Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Viewing all articles
Browse latest Browse all 18691

tv gids Meerdijk

Previous Mannen 2
0
0
Maandag 12 september
Rikki moet Rik een moeilijke bekentenis doen. Ludo heeft zijn hele gezin om zich heen nodig, dus ook Nina. Hoe reageert haar kersverse man Noud hierop? Ook laat Ludo weten dat hij niet zit te wachten op enig gezeur tussen Nick en Maxime.

Dinsdag 13 september
Sjoerd kan zijn grote geheim niet langer verzwijgen. Lorena blijft Jack verdrietig weerstand bieden. Ook al blijft hij aandringen, ze zegt geen behoefte te hebben aan excuses of uitleg. Sjors windt zich op als ze ziet hoe Wiet eraan toe is. Nina vindt steun bij Noud.

Woensdag 14 september
De begrafenis vindt plaats in kleine kring. Nina houdt het niet meer als zij antwoorden eist van passieve Wiet. Laura bekent aan Bing dat zij weet wie Tineke is en wat zij in het verleden heeft misdaan. Nick weet precies wat Charlie nodig heeft: een beetje vrolijkheid.

Donderdag 15 september
Danny krijgt goed en slecht nieuws. Lorena liegt over de geheime ontmoeting die ze heeft gehad. Laura is zeer gefrustreerd als Tanya zwijgt tegen de politie. Dus confronteert ze Tanya zelf met haar criminele verleden. Na een hoopvol bericht krijgen Bing en Sjors een flinke teleurstelling te verwerken.

Vrijdag 16 september
Maxime komt in een angstwekkende situatie terecht. Danny vertelt Charlie wat hij voor haar voelt en neemt een belangrijke beslissing. Laura is verbijsterd als ze van Tanya hoort wat er met Jef in de jungle gebeurd is. Ludo en Nina weten niet wat hen overkomt als zij aan Janines bed staan.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 18691

Latest Images

Latest Images