Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Jarig!

0
0
Vandaag ben ik eindelijk 17!

Vanmiddag gaan we met z'n allen naar de MacDonalds omdat die toevallig vandaag 40 jaar bestaat in Nederland en je een gratis hamburger krijgt bij je bestelling.
Natuurlijk ga ik een Happy Meal eisen.

Het zal wel even pijn doen

Cyanide amp; Happiness

Niet als gepland

0
0


Nou, dan denk je dat je alles keer goed geregeld hebt, maar neeeee
Gisteren zou klusjesman komen, maar die smste dat hij hij niet kwam, want hij had last van wanbetalers en scheiding en hij moest rust nemen.
Dus wij bellen, maar meneer nam natuurlijk niet op
Dus wij smssen dat we het vervelend vinden, maar dat we toch alles afgewerkt willen hebben en of hij anders iemand anders kan sturen.
Want ik vond hem zo zielig met zijn verhaal over wanbetalers vorige week en al zijn rekeningen die hij niet kon betalen en hij hoefde alleen maar af te werken, dus ik heb alles al betaald pfff
Wij ook nog smssen dat hier nog spullen van hem staan, maar hij smste terug dat we dat mogen houden, want hij zal zijn zaak wel moeten opzeggen.
Ik al kwaad,omdat hij wel kan smssen maar niet de telefoon opneemt.
En je kan op zijn minst je klanten bellen als je de pet erbij neergooit

Toen plafond begon te drogen zagen we pas hoe slecht er gestuukt was
Dus vanavond komt baas van stucadoor ernaar kijken.

Ik geloof trouwens niet dat klusjesman zichzelf failliet gaat verklaren, ik heb gezien op Werkspot dat hij gewoon nog reageert op opdrachten
Verder kwam hij niet over als iemand die zwaar depressief is of in scheiding ligt, aangezien zijn vrouw laatst belde of hij met haar boodschappen ging doen enzo.
Verder hij hele preek over vertrouwen en blabla en uiteindelijk is hij niet te vertrouwen....pfff

Dusss, meer dan een week is voorbij en er is niks veel meer gebeurd met de badkamer
Dus dingen lopen weer eens niet als gepland

*gaat zo maar weer op pad om ergens te douchen*

Hij had wel een dikke ***

0
0

Een man en vrouw zitten in de auto en hebben verschrikkelijke ruzie. Opeens grijpt de vrouw een mes, snijdt de penis van haar man eraf en gooit hem uit het raam. Achter het stel rijdt een man met zijn 9-jarige dochter. Het meisje is net druk aan 't praten als plots de penis op de voorruit van de auto smakt. Verbaasd vraagt de dochter: 'Pappa, wat was dat?' Om zijn dochter niet bloot te stellen aan enige vorm van seksuele zaken op deze jonge leeftijd antwoordt de vader: 'ach,dat was maar een vlieg.' Hij zet zijn ruitenwissers aan en weg is die 'vlieg'. Het dochtertje blijft enige tijd met een verwonderde blik zitten en na enkele minuten zegt ze: 'Hij had wel een dikke lul zeg!'

Wiskundig raadsel

0
0
Stel, je hebt 3 waterkranen: een grote, een normale en een kleine.

Met behulp van deze kranen dien je een waterton te vullen.

De grote kraan vult de ton in 5 minuten, de normale vult de ton in 12 minuten en de kleine kraan in 20 minuten.

Hoelang duurt het om de ton te vullen met alle 3 de waterkranen tegelijk?.
.
.
.
.
.
.
Het antwoord is 3 minuten.

Berekening:
Per minuut vult de kleine kraan 1/20 van de ton, de normale 1/12 en de grote kraan 1/5.

1/20 + 1/12 + 1/5 = 1/3 per minuut
(0.05 + 0.0833 + 0.2 = 0.3333 per minuut)

Om de ton volledig te vullen heb je 3 keer 1/3 nodig (3/3 = 1/1) en dus moeten de kranen 3 minuten open staan.

DUNLOPs rubberartikelen

0
0Een soldaat zat achter in een bus toen er een jonge vrouw die in verwachting was instapte. Zij ging zitten, wat bij de soldaat een glimlach opwekte. De jonge vrouw voelde dat hij om haar lachte en ging ergens anders zitten,waarop ze de soldaat weer hoorde lachen. Zij verwisselde een tweede, derde en zelfs een vierde maal en steeds begon de soldaat harder te lachen. De jonge vrouw was zwaar beledigd en liet de soldaat arresteren. Toen de zaak voor de rechter kwam, vroeg hij de soldaat zijn eigenaardig gedrag te verklaren. De soldaat zei: 'Edelachtbare, toen de jonge vrouw in de bus stapte,zag ik in wat voor positie zij verkeerde. Ze ging zitten onder de reclame: 'Verwijder iedere verdikking.' Ik moest lachen en de vrouw verwisselde van plaats maar ging nu zitten onder de bioscoopreclame: 'Binnenkort verwacht.' Ik moest weer lachen en de vrouw verwisselde weer van plaats. Nu onder een reclame van UNOX die als tekst had: 'Ik weet een worstje te waarderen.' Toen kon ik niet meer, maar het werd nog erger, zij wisselde voor de laatste maal van plaats en kwam toen onder de reclame van DUNLOP autobanden te zitten. Hierop stond: 'DUNLOP's rubberartikelen hadden dit ongeluk kunnen voorkomen... DE SOLDAAT WERD VRIJSPROKEN!

Wiskundig raadsel nr 2

0
0
Je staat bij een rivier en hebt exact 4 liter water nodig.
Je hebt twee emmers, één emmer waar 5 liter in kan en één waar 3 liter in kan.

Hoe kun je 4 liter water afmeten door enkel deze twee emmers te gebruiken?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1. Vul de 5-liter emmer tot de rand.
2. Met de 5-liter emmer vul je nu de kleine emmer van 3 liter.
3. Giet de 3-liter emmer uit en vul hem met de resterende 2 liter uit de grote emmer.
4. Vul de 5-liter emmer nogmaals.
5. Vul de 3-liter emmer tot de rand met water uit de 5-liter emmer.
6. Je hebt nu exact 4 liter water in de 5-liter emmer.

Goed nieuws. Hij is niet getrouwd!

0
0
Twee weduwen zijn nieuwsgierig naar de nieuwe bewoner van de serviceflat: een rustige, vriendelijke heer. De ene vrouw spoort de andere aan: "Probeer eens wat over hem te weten te komen." Niet lang daarna loopt zij op de nieuweling af en vraagt hem waarom hij zo triest kijkt. "Ik heb twintig jaar in de gevangenis gezeten." antwoordt de man. "Wat had u dan gedaan?" vraagt de vrouw. "Mijn derde vrouw heb ik gewurgd." "Goeie genade." reageert de weduwe. "En wat is er met uw tweede vrouw gebeurd?" "Die heb ik doodgeschoten." "En uw eerste?" wil ze weten. "Die heb ik van de tiende verdieping geduwd toen we een keer ruzie hadden." De vrouw haast zich naar haar vriendin en zegt: "Joehoe! Goed nieuws. Hij is niet getrouwd!"

Play That Funky Music

Ze zullen wel weer te veel gezopen hebben...

home alone

0
0
Mijn ouders zijn op reis tot zondag avond, mijn zusje komt zaterdag pas weer als ik het goed heb en de hond was vannacht weggelopen dus die moet een dag in de bench blijven zitten voor straf -afgezien van uitlaten natuurlijk-Mijn moeder heeft voor zo ongeveer 3 weken aan opwarm spul in de diepvries gemieterd,, blijkbaar geen vertrouwen in dat ik ook zelf kan koken,, of ze kent me zo goed dat ze ervan uitgaat dat ik niet de moeite neem om te koken dat laatste zal het zijn

nu eens nadenken wat ik toch met al die vrijheid kan doen,,

Laat de ouwe zak zelf maar in de zaal gaan zitten.

0
0Commandant tegen kapitein:
"Morgen vindt tussen twee en drie uur een zonsverduistering plaats. Laat de mannen om kwart voor twee aantreden, in carré-vorm, onbepakt en onbezakt. Ze kunnen dan van het exercitieterrein het schouwspel waarnemen. Na afloop is er in de kantine gelegenheid tot het stellen van vragen."

Kapitein tegen luitenant:
"Op verzoek van de commandant vindt er morgen tussen twee en drie een zonsverduistering plaats. Zet de mannen in carré-vorm onbepakt en onbezakt, dan kunnen ze het schouwspel gadeslaan. Na afloop is er in de kantine gelegenheid om ... uh ... in de kantine is er ... uh ... nou ja, er is na afloop gelegen-heid om in de kantine te zijn."

Luitenant tegen sergeant:
"Op verzoek van de commandant moet morgen de zon worden verduisterd. Dat doen we met z'n allen tussen twee en drie. Laat de zakken onbepakt in carré-vorm staan. Na afloop alles naar de kantine brengen."

Sergeant tegen korporaal:
"De ouwe zak gaat morgen de zon verduisteren. In de kantine tussen twee en drie in carré-vorm."

Korporaal tegen soldaat:
"Op verzoek van de commandant wordt medegedeeld dat morgen in Carré 'Zoek de zon op' wordt opgevoerd. Plaats-kaarten zijn tussen twee en drie verkrijgbaar in de kantine."

Soldaten onder elkaar:
"Ze komen morgen opnamen maken van 'Breng eens een zonnetje onder de mensen'. Heeft de commandant bedacht. Laat de ouwe zak zelf maar in de zaal gaan zitten."

Jarig!

0
0
Net als Stina ben ik vandaag ook 17 geworden.

Moest helaas best een lange dag naar school, eigenlijk nog langer maar we mochten eerder weg. We zouden anders 3 uur aan pauze+tussenuren gehad hebben. De laatste les was dus naar iets eerder verschoven.
Heb appeltaart (niet zelfgemaakt ) uitgedeeld in de klas.

Tot nu toe heb ik een bureau en een bureaustoel gehad van m'n ouders, geld van m'n opa en oma, geld van een vriendin en een glimmende paarse onderbroek en bonbons van 2 andere vriendinnen. En verder zal ik nog wel geld van familie krijgen, doe nooit zoveel aan m'n verjaardag.

Nu even eten.

Zelf doen

0
0
De stucadoor komt vrijdagmiddag het plafond weer doen, kosteloos uiteraard.
Klusjesman liet heel de dag niks horen, had op gegeven moment telefoon uitgezet en net kregen we smsje dat we maar iemand anders moesten inhuren om het af te werken,want het ging niet goed.

Dus wij ook maar gesmst dat we ook betaald hebben voor de afwerking en dat hij na de betaling niet meer is komen opdagen.

Wat ons weer leert dat blijkbaar niemand te vertrouwen is en echt nooit meer te betalen voor een opdracht af is...ook al janken ze nog zo hard pfff.

Dus nu maar even kijken hoe we de kranen enzo erop moeten gaan zetten en de afvoer en hopen dat we het goed doen,anders lekt de boel zo weer.

Diep triest hoe mensen kunnen zijn,zeg

Wiskundig raadsel nr 3

0
0
Wat is er speciaal aan dit getal?

831924567
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Het bevat alle cijfers van 1 tot en met 9, maar in alfabetische volgorde, namelijk:

acht
drie
een
negen
twee
vier
vijf
zes
zeven

Overstroomd..

0
0
Voor mijn gevoel ben ik nu helemaal overstroomd.. Ik heb het heel druk afgelopen weken, en gister zat ik er echt helemaal doorheen. Ik voelde me niet lekker en ben na de stage naar bed gegaan.

Alles op een rijtje:
- Ik heb het deze weken veel drukker met werk (i.v.m. extra koopdagen en koopzondagen)
- Ik heb het erg druk met stage en de opdrachten die ik daar voor moet maken. Het is overigens wel leuk daar.
- Voor de kerstvakantie probeer ik 1 van de 3 kertaken af te sluiten (mijn examen is verdeeld in 3 kerntaken). Maar hier moet ik nog heel veel voor doen..
- Op school krijg ik allerlei huiswerk opdrachten en projecten die ik naast het werk voor kerntaak 1 ook nog moet doen..
- De motivatie is totaal weg van de leerlingen op mijn school, en dat ik niet bevorderend voor mijn motivatie..
- Op school maak ik lange dagen (tot 5 uur)
- Ik ben bezig met rijlessen en dat neemt ook veel tijd in beslag. Dit wil ik uiteraard ook in 1 keer halen. En ik moet mijn theorie examen ook nog leren en halen.
- En dan heb ik ook nog een sociaal leven daarnaast waar ik voor mijn gevoel amper tijd voor heb. Binnenkort zijn er super veel verjaardagen waar ik voor uitgenodigd ben. Daarbij ben ik ook gewoon moe door alle dingen die ik moet doen en aan mijn hoofd heb..

Oja, internet doet het nog steeds niet..

Iemand een idee wat ik nu moet doen om meer rust te krijgen?? Sorry voor dit klaag berichtje

Ik heb last van een lintworm.

0
0
Ik heb last van een lintworm.......

Komt er een man bij de dokter: "Ik heb last van een lintworm." Komt de dokter terug met een appel en een koekje en die duwt die 1 voor 1 naar binnen. Zegt de dokter: "Dit moet u 2 weken vol houden." 2 weken later komt de man terug zegt ie: "Ik heb nog steeds last van die lintworm." Komt de dokter terug met een appel en een honkbalknuppel. Hij duwt de appel bij de man naar binnen. Komt de lintworm naar buiten en zegt: "Hé, waar blijft mijn koekje?!"

Hoe hou je een vrouw tevreden?

0
0
Hoe hou je een vrouw tevreden?

Is dat moeilijk? Nee hoor, je hoeft alleen maar dit te zijn:
1. Een vriend 2. Een kameraad 3. Een minnaar 4. Een grote broer 5. Een vader 6. Een meester 7. Een chef 8. Een elektricien 9. Een timmerman 10. Een loodgieter 11. Een technicus 12. Een binnenhuisarchitect 13. Een ontwerper 14. Een insectenverdelger 15. Een psycholoog 16. Een psychiater 17. Een genezer 18. Een goede luisteraar 19. Een organisator 20. Een goede echtgenoot 21. Erg schoon 22. Sympathiek 23. Atletisch 24. Warm 25. Attent 26. Galant 27. Intelligent 28. Grappig 29. Creatief 30. Teder 31. Sterk 32. Vol begrip 33. Tolerant 34. Geduldig 35. Ambitieus 36. Capabel 37. Moedig 38. Vastbesloten 39. Trouw 40. Afhankelijk 41. Gepassioneerd

EN OOK NIET VERGETEN OM: 43. Haar vaak complimentjes te geven 44. Van winkelen te houden 45. Eerlijk te zijn 46. Schatrijk te zijn 47. Haar niet zenuwachtig te maken 48. Niet naar andere vrouwen te kijken

EN DAN OOK NOG: 49. Haar veel aandacht geven, maar zelf niet veel verwachten 50. Haar veel tijd geven, speciaal voor haarzelf 51. Haar veel ruimte geven, je nooit afvragen waar ze heen gaat

BOVENDIEN IS HET ERG BELANGIJK DAT JE: 52. Nooit haar verjaardag vergeet 53. Nooit je trouwdag vergeet 54. Nooit een afspraak vergeet die zij heeft gemaakt...

* HOE HOU JE EEN MAN TEVREDEN?
1. Laat hem met rust
2. Geef hem eten
3. Laat hem de afstandsbediening vasthouden...

TJONGE, WAT ZIJN MANNEN TOCH VEELEISEND!!!

Mijn vader heeft een grote bek

0
0
Er waren eens een vogel een vis en een krokodil die zaten over hun vakantie te praten. Waar ga jij op vakantie? vroeg de vogel aan de vis.
De vis zei: "mijn vader kan goed zwemmen, mijn moeder kan goed zwemmen en ik kan goed zwemmen, het zal dus wel een zwem- vakantie worden".
En jij? vroeg de krokodil aan de vogel, waar ga jij op vakantie?
"Nou", zei de vogel, "mijn vader kan goed vliegen, mijn moeder kan goed vliegen en ik kan goed vliegen het zal wel dus een vlieg- vakantie worden".
Waar ga jij op vakantie? Vroeg de vis aan de krokodil.
De krokodil zei: "mijn vader heeft een grote bek, mijn moeder heeft een grote bek en ik heb een grote bek, dus we zullen wel weer naar Duitsland gaan"
Browsing All 18691 Browse Latest View Live