Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Moderne criminaliteit

Apple/Amerika

0
0
Ik lees net dat Apple rijker is dan Amerika, ik weet eigenlijk niet wat ik hierover moet denken..

wat denken jullie hiervan? en dan bedoel ik de crisis in amerika

In drukke maanden...

0
0
*Klaagblog of toch niet*

Omdat een 'collega' al een tijdje 'kwakkelt' met z'n gezondheid kwam het al anderhalve maand aan op twee man en heb ik derhalve niet de tijd of energie gehad om 'normaal' aanwezig te zijn hier

Maar besloten toch een blogje te wijden aan ons tuintje hier

gelukkig hebben we de buurman kunnen overtuigen dat't beter is de heg met rust te laten:Vanuit een andere hoek op een druilerige dag:En het zou niet de woonplaats van een 'Rosie' zijn zonder de bloemen in de tuin generaties volgen elkaar op daarZou met alle plezier een toepasselijk deuntje eronder zetten maar Google en ik schijnen óók ruzie te hebben

Fijn weekend allen *boink*

Loslash;yndomsriss

gezocht

0
0
judith en ik zijn hard op zoek naar een slaapplaats in de buurt van lisse voor het weekend van 5, 6 en 7 augustus. dit in verband met castlefest (fantasy-evenement), waar we graag heen willen. maar omdat de camping 30 euro per persoon kost wordt dit in combinatie met kaartjes voor t weekend erg duur. dus mijn vraag is of er nog iemand een goedkope camping weet of dat iemand nog 2 slaapplaatsen weet. ook ryon is nog naarstig op zoek naar een slaapplaats. any help is welcome.

knuffel,

TG

Dagje strand

0
0Gisteren lekker naar het strand geweest, even uitgewaaid. Mijn vriendin en ik hadden het er nog over dat we nog geen week terug in Nederland zijn, maar dat het wel als een eeuwigheid aanvoelt

's Avonds aan de boulevard in Scheveningen een hapje gegeten. Ik had dorade, de eerste keer dat ik die vis at. Het was erg lekker, zeker een aanrader Alleen niet als je visfilet gewend bent, want je krijgt gewoon de hele vis op je bord

in Goddelijke archieven

0
0
Archieven
Een notoir oplichter sterft, opent zijn ogen en bemerkt tot zijn eigen verbazing dat hij voor de hemelpoort staat. Aarzelend klopt hij op de deur en Petrus doet open met de woorden: "Kom binnen, beste man, kom binnen."
"Goh", zegt de oplichter, "ik had toch minstens verwacht naar de hel te gaan. Als u mijn dossier eens doorneemt, zult u dat met mij eens moeten zijn. Ik heb echt de halve mensheid belazerd."
"Tja", zegt Petrus, "dat kan wel wezen, maar ook al denken veel mensen dat we hele archieven en dossiers bijhouden, doen we dat toch echt niet. Dat is onbegonnen werk. Hier is gewoon iedereen welkom."
De oplichter loopt de poort door en ziet in de gang hoe een aantal bloedmooie meisjes zichzelf aan het geselen is. "Hé Petrus, wat is er met die meisjes aan de hand?"
"Oh die, dat zijn maagden."
"Maar waarom geselen ze zichzelf?"
"Tja," antwoordt Petrus, "ze hebben ook net gemerkt dat we geen archieven bijhouden."

wat is WMR?????

0
0
wat is WMR?????...............

.
Wraps
Met
Rundvlees

Lekkuuuuuuuuur

Alle slimheid op n stokkie...

0
0
Zo zo...
Eindelijk een laptop gekocht
Helemaal blij ermee!

Hij is mooi wit, met licht grijze details
Echt een vrouwen ding

Maar dan...
Snap ik geen snars van hoe ik in godsnaam een of ander download programma (wat ik op aanraden van broer-lief heb gedownload) moet gebruiken, snap ik niet hoe ik google chrome moet gebruiken...

Begin me serieus af te vragen of ik een 18-jarige ben die in een verkeerd tijdperk leeft
Tis echt heel erg...

Gelukkig weet mijn lief er klaarblijkelijk wel het een en ander vanaf, dus die moet me maar helpen
Hij weet t nog niet, maar daar komt hij nog wel achter

Jullie nog wat spannends gedaan?

nieuwe tweet van Geert Wilders

de 10 geboden van de tijd

De jubileum taart, ja ja

0
0
De jubileum taart, ja ja.......

.
ik heb voogeltje niet gezien met de taart..
hij heeft hem vast, zelf opgegeten

shoarma!

0
0
Net lekker een kapsalon op.. om 5 uur besteld en hij was er al om half 6, lekker op tijd..

Maar ik kijk nu net dus uit het raam, zie ik dezelfde auto met dezelfde man weer stoppen, ik denk: d'r is toch niet iets misgegaan dat ze 'm 2x hebben gemaakt..

Belt ie bij de buren aan zo te merken zijn meer mensen in een shoarma-bui

Smell you later! (letterlijk opvatten)

Petrus was ongerust

0
0
Petrus was ongerust
Er kwamen hoe langer hoe minder mensen naar de hemel. Hij had bijna niets meer te doen. Dus riep hij één van de engelen bij zich en zond hem naar de aarde. "Ga eens kijken," zei hij, "wat daar allemaal gebeurt en waarom wij zo weinig mensen binnen krijgen."
De engel ging naar de aarde en bleef er een lang weekend alvorens terug te keren en verslag uit te brengen bij Petrus. "Kijk," zei hij, "het is geen wonder. De mensen zijn slecht, allemaal valsaards, moordenaars en echtbrekers, dieven en egoïsten. De goede mensen zijn op de vingers van één hand te tellen."
Petrus was onthutst. Hij dacht er lang over na, maar omdat hij niet wilde afgaan op één opinie besloot hij nog een andere engel te zenden met dezelfde opdracht. Toen die na een week terugkwam zei hij tegen Petrus: "Het is waar. De mensen zijn zeer slecht. Allemaal valsaards, leugenaars en dieven, ruziemakers en bedriegers. De goede mensen zijn op de vingers van één hand te tellen."
Petrus zat er erg over in, want hij voelde zich machteloos. Na veel nadenken besloot hij een e-mail te sturen naar de nog overblijvende goede mensen, om hen moed in te spreken en hen te feliciteren met hun goede levenswandel.

Weet jij wat er in die e-mail stond?

Nee?

Ook geen e-mail gekregen?

Muziek: The 60s

0
0

Ik weet niet hoe het gevoel bij jullie is, maar ik krijg altijd een zomers gevoel als ik de the 60's luister
Mannen zijn als slakken

0
0Mannen zijn als slakken...
... ze kruipen, slijmen, lijken hoorns te hebben
en ze denken dat het hele huis van hen is.

zelfspot

0
0
Soms heb je een beetje zelfspot nodig, en het is natuurlijk wel een vermelding waard als een comedian een stukje over jouw durpie doet:edit: en ja,, 't klopt echt, zo pratUH een hoop mensJUH hier, hij vergeet alleen dat een hoop mensen hier de IJ niet als IJ uitspreken maar als AI

Een seniel oudje

0
0
Een ouder echtpaar vierde hun 60ste huwelijksfeest. Ze hadden elkaar op de lagere school ontmoet en waren, na hun pensioenering, weer in hun oude buurt gaan wonen. Tijdens een wandeltochtje kwamen ze bij hun oude school en zagen haar naam nog ingekrast staan op een schoolbankje. Op weg naar huis zagen ze, dat er een zak met geld uit een geldwagen viel. Ze raapten het op en namen het mee naar huis. Daar telden ze het geld en het bleek 50.000 Euro's te zijn. De oude man zei: "We moeten het terug geven." Maar zijn vrouw vond dat zij het had gevonden en verstopte het op zolder. De volgende dag kwamen er twee politieagenten de buurt ondervragen om het geld terug te vinden en klopten op hun deur. Na de vraag of ze de zak met geld hadden gevonden antwoordde zij: "Nee." Maar hij zei, dat ze loog en dat ze het op zolder had verstopt. "Geloof hem maar niet hoor." zei de vrouw. "Hij begint een beetje seniel te worden." Eén van de agenten vroeg aan de man om alles eens vanaf het begin te vertellen. "Welnu," zei de man, "toen wij gisteren van school kwamen..."
De twee agenten keken elkaar aan en zeiden: "We weten genoeg!" En ze gingen weer.

Voor de gelovigen, Gods humor

0
0
Een man komt bij Petrus om de hemelpoort binnen te mogen gaan. Na zijn boeken te hebben bekeken fronst Petrus zijn wenkbrauwen en zegt: “Ik zie dat je in je leven nooit iets echt goeds hebt gedaan, maar ook niets erg slechts. Weet je wat, als je me een enkele ECHT goede daad kunt vertellen ben je binnen.”
De man denkt even na en zegt: “Nou, het is een keer gebeurd dat ik door een achterbuurt reed en zag dat een bende skinheads een meisje aan het molesteren was. Ik stopte, pakte de krik uit mijn auto en liep recht naar de leider van de bende, een vent met een ketting van zijn neus naar een oor. Ze kwamen allemaal om me heen staan, maar ik trok de ketting van zijn gezicht en dreigde met de krik. Toen draaide ik me om een schreeuwde naar de rest van de bende: ‘Laat dit meisje met rust, of ik zal jullie mores leren!”
Petrus is onder de indruk. Hij vraagt: “Maar waarom staat dat dan niet in mijn boek? Wanneer is dit dan gebeurd?”
“O, zo’n twee minuten geleden.”

-----------------------------------------------------------------------------------------
Een Brit, een Fransman en een Rus zitten te kijken naar een schilderij van Adam en Eva in het paradijs. "Kijk naar hun gereserveerdheid, naar hun kalmte," zegt de Brit, "het is duidelijk dat het Engelsen zijn."

"Onzin," zegt de Fransman, "ze zijn naakt en zo schoon van uiterlijk. Het is ontegenzeglijk dat het Fransen zijn." Waarop de Rus reageert: "Geen kleren, geen dak boven hun hoofd, ze hebben slechts één appel te eten. En bovendien is ze wijsgemaakt dat dit het paradijs is? Ze zijn Russisch!"

-----------------------------------------------------------------------------------------
Personeelsadvertentie om in dienst van God te treden:
Kom voor de Heer werken! Het is hard werken, je maakt lange dagen, en het wordt slecht betaald.
Maar de pensioenvoorzieningen zijn formidabel, niet meer van deze wereld!

Man in Black

0
0
Ze komen allemaal kort bij hem staan

de veronderstelling welgemeend
het vertrouwen als niet anders.

De dader maakt er gebruik van
in een mix van zakelijk en functioneel
overtuigt, bekwaam en overredenatie
frustratie, ontkoppeld ?

Daarna komen de andere daders
ook zij roepen iedereen bij elkaar
zonder kogels maar ook zins met
geweld wordt hun waarde op de
slachtoffers geschoten.

Geen bedevaards oord in Oslo
Want daar maken bepaalde mensen
graag gebruik van.. als
Politiek programma.

De een neemt het over van de ander..
De een met kogels.. de ander met
een diepgewortelde ideologie..

De rechts georiënteerden schieten naar voren
als speedboten bij een interventie.
Wij keuren af, het ligt niet aan ons
wij maken geen deel uit van de daden

Maar weer staan ze met de flash-pen
het geheugen te wissen van de massa
Flits.. weerballon... flits moerasgas

Weer moeten we mee deinen met de
gedachten van die groep, allemaal
meewiegent.. weer met de vingers
wijzend.. denk er aan.. die zijn het!

maar nog steeds niet doorgeschemerd
waarom het eigenlijk gaat..

Een open discussie..?

Veel van die groepen met rechtse gedachten
zijn besloten en bespreken hun programma
niet - trekken bepaald volk aan.

Drie lagen zijn er altijd.

1. De kern die de gedachtegoed uitspreken
maar wellicht er een geheel ander
programma op na houden.

2. De gedachten strooigoed tuinmannen die de plantjes water geven, uitdragen, opzetten
aantrekken, kweken.

3. De volgers zonder programma, zonder inzicht, zonder vooruitzicht,
bewust van het effect op langer termijn,
geen beeld welk dieper programma heuld
achter de opgeworpen woorden en verlangens.

De leiders verkopen vandaag aardappelen
morgen staan ze consument artikelen te
verkopen - de mensen staan in de rij.
als het product hun aanspreekt praten ze over bintjes dan wel over de gehaktmolen.

Het middenkader graaft in de berg frustratie
een aanbod uit de massa gestapelde stemmen.
Masseren belangen voor vandaag en morgen.

Nu is het vrijheid.. maar dan wel in een
veranderde vorm - geen commentaar, geen kritiek - liefst geen democratie, gelijkheid uit de grondwet, parlementaire structuren moeten dood - Nationaal georiënteerde werkelijkheid - sturend naar een kritische overspanning met een conflikt als apotheose.. voor de massa's helden die het oplevert - een generaal, een leider, een volk, een gedachte..een praatpaal
Datums voor de agenda, getallen in het geheugen, witwas praktijken.

Als die rechtse partijen dit beeld nu
zwart op wit ontkennen, in drievoud
aanbieden bij een notaris dan voel ik me
iets lichter.

Ik hou niet zo van die event-leasing.
Browsing All 18691 Browse Latest View Live