Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Cyanide and Happiness

Help..

0
0
Weet iemand misschien iets tegen muggenbulten?
Ik heb er een stuk of 10
zou fijn zijn als iemand iets weet

Elf Fantasy Fair Arcen

0
0


komende zondag is er weer een elf fantasy fair bij de kasteeltuinen in arcen ik heb er onwijs veel zin in, mede omdat de EFF vorig jaar de 1e fair was waar ik heen ben geweest zijn er hier nog meer mensen die er heen gaan?

site EFF

knuffel,

TG

ziek

0
0
ik zit nu al een paar dagen ziek thuis. waarschijnlijk is het gewoon een griepje maar wel irritant want ik proef niks van m'n eten. had ik een keer 'lekkere' vanille saus gemaakt proef ik er niks van.

Herbezinning op de Kernenergie

0
0
Het beste uit Reader's Digest.
22ste jaar nr. 264

( groei topic - meer volgt )

Na het angstaanjagende gebeuren op Three Mile Island is het duidelijk dat de vraagstukken afschuwelijk ingewikkeld zijn en de risico's die op het spel staan de grootst denkbare. Hier volgt een belangrijke beschouwing van die kwesties uit de Amerikaanse gezichtshoek.

Samengevat uit TIME

Dit voorjaar hield de wereld zes ongemeen spannende dagen lang de blik gevestigd op een kernreactor op Three Mile Island (Pennsylvania) toen een gasbel groeide en groeide en een waterstofexplosie dreigde te veroorzaken die ontstellende hoeveelheden straling in de dampkring zou braken.
Ten slotte verdween de bel en het gevaar week.

Dat bracht een diep gevoel van opluchting, gepaard gaande met ernstige bezorgdheid over de nucleaire toekomst.
Overal in de Verenigde Staten en elsers stroomden betogers de straat op, het beeld weer in de herinnering roepend van de door twisten verscheurde jaren '60: een nieuwe kwestie had de demonstranten geëlekriseerd. Voorstanders van kernenergie waren in de verdediging gedrongen en de critici jubelden in koor: "Ik heb het wel gezegd."

Zo was er zonder waarschuwing een tweede atoomtijdperk begonnen. Het vertrouwen van weleer bij de industrie en de overheid behoorden tot het verleden. Herwaardering en omzichtigheid zouden voortaan de leuzen van de dag worden. Het ondenkbare was hachelijk dicht bij zijn voltrekking gekomen, en dat leidde tot nieuwe inzichten omtrent een vorm van energie die de belofte inhoudt de afhankelijkheid te verkleinen van de voortdurend slinkende de steeds duurdere voorraden fossiele brandstof.

Het ongeluk had niet op een slechter tijdstip kunnen gebeuren. De Verenigde Staten voeren op het ogenblik bijna de helft in van de olie die ze verbruiken. De OPEC-landen zijn voortgegeaan de industrialiseerde wereld te kwellen met pijsverhogingen en dragen aldus bij tot het toch al duizelingwekkend gestegen inflatiepeil. Amerika had gerekend op kernenergie om een grotere mate van onafhankelijkheid te verwezelijken, maar het ongeluk op Three Mile Island hielp aantonen dat er geen gemakkelijke weg naar zelfvoorziening bestaat

Terug uit ziekenhuis

0
0
Zo ik ben terug
Een paar rot onderzoeken gehad maar alles gehad
nog een keer naar het ziekenhuis voor de uitslag en dan is het gebeurd
voorlopig tenminste.
mri scan hartfilmpje, electrische scan, spierweefsel genomen voor onderzoek en nog et een en ander
hoefde in ieder geval niet te blijven
beessies ook zeer blij

en nu

uiteraard
KOFFIE

Portugal

0
0

Helaas de vakantie zit er weer bijna op, 10 dagen Portugal! Porto, Alvados, Faro, Lissabon het ging allemaal veel te snel voorbij.


Maximale boete voor boerka 380 euro

0
0
DEN HAAG - Wie straks nog in een boerka de straat opgaat, krijgt een boete van maximaal 380 euro.
.
.
.
.
.
.
KLIK HIER VOOR NU.NL

Sigmund strips 4x

Nog een belangrijke mededeling

Ein-de-lijk!!!

0
0
Na twee uur in een stoel en een hoop getrek en gewurm en heel veel tangen en haken en klemmen en draadjes later is hij dan eindelijk weg.

Adieu, verfoeide beugel.

Ik wou dat ik een foto kon opsturen. Weet iemand hoe dat kan?

Want het resultaat... dat mag er wel wezen.

Het heeft flink wat gekost, meer aan bloed dan aan geld...

...maar wat je ervoor terugkrijgt is ook heerlijk.Mijn nieuwe tandjes.

Zij heeft een nat poesje

Iets om over na te denken

0
0


Langste zenuw in 't lichaam?

Wist je dat er in 't menselijk lichaam een zenuw loopt, die de oogbol met de anus verbindt?
Het heet de Anaal Optische Zenuw en het is verantwoordelijk voor het geven van een "shitty" kijk op 't leven. Als je 't niet geloofd... trek een haar van tussen je billen en kijk of 't niet de tranen in je ogen doet schieten!

Soulsplitter neemt een bad

Een lekkere tongzoen

blog

0
0
gister geblogd dat het in projectgroepje niet helemaal liep zoals ik wou. Vandaag les gehad van leraar en die wil dat wij dezelfde richting op denken die ik al op wou, zelfs nog rigoureuzer als ik in de eerste instantie aan projectgroepje aan het verkopen was

nu ligt er alleen nog een (huis)werklast om u tegen te zeggen. Maar daar kan ik mee leven

#soep-heet-eten-niet-dingetje

voel jij je ook veilig in een park

Lukt het weer?

0
0
Als het goed is kan ik nu weer foto's meesturen.
Dankzij een duidelijk uitleg van Shinki ben ik weer helemaal gelukkig. Nu Tinypic me in de steek heeft gelaten is dit misschien een betere manier.

Hier hebben we als het goed is een foto van de Maas in zijn nog prille stadium. Compleet met klein strandje op de camping waar we met zoveel plezier hebben gestaan, een paar weken geleden. Hopla, daar gaat ie, ik ben wél benieuwd!

JAHAAAAAA, hij doet het!

Bedankt Shinki!!!!

Een superstewardes

WelterustenlieveWMRers

Browsing All 18691 Browse Latest View Live