Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Viewing all 18691 articles
Browse latest View live

Lieve middag wensen van opa


de Brandweer heeft het er druk mee

Amerika

0
0
Amerika

Een blonde vrouw, zo depressief dat ze een einde aan haar leven wilde maken door in de Westerschelde te springen.

Ze stond boven aan de dijk te kijken naar het ijskoude water, toen een knappe matroos voorbij liep.
De knappe matroos zag haar huilen en kreeg medelijden, sloeg een arm om haar heen en vroeg wat er loos was. Hij toonde veel begrip en zei dat springen in de Westerschelde de oplossing ook niet was. De matroos stelde voor met hem naar Amerika te varen. Hij zou haar verbergen op zijn schip en als verstekeling naar Amerika smokkelen, hij zou haar elke avond eten komen brengen en zij zou niets te kort komen.

Inderdaad, elke avond vier boterhammen, een stuk fruit en een nacht vol passie. Tot de 17de dag....ze werd gevonden.

"Wat heeft dit te betekenen" vroeg de Kapitein. De blondine legt uit: "Ik heb een regeling met een van uw matrozen, ik krijg eten en een gratis reis naar Amerika en hij naait me."
"Dat weet ik wel zeker," zei de kapitein
"Want dit is het veer Kruiningen-Perkpolder."

lol in het vaticaan

Previous Amerika

Lieve avondwensen van opa en wat eet jij??

Vakantie??

Next arati

arati

Previous Vakantie??

Bejaarden humor

Previous arati
0
0
Om hem recht te krijgen,
moet je hem nat maken.
Om hem nat te maken,
moet je erop zuigen.
Om hem te laten staan, ...
moet je eraan likken.
Om hem erin te krijgen,
moet je mikken en duwen.
pfffff ....
't Is niet simpel om die
draad door die naald te krijgen
als je 50 plusser bent!!
.
Een oude meneer bezoekt regelmatig de club voor de derde leeftijd en is er verliefd geworden op een weduwe.
Op een dag trekt hij zijn stoute schoenen aan en vraagt haar ten huwelijk. Zij aanvaardt de uitnodiging met enthousiasme.
De volgende dag telefoneert hij haar en zegt dat hij het vervelend vindt dat hij haar de dag ervoor ten huwelijk heeft gevraagd maar niet meer weet of ze 'ja of nee' geantwoord heeft.
Oh! Zegt ze 'ik ben blij dat je me belt want ik herinner me dat ik 'ja' gezegd heb
maar ik weet niet meer tegen wie.'
.
Harry's vrouw had een nieuwe lijn van dure cosmetische producten gekocht die garandeerden dat het haar jaren jonger uit zou laten zien. Na een langdurige zit achter de spiegel terwijl ze haar nieuwe make up op deed, vroeg ze: "Schatje, zeg eens eerlijk, hoe oud zou je denken dat ik nu ben?" Terwijl hij haar nauwkeurig van top tot teen bekeek, antwoordde hij: "Kijkend naar je huid, twintig; je haar, achttien; en je figuur, vijfentwintig." "Oh, jij vleier toch!" dweepte ze. "Hey, wacht eens eventjes!" onderbrak Harry haar. "Ik heb ze nog niet opgeteld."
.
Drie oudjes zien mekaar terug na lange jaren :
wat doet jij sinds je op pensioen bent ?
de eerste zegt : ik fotografeer....
de tweede zegt : ik tuinier...
de derde zegt : ik doe opsporingswerk...
ah ! en in wat ?
iedere dag zoek ik mijn bril, mijn wandelstok, mijn valse tanden, mijn sleutels...
.
De 75-jarige Maurice gaat voor zijn jaarlijks onderzoek naar de dokter. Alle testen leveren normale uitslagen op. Als hij terugkomt voor de uitslag, legt de dokter hem uit dat fysiek gezien alles in orde is
Hij vraagt: "Hoe is het mentaal en emotioneel met u gesteld ? Ben je tevreden met je situatie, en h oe is uw verhouding met God ?" Antwoordt Mauriceke: "Ik heb een heel goeie relatie met God. Hij weet da'k slechte ogen heb, en bvb. vannacht heeft hij ervoor gezorgd Dat wanneer ik 'naar 't WC moet, het licht vanzelf aangaat En wanneer da'k gedaan heb, gaat het licht vanzelf terug uit." Amaai," zegt de dokter: "dat is echt ongelooflijk ! "
Wat later op de dag belt de dokter met Roza, de vrouw van Maurice. Hij zegt: "Met de gezondheid van Mauriceke is alles in orde, maar ik wou toch nog eens wat vragen over zijn relatie met God. Is het waar dat als hij 's nachts moet gaan plassen, het licht vanzelf aangaat en nadien vanzelf terug uitgaat ?" Roept Roza verbolgen:
"MILJAARDE MILJAARDE !! Dien ouwe heeft weer in de ijskast gepist !!"
.
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologie?met betrekking Tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren. Toen ze thuiskwam uit het ziekenhuis kwamen haar vriendinnen op bezoek. Mag ik de baby zien"? Vroeg ? van hen. Nog niet", antwoordde de 75-jarige moeder, "straks". Na een half uur vroeg de andere vriendin : "mogen we nu de baby zien ? " Nog niet", zei de moeder. Nadat opnieuw een paar minuten waren verstreken vroegen ze weer: Mogen we nu de baby zien ? " Nee", antwoordde de moeder. De vriendinnen werden erg ongeduldig ; ze zeiden: wanneer kunnen We nu eindelijk de baby eens zien? " ZODRA HIJ HUILT" was het antwoord. ZODRA HIJ HUILT ?????" vroegen de vriendinnen, "waarom moeten we Wachten tot hij huilt ??" De moeder antwoordde "omdat ik ben vergeten waar ik hem heb neergelegd"
.
Eerste dame: Wat heb jij een prachtige jas aan! Tweede dame: Dank je. Die heb ik van mijn man gekregen voor mijn veertigste verjaardag. Eerste dame: Echt waar? En hij is nog altijd niet versleten!'

Truste tot morgen

Next Vaag
0
0


ZON, ZON,ZON.
Wat een fijne dag was het vandaag, vanmorgen ging het nog niet zo best, maar vanmiddag reed opa weer de halve marathon, tot groot plezier van de vierpootjes..
vanavond mijn buurtjes getracteerd op een heerlijk avondmaal en nu is de krachttank weer mooi leeg
nog een rondje
hapje
sapje
dvdtje
FIJNE NACHT
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONSVaag

0
0
Bij opmerkelijk beeld een filmpje van een jongen die van een schoolgebouw springt of zo.
Dan een reactie van Zienl van vanmiddag.
Als je op de naam Zienl klikt dan zie je dat die voor het laatst op 6/2/12 online was.
Vaag dus:D

Dag 26, 4 mei 2013

Previous Vaag
0
0
Het is weer korte broeken weer. Eindelijk. Bewolking begint te breken, het is sinds Spanje voornamelijk bedekt geweest, en de sterretjes beginnen omlaag te koekeloeren. Grote Beer is duidelijk te zien stuurboord achter, en een half maantje aan bakboord.
Hoe lager je breedte wordt, eigenlijk hoe dichter de declinatie van maan en schip bij elkaar komen, hoe schever de halve maan wordt. In Nederland, op relatief hoge breedte, wordt de halve maan gewoonlijk voorgesteld als zo goed als verticaal, met het oude ezelsbruggetje: als je er een streepje naast legt en je kunt er een "p" van maken dan is het "premier"; eerste kwartier, wordt het een "d", dan is het in goed Nederlands "dernier", laatste kwartier.
De oude Egyptiërs stelden de maan voor als bootje, het bootje waarmee, ik meen, de god Ra langs het uitspansel voer. En inderdaad, als je het zo bekijkt, heeft het best wel wat weg van de rietbootjes die je wel op de plaatjes van het oude Egypte ziet.
Vandaag is zaterdag, dus schoonmaakdag. Omdat dit door twee man kan gebeuren heb ik er nog vier over voor andere klussen. Ééntje is het vierkant (af) maken van het luik. Als dat helemaal bijgeplekt is kan het zwembadje ingeschoren worden: Eerst de verf droog en dan badderen. Een aantal mensen staan al verlekkerd naar de zeewaterthermometer te kijken. De tweede klus kwam er tussendoor rollen. De machinist had voor een routine-inspectie een drinkwatertank geleegd en opengemaakt. Daarin kwam wat aanslag en wat roestplekjes te voorschijn. Niet veel, maar omdat de tank toch open lag er maar een matroos ingejaagd om te borstelen (bikken was niet nodig) en bij te plekken.
Matroos maakte zich er met een Jantje van Leiden af en werd dus met een schop onder z'n kont nog een keer de tank ingejaagd. Maar omdat het de eerste keer niet goed was gebeurd hebben we toch weer een hele dag verloren. De verf moet wel drogen voordat je weer gaat vullen. Gelukkig hebben we zat water, maar het is toch een van de belangrijkste dingen aan boord. Zowel voor hygiëne en gezondheid, maar ook voor een aantal machientjes beneden. Koelwater en zo.
Het luik was wel netjes afgekomen, en omdat de (twee-componenten)verf die we gebruiken bij twintig graden plus behoorlijk snel droogt heb ik maar met de hand over het hart gestreken en toestemming gegeven om na vieren het badje te vullen. Oorspronkelijk was m'n oekaze zondag, maar vier uren droogtijd moet wel genoeg zijn voor de verf.
Sinds Bilbao heb ik een verse leerling op wacht. Dus kan ik m'n riedeltje weer afdraaien. Hoe leraren dat elk jaar weer met een nieuwe ploeg voor elkaar krijgen, ik begin er steeds meer bewondering voor te krijgen. Voor mij is het makkelijk. Ik heb geen vast programma en ik werk één op één met de jongens. Als ik eens geen inspiratie heb, vraag ik simpelweg of de leerling nog wat weet. Meestal niets, natuurlijk, maar de jongens hebben een handleiding van school bij zich, en aan de hand daarvan komt er vanzelf weer een ideetje bovendrijven. Navigatie, beladen, onderhoud, maar ook dingen die soms maar heel zijdelings met het vak te maken hebben. Hoe je het best omgaat met stuwadoors in verschillende landen bijvoorbeeld.
Ik kan ook heel eenvoudig van de hak op de tak springen, omdat er geen lesprogramma in de weg zit. Vandaag met leerling bijvoorbeeld de komende loshavens doorgesproken. Zeilaanwijzingen en kaart erbij. Toen naar aanleiding van het opvullen van het zwembad de vrije vloeistof correctie op de stabiliteit besproken, en omdat het zonnetje mooi onderging een beginnetje gemaakt met de astronomische navigatie, aangevuld met het succesnummer: het azimuth. Anders verveel je je toch maar. Toen ik na achten naar beneden sjouwde voor het eten kwam één van de andere jongens met een voorlopig verslag van de laadreis aankakken. Of ik het even wilde doorkijken. Oké. Doen we even. Eens kijken of hij morgen nog boven durft te komen.
O ja, ook nog maar even in de drinkwatertank gekeken of het dit keer wél gedaan was.

Weltrusten/goedemorgen

Opa en Bangladesh

Goedemorgen Zondag

0
0

FIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Om weer helder te kunnen zien, hoef je vaak alleen van perspectief te veranderen.

Telegram gemist

0
0
Schoonmoeder Martha komt huis en treft haar schoonzoon woedend aan, bezig zijn koffer te pakken.

‘Wat is er gebeurd, Frits?’ vraagt ze hem.
‘Wat er gebeurd is? Ik zal het je vertellen. Ik heb mijn vrouw een telegram gestuurd dat ik vandaag van mijn reis zou thuiskomen. En raad eens wat ik aantrof toen ik thuiskwam?
Mijn vrouw, ja mijn Marie, met een naakte vent in ons bed. Het is uit met ons huwelijk, ik ga er voorgoed vandoor!’
‘Rustig maar’ zegt mama ‘er is iets vreemds aan deze geschiedenis, jouw vrouw zou zoiets nooit doen. Wacht maar, ik ga even na wat er gebeurd is’.
Enkele ogenblikken later komt Martha breed lachend terug.
‘Zie je wel, ik dacht al dat er een eenvoudige verklaring voor is. Marie heeft jouw telegram nooit ontvangen.’!!!!!!

noordpool heeft haast

0
0
Gedurende de twintigste eeuw heeft de pool zich verder naar het noorden verplaatst met een gemiddelde snelheid van 10 mijl** per jaar. De laatste tijd neemt de snelheid toe tot wel 40 mijl** per jaar volgens Newitt. "Bij deze snelheid zal de noordpool binnen enkele tientallen jaren het Amerikaanse continent hebben verlaten en in Siberië terechtkomen.
.... Soms draait het veld volledig om; de noord- en de zuidpool verwisselen van plaats. Dit fenomeen, dat in het magnetisme van oude gesteenten is vastgelegd, is onvoorspelbaar. Ze komen met onregelmatige intervallen ongeveer eens in de (200.000 tot) 300.000 jaar voor. De laatste keer gebeurde het 780.000 jaar geleden.

De binnenste kern (van de aarde) is qua grootte ongeveer 70% van onze Maan. Hij draait met een snelheid van ongeveer 0,2 lengtegraden per jaar sneller dan de omringende Aarde
meer over magnetisch veld van de aarde

**in het nederlandse artikel staat km, maar in het oorspronkelijke artikel mijl :
oorspronkelijke artikel van de NASA

Top 5 van: 04-05-2013

Oorlogs humor

0
0
"Weet je, dat er vredesonderhandelingen worden gevoerd?" "Niets van gehoord. Van wien gaat dat uit?" "Van de Duitsers. Ze willen de helft van de Noordzee hebben en Engeland is bereid de onderste helft af te staan."
.
Er is een nieuw element ontdekt in het tweede oorlogsjaar: Germanicum heet het. Eigenschappen: Het trekt goud en zilver aan, reageert heftig op Jodium, maar lost op in zeewater.
.
"Heb je al gehoord, dat wij de volgende week een extra rantsoen vlees krijgen?" "Neen, waaraan hebben wij dat te danken?" "Mussolini heeft een bok geschoten."
.
Buziau weer op het toneel is bezig met een kamer in te richten. Allerlei wandversiering heeft al een plaatsje gekregen, doch met een groot portret van Hitler weet hij geen raad in een nog grotere lijst. "Zal ik hem nou ophangen of tegen de muur zetten", verzucht hij..
.
De zware stoorzenders, die alle uitzendingen van de Engelsche radio en zelfs de ultrakorte van de Oranje-radio en de Flitspuit ongenietbaar maken, hebben velen er toe gebracht een voorzettoestelletje op hun radio in te schakelen, dat de storingen minder hevig maakte. Amsterdam vond de juiste naam: Het zijn Moffenzeven.


vriend

0
0
ik was gister lekker thuis (niet op WMR ), en wou lekker tv kijken was leuk. maar toen kwam mijn broer met een vriend uit de stad ,dus toen hebben we 1 keertje aanraken gdn op het (voetbal)veldje. we deden het met kronen wie won kon 1 kroon krijgen, ik had 1 kroon mijn broer 7 mijn vriend 0 was lache. toen gingen we naar huis Pizza eten was lekker vandaar dat ik nie online was :P:P:ja .:ja

Lieve Opa wenst iedereen een zonnige middag

Previous vriend
Viewing all 18691 articles
Browse latest View live
Latest Images