Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Iedereen bedankt voor de steun

0
0
Ik bedank iedereen, die mij sterkte wenste, in mijn log of meelbus

Het gaat wel weer geen absances meer dus vooruit maar weer..

:w:w

One Day In The Universe

0
0


First

After


Vanaaf bbqen met een paar vrienden:D

Zo is het toch

Fijne avond van knotsgekke Opa

Stop kindermishandeling

Truste tot morgen

0
0


De dag weer voorbij, gaan we weer de nacht in..
Waar de start wat moeilijk was, is de rest van de dag toch aardig verlopen.
er waren in de namiddag geen verdere absances meer, wel wegvallingen, maar isse niet erg
Het was verder zondag, met een lach en een kwinkslag
tot morgen
FIJNE NACHT
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONSkoningin met baard in Egypte

0
0

"Waarom hebben Indianen geen baard?

Dat komt omdat de acteurs in indianenfilms zich, zoals alle Amerikaanse mannen, netjes scheren. In Amerika worden mannen met baarden als louche beschouwd. In veel Amerikaanse bedrijven zijn baarden gewoon verboden. Dat leidt nogal eens tot een cultuurschok als ze een vestiging openen in Europa. Alleen mensen die lak hebben aan conventies, zoals hippies, kunstenaars en wetenschappers, zul je in Amerika op een baard betrappen.

Maar het is wel zo dat Indianen zich minder moeten scheren dan blanken. Zij hebben veel minder baardgroei. Een bruine huid – geen rode – en stijl, zwart haar horen ook bij het Indiaan-zijn. De bleekgezichten dachten vroeger dat Indianen helemaal geen baard hadden, maar dat is omdat het bij Indiaanse stammen de gewoonte was om hun schaarse baardharen uit te trekken.

Wat een man met zijn baard doet, is slechts voor een deel zijn eigen keuze. In alle culturen zijn er voorschriften over wat je met je baard en snor hoort te doen. Bij de oude Indianen was dat dus epileren, bij de huidige Amerikanen afscheren, in sommige godsdiensten is scheren dan weer verboden. In Zuid-Amerika zijn baarden vaak een uiting van linkse sympathie (als echo van de baarden van Fidel Castro en Che Guevara).

Bij de Macedoniërs was een baard een teken van wijsheid: enkel filosofen en oude mannen mochten er een dragen. Alexander de Grote wilde uitdrukkelijk dat zijn soldaten zich schoren: zo kon de vijand hen bij een lijf-aan-lijfgevecht niet bij de baard grijpen (terwijl zijn soldaten dat wel konden doen bij de Perzen, die hielden van lange baarden).

Bij de Franken en de Germanen was een baard een teken van mannelijke kracht en leiderschap. De Longobarden ontleenden zelfs hun naam aan hun baarden. Het eerste wat de Romeinen dan ook deden met overwonnen stamhoofden was hen kaalscheren. Een grotere vernedering was nauwelijks denkbaar.
In Egypte droegen ook de koninginnen bij officiële gelegenheden een (valse) baard.
Toen tsaar Peter de Grote Rusland wou optillen in de vaart der volkeren, stelde hij een belasting op baarden in (in het beschaafde Europa van de zeventiende eeuw waren baarden uit de mode). In de negentiende eeuw waren ze er weer – kijk maar naar Leopold II – om in de twintigste opnieuw te verdwijnen. Tegenwoordig zijn bij ons de stoppelbaarden in, maar volle baarden blijven zeer zeldzaam."

bron

leuke film

0
0
nu op RTL7
Met Anthony Hopkins The World's Fastest Indian

Anthony is geweldig:D

Weltrusten/goedemorgen

Grapje

0
0
Vogelrekenraadsel:
.
.
Er zitten vijf vogels in een boom.
.
De kat pakt één vogeltje.
.
Hoeveel vogels zitten er dan nog in de boom?"
.
.
.
"Nul!
.
(Voor wie Vier dacht...
... Die andere vogels zijn dan heus wel weggevlogen, hoor!)

Opa zijn eerste werkdag

Goedemorgen Maandag

0
0


Goedemorgen,
Na een redelijke nacht en een fijne, Casperiaanse ronde, huppelen we de dag weer in
geen plannen, we zien wel wat het lichaam nog kan verdragen
Kort maar krachtig
Straks de kippies, het ontbijt verzorgen
vierpootjes hebben
en ik??
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Top 5 van: 25-08-2013

Mexicaanse humor

0
0

Vraagt een Amerikaanse toerist aan de Mexicaanse barkeeper: "Wat doen jullie met al die sinaasappelschillen?" De barkeeper: "Oh, die gooien we weg." Zijn gast: "Hartstikke zonde, wij vriesdrogen dat. Zulk poeder zit namelijk vol vitamine C. En die eierschalen?" De barkeeper: "Die gooi ik ’s avonds ook weg." "Zonde, man. In de USA capsuleren we dat voor anti-reuma kalkpillen." De barkeeper: "Wait, sir. Wij recyclen in Mexico toch wel wat." De Amerikaan: "Good to hear. En wat is dat?" De barkeeper: "Wij verwerken centraal al onze gebruikte condooms tot kauwgom voor de export naar de Verenigde Staten. Sir."
.
In Mexico wordt heel wat gesmokkeld. Op een dag rijdt er een Mexicaan op de fiets richting grens met een baal zand op zijn rug. De douanier sommeert hem te stoppen: "Stop! Ik wil zien wat er in die zak zit." De man zegt dat er zand in zit. De douanier vraagt hem om de zak te legen en ja hoor, er zit alleen maar zand in, dus laat hij hem gaan. Dit gebeurt elke week weer, wel twee of drie keer per week en de douanier vermoedt dat er iets niet pluis is. Op een dag is hij aan de andere kant van de grens. Hij zit in het cafe wat te drinken en ziet die man binnenkomen. Hij loopt naar de Mexicaan toe en zegt: "Ik heb je bij de grens gezien, maar nu ben ik niet in functie. Ik haal een drankje voor je." Ze drinken wat en hij zegt tegen de man: "Luister, even over wat er bij de grens gebeurt. Jij zit op je fiets met je zandzak en als ik erin kijk zit er altijd zand in. Ik heb sterk het vermoeden dat je iets smokkelt. Vooruit, we zijn nu vrienden, ik zal je niet aangeven, maar zeg me wat je smokkelt." En de Mexicaan antwoordt: "Fietsen."

so sweet!

Fijne middag van malle Opa

Vraagje

0
0
Ik heb een vraagje. ik kan naar de winkel gaan maar daar is men vaak op de verkoop gericht dus vraag ik het eerst maar eens aan WMR ers. Er is vast wel iemand met de zelfde ervaring of iemand die beroepsmatig weet wat er aan de hand is. Ik heb een wasmachine die nu zo'n 10 jaar oud is. De laatste tijd maakt dat ding tijdens het afremmen na het centrifugeren een heel hoge door merg en been gaande pieptoon. Dat doet ie wanneer de trommel al bijna stil staat. Het is een volautomaat. Ik denk zelf dat de lagers wat slecht worden maar dat weet ik niet zeker omdat hij tijdens de was nooit piept. Weet iemand wat er aan de hand is. En of dit makkelijk te verhelpen is.

Theorie versus praktijk

0
0

Theorie versus praktijk

Kees komt thuis van school en zijn vader vraagt: hoe was het vandaag op school Kees? Nou zegt Kees, de meester had het over theorie versus praktijk en ik snapte er niets van. Vader zegt: dat verschil leg ik je wel uit. Ga nu naar je moeder en vraag haar of ze voor een half miljoen met de buurman naar bed wil zou willen gaan.

Kees gaat naar zijn moeder en vraagt het haar. Na enige aarzeling zegt de moeder dat ze dat wel zou doen voor zoveel geld. Kees brengt verslag uit bij zijn vader die vervolgens zegt: ga je zus en vraag of ze met de buurjongen voor een half miljoen naar bed zou willen gaan. De zus antwoorde hetzelfde als de moeder.

Kijk zegt vader tegen Kees: in theorie zijn we miljonair en in praktijk hebben we twee hoeren in huis!


Gotta kill something right now

0
0


deze band is echt geweldig.

Eind goed, al goed

Browsing All 18691 Browse Latest View Live