Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Even voorstellen,..mijn Hond

0
0
De verpleegkundigen van de vroege dienst en de late dienst hebben met elkander overlegd samen met Jolink
Daarna hebben ze nog de verpleegkundige van de verpleegpost die vrij waren gebeld en hun uitspraak is unaniem
Helaas, voor diegene die een lieve Mechelseherder van ruim een jaar hadden willen hebben
stemming is

VOOR: 14 stemmen

TEGEN: 0 stemmen

ONTHOUDING: 0 stemmen

Jolink gaat nu een mand uit eigen voorraad en een langere riem met tuigje dus geen nekband
Hij gaat ook gelijk naar de bouwzaak hier in het dorp voor een plank die maakt hij vanavond nog aan de zijkant van de kar met scharnieren zodat ik hem op kan klappen als ik door een deur moet
handig als ik wat langere afstanden rijd kan ze mee net als illegaaltje
En morgen krijgt ze de inburgerings cursus bij de visboer
Jolink heeft aangeboden om zonodig gratis medische hulp te verlenen
Hetzelfde doet hij overigens ook al voor illegaaltje en de hennen
Haar naam
Dat was niet zo moeilijk
gezien het feit dat ze aan een beukenboom vastgebonden stond
Is haar naam

BEUKENOOTJE

Her-inschrijven + studie

0
0
Als je aan je volgende jaar van je studie gaat beginnen moet je, jezelf her-inschrijven. Nu omdat ik nog geen 18 ben. Moet een van mij ouders/verzorgers het daar mee eens zijn. Dit vind ik de grootste onzin aangezien een student zoals ik dan iets kan worden ontzegt zonder dat er een goede reden voor is. Gelukkig wil mijn moeder wel even tekenen ervoor ^^

Jaar afgesloten Propedeuse in 1 jaar ZONDER herkansingen en gemiddeld een 7.7

Waarschuwing voor de vkantie gangers

Ongewoon uitzic

0
0

Ongewoon uitzicht

Wat eten jouw varkens?

0
0
Wat eten uw varkens?
Er was een boer die veel varkens had. Op een dag ging er iemand naar de boerderij en vroeg aan de boer: "Wat gebruikt u om uw varkens te voeren?"
"Nou, ik geef ze mengvoer waar van alles inzit, hoezo?"
"Omdat ik van de Dierenbescherming ben en ik het idee heb dat u uw varkens niet op de goede manier voert, u zou ze geen afvalprodukten moeten voeren."
Daarna berispte hij de boer.
Een paar dagen later kwam er iemand anders die dezelfde vraag stelde. De boer antwoordde: "Nou, ik voer ze heel goed. Ik geef ze zalm, kaviaar, garnalen, runderlappen...... hoezo?"
"Omdat ik van de Verenigde Naties ben en ik denk dat het oneerlijk is dat u uw varkens op deze manier voert als er mensen zijn die sterven omdat ze niets te eten hebben."
En hij berispte de boer.
Later kwam er nog iemand die ook weer dezelfde vraag stelde. De arwanende boer antwoordde na een tijdje: "Nou, ik geef elk varken een tientje zodat ze zelf kunnen kopen wat ze willen hebben."

Kicke!

0
0
Wij (YoeNick) zijn gevraagd om bij de propedeuse uitreiking van onze opleiding te spelen, en ook het eindfeest!

Ik moest ff deze blijheid delen

De eigenschappen van een vuilnisbak

rustig

0
0
is hoe mijn avond eruit gaat zien, lekker wat online poker en relaxen.. 4 dagen in de week werken is nog best vermoeiend, dus ik geniet lekker van een vrij avondje... morgenavond weer werken en volgende week lekker een weekje weg!

lekker naar noord-brabant op kamp met een groep vrienden van de kerk. wordt super!

opruimen

0
0
Ik heb vanmiddag mijn aanrechtkastjes maar weer eens opgeruimd. Ik had ruimte nodig om het servies dat mijn moeder aan mijn dochter naliet een beetje netjes ten toon te stellen. Het staat al sinds 1997 onder in her bergmeubel. Maar omdat mijn dochter er niet echt weg van is is het bij mij blijven staan toen ze uit huis ging. Nu wilde ik het een beterplekje geven maar daarvoor moest het een en ander verplaatst worden. Dus eerst maar even mijn aanrecht kastjes. Ik dacht toch echt dat ik dat regelmatig doe. Niet dus. Ik kwam spullen tegen die als sinds zomer 2009 over datum waren. Oeps ik geloof dat ik toch wel wat beter op mag letten of ik iets echt vaak gebruik en anders maar een ander oplossing zoeken. Stom ook dat er van zoveel produkten ook geen éénpersoons verpakkingen zijn. Maar goed ik moet dus beter opletten. Mama's servies staat nu in elk geval op een beter plaats en de in richting van mijn keueken is ook beter. Alleen moet ik daar nu natuurlijk weer even aan wennen.

Hij preekte Gods woord

0
0
Een priester een rabbijn en een dominee willen weten wie het beste in zijn werk is. Ze gaan ieder afzonderkijk het bos in, vinden een beer en proberen hem te bekeren. Later komen ze bij elkaar en de priester begint. "Toen ik de beer vond, las ik hem voor uit de catechismus en besprenkelde ik hem met wijwater. Volgende week doet hij zijn eerste communie." "Ik vond een beer bij de rivier,"zegt de dominee, "en preekte hem Gods woord, de beer was zo gefascineerd dat ik hem mocht dopen." Ze kijken allebei de rabbijn aan, die helemaal in het gips zit. "Achteraf bekeken," zegt hij, "had ik misschien niet met de besnijdenis moeten beginnen."
.
Een monteur was een cilinderkop van de motor van een Harley aan het verwijderen, toen hij een beroemde hartchirurg in zijn werkplaats zag. "Hé dokter," riep hij, "moet u deze motor eens zien, Ik kan hem openmaken, de kleppen demonteren, hem repareren, er nieuwe onderdelen in doen, en als ik klaar ben, is hij weer als nieuw. Waarom verdien ik dan zo'n schijntje en krijgt u het grote geld, terwijl wij in feite hetzelfde werk doen?" De chirurg boog naar de monteur toe en fluisterde: "Probeer het maar eens als de motor aanstaat."
.
Michelangelo en een politicus komen bij de hemelpoort. Petrus roept: "Hij is er!" en leidt de politicus naar binnen. Trompetgeschal klinkt. Als Michelangelo wil volgen, slaat de poort voor hem dicht. Geschrokken klopt hij aan. Petrus doet open. "Ik begrijp het niet," Zegt Michelangelo. "Ik heb God mijn hele leven met mijn werk gediend en nu kom ik hier aan en ziet niemand me staan en wordt uitgerekend een politicus met gejuich binnengehaald!" "Het spijt me," zegt Petrus. "We hebben veel kunstenaars en religieuze mensen in de hemel. Maar dit is onze eerste politicus!"

triest

0
0
De donkere wolken waar ik het in een vorig blog over had zijn niet voorbij getrokken.
De vader van een chatvriend van me is afgelopen zondag overleden.
RIP fijne man

een insect is geen mens

0
0
Quote mens dier:
Honingbijen zijn soms pessimistisch, blijkt uit zorgvuldige studies naar hun emoties. Maken ze met dit soort gevoelens meteen aanspraak op stemrecht in onze mensenmaatschappij?


hoe zit dat

Honden kunnen ook pesten

Stom

0
0


Ik had drie Seizoenen Big Bang Theory besteld bij Veronica.
Ik had al mijn twijfels bij de verzending, want het kwam mee met je Veronica gids
En jawel, derde seizoen is niet aangekomen
Niks gehad deze week, dus ik neem aan dat het gejat is ofzo

Mailtje gestuurd, wacht op antwoord.
*ongeduldig*

biddies!!!

0
0
hallo!

door 9 dagen te zeuren heb ik het voor elkaar gekregen! ik mag bidsprinkhanen! het afgesproken aantal is 4 dat is net genoeg voor een succesvolle kweek.
de soort wordt: phyllocrania praradoxa engels: 'ghost mantis'

heel kwaadaardig

ze zijn 2.50 per stuk, ik vind het best duur, maar er zijn van 35 per stuk, dus dan valt het nog mee
ik heb ze al besteld, maar het duur maximaal nog 2 weken tot ze verveld zijn, en ze sterk genoeg zijn voor de post.
hopelijk vinden jullie het mooi!

Proefrit goed gegaan

0
0
Zo jolink had de plank klaar, en zijn we even gaan proef rijden...
Ging prima
Jolink zij ook nog dat beukie morgen rustig los kan dat ze niet wegloopt
Straks nog even uitlaten mag ze zelf lopen

WelterustenlieveWMRers

Op zoek naar jezelf?

0
0
Op http://wieowie.nl/ kun je naar mensen zoeken. Ook heel leuk als je es naar jezelf op zoek bent Moet jij es kijken hoe snel mensen jou kunnen vinden.

Ik heb het voor mezelf geprobeerd, maar ik sta dus met mijn nicknames wel goed. Onder mijn eigen naam ben ik niet te vinden op twitter en weet ik veel wat voor dingen meer.

Probeer het es uit en zoek jezelf
Vooral handig als je met jezelf in de knoop zit

mooie dingen die priceles zijn:

0
0
onvoorwaardelijke liefde bv. van een kat?.
mijn kat(14jr. alweer) gaat al sinds 1,5jr. met een oog door het leven door een hevig teratory-ding.
Hos is trouwens alweer helemaal weer gewend aan afstanden in het huis, buiten gaat nog wat moeilijker, en ik moet zeggen dat ik best vaak in de lach schiet als hij helemaal naast een vliegendbeessie sprong.

ik zeg sprong omdat Hos aardig ze ouwe zichzelf weer is( ) als voorheen. hij joeg zelfs die grote dikke witte kater uit de tuin(mijne is zwart)met veel... ehh, tering herrie maar dat is volgens mij over nu.......hou altijd me hart vast maar ja wat moet je met zo een beessie behalve houden?

ps. eerste blog....(dit is mijn katje, aangenaamd)

SMSblog: beetje moeilijk gegaan. Maar ...

0
0
beetje moeilijk gegaan. Maar ik lig in bed. blijf blij. denk aan ons
Browsing All 18691 Browse Latest View Live