Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Cyanide and Happiness

kamer opruimen

0
0
net klaar met mijn kamer opruimen, heel mijn sieraden collectie uit gezocht, (dat was echt een avontuur!) ik heb spijkers in de muur geslagen en daar de helft maar aangehangen qua kettingen, riemen, sjaals en hoedjes, grote oorbellen en kleine oorbellen apart, ringen en armbanden apart. wat een hel zeg! ook al mijn schoenen maar eens bij elkaar gezocht, ik blijk er 41 paar te hebben, nooit geweten! ook heel mijn kleding collectie maar eens op seizoen en kleur gesorteerd, ook een absolute ramp! ik ben niet eens zo'n fashionfreak!

ik sta op, trek iets uit mijn kast en doe het aan, ik heb 2 paar schoenen die ik om de dag draag en qua sieraden draag ik alleen een ring en een oorbel die ik nooit uit doe.

waarom ik het dan toch heb? geen idee... ik besteed alleen veel tijd aan mijn uiterlijk als ik een sollicitatie of feest heb waar ik naar toe moet. en die tijd is niet meer dan een uur.

al mijn vriendjes vinden mij ook een makkelijke meid, ik ben altijd op tijd (vaak zelfs te vroeg) klaar. en ik zeur nooit over puisten of uit gelopen make-up. ik maak er zelfs grapjes over. als het heeft geregent vraag ik of mijn make-up is uit gelopen op een schaal van 1 tot keisha, en als het er niet uit ziet, haal ik het er vanaf. als ik weet dat het gaat regenen doe ik het niet eens op.

kunnen alle vrouwen maar zo zijn. zegt mijn vader altijd. mijn docenten vonden het vreemd dat ik niet 24/7 met telefoon of spiegel in de klas zit en altijd mjn huiswerk af heb.

nee, ik ben niet perfect, daar ben ik me van bewust, maar in plaats van te wachten tot ik perfect ben, hou ik nu al van mezelf.

Ik krijg dreigbrieven

0
0
'Ik krijg de laatste tijd steeds dreigbrieven en ik weet niet wat ik daarmee aan moet.' 'Ga er eens mee naar de politie, daar weten ze er wel raad mee.' 'Nou...... dat weet ik niet, ze komen van de belasting.

Mannen..het blijven kinderen

Daar zit opa zot dan..tussen de kippen

Het slipje

0
0
Slipje

In een rustig boerendorpje staat een boer met zijn zoon op het veld te discussiëren. Het gaat hier over een gevonden vrouwenslipje. Vader zegt: "Dit is een slipje van een oude vrouw" waar de zoon direct op inpikt en zegt: "Neen pa, dit is van een jonge vrouw." "Maar neen", zegt de vader terug, "'t is van een oudere." En zo blijven de twee nog wat verder ruziën. Tezelfdertijd passeert de pastoor en hoort de twee lawaai maken. Hij gaat bij de vader en zoon kijken en vraagt of hij kan helpen. "Wel", zegt vader, "we vinden hier een slipje en mijn zoon zegt dat het van een jonge vrouw is en ik zeg dat het van een oudere is. "Tja", zegt meneer pastoor, "laat mij eens zien." Hij pakt het slipje en bekijkt het, daarna duwt hij het onder zijn neus en zegt: "Dat dit slipje van een jongere of van een oudere vrouw is weet ik niet, maar van één ding ben ik zeker, ze is niet van deze parochie!"

SMSblog: Ja hoorrrrrr, ik ben weer in ...

0
0
Ja hoorrrrrr, ik ben weer in Leiden.

Let the sun shine!

0
0
Vandaag heb ik voor het eerst in mijn 3 maand durende vakantie echt kunnen genieten van vakantie! (Lees: ik ben wezen zonnebaden voor anderhalf uur). Werk werd me allemaal wat te veel na acht weken, ga alleen vrijdag nog eventjes wat dingetjes doen en dannnn komt Andreesie zondag terug uit Amerika!
En nu ga ik proberen om mijn nagels een beetje mooi te maken met 'water marble art'; eigenlijk schilder je in water en daar haal je je nagels doorheen. Leuk om te proberen dus!

Jezus vindt zijn vader terug

0
0
Jezus vindt zijn vader terug

Er staat een oude man voor de hemelpoort en klopt aan. Jezus doet de deur open en vraagt: "waar kan ik u mee van dienst zijn?" De oude man antwoord: "Ik ben op zoek naar mijn zoon". Zegt Jezus: "Als u mij verteld hoe hij eruit ziet kan ik u misschienverder helpen". De oude man zegt: "Hij heeft gaten in zijn handen en voeten", waarop Jezus zijn armen uitstrekt en roept: "VADER!". De oude man omhelst Jezus en verzucht: "Eindelijk heb ik je gevonden Pinokkio!"

mobiel

0
0
ik krijg een smsje dat ik precies een week geleden had moeten ontvangen...

laatst belde iemand ook al op de huistelefoon omdat ik mobiel onbereikbaar was terwijl ik geen gemiste oproepen had en wss gewoon de hele tijd bereik zal hebben gehad.

misschien moet ik eens de klantenservice bellen maar voordat ik me van alles op de mouw laat spelden,,

wat is waarschijnlijker:

provider of mobiel probleem?

fotos

0
0
hier zijn de foto's! ze zijn gemaakt in de ochtend, dus de kwaliteit is niet erg goed door het ochtendlicht. ook maakte ik foto's met 1 hand wat erg lastig is scherp te krijgen...
trouwens ik denk dat ik een foutje heb gemaakt. het vrouwtje waarvan ik dacht dat ze volwassen was is maar 10 cm ipv 13/16cm


vleugeltjes aan het oppompen:Jezus, ben je er al weer

0
0
Jezus

Er waren eens 3 mannen die allen beweerden Jezus te zijn. Dat moest natuurlijk bewezen worden...
De eerste ging naar een groot meer en zei: " Ik ben Jezus en ik kan over water lopen" en hij liep het meer over en terug. Iedereen was er van overtuigd dat hij Jezus was.
De tweede ging naar een groot feest en zei: "Ik ben Jezus" en hij nam een kan water en veranderde dat in wijn. Weer was iedereen er van overtuigd dat hij Jezus was.
Toen moest de derde zich bewijzen. Hij ging naar de rosse buurt en klopte aan bij een deur. De deur werd opengedaan door een hoertje dat riep: " Jezus, ben je er al weer!!!"

Beukenootje als jachthond

God en zijn afstandbediening

Joran van der Sloot kan vrij komen door traag OM

0
0
AMSTERDAM - Joran van der Sloot kan op vrije voeten komen doordat justitie in Peru geen haast maakt met zijn zaak.
.
.
KLIK HIER VOOR NU.NL

WelterustenlieveWMRers

Vader.

0
0
Een vriendin van mij die mij aan het hart ligt... Gaat binnenkort haar vader verliezen. Maakt hetzelfde door als ik. Haar mail lag er een hele tijd uit... Dat maakte dat ik lang niets van haar had gehoord...

Ze maakt hetzelfde door als ik voor twee jaar. Met nu de climax... Ik wil haar helpen, bij staan, maar hoe? Ik denk niet dat dat kan... hoezeer mensen het destijds bij mij probeerden. Ik had toen meer aan mijn directe kringen. Maar als ze wil. Ze heeft mijn nummer en E-mail...

Ik krijg allemaal flashbacks van toen bij ons... De laatste dag van mijn vader hier thuis was op zijn 25ste trouwdag. Met al zijn vrienden. Ik hoop echt dat zij goed afscheid kan nemen van hem... Net als ik.

Bomen landschap

0
0
Wat op de wolken staat beschreven
over een zomer lang verlangen
naar innerlijke rust en vriendenvrede
regent in regennevel over de avond

op ’t oeverland staan wilgen
vrijwel vol in blad, zwijgend
langs 't water van het spiegelmeer

zwanen zwemmen grote cirkels
golven verspreiden afstand
in liefde of vertrouwen
hoop maar dat je dat inziet

het bomenlandschap
heeft nu behoefte aan stilte
bomen verzamelen moed
om zich te spiegelen in water

De spin

0
0
de spin


Verwonderlijk volg ik '
het werk van een spin.
De haarfijne draadjes,
aan het begin.

Als een hangmat,
tussen paal en boom.
Zit middenin,
het web ' erg mooi.

Zelf zit de spin verscholen,
onder het blad van de bomen.
Wachten op zijn prooi,
een vlieg die erin vloog.

Als een speer loopt de spin,
over zijn web.
Een hele klim,
er ontstaat een gevecht.

De vlieg legt het loodje,
de spin trekt zich terug.
Wachtend op het volgende broodje,
van diers ongelukkige vlucht.

goedefijnedonderdagsesmorgens

0
0


wat is er mooier
dan de zon
te zien opkomen
in een wereld
nog zo duister
als de ochtend
maar kan zijn
is daar die rode bol
volle glorie
die de naakte wereld
weer warmte zal geven
en al wat huilt
al wat pijn heeft
doet lachen
en vreugde geven
de zon zo mooi
in het ochtendgloren

Goedesmorgens
Het is elke dag weer een metamorfose, zo van het nachtspookje naar de dagzot
Beukenootje heeft alweder een goede training gehad voor de halve marathon, aangemoedigd door illegaaltje van uit de caravan..
Vandaag in ieder geval naar Vierakker, straks eerst de viskraam bestormen en verder zien we wel
Straks de kipjens
De vierpootjes hebben al
En die zotte vierwieler??????????
KOFFIE

Fijne donderse dag, zonder gedonder
blijf blij
denk aan ons

Browsing All 18691 Browse Latest View Live