Quantcast
Loading...
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)
Loading...

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Loading...

Channel Description:

Rss feed van alle WaarMaarRaar.nl blogs

older | 1 | .... | 282 | 283 | (Page 284) | 285 | 286 | .... | 935 | newer

  0 0
 • 12/07/11--03:33: 29 dec
 • 29 dec om 08.00 wordt ik in het MCL verwacht voor de eerste spataderbehandeling. Moet dan al om 7 uur met de trein . Een week eerder mocht ook maar dan dan zat ik net voor de kerst dat vond ik niet zo leuk. Dus dan maar een week later. En de tweede behandeling is dan op 9 febr 2012. Weet ik dat ook maar vast. De derde behandeling wordt dan 4 tot 6 maanden later.

  0 0
 • 12/07/11--03:58: snelheidsovertreding
 • hoeveel boete krijg je voor 20km overschrijding van een snelheidslimiet in Nederland? Mijn vader heeft dat namelijk in duitsland gedaan en volgens mij is de boete best wel cheap eigenlijk. Ben benieuwd hoe dat zich verhoud


  0 0

  Een zoon van een leider van de maffia gaat achter zijn bureau zitten om een kerstwens te schrijven aan Jezus. Hij schrijft: “Lief kindeke Jezus, ik ben het hele jaar een brave jongen jongen geweest, dus wil ik een nieuwe….” Hij kijkt ernaar en verfrommelt het dan tot een bal en gooit het weg. Hij pakt een nieuw stuk papier en begint opnieuw te schrijven: “Lief kindeke Jezus, ik ben het grootste deel van het jaar een lieve jongen geweest, dus wil ik een nieuwe……” Hij kijkt er weer met afgrijzen naar en gooit het weer weg. Dan krijgt hij een idee. Hij gaat naar de kamer van zijn moeder en pakt het beeld van de Maagd Maria, zet het op het toilet en doet de deur op slot. Hij pakt een nieuw stuk papier en schrijft: “Lief kindeke Jezus. Als je ooit je moeder nog terug wilt zien….”

  Deze tekst stond oorspronkelijk op mopjesengrapjes.com. Lees het originele bericht op: http://www.mopjesengrapjes.com/

  0 0
 • 12/07/11--05:20: overleven
 • Zo, ik moet nog 2,5 uur overleven op mijn werk.
  Ik heb het afgelopen half uur al 20 keer zitten gapen van vermoeidheid

  Vanavond gezellig met Delenn naar cabaretvoorstelling van Lebbis.

  Hopelijk kan ik nog wakker blijven

  0 0


  Loading...
  0 0


  donkere dagen voor Kerst

  wind vlagen geven ’n somber beeld
  Kerst straalt het nieuwe Licht
  eeuwenlang zingen engelen in koor
  dit blijde geboorte-bericht

  hoelang moeten we nog wachten
  tot dit gebed word gehoord
  hoe ver weg blijkt de vrede..die
  door de oorlog is verstoord ?

  zolang er mensen zijn die lijden
  gekweld door afgunst en haat
  de mens na eeuwen niet weet
  waar de Kerstboodschap om gaat

  zullen Kerst dagen donker blijven
  zich af wenden voor nieuw Licht
  geen verwachting meer koesteren
  met de zeKerstboodschap in zicht

  al is het nog lang geen vrede.. weten
  ergens in de verte dit Licht wacht
  is de Kerstgedachte bijgebleven
  hopelijk in je hart vrede gebracht

  0 0
 • 12/07/11--07:29: Mijn nieuwe telefoon

 • 0 0
 • 12/07/11--08:30: Voor alle zieke WMRers

 • 0 0
 • 12/07/11--08:42: Fontein
 • Ik zit in Dubai voor het werk, maar gelukkig was er ook nog wat tijd over om even wat te bekijken. Net dus naar deze fontein geweest.
  Enorme show, blijkbaar blaast dat ding tot 150 meter hoog. Valt niet zo op trouwens, want er staat een wolkenkrabber van ruim 800 meter hoog naast.
  Wat een stad zeg

  edit: vergeet ik nog bijna te melden dat het hier zo'n 25 graden en zonnig is

  0 0
 • 12/07/11--08:56: Bussgeldbescheid
 • aangezien mijn ouders niet in NL zijn moet ik uitfigulieren hoe die boete betaald moet worden, en ik ben er al achter dat google translate juridisch duits niet blieft.

  Heb het ook gegoogled en bij de websites die dan naar boven komen staat wat over een acceptgiro en die zit niet bij de brief. en er staat een zin in die mij doet twijfelen of dit alleen maar notificatie is van de boete en dat je een termijn hebt van twee weken om deze aan te vechten of dat er nu ook betaald moet worden (er staat wel IBAN en spul in de briefvoet, maar er staat niet duidelijk in of er een betalingskenmerk moet worden gebruikt ofzo)

  wie kan beetje duits?

  Quote:

  rechtsbehelfsbelehrung
  Der bussgeldbescheid wird rechtskräftig und vollstreckbar, wenn Sie nicht innerhalb von zwei Wochen nach seiner Zustellung schriftlich oder zur niederschrift bei der im Briefkopf genannten Behörde Einspruch einlegen. Bei schriftlicher Erklärung ist die Frist nur gewahrt, wenn der Einspruch vor Ablauf der Frist dort eingeht. Die Erklärung muss in deutscher Sprache abgefasst sein.

  Wichtige Hinweise bei einem Einspruch
  Bei einem Einspruch kann auch eine für Sie nachteiligere Entscheidung getroffen werden. Sie können zugleich mit dem Einspruch oder spätestens innerhalb von zwei Wochen nach Zustellung dieses Bescheides sich dazu äussern, ob und welche Tatsachen und Beweismittel Sie im weiteren Verfahren zu Ihrer Entlastung vorbringen wollen. Dabei steht es Ihnen frei, sich zu der Beschuldigung zu äussern oder nicht zur Sache auszusagen. Falls entlastende Umstände nicht rechtzeitig vorgebracht werden, können Ihnen Nachteile bei der Kostenentscheidung entstehen, auch wenn das Verfahren mit einem Freispruch oder einer Einstellung endet.

  Zahlungsaufforderung

  Überweisen Sie bitte spätestens zwei Wochen nach Rechtskraft dieses Bescheides den zu zahlenden Gesamtbetrag. Sollten Sie zahlungsunfähig sein, teilen Sie mir unter eingehender Begründung rechtzeitig vor Ablauf der Zahlungsfrist mit, warum Ihnen die fristgemässe Zahlung nach Ihren wirtschaftlichen Verhältnissen icht zuzumuten ist. Geeignete Nachweise über Ihre wirtschaftlichen Verhältnisse (z.B. Verdienstbescheinigung des Arbeitgebers, Beleg über die Zahlung von Arbeitslosengeld oder Sozialhilfe) sind beizufügen. Falls Sie weder die Zahlungsfrist einhalten noch Ihre Zahlungsunfähigkeit rechtzeitig darlegen, wird der fällige Betrag vollstreckt. Ebenso kann das Amtsgericht gegen Sie Erzwingungshaft anordnen.

  Benachrichtigung über gespeicherte Daten

  Ihre Daten werden bis zum Ablauf der Aufbewahrungsfristen in einer automatisierten Datei gespeichert und danach gelöscht.


  jaja, dat is een verhaal

  Loading...
  0 0

  Ik heb op verzoek van de verpleegkundigen, van de verpleegpost, enige tijd terug een gedicht gemaakt en ingeleverd voor een GGNET Gelderland expositie, van schilderijen en gedichten
  Hieraan is een wedstrijd verbonden, vanavond om 8 uur wordt de tentoonstelling, in aanwezigheid van vele Psychische BOBO'S
  uit het Kikkerland geopend en ook de winnaars bekend gemaakt..
  Daarna worden in de loop van de avond de eerste drie schilderijen en gedichten, bij opbod verkocht.
  De opbrengst is geheel voor de maker van het gedicht of schilderij


  KLIK HIER VOOR HET GEDICHT

  0 0
 • 12/07/11--10:14: kalmah

 • 0 0
 • 12/07/11--10:20: Sigmund strips 3x

 • 0 0


  0 0
 • 12/07/11--11:46: Kerstgedicht
 • Kerstgedicht
  Herders in de velden
  Zongen ooit dit lied:
  Toen wij de schaapjes telden
  Was één zo’n beest er niet

  We lagen nog bij nachte
  Te waken in het veld
  Maar wie kon nou verwachten
  Dat zich een engel meldt

  Toen was het schaap vertrokken
  ’t was op zijn rust gesteld
  Gewoon zich rot geschrokken
  Echt zonde van het geld

  Die engel liep te stralen
  En zei: daar bij die stal
  Kunt gij de vrede halen
  Want wat is het geval?

  Het Kind is thans geboren
  Hier vlakbij in een bak
  Elk mag het van me horen
  Boodschappen is mijn vak

  En hij besloot tevreden:
  Er komt een nieuwe tijd
  Maar de herder dacht: ach heden
  Ik ben mijn schaapje kwijt

  Loading...
  0 0
 • 12/07/11--11:53: Koopje
 • Vandaag waren we op zoek naar een cadeau voor een vriend die binnenkort jarig is en iets minder binnenkort op kamers gaat. Wij zaten daarom te denken aan een caffetière. Die blijken helaas op de meeste plaatsen nogal duur te zijn, dat krijg je als je alleen maar spul van Bodum verkoopt

  Toen kwamen we bij de V&D: van Randwyck stond er nog 1 800mL model van dubbelwandig borosilicaat glas (hittebestendig, het is hetzelfde spul waar vrijwel al het glaswerk in onze labs van gemaakt is ) met een RVS filter/plunger. Voor dezelfde prijs als een 300mL Bodum model van plastic... Score!

  0 0

  De directeur (Bram)
  van GGNET Warnsveld, stuurt mij net een mailtje, dat mijn gedicht bij de genomineerden zit en dat de prijswinnaars ongeveer kwart voor tien worden bekend gemaakt..
  Er zijn 10 genomineerden
  Dus de 10e plaats is gegarandeerd
  PFFFFFFFFFFFFFFFTTTTTT

  0 0
 • 12/07/11--12:37: De eerste is binnen
 • De eerste kerstkaart vandaag binnengekomen

  Verder wilde ik zelf geen kaartjes versturen, maar zag toenstraks dat je gratis agenda krijg bij drie velletjes zegels
  En ik heb helemaal geen agenda nodig, gebruik ik ook verder niet,want heb kalender in de keuken liggen, maar toch wil ik hem

  Maar ik doe het niet

  Denk ik

  0 0

  Krijg net een mailtje dat de eerste prijs toegekend aan mijn gedicht
  KLIK HIER VOOR HET GEDICHT

  0 0
 • 12/07/11--13:07: break up...
 • waar te beginnen?
  ik was net 2 of 3 maanden samen met Jordy. het liep niet zo lekker en we ontweken elkaar meer dan dat we iets afspraken. het was niet zo zeer ontwijken maar, hij deed weinig tot geen moeite mij te kunnen zien dus na enige tijd deed ik er ook geen moeite meer voor. we kregen kleine ruzies, menings verschillen dat eindigde dat ik perse mijn mening moest veranderen en dat soort onzin. Gister avond hadden we afgesproken, dat stond sinds maandag vast, ik zou naar hem komen, en eigenlijk zou ik zondag met hem naar schijndel gaan. alleen gister liep het iets anders af dan verwacht. het begon gezellig, ik had een rot dag gehad en was blij dat het leuk werd. toch eindigde het in mezelf in slaap huilen.

  mijn rot dag kwam door mijn diabetes, ik heb een pomp en loop dus met een klein naaldje in mijn been voor medicijnen. toen ik naar het toilet moest trok ik dit naaldje er per ongeluk mee uit en kon hem nog net terug duwen, het deed echt veel pijn maar ik had geen nieuwe naalden bij om te vervangen. ik moest naar huis met de bus, het was in de 2de bus best rustig dus ik kon zitten. bij de derde stop kwam er een man de bus binnen die het mij verweet dat ik niet voor hem opstond. ik zei netjes:''meneer, er zijn meer plekken vrij in de bus dus vind ik het niet netjes dat u nu zo tegen mij uit valt, daarnaast heb ik veel pijn en kan ik nu echt niet staan.'' de man werd boos en riep dat ik geen respect had voor ouderen.

  (time freeze) als er iemand respect heeft voor ouderen ben ik het wel, hoe veel pijn ik ook heb, als het druk is in de bus en er komt een ouder iemand binnen sta ik altijd op en ik help ze ook altijd met over steken als het zo druk is dat ze het niet durven. (time in)

  ik heb dit verteld toen ik bij hem was en zei dat sommige ouderen echt niet mochten zeuren over jongeren. ineens liep hij weg en kwam niet terug voor een half uur. toen hij weer beneden was moest ik perse mee met de hond uit laten. nou, oke prima, dus dat deed ik. toen we buiten waren zei hij dus danig dat ik geen respect had voor ouderen, dat ik niet zo maar mocht zeggen wat ik denk en dat ik soms mijn mening aan hem aan moest passen.

  hier werd ik dus best neidig om, niet alleen was het eerste niet waar, ook vind ik dat als het 2011 is en dus een moderne wereld, wij vrouwen in nederland een eigen mening mogen hebben. tuurlijk kan ik niet altijd zeggen wat ik denk en speciaal voor hem was ik daar aan gaan werken. alleen is dat super moeilijk!

  mijn reactie was ook echt woest, ik zei dat ik niet de enige was die wel eens iets zei dat niet kon. hij vroeg natuurlijk om wat het was. hij had dus tegen een vriendin gezegt dat ze mij voor mijn verjaardag een cadeau moest geven met een hint. andere woorden dat ze me een of ander seks getint pakje moest geven. ik heb hem duidelijk verteld dat ik daar gewoon niet aan toe was en ik wilde wachten. zeg hij, ja dat was een grapje! en dat kan me dus geen ruk schelen dat het een grapje was, ik vind dat dat geen dingen zijn om een grapje over te maken als ik hem duidelijk heb gemaakt waarom ik er niet aan toe was.

  na een ruzie van een klein kwartiertje zei hij dat ik te arrogant was en hij niet wist waarom hij van me hielt. zijn laatste woorden waren ''snap je dat?'' ik zei heel duidelijk. ''ja, ik snap het maar al te goed.'' en liep weg. hij heeft nog geroepen maar ik was te boos om te reageren. toen ik bij de bus halte een half uur moest wachten hielt ik het niet meer en barste ik in tranen uit. ik heb gelijk mijn twee beste vriendinnen gesmst met wat er was gebeurd en we hebben even gebeld. ik heb nog met mijn ouders gepraat, en mijn zussen kwamen me ook nog troosten. toch heb ik mezelf letterlijk in slaap gehuild.

  vanochtend was ik er toch wel blij om, toen ik op school kwam, was mijn verdriet over gegaan in woede en deze middag heb ik het geaccepteerd aangezien iedereen me duidelijk maakte dat ik te goed voor hem was.

  mijn plan is nu:
  lol maken, geen vriendjes meer die me willen veranderen en al helemaal niet als ik twijfel. mijn nieuwe levens spreuk is ''fuck it! I want food'' en ik ga hem laten zien wat hij allemaal mist. ja ik geef nog om hem, maar zodra het weer lekker weer word, gaat hij beseffen wat hij allemaal mist! een leuke, mooie, spontane jonge vrouw die je niet kunt veranderen!

  Loading...

older | 1 | .... | 282 | 283 | (Page 284) | 285 | 286 | .... | 935 | newer


Loading...