Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Post voor de @W

0
0

Post voor de @WaarMaarRaar moderators

Kamer tegen heffing op internetdiensten

0
0
DEN HAAG - Een meerderheid in de Tweede Kamer is ertegen dat telecombedrijven extra geld vragen aan consumenten
.
.
.
.
KLIK HIER VOOR NU.NL

Dure sportauto

0
0
Dure sportauto
Er komt een Hollander in een super mooie sport wagen bij zijn vrienden langs. Die vragen hem hoe hij er aan komt, omdat hij heel weinig geld heeft. Daarop antwoordt hij: "Ik was aan het liften, stopt er een heel mooi vrouwtje in deze auto. Dus ik mee rijden, na een paar kilometer rijdt ze een open plek in het bos in en zet de auto stil. Stapt uit en doet haar broek uit. Zegt ze: "Neem maar wat je wilt!" Nou en toen heb ik dus die auto genomen!"

Cyanide and Happiness

Hulpje gezocht??

compare

0
0
Op enige manier lijken ze veel op elkaar..

SMSblog: lol ik geef met kritiek tegen...

0
0
lol ik geef met kritiek tegen een neuroloog geeft hij me een compliment dat ik zo brutaal durf te zijn

4 minuten lachen

Ban van Cauldron

0
0
Ik kreeg vanochtend te horen dat ik van de larpvereniging geband ben, waar ik al een jaar heerlijk speel en al drie jaar naar funkampen ga.

Waarom?
Om dezelfde reden als mijn vorige blogpost, omdat wij een kamp maken met als hoofdidee de Ordo Malleus, en waar wij een paar dingen van Cauldron van hebben moeten gebruiken omdat we momenteel op die wereld zitten.
Daar is de Leiding achter gekomen, en we hebben nu een ban gekregen.. op het forum zwart afgeschilderd als 'deserteurs', 'mensen die Cauldron van binnen kapot willen maken', 'gelduitkloppers', en 'dieven'

Terwijl de enige reden dat we het ZELF zijn gaan doen is, dat we veel nieuwe mensen gevraagt hebben, die voor een eerste larp nog geen 80 euro willen/kunnen betalen, en wij ze voor 25 euro een weekend geven waarin ze kennis kunnen maken met LARP en met de wereld van Legacy, zodat als ze het leuk vinden ze op Cauldron mee konden komen doen..

Alleen, blijkbaar zijn wij misdadigers

moi = langstudeerder?

0
0
De langstudeerdersregeling.

Iedereen kent hem, iedereen heeft commentaar.

Ik snap dat men niet wilt dat er 10 jaar over een studie gedaan wordt. Je normale tijd + 1 jaar uitloop vind ik best redelijk, met uitzondering van bestuursjaren..

Tot zover mijn mening, dat is wat ik ervan wist en vond, tot vanmorgen.

Vanochtend heb ik een gesprek gehad met mijn studieadviseur, dit is iets dat verplicht is voor eerstejaars om 2 keer te hebben in het eerste jaar.
Mn studie gaat wel lekker, ik haal niet al mn vakken (heb er 3 gemist waarvan ik er 1 nog kan doen dit kwartiel), maar naar mijn mening genoeg om het binnen de 3 jaar+ 1 jaar uitloop te halen. Natuurlijk gaat er dan iets mis.

Mijn situatie:

Vorig jaar, studiejaar 2009-2010 ben ik begonnen met een andere studie in Delft. Dit heb ik 3 maanden gedaan en daarna heb ik besloten te stoppen. Ik heb dus 3 maanden stufie gehad en de rest van het jaar gewerkt.
Sinds dit collegejaar (2010-2011) studeer ik BIT in Twente.

---

Blijkt dus dat de peildatum voor 'het ingeschreven staan voor een studie' op 30 september ligt voor de langstudeerdersregeling.
ookwel, als je 30 september ingeschreven staat voor een bachelorstudie, dan ziet de IB-groep dat als een heel jaar, ook al stop je na 3 maanden.

Met als gevolg dat ik betreft de langstudeerdersregeling al in mijn 2e jaar zit. Indien ik mijn bachelor niet nominaal afrond, kom ik over de 3+1 jaren heen en moet ik het volle pond gaan betalen voor mn studie.

Lijkt overdreven?
Lang leve de kromheid van het nieuwe systeem.
Hopelijk gaan ze het nog veranderen dat er 2 peildata komen zodat ik nog een half jaartje respijt heb..


Vat me niet verkeerd op, ik vind het helemaal rechtvaardig dat je geen 10 jaar over je studie mag doen, of in ieder geval meer moet gaan betalen in dat geval, maar hier baal ik behoorlijk van.

Het wordt hard werken om de 2 gemiste vakken in te halen en mn bachelor binnen de voorgeschreven 3 jaar te halen aangezien ik het geweldig vind om commissies te doen en daar ook tijd aan kwijt ben..

Maar even een gesprek aanvragen bij 'de Rode Balie' met een studentendecaan

Ontslagen uit het gekkenhuis

0
0
Ontslagen uit het gekkenhuis
Een gek is ontslagen uit het gekkenhuis en hij gaat naar zijn broer, die ook niet helemaal honderd procent is. De gek is nog geen kwartier bij zijn broer of hij staat al op de tafel te roepen: "Ik ben een lamp, ik ben een lamp..."
Zijn broer belt naar het gekkenhuis en doet zijn beklag: "Mooie boel is dat. Mijn broer is nog geen kwartier binnen of hij staat al op de tafel te roepen dat hij een lamp is."
"Stuurt u hem maar weer terug," zegt de geneesheer.
"Ik ben daar gek," zegt de broer, "dan heb ik geen licht meer."

Speciale vissen taxi

Inspiratie mome

0
0

Inspiratie momentje #SanomaMedia

examen

0
0
Examen deel 1 ging goed: ik stelde de juiste (moeilijke) diagnose, straks deel 2, duim voor me!

Groot nieuws in extra Sinterklaasjournaal

0
0
AMSTERDAM - Op Nederland 1 wordt zaterdagavond een extra uitzending van Het Sinterklaasjournaal uitgezonden.
.
.
.
KLIK HIER VOOR NU.NL

Cauldron, part 2

0
0
Uiteindelijk tegen zin van anderen in toch zelf een mail gestuurd naar de leiding van Cauldron. Ik zal me niet door andere laten verdedigen, vooral omdat ik er van overtuigd ben dat ik mijn redenen en gevoelens beter kan uitdrukken als dat iemand anders dat voor mij moet doen.

Dus inderdaad, mail gestuurd, met mijn, en alleen mijn persoonlijke uitleg er in waarom ik welke dingen gedaan heb, hoe ik me er bij voelde dat dit nu zo was gelopen en verteld hoe ik altijd heb genoten van Cauldron en de evenementen.

Eigenlijk een hele positieve mail terug gehad, dat hij blij was dat ik tenminste de ballen had hem zelf te mailen, terwijl anderen dat niet gedaan hadden, en dat hij het toch wel fijn vond dat ik het altijd naar mijn zin had gehad.
Dus een compromis voorgesteld, LARP in het Archeon!
dan wel korter, maar alsnog.. het archeon!

Alleen dan gaat mijn medespelleiding van het weekend weer vervelend doen voer dat ze dat niet willen, en nog meer gezeik.. AAAAARGH!

Vrouw parkeert auto

SMSblog: Hoe kunnen straat verkopers i...

0
0
Hoe kunnen straat verkopers in een stad als deze nou winstgevend zijn? Leuk stuk toneel om te zien hoe iedereen ze probeert te ontwijken @ park.

Eten????

0
0
kom ik net weer thuis is er niemand

dus ik bel op van wat gaan we dadelijk eten enz
krijg ik te horen dat ik zelf maar ff moet kijken wat ik gaat eten

heb geen idee wat en heb nergens zin om te maken iemand een idee ?

Onze WMR-kok druk bezig

Browsing All 18691 Browse Latest View Live