Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Het gaat weer beterder met opa

0
0
De vele wegvallingen zijn gestopt, gelukkig zonder dat het een Epi aanval werd..
Iedereen bedankt voor de belangstelling
*)*)*)*)*)*)

Liefde

0
0
Liefde

Een man schenkt nog een heerlijk glaasje wijn, in ‘t bijzijn van zijn echtgenote, en zegt:
"Ik hou héél véél van jou, ik weet niet of ik zou kunnen leven zonder jou."
Waarop zijn echtgenote zegt:
"Ben jij het die praat of is ‘t de wijn?"
De man antwoordt:
"Ik ben het die praat, ...tegen de wijn."

Eindelijk alleen

kamer

0
0
KAMER IS BINNEN.... OH YEAAAH!

Fijne avond van brom-zot

Stop eens met dat vrijen

0
0
Op een onbewoond eiland:

Een jonge dame, haar man en een knappe matroos hebben schipbreuk geleden en spoelen aan op een onbewoond eiland. Op het eiland was bijna niets te vinden, maar er stond wel één grote palmboom. "Wacht," zei de matroos, "ik klim in die palmboom om te kijken of ik iets bijzonders zie." Toen de matroos bovenin was gekomen riep hij naar beneden: "Hé jullie twee, stop eens met dat vrijen!" De vrouw en haar man keken verbaasd naar boven en zeiden: "Joh, dat doen we helemaal niet." De avond erna herhaalde het tafereel zich. De matroos klom weer in de boom. Ook riep hij weer: "Stop eens met dat vrijen!" En weer zeiden de man en de vrouw dat ze dat ook helemaal niet deden. Zo ging het een aantal dagen door. Tot op een dag de andere man zei: "Nu wil ik weleens in die boom klimmen." "Prima," zei de matroos, "doe het rustig aan en kijk goed of je iets bijzonders ziet." Met veel moeite klom de man naar boven. En toen hij eindelijk bovenin zat, durfde hij weer naar beneden te kijken. "Verdraaid," zei hij, "de matroos heeft gelijk... van hieruit lijkt het inderdaad net of jullie liggen te vrijen!"

Truste tot morgen

0
0


En weer is er een dag voorbij, met veel zon en warmte.
Vanmorgen veel wegvallingen achter elkaar gehad, gelukkig geen Epi aanval gehad en vanmiddag ging het wel weer
De vissies werden gehaald voor ons
Het was vandaag, ook kippendag, veertig tweejarige barnevelders, voor anderhalve euro per kip, gratis bezorgd.
Eitjes worden verkocht en de opbrengst gaat in een speciaal potje.
Daar kom ik later in de week op terug...
Vanmiddag veel plezier gehad, op mijn mini terras en nu is het op.
nog lekker buiten zitten, en hapjens happen..
FIJNE NACHT
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS
15-03

0
0
Weten jullie dat blogje van 15-03 nog? :P
Ik heb éíndelijk iets met die videos gedaan. :PGhehehe. :P

Weltrusten/Goedemorgen

Ledi, Omabep en kolleke

Opa laat de tranen maar komen

Goedemorgen Donderdag

0
0


Goedemorgen, op weer een vrij zonnige en warme dag..
De nacht goed, uitlaatspookrondje ook fijn, maar de kracht zit er niet in
vandaag dus maar een rustdag
volg mij op WMR
straks de kippies
vierpootjes hebben
en ik??
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Op vakantie zie je dat het leven toch anders bedoeld was.

Pastoor op vacantie

0
0
Pastoor op vacantie

Een pastoor wil op vakantie gaan maar wil graag dat het biechten tijdens zijn afwezigheid doorgaat. Daarom vraagt hij aan de koster om, tijdens zijn vakantie, voor hem waar te nemen met biechten. Alvorens de pastoor weggaat zet hij op een papiertje hoeveel onze vaders en weesgegroetjes gebeden moeten worden voor alle zonden.

De dag nadat de pastoor op vakantie is gegaan komt er een jongedame biechten. Ze zegt dat ze een man heeft gepijpt. De koster kijkt op zijn papiertje wat hij van de pastoor gekregen heeft. Echter staat voor deze zonde niets op dit papiertje. De koster opent de deur van de biechtstoel en roept naar een van de misdienaars.
"Wat geeft de pastoor voor pijpen?!"
Waarop hij het volgende antwoord krijgt:
"Meestal een reep chocola!"

Top 5 van: 10-07-2013

Vuile hond!:

0
0
Vuile hond!:

Laatst fietste ik door de fietstunnel onder het rijksmuseum.
Het was er, zoals wel vaker, behoorlijk druk.
Komt er opeens vanaf de andere kant een kerel aanrennen.
Hij stoot me bijna omver.
En bovendien riep ie ook nog:
"Vuile hond, vuile hond!"
Uit woede stak ik mijn middelvinger naar hem op.
En riep hem na: "Kijk naar jezelf!"
En met dat ik verder wil fietsen,
bots ik op tegen een...
met grote vaart aanstormende...
... vuile hond!
En ik dacht: Goh, daar had die man
me wel even voor mogen waarschuwen.

Fijne middag van de schattige zot

Slimme hond

0
0
Slimme hond

Sta ik laatst bij de slager is er een hond voor mij aan de beurt, en die besteld al wijzend met zijn snuit een pond gehakt en 2 twee karbonaatjes. Ik had dit nog nooit gezien en besluit hem te volgen, naar de bakker. Ook hier zie ik hem weer een heel bruin en een half wit bestellen, al wijzend met zijn snuit. Ik besluit hem te volgen naar huis om te kijken waar hij woont en zijn baas te complinenteren met zo'n slimme hond. Bij zijn huis aangekomen staat hij wel 10 minuten te blaffen want er wordt niet open gedaan. Dat vind ik zielig dus ik bel aan. Na een tijdje komt er een man na buiten, en ik zeg:
"Meneer, uw hond wil naar binnen!"
Waarop die man kwaad wordt en zegt:
"JEMIG! Is-ie alweer zijn sleutels vergeten!!!"

Voor de gezelligheid

Intelligentietheorie

0
0
Intelligentietheorie:
Een kudde buffels kan zich alleen zo snel verplaatsen als de langzaamste buffel en als de kudde wordt opgejaagd, is de langzaamste en slapste in de staart van de kudde, degene die het eerst gedood zal worden. Deze natuurlijke selectie is goed voor de kudde als geheel, omdat het regelmatig verliezen van de slappelingen de gemiddelde snelheid en gezondheid van de hele kudde verbetert.
Op een gelijke manier kan het menselijk brein alleen zo snel opereren als de langzaamste hersencellen welke de elektrische signalen verwerken. Recente epidemiologische onderzoeken in Detroit hebben uitgewezen dat het overmatig innemen van alcohol de hersencellen doodt. Alcohol valt de langzaamste en slapste hersencellen als eerst aan. Aldus, het regelmatig consumeren van bier helpt het elimineren van de langzaamste hersencellen, dit maakt het brein een steeds snellere en meer efficiënte machine. Het resultaat van deze grondige studie bevestigt en evalueert de link tussen weekendfeestjes en de prestaties op het werk.
Het verklaart ook waarom na een paar jaar na het verlaten van de universiteit en na het trouwen, de meeste professionals niet meer op kunnen tegen de prestaties van de pas afgestudeerden. Alleen degenen die zich strikt houden aan een regime van regelmatige alcoholconsumptie kunnen de intellectuele niveaus die zij in hun studententijd hadden, vasthouden.
Daarom, dit is een oproep aan jullie allemaal. Als ons land zijn technologische waarde verliest, als we ten onder dreigen te gaan, moeten we niet thuis gaan zitten kniezen, maar zeggen waar het op staat... Ga terug naar de kroeg. Hijs leeg die halve liter. Jouw bedrijf en jouw land hebben je nodig op het best van je kunnen. Je moet jezelf niet onthouden van een carrière die je zou kunnen hebben. Neem het leven bij de kraag en word wat je kunt worden:
Drink!

Het mooiste cadeau

0
0
Het mooiste cadeau
Enkele jaren geleden strafte een vader zijn driejarig dochtertje, omdat zij overbodig gebruik had gemaakt van mooi verguld papier. Geld was er niet in overvloed en hij kon niet verdragen dat zij dit duur papier gebruikte om een cadeautje in te pakken en onder de kerstboom te leggen.
De volgende morgen bracht het kindje het verguld cadeautje naar haar vader en zei: "Hier, papa, voor jou !"
Met stomheid verslagen en aangegrepen door het voorval, bekloeg de vader zich zijn sterke reactie van de dag voordien. Het dochtertje aanvaardde zijn excuses maar al te graag.
Hij opende de doos, maar ontdekte dat er in de doos helemaal niets inzat. Hij schreeuwde naar haar: "Weet je dan niet dat het heel wreed is om iemand een leeg cadeau te geven, er moet altijd iets in de doos zitten!"
Het meisje kreeg tranen in de ogen en zei: "Maar papa, de doos is niet leeg ik heb haar gevuld met kusjes, enkel voor jou!".
De vader was volledig van de kaart en omarmde zijn dochter, hopende zij hem ooit zijn opwindende reactie zou kunnen vergeven.
Enige tijd later, wordt het meisje door een ziekte getroffen en sterft. De vader heeft de doos nog steeds bij zich, dichtbij zijn bed.
Elke keer dat het verdriet de overhand neemt, neemt hij de doos vast en neemt een verbeelde kus uit de doos en herinnert zich aan de liefde dat zijn dochter in het cadeau had gestoken.
Tot slot herinnert ons dit verhaal aan het feit dat iedereen als mens zo een vergulde doos zou moeten bezitten, vol met onvoorwaardelijke liefde en kusjes van onze familie en vrienden.
Bestaat er eigenlijk wel een beter cadeau?
Browsing All 18691 Browse Latest View Live