geniet van de bloemen en de bijen
van de paarden in de wei
Aanschouw de jaargetijden
dit alles maakt me blij

Al dat moois kunnen zien
is het geschenk van de aarde
Het voorzichtig beheren
alles respecteren

Juist de kleine natuurlijke dingen
laten me zingen
De mooiste herinneringen
het zingen onder de sieringen

Luxe 'bezittingen en matrialen
geven geen graatje geluk
Het voelen van zonnestralen
geeft meer dan een goudstuk.

Goedemorgen allemaal, een vrolijk begin van een zonnige dag toegewenst....
De nacht was een ramp voor de Sandman maar een vreugdevolle nacht voor Casper..
Ook nog wat wegvallingen gehad maar ach dat hoort er bij.......
Vandaag kan het nog rustig aan, dat gaan we dus ook doen...
Straks komt er ook nog even een arts van de artsenpost Gelre/GGNET in verband met de toch wel redelijk toenemende verlamming rechterzijde lichaam...
en verder in samenwerking met de twee en vierpoters een hoop lol trappen
Straks op eieren rooftocht bij de kipjens
de vierpoters hebben de buit al binnen en wachten alweer bij de deur voor de volgende boszicht ronde
MAAR EERST????
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Top 5 van: 27-11-2011

Noodverordening in Harderwijk door Morgan

0
0
AMSTERDAM – Wegens het transport van orka Morgan naar Tenerife is maandag in Harderwijk een noodverordening ingesteld.

.
.
copyright
NU.NL

Miss Punt

0
0


Vakantie in Engeland:

Mevrouw Punt was niet te spreken
over haar vakantie in Engeland...


...Ze noemden haar steeds Miss Punt.

Sinterklaas dementeert

0
0
In een winkelcentrum in Schiedam vraagt Sinterklaas aan een meisje hoe ze heet en krijgt alleen een boze blik. Sinterklaas herhaalt de vraag. Tenslotte antwoordt het meisje verontwaardigd: "Dat heb ik je vanmorgen in Rotterdam verteld en nu ben je het alweer vergeten!"

De tehuis-man!

0
0
Zo'n 4 keer per maand word ik gebeld vanuit een tehuis door een man. Deze man is achterin de 80 en heeft al heel wat meegemaakt in zijn leven, waaronder keelkanker.
Ik ken de beste man niet, maar hij begrijpt zijn telefoon niet en belt mij continu per ongeluk.
Een zeer vriendelijke man, die elke dag zeer gemeend zijn excuses aanbiedt.

Soms praten we wat langer, andere keren blijft het bij een excuus. Ik heb hem in het begin zelfs 'vrouw' genoemd, omdat zijn stem als een oude dame klinkt die onwijs veel gerookt heeft in haar leven. Hij kon er gelukkig tegen en legde zijn ervaring met de keelkanker op tafel bij mij.

Ik weet niet of de man eenzaam is en hoe het komt dat hij telkens mijn nummer draait. Misschien doet hij het bewust, omdat ik vriendelijk blijf en hij hier toch naar op zoek is. Het kan ook zo zijn, dat hij inderdaad telkens per ongeluk mijn nummer draait. Eigenlijk heb ik geen vaste telefoon nodig en wil ik het abonnement opzeggen, mogelijk dat dit voor hem ook veel irritaties oplost.

Ik weet niet zo goed wat ik ermee moet, vaak ben ik ook niet thuis op de tijdstippen dat hij belt. Al met al, werkt de man nog steeds niet op mijn zenuwen en heb ik enkel medelijden. Door te zuchten en te steunen, laat hij duidelijk merken dat het hem onwijs frustreert. Voornamelijk omdat hij er heilig van overtuigd is, dat ik 'gek' van hem wordt. Duidelijk wil ik hebben, het laatste wat ik van deze man wordt is gek en dat heeft hij aan zichzelf te danken!

De ooievaar kan wel inpakken

0
0

Een vader begint tegen zijn zoon over Sinterklaas. Waarop zijn zoon antwoordt: "Ach, schei toch uit met je Sinterklaas. Ik heb alles gevonden in de kelder, het kostuum, de baard en die staf. Ik geloof allang niet meer in Sinterklaas. En," zegt hij, "nou we toch kerels onder elkaar zijn, met die ooievaar kan je ook wel inpakken."
Antwoordt zijn vader: "O ja, weet je dan hoe het wel gaat?"
"Ja," zegt hij, "kinderen worden geboren en ik zal net zo lang zoeken tot ik die boor ook gevonden heb."

Gezellig toch??

Kiss my ...

Cyanide amp; Happiness

Dokter is geweest

0
0
De dokter van Gelre/GGNET Zieken huis is net geweest even met een apparaatje de spierkracht gemeten rechterzijde lichaam
Linkerzijde hoeft dat is al volledig lam.
Nou is dat resultaat absoluut niet precies maar je krijgt wel een indicatie van de achteruitgang
vier weken terug nog 27% van de honderd nu globaal nog 16 %
Reden genoeg om weer een groot onderzoek te starten.
en dat wordt dan volgende week..
kan ik weer een paar dagen in het ziekenhuis lekker ijs eten.......

Dag Dag tot over een paar weken

0
0
Terwijl ik op school zat heeft mijn lieve vader mijn computer weer eens naar het postkantoor gebracht om naar Medion opgestuurd te worden, dat word dus weer een paar weekjes wachten, hopelijk krijg ik nu wel een nieuwe en niet voor de 5e keer een kapotte computer teruggestuurd.

Hopen maar dat ze eindelijk een nieuwe computer geven.

Te weinig peuterleidsters door taaleisen

Het kabinet valt in 2012

Opsporing Verzocht

0
0
Zaken uit regio Zuid-Holland in Opsporing Verzocht
28-11-2011:


Rotterdam - Dinsdag 29 november worden in het televisieprogramma Opsporing Verzocht beelden getoond van een gewapende overval op café Goof Meijer aan de Slinge in Rotterdam die op 20 november rond 23.10 uur plaatsvond.

Twee mannen bedreigden medewerkers en bezoekers met onder andere een shotgun. Toen ze merkten dat er geen geld in de kassa zat, gingen ze er met geld en goederen van de bezoekers vandoor. De hoofdofficier van Justitie looft een beloning uit van 2.500 euro voor de tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van de verdachten. In de uitzending van AVRO’s Opsporing Verzocht van dinsdag 29 november worden beelden van de verdachte getoond. Opsporing Verzocht wordt uitgezonden om 21.30 uur op Nederland 1. De herhaling is op woensdag 30 november op Nederland 2.

Vermissing van strand Monster (cold case zaak)
Het programma besteed ook aandacht aan de verdwijning van Jair Soares, die op 4 augustus 1995 vanaf het strand van Monster spoorloos verdween. Aanleiding is het nieuwe onderzoek dat een achtkoppig rechercheteam verricht naar de verdwijning van Jair.

De toen 7-jarige jongen raakte tijdens een uitje met zijn vader en moeder naar het strand bij Monster even uit het zicht. Sindsdien heeft niemand meer iets van hem vernomen. Er werd in 1995 een grootschalig onderzoek gestart. De duinen werden uitgekamd door hondengeleiders, de kustwacht werd ingezet, getuigen werden gehoord en de familie en het publiek werd om informatie gevraagd. Nadat alle informatie was uitgezocht en er geen aanknopingspunten meer waren, kon het onderzoek niet worden voortgezet. Het heeft de familie en de betrokken politiemensen echter nooit losgelaten dat de verdwijning van Jair niet is opgelost.

Onderzoek heropend
In april verscheen er een artikel over de verdwijning van Jair in de Telegraaf. Gesprekken met de familie en nieuwe opsporingstechnieken waren voor het Openbaar Ministerie vervolgens aanleiding om nog eens te bekijken of er wellicht aanknopingspunten waren om het onderzoek in de vorm van een zogenoemde cold case te heropenen. Dat bleek het geval en het OM besloot begin dit jaar om de zaak opnieuw te onderzoeken. Familierechercheurs hebben de familie van Jair ingelicht. De familie reageerde emotioneel op het nieuws.

Opsporing Verzocht
In verband met het nieuwe onderzoek besteedt het televisieprogramma Opsporing Verzocht dinsdag 29 november uitgebreid aandacht aan de verdwijning van Jair. Er komt een oud-teamleider aan het woord die destijds het onderzoek leidde. Ook familieleden van Jair doen in de uitzending hun verhaal. Omdat het rechercheteam de mogelijkheid openhoudt dat Jair nog leeft, wordt er in die uitzending een zogenoemde verouderingsfoto van Jair getoond. Als Jair nog leeft, is hij inmiddels 23 jaar.
Media TV

De groetjes!!.....

0
0
De groetjes!!.........................

Elke dag als een Belg over de grens moet, komt hij dezelfde douanier tegen en die blijft hem steeds maar aanhouden voor een controle. De douanier zegt altijd tegen die Belg: "Je krijgt de groeten van Klaas."
Vraagt die Belg: "Welke Klaas?"
Zegt de douanier: "Sinterklaas."
En dat gaat zo een paar dagen door maar die Belg denkt: "Morgen ga ik hem terugpakken." De volgende dag zegt die Belg tegen de douanier: "Je krijgt de groeten van Gerrit."
Zegt die douanier: "Ja, dat wist ik al."
Vraagt die Belg: "Van wie wist je dat?"
Zegt de douanier: "Van Klaas."
Belg: "Welke Klaas?"
Zegt de douanier: "SINTERKLAAS!"

Het janken schijnt normaal te zijn

uitslag examencommissie

0
0
Hij is er dan eindelijk! (voor een toelichting moet je even in m`n vorige blogs kijken) de uitslag van de examencommissie! Tot mijn spijt lijkt het antwoord dat ze hebben niet echt goed doorgedacht. Het eerste antwoord is nu dus jammer genoeg dat ik niet een extra kans krijg op de gemiste toets. dat betekend dat ik tot en met eind januari moet wachten op de gewone herkansing.
Ik heb wel direct een antwoord teruggestuurd dat ik het er niet mee eens ben en heb hun sterkste punten daarbij afgekraakt. ze gaan nu nog eens kijken naar de situatie.
to be continued (alweer)

Vragende kinderogen Sint gedicht

0
0

vol verwachting klopt hun hart
zal Sint dit jaar nog komen
of doet hij ook aan bezuinigen
kinderwensen hen ontnomen

hoe voelt zich een kinderhart
als de Sint niet zou verschijnen
die teleurgestelde kinderogen
zo Sint straks zou verdwijnen

gun hen voordeel van de twijfel
dat zo iemand ook bestaat
zolang zij nog kunnen geloven
het niet alleen om geld gaat

onbezorgd mogen genieten
worden beloond bij goed gedrag
hoelang dat weet niemand
de goedheilig man geloven mag

bezuinigen niet aan de orde
simpel 'n eenvoudig feest festijn
volwassenheid niet overdrijft
ieder kind gewoon kind mag zijn

wat mooi om zo te verwachten
dat Sint aan ieder kind denkt
die blij is met een surprise
wat die goedheilig man schenkt

geef het overbekende antwoord
in voor hen zo spannende dagen
als Sint soms bij ze aanbelt
niet naar bezuinigen zal vragen

Zeeuwse Bolussen

0
0
Gerecht nummer 93 in 2011.
In totaal 533 recepten aanwezig waarvan 426 met foto.

Ontopic:

Zoet deeggebak met donkere basterdsuiker en kaneel bestreken met een ananas-mangosaus bestreken.

Zeeuwse Bolussen

Bereidingstijd:
2,5 uur als alles in 1 keer gebakken wordt, 3 uur als het in 2 gedeelten gebakken wordt..
Aantal: ongeveer 20 stuks.

Ik heb maar 1 bakplaat en daarom in 2 gedeelten gebakken.
Zodra ze gebakken waren heb ik ze aan de bovenkant met een ananas-mangosaus besmeerd en daarna bestrooid met een klein beetje suiker-kaneel mengsel.

Als ze afgekoeld zijn, kunnen ze al gegeten worden, maar dan zijn ze nog krokant.
De ananas-mangosaus heeft een tijdje nodig om in te trekken zodat ze weer een beetje zacht worden.
Aan de binnenkant zijn ze luchtig maar wel een klein beetje droog.Morgen wil ik Chinese garnalen gaan maken.
Dat wordt weer smullen.
Browsing All 18691 Browse Latest View Live