Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

nog 1 minuut

goedewoensdagsesmorgens

0
0



De gekste groene


kikkers
kwaken
wellustig
in de poel
van intellect
en kerngevoel


pracht narcissen
in volle bloei
voltooien hier
de lentegroei


in wachtend geel
en lonkend groen
geeft lente thans
je hart een zoen.

Na een voor mijn doen redelijke nacht, gaan we de dag weer door
Weer een dag met veel zon, geniet ervan want het wordt weer wat minder.
Als er nog vrijwilligers zijn die voor mij nom 12.00 uur de week doormidden willen zagen dan graag...
Ook namens alles wat hier kwaakt, fluit, tokt en prrrrrrrrrt doet, wenst de doorgedraaide zot jullie een spetterende dag
Straks de toks
prrrrt heeft al
en ik????
LEKKUUUUUUR

blijf blij
denk aan ons

Geschenk

0
0

Het grootste geschenk dat je iemand kunt geven, is oprechte aandacht.




Top 5 van: 08-03-2011

Gedoog-beleid

0
0
GEDOOG-BELEID

Ik gedoog en jij gedoogt

Eén woord typerend voor een land
liefdevol en tolerant
Ogen sluitend op z'n tijd
Leve de onverschilligheid

Wij en zij gedogen
is geen beleid
gewoon gelogen

10 Quotes By John Lennon

0
0
1.I'm not claiming divinity. I've never claimed purity of soul. I've never claimed to have the answers to life. I only put out songs and answer questions as honestly as I can... But I still believe in peace, love and understanding.


2.I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people.

3.If someone thinks that love and peace is a cliche that must have been left behind in the Sixties, that's his problem. Love and peace are eternal.

4.Imagine all the people living life in peace. You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one. I hope someday you'll join us, and the world will be as one.

5.Life is what happens while you are busy making other plans.

6.Love is the answer, and you know that for sure; Love is a flower, you've got to let it grow.

7.My role in society, or any artist's or poet's role, is to try and express what we all feel. Not to tell people how to feel. Not as a preacher, not as a leader, but as a reflection of us all.

8.Our society is run by insane people for insane objectives. I think we're being run by maniacs for maniacal ends and I think I'm liable to be put away as insane for expressing that. That's what's insane about it.

9.Reality leaves a lot to the imagination.

10.The basic thing nobody asks is why do people take drugs of any sort? Why do we have these accessories to normal living to live? I mean, is there something wrong with society that's making us so pressurized, that we cannot live without guarding ourselves against it?


Mijn nieuwe rolstoel

Life de Vosseburcht

0
0
AMSTERDAM – De vossenburcht in de Oostvaardersplassen is vanaf dinsdag live te volgen. Staatsbosbeheer heeft webcams geplaatst om geïnteresseerden de kans te bieden het wel wee van de vossen te volgen.


Op de website www.volgdevos.nl zijn de live-beelden van de vossenburcht te zien en is er tegelijkertijd informatie te vinden over de vos en zijn natuurgebied.

Het is voor het eerst in Nederland dat vossen live te volgen zijn. Vier camera’s zullen de vossenfamilie in de gaten houden. Men hoopt dat het paartje, dat door boswachters een aantal malen bij het vossenhol is gezien, in het voorjaar jongen werpt in de burcht.


bron:
nu.nl

Beatrix in een vorig leven

Muziek?

0
0
Yo mensen, ik geloof dat hier veel mensen zijn die een instrument spelen. Maar heeft iemand tips voor mij om je eigen nummer te maken en om een bandje op te starten met uiteindelijken doel optreden ?

Dom!

0
0
Hoe dom ben je bezig, als je op een site als facebook zet dat je geen zin hebt om te werken, en daarom maar niet bent gegaan. Dit terwijl je weet dat je collega's (en bedrijfsleider xD) jouw berichten kunnen lezen..

Collega van me heeft die stunt uitgehaald, en die zit nu dus blijkbaar in de penarie zoals ik het hoor van andere collega's

Nja, eigen schuld, dikke bult!

De schoonste lucht

0
0
De schoonste lucht:

Een toerist vraagt aan een boer: "Hoe is de lucht hier?" "Wij hebben hier de schoonste en gezondste lucht ter wereld. Er bestaat geen plaats op aarde waar de lucht zo gezond is als hier. Sterker nog! Hier gaat niemand meer dood!" "Is dat niet een beetje overdreven?"antwoordt de toerist. "Toen ik dit dorp binnenreed, was er net een begrafenis aan de gang!" "Ooh die! Dat was de plaatselijke begrafenisondernemer... De arme kerel is van de honger omgekomen."

De gelovige man

0
0
De gelovige man
Er was eens een man die het oerwoud in wilde. Dus ging hij op een dag het oerwoud in. Toen hij daar eindelijk aangekomen was, bleef hij vastzitten in het drijfzand. Hij zei: "Geen paniek, God helpt me wel."
Later kwam er een brandweerauto aan. De brandweerman vroeg: "Moet ik u helpen?"
"Nee, God helpt me wel."
Een tijdje later toen hij tot zijn dijen in het drijfzand zat, kwam de brandweerman weer langs en vroeg: "Moet ik u echt niet helpen?"
"Nee, God helpt me." Op een gegeven moment zat hij met zijn kin helemaal in het drijfzand en kwam weer diezelfde brandweerman langs en vroeg: "Moet ik u helpen: ja of nee?"
"Nee, God helpt me."
Een tijdje later was hij verzopen en kwam hij bij de hemelpoort. Daar kwam hij God tegen en hij zei: "God ik ben diep teleurgesteld in u, u zou me helpen, maar u hebt me gewoon laten verzuipen!"
Daarop zei God: "Ik heb je wel degelijk geholpen, ik heb drie keer een brandweerauto op je af gestuurd, maar je wou geen hulp!"

Brandalarm

0
0
Gisteren was het prachtig weer dus weer een uurtje of 2 m'n mountainbike-skills ( ) uitgetest, want ik heb nu een gebied ontdekt wat echt speciaal voor mountainbikers is Ik kwam verschillende bikers tegen die toch iets sneller over die heuveltjes crossen dan ik, haha

Daarna ben ik gaan koken en ik ben nou niet echt een keukenprinsesje zeg maar , maar eergister ging het heel goed, dus gister begon ik lichtelijk overmoedig met 3 pannen tegelijk Conclusie: rookalarm ging af, ik in paniek gelijk de afzuiger uitgezet (lekker intelligent ), gas uitgedraaid en toen een aantal ramen opengegooid want het was inderdaad een beetje blauwig van de rook Had ik niet door tijdens het koken
lol
Het eten was gewoon lekker trouwens Maar ik denk dat ik vandaag toch maar gewoon 1 pan tegelijk doe

Vandaag geen artsen aanwezig, maar ik had nog 2 patienten waarmee ik een gesprek moest doen en toen heb ik toch een paar dingetjes ontdekt die ze nog aan niemand eerder hadden verteld Dus dat voelde wel goed

Ruim 60.000 spreeuwen boven Utrecht

0
0
UTRECHT - De lucht boven de wijk Hoograven in Utrecht is het toneel van een bijzonder fenomeen. Circa 60.000 tot 70.000 spreeuwen vliegen rond in een grote wolk die regelmatig van snelheid en vorm verandert boven de buurt.
.
.
KLIK HIER VOOR FILMPJE ....


.
bron
nu.nl

Potc

0
0
Is dat een afkorting van:

A: Pirates Of The Caribbean

B: Passion Of The Christ

Of zou het
C: Beide antwoorden zijn goed?

Belangrijke mededeling voor iedereen

Twee wippende vliegen

liedjes gezocht

0
0
Die een beetje in de buurt van dit soort liedjes komen:



en voor kammie nogmaals:

Ik zoek voor mijn aangepaste camper een chauffeur

Browsing All 18691 Browse Latest View Live