Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Goedemorgen Woensdag

0
0Goedemorgen op een stralende woensdag
De nacht goed, een ronde ook weer achter de rug, gaan we de dag in.
zal wel een herrie geven straks als iedereen, de week doormidden zaagt.
vandaag nog een extra portie scholletjes halen, voor vanavond op den BBQ.
verders zien we wel waar de dag strand
straks de kippies
vierpootjes hebben
en ik??
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS

Andere mensen zijn ook mensen

Diefstal in de tour:

0
0
Diefstal in de tour:


Er is gestolen in de Tour de France.
De fietsers die in de buurt waren worden ondervraagd.
"Hebt u de dief gezien?" vraagt een agent aan een fietser.
"Jazeker, hij ging er vandoor op een fiets."
antwoordt een wielrenner.
"Bent u hem achternagefietst?"
"Nou en of. Ik heb hem natuurlijk meteen ingehaald
en fietste een hele tijd op kop.
Maar toen ik op een gegeven ogenblik omkeek,
... was hij zomaar verdwenen!"

Top 5 van: 02-07-2013

Buren ruzie

0
0
Buren ruzie

Een ruzie tussen buurvrouwen leidt tot een rechtzaak. Geen eenvoudige zaak voor de rechter, die de eerste beklaagde hoort verklaren:
"Ten eerste had ik geen melkkannetje geleend, ten tweede was het al kapot toen ik het leende en ten derde was het heel toen ik het terugbracht."

Blij

Fijne middag v/d doldwaze Zot

Waarom ga jij naar de Mac-Donalds??

Nederlandse muziek

0
0


Tis echt prachtig 8O

Toiletjuffieeeeee

0
0
Toiletjuffieeeeee

Een vrouw fietst door Rotterdam, met op haar bagagedrager 2 grote vuilniszakken, waarvan er in een zak een gat zit, en er vallen iedere keer briefjes van 20 euro uit die zak.

De politie ziet dat en houdt haar aan: Mevrouw, er vliegen een heleboel briefjes van 20 euro uit die zak..

Verdomme zegt die vrouw, dan moet ik zo snel mogelijk terug om die briefjes weer op te pakken. Nou..Momentje, zegt de agent, waar heeft u 20 eurobriefjes eigenlijk vandaan..? Gestolen?

Nee, zegt de vrouw, ik heb tuintje, vlak naast het FEYENOORD stadion, en ze komen dan vaak om te plassen, zo mijn tuintje in...!!!

Maar ik laat dat niet ongemoeid...Ik ga dan achter een bosje staan met een heggenschaar, en als eentje zijn piemel door dat bosje steekt, laat ik die heggenschaar zien, en zeg: 20 euro, of je lul eraf...!!!

De agent moet lachen en vind het een goed idee. Maar wat zit er dan in die andere zak...Huh Tja..., zegt de vrouw, ze betalen natuurlijk niet allemaal...!!!

een Schot met problemen

onze Paus is gewaarschuwd!!

0
0
Het jaar 1981:
.
1. Prins Charles is getrouwd
2. Liverpool wint de Europacup
3. De Paus is overleden
.
Het jaar 2005:
1. Prins Charles is getrouwd
2. Liverpool wint de Europacup
3. De Paus is overleden
.
Als Prins Charles nou nog eens wil trouwen en Liverpool zit in de finale van de Championsleague,
wil er dan aub iemand effe de Paus waarschuwen!!

Fijne avond, veel plezier zonder mij

Wat zeg je, mijn kind?

0
0
Wat zeg je, mijn kind?

Het was een mooie dag, veel mensen zaten in het park waaronder ook een paar nonnen. Die nonnen zaten tevreden op een bankje, totdat ze ineens een meisje voorbij zagen komen. Het meisje kijkt de nonnen aan en zegt:
"Oh zuster Agatha! Dat is zo lang geleden!"
De non kijkt haar even twijfelend aan maar zegt dan:
"Och, jij bent het Marietje! Van het jaar 1985-1986! En meisje, je was altijd zo goed in de klas, wat ben je nu?"
Marietje aarzelt een beetje maar zegt dan:
"Prostituee, zuster."
De non verbleekt en vraagt:
"Wat zeg je?"
Marietje iets zachter:
"Prostituee zuster."
De non zucht opgelucht en antwoordt:
"Och kind, ik dacht dat je zei protestant."

Desperate in need

0
0
Hallo,

Ik ben nieuw.... Op dit moment woon ik like aan de andere kant van nederland, tenminste, van de plek waar ik heen wil xD

Ik ben dus desperate op zoek aar een kamer in zwolle :P en een vriend van me zei dat ik es op fora moest gaan langsvragen.

Sooooooooooooooooooooooooooooo...... pretty please?

Biertje?...

0
0
Biertje?...............................................

Twee bierflesjes komen elkaar tegen. Zegt de ene: "Pijpje?"
Antwoordt de ander: "Nee dank je. Ik heb een beugel.

Illegaaltje in zomerse kledij

Dag 86, 3 juli 2013

0
0
Maar toch zit er schot in. Ondanks de vooruitzichten van de voorman, vanmiddag ruim 1 klaar, konden we om negen uur het ruim in, met de stuwadoors mee aanstoffen. Dat doen we niet omdat we het leuk vinden of omdat we er extra voor betaald worden. Beide niet waar. De reden is dat als je met de stuwadoor mee opwerkt je veel meer lading uit het ruim haalt. Het is ook niet zo dat we medelijden hebben met de ontvanger, want die zit op een partij van 13000 ton niet om een paar kilo te springen. Het is heel simpel dat alles wat blijft liggen voor ons extra werk met opruimen is. Puur eigenbelang dus.
Direct na het schoonmaken zijn we pontonnen aan het gooien gegaan. Tegelijkertijd ook de moeilijk bereikbare holletjes meegenomen. De voorman had tevoren aan mij gevraagd hoe lang het ging duren. Voornamelijk op basis van een dikke duim vier uren gezegd. Beetje aan de ruime kant, met wat goede wil valt het mee en dat is minder erg dan dat het tegen valt. Psychologie heet dat. Vernachelderij wordt het ook wel genoemd.
Na krap een uurtje kwam de voorman poolshoogte nemen en zag ons driftig aan het schoonmaken. Dik gebaren: wat ben je nou aan het doen, je zou ruim twee voorkant toch klaarmaken voor lossing? Ik: kalm aan ben bezig en we zijn over drie uurtjes echt wel klaar. Ik was op dat moment buiten bereik van de voorman. Ik zat met de schoonmaakploeg (een matroos, een leerling en ik zei de gek) op een ponton dat de bootsman met de kraan door het ruim liet zweven. Op die manier doe je in een uur waar je anders met de hele ploeg een halve dag nodig hebt, terwijl je bij de helft van de plekjes niet eens bij kunt. Op zo'n ponton wel. Schoonmaken was gewoon ingecalculeerd.
Toch maar een eind aan gebreid. De belangrijkste dingen hadden we gehad, de rest konden we met een ladder doen. Het eerste deel van de pontons vormde het tussendek van ruim 1. Die lagen bovenop. Eerst het tussendek gedaan, luiken dicht en de laatste zes in twee stapeltjes van drie op luik 1 gelegd. Daar blijven ze liggen tot ruim twee klaar is, en die worden dan het tussendek van twee samen met de vier die achterop liggen.
Precies om twaalf uur waren we klaar en lag het luik van twee voorkant open. De stuwadoor kon beginnen. En dat deed hij ook, tien minuten later. Al met al tweeënhalf uur doende geweest. Aardig wat sneller dan de beloofde vier.
's Middags zijn de bootsman, een matroos en ik aan de slag gegaan in ruim 1. Er was aardig wat lading uit de verborgen hoekjes naar beneden komen zeilen, en bovendien was er nog het één en ander aan de rubbers van de luikafdichtingen blijven plakken. Matroos bovenlangs met een luchtslang om de troep naar beneden te blazen, en bootsman en ik, geholpen door de tweede stuurman die gedurende de pauze van de stuwadoor mee kwam helpen, aanvankelijk en het tussendek en later in het onderruim met de bezem in de weer.
Vierkant werk gemaakt om vijf uur. Daarna moet er nog gespoten worden. Dat is eigenlijk nog het meeste werk. Het spuiten zelf niet. Met de grote brandslang kun je best vlot werken. Het probleem zit hem in de oneffenheden in de tanktop (de bodem van het ruim). Daar blijf water staan en dat moet je met grote trekkers eruit halen. Verder zitten er nog potjes voor twistlocks. Die moeten met een waterstofzuiger leeggemaakt worden. Omdat je over een fors oppervlak praat, ruim twee is 70 meter lang en 17,8 meter breed, zitten er aardig wat van die potjes in. Het duurt dan ook eventjes voordat je klaar bent met hozen.
Overigens, over de terminologie, De bodem van een ruim wordt ook wel buikdenning genoemd. Een buikdenning is echter een laag van, meestal, hout, die over de tanktop heen getimmerd is. Onder de buikdenning zit dan toch nog een tanktop. Hier hebben we geen buikdenning. Punt één is het veel te duur, en punt twee, er moet nogal eens gelast worden in het ruim. En houtelektrodes zijn voor zover ik weet nog niet uitgevonden.
De nieuwe reis begint zich overigens een beetje uit te kristalliseren. De tweede stuurman kreeg opdracht een kaartenlijst te maken voor Monfalcone. Dat ligt tussen Triest en Venetië. Maar zeker is nog niets. Maar dat is het nóóit.

Truste tot morgen

0
0


Een dag met in de ochtend wat druppeltjes van boven en verders regelmatig een zonnetje, voorbij
een dag vol rust.
een paar weken terug, een aardige terugklap gehad en daar komt het lichaam niet overheen, isse niet erg, we blijven lol trappen
vanavond met de jolinks, hobby's en de drie verpleegkundige van de post een vis bbq gehouden...
nog een rondje
happie
sappie
dvdtje
FIJNE NACHT
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS
Gevonden!

0
0


Duurde even...

Weltrusten/Goedemorgen

Browsing All 18691 Browse Latest View Live