Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
People Here Also Viewed:
Viewing all 18691 articles
Browse latest View live

Zeg het met bloemen!:

0
0
Zeg het met bloemen!:


Een man komt bij een bloemenzaak met het opschrift:
'Zeg het met bloemen!'
"Ach," denkt hij, "dat is weleens leuk voor mijn vrouw."
Dus hij gaat naar binnen en vraagt om één roos in te pakken.
'Eéntje maar?' vraagt de bloemiste verwonderd.
'Ja...' antwoordt hij...
'... Ik ben een man van weinig woorden.'

Wat een eikel

Gewoon grappig

Meiske waar ga jij naar toe??

0
0
Een klein meisje vroeg voor haar verjaardag een fiets met 10 versnellingen.
Haar papa zei echter: " Lieverd we zouden je die fiets graag geven, maar..... de lening van ons huis is 250.000 en je mama werd vorige week ontslagen, we kunnen een nieuwe fiets echt niet betalen.
De volgende dag zag vader zijn dochtertje naar de voordeur lopen. Een koffer in haar hand en een rugzak op haar schouders.
Dus vroeg pa: "Hee meiske, waar ga jij naartoe?"
Het kleine meisje antwoordde: Pa, vorige avond kwam ik langs jullie slaapkamer. Ik hoorde je tegen mama zeggen dat je naar de 7e hemel ging. Toen hoorde ik mama zeggen om te wachten, omdat zij ook kwam!?
Denk jij serieus dat ik hier alleen ga blijven wonen? Met een lening van ??? 250.000 en ZONDER FIETS!!!"????

Lieve avondgroeten van Opa

Voor de man die alles al heeft

0
0
Er is een man die alles al heeft, maar hij is binnenkort weer jarig en moet toch een cadeau krijgen van zijn vrouw. "Weet je wat ik nou wel leuk zou vinden?", zegt de man aan het ontbijt: "Een mooie, nette, Nederlandssprekende papegaai." Zijn vrouw kijkt in de krant naar de advertenties en ziet dat er een papegaai aangeboden wordt. Ze gaat naar het adres, gaat naar binnen: blijkt het een sexclub te zijn. Ze wil al weer weglopen, als de barman roept: "Niet meteen weer weglopen! U kwam zeker voor die papegaai. Kijk, daar staat 'ie! En nou weet ik wel wat u verwacht van een papegaai in deze tent, maar dat is echt niet waar. Het is een keurige papegaai: hij praat heel netjes, zegt geen lelijke woorden, vloekt niet..." "Als dat waar is..." zegt de vrouw: "Wat moet 'ie kosten?"
"Drieduizend euro." De vrouw betaalt. Als ze de kooi met de papegaai wil meenemen, zegt de barman: "Even wachten mevrouw, u moet wel even een doek over die kooi doen, want anders verdomt 'ie het straks om nog te praten." Dus de vrouw doet een doek over de kooi, zet 'm in de auto en rijdt naar huis. Thuis zet ze de kooi met de papegaai neer en haalt de doek er weer van af. De papegaai kijkt wantrouwend in het rond. Zegt: "Nieuw behangetje. Andere vloerbedekking..." Later op de dag komen er een paar dames om een partijtje te bridgen. De papegaai zegt: "Zo, nieuwe meiden." Om half zes komt de echtgenoot thuis. De papegaai kijkt 'm aan en zegt: "Ha, eindelijk een
bekend gezicht."

Discuteer nooit met vrouwen

0
0
De man ging het liefst 's morgens vroeg vissen, terwijl zijn vrouw dol was op lezen. Op een morgen, toen de man na enkele uurtjes vissen, terugkwam en besloot een dutje te doen, wou zijn vrouw, die het meer niet al te goed kende, zelf eens een beetje bootje gaan varen. Na een tijdje roeien, stopte ze echter de boot en begon ze opnieuw te lezen in haar boek. Na een poosje verscheen de (bos)wachter in zijn roeiboot. Hij riep de vrouw en vroeg haar: "Goeiemorgen mevrouw... Wat bent u aan het doen?" "Aan het lezen", antwoorde ze terwijl ze dacht : "Is het misschien niet duidelijk?" "U bevindt zich in een zone waar het verboden is te vissen." "Maar ik ben helemaal niet aan het vissen..! Ziet u dat dan niet?" "Jawel, maar u hebt de volledige uitrusting aan boord. Ik zal u met mij mee moeten nemen om u een boete te geven." "Als u dat doet, dan beschuldig ik u van verkrachting !" : zei de vrouw verontwaardigd. "Maar ik heb u helemaal niet aangeraakt..!" "Ja dat weet ik, maar u beschikt wel over de volledige uitrusting." De moraal van het verhaal: Discuteer nooit met vrouwen die kunnen lezen!

Truste tot morgen

0
0


Een dag voorbij, met veel pijn, krachteloosheid, wegvallingen en veel humor
het zal je dus niet verbazen dat ik het hierbij houdt
EEN HELE FIJNE AVOND
SLAAP WEL
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS
soms he

0
0
Soms lijkt het net of ik onder een steen leef:)
Vandaag ontdekt, door Antior dat er een @jou naam overzicht bestaat:)
Dat bestaat al heel lang en vandaag kwam ik daar pas achter.
Was grappig om te lezen hoe vaak mensen mijn naam gebruiken:)

For broken words

Previous soms he

waar kon ik dat van

0
0
De laatste dagen was Sierraflor in het nieuws.
Dat is een bedrijf die goedkope boeketten maakt voor supermarkten in het buitenland en voor de goedkopere supermarkten.
Die baas had de meeste van het vaste personeel in november 2012 naar de kantine geroepen en ze op non actief gesteld in afwachting tot de ontslagaanvraag werd goedgekeurd.
Dat werd niet gedaan dus ze zaten thuis met behoud van salaris dacht ik.
Toen die werknemers via de werkruimte naar huis gingen waren hun plekken al ingenomen dor goedkope poolse krachten.


Dat is al walgelijk en een slechte ontwikkeling.

Maar ik peinsde mijn hoofd stuk waar ik dat bedrijf van kon.
Nou heb ik anderhalf jaar bijna in Aalsmeer voor een expediteur gewerkt en ook die was een dochterbedrijf geworden van Florimex.
Die vorige week failliet ging.
En ook Sierraflor was een dochterbedrijf.
Dus eigenlijk waren dat oud collega's van me.

Ik vind het een trieste ontwikkeling dat die directeur dan met droge ogen durft te melden, dat het in het belang van het bedrijf is, dat je werknemers die al heel lang voor je bedrijf werkt gewoon de straat op knikkert.

Het probleem in die branche is, dat veel bedrijven door investeringsmaatschappijen worden opgekocht om ze daarna met winst te verkopen.


Weltrusten/goedemorgen

van Opa voor jou mmmmmmmmmmmmm

Goedemorgen Dinsdag

0
0


Goedemorgen, na een iets betere nacht, zonder ronde, gaan we dag weer in
Ik had voor vandaag een paar afspraken, maar die zeg ik af.
Ik hou het hierbij, nog weinig kracht
jolink doet de kippen
vierpootjes hebben
en ik
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


De wijze weet zonder te reizen,
heeft inzicht zonder te kijken,
bereikt iets zonder te handelen.

Top 5 van: 15-04-2013


Geld voor een olifant:

0
0
Geld voor een olifant:............
.
"Ik wou dat ik genoeg geld had om een olifant te kopen!"
.
.
"Wat moet jij nou met een olifant?"
.
.
"Niks...
.
... maar ik kan dat geld zo goed gebruiken!"

India 2

0
0
Vandaag weinig te doen, iemand anders had de stand opgebouwd en ik zit nu heerlijk te ontspannen. Ga straks een biertje pakken en een boekje lezen. Heb tegenwoordig altijd een e-reader mee. Echt geweldig. Klein, licht en vele, vele boeken bij me.

Lieve middaggroeten van Opa

Previous India 2

Robot voor Ikea kastjes

Pijn in de rug

0
0
Pijn in de rug........................
Een man komt bij de dokter en zegt tegen hem: "Dokter, ik heb de laatste tijd zo'n last van mijn rug. Het begint onderin en dan trekt het door naar boven achter mijn oor."
"Dat is niet zo mooi," zegt de dokter en gaat de man onderzoeken. Na het onderzoek is hij van mening dat de ballen van de man te zwaar zijn en dat deze moeten worden geamputeerd, waarop de man meteen in protest gaat en zegt dat hij dan geen kinderen meer kan krijgen.
De dokter zegt: "Het is pijn of je ballen eraf."
Maar ja, de man heeft zoveel pijn, dus besluit hij toch zijn ballen eraf te laten halen.
's Avonds wil de man naar een feest en trekt een nette broek aan en bemerkt dat zijn broek tussen zijn benen erg ruim is. De volgende dag gaat hij naar de kleermaker om daar wat aan te laten doen. De kleermaker begint meteen heftig te meten en vraagt aan de man: "Bent u links of rechts dragend?"
Waarop de man zegt dat het hem niet uitmaakt. De kleermaker zegt tegen de man dat het wel uitmaakt, want wanneer je hem aan de verkeerde kant draagt dan krijg je zo'n pijn onder in je rug en die trekt zo door naar boven achter je oor.
Viewing all 18691 articles
Browse latest View live