Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Viewing all articles
Browse latest Browse all 18691

Opgelet!

0
0
Alle fans van GTST zullen vast wel eens gezien hebben dat ze daar ipv Google Vindie gebruiken.

Nou ik heb hem gevonden hoor

klik hier

Deze week te zien bij GTST:

Maandag 26 september
Bij Lorena en Jack vliegt het servies in het rond. Anton zet Ludo onder druk om Janine het slechte nieuws over Lucas te vertellen. Nick werkt aan een plan om Maxime in diskrediet te brengen. Jef is zwak en eenzaam en kan zich niet verstaanbaar maken.

Dinsdag 27 september
Jack en Sjors staan lijnrecht tegenover elkaar over wat het beste is voor Wiet. Charlie wordt in verlegenheid gebracht als Rik plotseling openbaar maakt dat zij zwanger is. Liegt Charlie met hem mee? Rikki vraagt Sjoerd om hulp als zij een echo moet laten maken.

Woensdag 28 september
Nina is getuige van een ernstig meningsverschil tussen Janine en Maxime. Sjoerd vindt dat Edwin zich niet met zijn zaken moet bemoeien. Charlie is verbijsterd na een te intieme actie van Nick. Rikki wordt door Anton betrapt bij gynaecologie.

Donderdag 29 september
Rikki wordt er vreselijk ongelukkig van dat heel haar leven draait om een kind wat ze niet wil. Ludo breekt brutaal in tijdens de rechtszaak tegen Wiet. Een intiem moment tussen Sjors en Bing wordt wreed verstoord. Laura doet een ontdekking waar ze erg gelukkig van wordt.

Vrijdag 30 september
Jack kan Ludo's bloed wel drinken, maar moet zich inhouden. Kan Nick zich eruit redden als hij wordt betrapt door Maxime? Een sympathieke actie van Bing wordt door Sjors verkeerd begrepen. Edwin vindt het moeilijk hoopvol te blijven over een positieve afloop wat betreft Lucas.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 18691

Latest Images

Trending Articles


Sensas Power Match Specimen 712 . 10m


afschrijving naar NL48RABO0132394782


Te koop: Badweg 20, Almelo


Slotje Verkocht: Roamer Reveil


Probleem met ETA 2783


Te koop: De Greiden 73, Indijk


Te koop: Jonenweg 21, Giethoorn


Tessel Linders


West onderzoekt: denk mee over de ontwikkelingen in uw buurt


Warhammer Ther birdmen of catrazza

Latest Images