Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Die is nog gekker als ik

0
0
Een man stapt een winkel binnen en vraagt om vier kapotte lampen.
"Wat wilt u daarmee doen?" vraagt de winkelier verwonderd.
"Daar ga ik een donkere kamer mee inrichten" , antwoordt de man.

Fijne avond van opa wat eet jij??

Dit is echt cool

0
0
Een man loopt op straat als er opeens blijkbaar vanuit het niets tegen hem wordt gepraat. Als hij goed kijkt ziet hij dat het een kikker is die voor hem op de stoep zit. Als de man de kikker oppakt zegt deze tegen hem: "Als je mij een kus geeft verander ik in een hele mooie prinses!"
De man kijkt de kikker even aan en stopt hem in zijn zak. Hij vervolgt zijn weg, maar de kikker begint vreselijk te kwaken. Hij haalt hem uit zijn zak en de kikker zegt: "Als je mij een kus geeft dan verander ik in een hele mooie prinses en dan mag je een nummertje met mij maken!" De man kijkt de kikker even aan en stopt hem weer terug in zijn zak. Maar de kikker begint opnieuw vreselijk te kwaken. De man haalt vervolgens de kikker weer uit zijn zak, de kikker begint direct te praten en zegt: "Echt geloof me, ik ben een bloedmooi wijf en als je mij een kus geeft dan zal ik altijd bij je blijven en dan mag je alles met me doen, wat je maar wilt!" De man kijkt even naar de kikker en stopt hem weer in zijn zak om daarna gewoon weer verder te lopen. De kikker begint nu toch wel heel erg te kwaken en de man haalt haar weer te voorschijn. De kikker zegt: "Ik begrijp het niet, wat wil je nou man? Ik vertel jou dat ik een bloedmooie prinses ben en bied je aan om altijd bij je te blijven om samen heerlijke seks te hebben. Wat is er nou?" De man kijkt de kikker even aan en zegt: "Luister, ik ben programmeur en maak 80 uur in de week. Een vrouw, daar heb ik geen tijd voor! Maar een pratende kikker........dat is pas cool.............

Hond doet de boodschappen

0
0
Een slager is druk aan het werk in zijn winkel . Hij merkt dat er een hond in de winkel zit en jaagt die weg. Enkele minuten later zit de hond er weer . Hij loopt naar de hond toe en ziet dat ze een briefje in zijn muil heeft. Hierop staat: “1 kilo gehakt, 2 biefstukken, 1 kilo varkensvlees a.u.b.” De slager kijkt verder en ziet ook nog een briefje van vijftig euro in de muil zitten!. Hij maakt de bestelling klaar en doet deze samen met het wisselgeld in een plastic zak en de hond neemt deze in zijn muil! De slager is onder de indruk, omdat het sluitingstijd is besluit hij de hond te volgen. De hond loopt een eindje over de stoep en komt bij een zebrapad. Hij zet de plastic zak neer, springt tegen het paaltje omhoog,drukt op de knop, pakt de zak weer in zijn muil en wacht geduldig tot het licht op groen springt. Zodra dat gebeurt, steekt hij over en de slager vlak achter hem. De hond komt bij een bushalte en begint de dienst regeling te bestuderen. De mond van de slager valt open van verbazing. Na de dienstregeling te hebben bekeken gaat de hond op het bankje zitten. De bus arriveert, de hond loopt naar de voorkant van de bus, kijkt naar het lijnnummer en gaat terug op het bankje zitten. Een andere bus arriveert, opnieuw loopt de hond naar de voorkant van de bus, ziet dat dit de juiste bus is en stapt in. De slager weet niet hoe hij het heeft en volgt de hond de bus in. De bus rijdt een tijdje door de stad, komt in de buitenwijken en de hond staat recht,gaat op zijn achterpoten staan en drukt op de knop om de bus bij de volgende halte te laten stoppen. De hond stap uit, de boodschappen in zijn muil en de slager steeds achter hem aan. Ze lopen een weggetje af en de hond nadert een huis. Hij loopt naar de voordeur en zet de boodschappen neer. Dan loopt hij een paar meter terug, neemt een aanloop en gooit zichzelf tegen de voordeur. Hij wacht even, loopt weer een paar meter terug, neemt een aanloop en gooit zichzelf weer harder tegen de voordeur. Er wordt niet open gedaan. De hond loopt naar de voortuin, klimt op de muur die daar omheen staat en loopt over de muur naar de zijkant van het huis. Hij komt bij een raam en slaat er zijn kop diverse keren tegenaan. Hij loopt terug over de muur, springt eraf, loopt naar de voordeur, pakt de boodschappen in zijn bek en gaat zitten wachten. De slager ziet dat een vent de deur opent en die dadelijk begint te vloeken en te schelden tegen die hond! De slager loopt naar de voordeur en zegt tegen die vent: “Waar ben jij mee bezig klootzak? Deze hond is een genie. Daar moet je mee naar de tv in plaats van te staan schelden! “Waarop de vent antwoordt: “Deze hond een genie? Zeker niet! Dit is al de tweede keer deze week dat hij zijn sleutels vergeet!

Overval of feestje

0
0
Dames bij de politie

Gaan er twee vriendinnen, die bij de politie werken,
het postkantoor binnen om zegels te kopen.
Ze staan in de rij wanneer er plots twee gemaskerde
gangsters binnenvallen met het geweer in de aanslag,
roepende: 'Dit is een overval, iedereen plat op de grond!!'
De ene agente gaat op haar buik liggen en kijkt opzij
naar haar vriendin, die op haar rug ligt.
Ze fluistert haar stilletjes toe:
'Jeannine, draai je om, 't is nen overval, geen personeelsfeestje!!'

Truste tot morgen

0
0


Een soms wat bewolkte dag voorbij.
De kinderen die vandaag naar de efteling waren, zijn ook nog even langs geweest, met hele verhalen over een fijne dag..
Opa heeft genoten van deze dag en de drukte van alle mensen die naar de dierenweide kwamen, voornamelijk voor de schapen en hun lammetjes.
Ik stop er weer mee
morgen weer een dag
FIJNE NACHT
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS

Y chromosoon

0
0
wij mannen hebben het Y chromsoon.
waarom die Y ervoor staat is omdat we ei genlijk niet over gevoelens praten.
Dat ei ndeloos gezever:)

Dag 31, 9 mei 2013

0
0
En de ITCZ verdween....
De ITCZ staat voor Intertropische Convergentie Zone. Dat is een gebied van lage luchtdruk rond de evenaar. Zij ontstaat door de opwarming van het aardoppervlak. Hierdoor gaat de lucht stijgen. In de bovenlucht spreidt dit zich uit. Door de stijgende lucht en het later uitspreiden wordt de dichtheid van de lucht op die plaats lager: Lage druk. Dat wordt uiteraard aangevuld vanaf hogere breedtes. De ontstane luchtstroom krijgt een slinger van het Coriolis-effect naar rechts op noorderbreedte en naar links op zuiderbreedte. Hierdoor ontstaat een oostelijke luchtstroming: de passaatwinden. Op noorderbreedte de noordoostpassaat en op zuiderbreedte de zuidoostpassaat. Door die aanstroming van relatief koude lucht wordt de luchtmassa recht onder de zon, waar de meeste stijging plaatsvindt, onstabiel met als gevolg regenbuien, donder en bliksem. Voilà de ITCZ. De ITCZ is een gevolg van de verwarming door de zon, en omdat de zon met de seizoenen van noord naar zuid en andersom op en neer hobbelt, hobbelt de ITCZ er achteraan, gedachtig aan Herman Finkers: Mien va leupt met een petereuliekan en mien môa, die leupt d'r achteran. (Hierbij mijn verontschuldigingen, fonetisch Twents is soms wat lastig voor iemand uit de Kop)
Het systeem heeft een vertraging van zo'n 2 maanden, zodat op het moment, met de noordelijke zomer in aantocht, de ITCZ ten zuiden van de zon zit. Op weerkaartjes is dat heel mooi te zien.
De ene keer is de ITCZ wat sterker dan anders, en ook landmassa's hebben een verstorend effect. De moesson in India en periodieke regens boven de Amazonas en Afrika zijn een gevolg van dit verschijnsel.
Op onze weerkaartjes konden we keurig de ITCZ zien, en aan de hand daarvan verwachtte ik vandaag buien met wat donder en bliksem. De buien kwamen gisteravond, en donder en bliksem hebben we helemaal niet gezien. Vandaag het mooiste weer van de wereld, zeewater +28 graden , het is dus, excusez le mot, alsof je in een bak met zeik springt. Geen enkel bezwaar overigens, we doen tenslotte niet aan hardzwemmen in die container van ons.
Het schilderwerk schiet wel op, op deze manier. We hebben heb schip een beetje over stuurboord gelegd, zodat de bootsman op bakboord schilderen kan. Als stuurboord aan de beurt is, dan gooien we het schip over bakboord.
Gisteren lag het schip rustig, dus had ik de matrozen de kranen ingejaagd om schoon te maken. Die dingen zijn gewoonlijk zo vet als modder. Bij elke regenbui lost een deel van het repenvet op en druipt naar beneden. En het vet van het schijvenpakket bovenop doet in het algemeen ook een duit in het zakje. Dus eens in de paar maanden moet er een sopje over. Omdat een beetje kraan toch een meter of vijftien hoog is, zonder randjes of platformen om op te staan, gaan de jongens als abseilers op een bootsmansstoeltje naar beneden. En dat op alle vier de kanten. Het is dan wel prettig als er niet teveel wind staat en het schip rustig ligt. Bij een vaarwind van 14 knopen, de snelheid van het schip, staat er al gauw teveel, dus elke redelijke gelegenheid moet je te baat nemen. Uiteraard, als de kranen helemaal afgepoetst zijn komt de machinist. Alsof hij erop gewacht heeft moet juist dan de kraan gesmeerd worden. Dat had geen twee dagen eerder kunnen gebeuren of zo.
Op zich hoeft dat smeren geen probleem te zijn, maar veel machinisten hebben het idee dat voldoende vet goed is, maar meer vet beter. Er wil dan nog wel eens een druppeltje naast vallen. En dat komt dan uiteraard op het zojuist schoongepoetste kraanhuis terecht. Ach, over een maandje of twee, drie maken we ze weer schoon.
Gister waren dus de kranen gepoetst en vandaag moesten ze gesmeerd worden. Nou ja.
Verder stond al een tijdje op de lijst de lamellen van de luchtinlaat van de noodgeneratorkamer. De noodgenerator is een aparte hulpmotor met generator eraan, die aanspringt zo gauw als de stroom uitvalt. Zoals elke motor heeft hij lucht nodig, maar volgens voorschrift mag dat niet via de gewone ventilatoren lopen. Hier aan boord is daarvoor luchtkoker geïnstalleerd die afgesloten is met lamellen. Dat is om te voorkomen dat er excessieve hoeveelheden water de noodgenerator binnen komen tijdens slecht weer of dekwassen. Die lamellen gaan automatisch open als de noodgenerator aangaat. Ze zijn van roestvast staal. Helaas is uit ervaring gebleken dat Chinees roestvast niet zo roestvast is als in andere delen van de wereld gebruikelijk is. Idee van de rederij was dan ook om die dingen in de tectiel te zetten. Niet zo'n probleem, we hebben daar spuitbusjes van. Even schoonmaken, tectiel erop, klaar. Niet dus. Die dingen zitten dicht, en als je er zo tectiel overheen spuit bestaat de kans dat aan elkaar blijven plakken, waarbij de stuurmotor doorpiept. Dus de lamellen open, schoonmaken, inspuiten, laten drogen, en weer dichtzetten. Alleen zijn de bedieningskastjes waterdicht afgesloten. En omdat die behuizing was vastgezet met nog minder roestwerend staal dan die lamellen zijn er twee leerlingen zowat de hele dag aan het hakken geweest om die krengen open te krijgen. Ze mochten niet kapot, want we hebben geen reserve. Misschien dat we morgen de boel dan in de tectiel krijgen. In ieder geval zijn de kastjes nu open. Één van de huizen is gescheurd. Maar dat kunnen we plakken.

Weltrusten/goedemorgen

Stoppen met roken!

0
0
Het is zover, na ruim 40 jaar heb ik besloten dat ik wil gaan stoppen met roken. Ik hoest me de pleuris en smaak heb ik er eigenlijk allang niet meer van. De afgelopen drie dagen ben ik zwaar verkouden geweest, echt, alles erop en er aan. Hoesten, niezen, snotteren, waterige oogjes en pijn in mijn kop. Hee, maar wel roken hè! Niet veel, zo heel af en toe een sigaretje, maar dan nog.. Ik ben een slachtoffer van mijn eigen verslaving :r

Goed, Sammie gaat stoppen, maar hoe? Ik weet van veel mensen die Cold Turkey gestopt zijn dat ze na korte of langere tijd toch weer begonnen zijn met roken, het is nu eenmaal een bijzonder hardnekkige verslaving. Ik heb geen zin om mijzelf een paar weken te koeioneren om vervolgens toch weer voor de verleiding te vallen. Daarom ga ik het als volgt proberen:

Ik ga niet liegen, is niet respectvol tegen jullie en stom voor mezelf. Ik rook normaliter ongeveer 40 tot 50 sigaretten per dag. Wat ik wil gaan doen is de komende drie weken dat geleidelijk af te bouwen tot minder dan 10 per dag en dan op 1 juni helemaal te stoppen. Nicotine is de verslavende stof, teer en andere rotzooi in de sigaret maakt je longen ziek, nicotine an sich kan eigenlijk niet eens zo heel veel kwaad in je lichaam, 't is de andere rotzooi!

Wat denken jullie: Is dit een goed plan van aanpak, eerst minderen en dan stoppen, of hebben jullie andere meningen? Graag lees ik meningen van rokers en ex-rokers, hoewel natuurlijk iedereen mag reageren, it's a free world :ja Wel zeg ik er bij dat reacties als "Hee slappe hap, gooi die peuk toch weg man", door mij zullen worden verwijderd. Ik wil graag enkel serieuze reacties hebben deze keer...

Opa en de kaasfondue

Opa en de blikvervangers

Goedemorgen Vrijdag

0
0


Goedemorgen, een redelijke nacht en een ronde achter de rug en een nieuwedag voor ons, wat willen we nog meer.
een beetje zon misschien.
vandaag de boodschappen doen in vorden en een vissie happen
verders zien we wel hoe de dag verloopt.
straks de kippies
vierpootjes hebben
en ik??
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS

Wie zijn eigen weg gaat,
kan door niemand worden ingehaald.

Ratelende vrouw:

0
0
Ratelende vrouw:


Komt een vrouw bij de dokter en begint meteen aan een stuk door te kleppen.
Ze ratelt maar door, roddelt over haar man, kinderen, familie, buren enz.
Op een gegeven moment zegt de dokter enigszins geirriteerd:
"Mevrouw, mag ik nu even wat zeggen?"
Waarop de vrouw hevig verontwaardigd reageert met:
"Maar dokter, u heeft toch zwijgplicht?!"

Top 5 van: 09-05-2013

De week in babygezichten

Lieve middag wensen van opa

Vijf regels die je in het leven moet onthouden!

0
0
Vijf regels die je in het leven moet onthouden!
1. Geld maakt niet gelukkig, maar het is comfortabeler om in een Mercedes te huilen, dan op een oude fiets.
2. Vergeef je vijand, maar onthoud de naam van de klootzak.
3. Als je iemand helpt die in de problemen zit, zullen ze zich jou beslist herinneren als ze er weer in zitten.
4. Veel mensen leven nog, omdat het illegaal en verboden is om ze neer te schieten..
5. Alcohol lost geen enkel probleem op, maar ja, dat doet melk ook niet.
Bonus: Condooms staan niet garant voor safe sex. Een vriend van me droeg er een, toen hij werd neergeknald door de man van de vrouw.

Nieuwe uitspraak van Opa

0
0
Nieuwe uitspraak van Opa
.
Roken is een therapeutische bezigheid,
voor een vervroegd einde

Zuiver scheerwol

0
0
Jantje staat in Amerika voor het Witte Huis,
Ineens stapt er een man op hem toe, doet zijn jasje open,en zegt "FBI".
Jantje doet zijn jasje open en zegt "zuiver scheerwol".
Browsing All 18691 Browse Latest View Live