Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Opa en de Post-nl

Goedemorgen donderdag

0
0


Goedemorgen aan alle wakkere mensen in WMR-land
Na een redelijke nacht en rondje, zitten we weer klaar om een nieuw dagblad van onze levensscheurkalender in te vullen en achter ons te laten.....
Vandaag geen verplichtingen dus we gaan gewoon gezellige dingen doen.
We zien wel wat het wordt..
In ieder geval wel even naar 4akker, voor de melk, boter en kaas.
En verders zien we wel
straks de dames kip het ontbijt serveren
vierpootjes hebben
en ik??
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Ik moet niets hebben van kennis waar geen gevoel aan vooraf is gegaan.

Top 5 van: 27-02-2013

Het belgische hobbelpaard

0
0

Paardenschandaal breidt verder uit!:


Het paardenschandaal breidt zich nog verder uit!

Er zijn bij een Belgische slager

houtsplinters in het vlees gevonden...

... De Belgische slager

had een hobbelpaard geslacht!

Niets dan de waarheid.

0
0
Niets dan de waarheid.

eigenlijk een mop, met een harde waarheid, dat tuig. wat op de
meeste ministeries werkt, bij banken, verzekeringen, ziekenhuizen,
woningcorporaties, zijn volledig de weg kwijt, ik denk door gebruik van dat witte poeder in hun studietijd:

Jannes, een Drentse boer, was met zijn kudde aan de wandel in een afgelegen weide, ergens in het noorden van het land,

toen er plotseling een splinternieuwe BMW stopte in een wolk van stof.

De chauffeur, een jongeman, volledig Armani gekleed, met Gucci schoenen, Ray-Ban zonnebril en Yves St-Laurent das, steekt zijn hoofd uit het raam en vraagt aan de boer:
“Als ik het juiste aantal koeien van uw kudde kan noemen, krijg ik dan een koe?”
Jannes kijkt naar de man, zeker weer zo’n Yuppie, en kijkt dan naar zijn kudde die vreedzaam staat te grazen. Jannes antwoordt kalm: “Ja, waarom niet?”
De Yuppie parkeert zijn wagen, neemt zijn Dell mini-computer, sluit deze aan op zijn RAZR V3 mobiele telefoon, surft op Internet en bereikt een NASA-site, contacteert een GPS-satelliet om de juiste positie van de plaats te bepalen, geeft dan zijn coördinaten aan een andere NASA-satelliet die de sector opneemt op een ultra-hoge resolutiefoto.
Dan bereikt de jongeman een Adobe digitale fotosite en stuurt het beeld naar een analysesite in Hamburg, Duitsland.

Enkele seconden later krijgt hij een bericht op zijn Palm Pilot, dat hem zegt dat het beeld geanalyseerd is en dat de gegevens zijn opgeslagen.

Via zijn blackberry legt hij contact met een MS–QSL-gegevensbank dat verbonden is met een Excel-berekeningsblad en enkele minuten later ontvangt hij het antwoord. Tenslotte drukt hij een gekleurd rapport van 150 bladzijden af met zijn HP-laser mini-printer, wendt zich naar boer Jannes en zegt :
“U heeft exact 1586 koeien.”
“Correct. OK, je mag één van mijn koeien kiezen”, zegt Jannes. Hij houdt de jonge Yuppie in het oog terwijl deze één van de dieren kiest en ziet hem geamuseerd het dier in zijn kofferbak leggen.
Dan zegt Jannes tegen de jongeman: “Zeg! Als ik je precies kan zeggen in welke sector je werkt, krijg ik dan mijn dier terug?”

De jongeman denkt een ogenblik na en zegt: “OK, waarom niet ?”
“Jij bent een lid van het Kabinet Rutte” zegt Jannes.
“Wow! Dat klopt,” zegt de Yup, “maar hoe heeft u dat kunnen raden?”“Ik hoefde niet te raden” zegt Jannes. “Jij bent hierheen gekomen zonder dat iemand het je heeft gevraagd, je wilt worden betaald voor het antwoord op een vraag die ik niet heb gesteld.

Je hebt materiaal gebruikt dat miljoenen euros kost om mij te kunnen bewijzen dat je intelligenter bent dan ik en je kent niks over het werk van werklui die je je brood laten verdienen en tenslotte: Je hebt de ballen verstand van dieren!

Want wat hier voor je staat zijn geen koeien maar SCHAPEN.

En geef mij nu mijn hond terug!”

Lieve middag wensen van lieve opa

Ik ben met pensioen

Proost

40 ton graniet als dak

0
0


ze laten zien, dat het mogelijk is, dat olifanten een blok van 20 ton graniet over boomstammen rollen.. (vanaf 15.20 minuten)
maar ze negeren gemakshalve het feit, dat je dat blok eerst op die boomstammen moet zetten, en dan van de boomstammen op het dak van de tempel..
hoe werd dat gedaan, 1000 jaar geleden?Opa en moeder aarde

Goedemorgen Zondag

0
0Goedezondagsesmorgens
Na een prima nacht en een rondje boszicht, duiken we de zondag in..
geen plannen vandaag
het schrijven gaat ook weer wat beterder en verders zien we wel
hou het nog even kort, uitgebreid komt wel weer
straks de dames kip
vierpootjes hebben
en ik??
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Tijd vliegt niet.
Wij willen en doen te veel

Top 5 van: 02-03-2013

Oh Maria

Lieve middag wensen van lieve Opa

Hoeveel ingognito kerken heeft Nederland??

0
0
Een kerk is het huis van onze Heer
zegt men
Nu staan er in Nederland veel zogenaamde heerenhuizen.
Zijn dat dan ook kerken??

.
Overigens Heereboeren, zijn dat ook Goden??

Autistische hersenen zijn fijner geweven

0
0


Autistische hersenen zijn fijner geweven.

Autisten hebben veel korte en weinig lange verbindingen in hun hersenen. Dat schrijven onderzoekers van het Boston Children's Hospital in het vakblad BMC Medicine.

16 autistische en 46 gewone proefpersonen lieten hun hersennetwerk doormeten. De onderzoekers gebruikten software, ontwikkeld voor het analyseren van complexe netwerken als elektriciteitsnetten en vliegtuigroutes. Het levert fraaie plaatjes op waarin je in één oogopslag ziet dat autistische hersenen een ongewone structuur hebben.

De onderzoekers vergelijken die structuur met het routenetwerk van een cityhoppervloot. Gewone hersenen hebben veel meer trans-Atlantische routes. De onderzoekers maken dankbaar gebruik van de luchtvaartanalogie om uit te leggen hoe wezenlijk het verschil is.
Met cityhoppers is het omslachtig de andere kant van de wereld te bereiken. Daarom is het voor autisten ook lastig verschillende hersendelen te verbinden, zoals nodig is bij het interpreteren van gezichten. Dat vergt de integratie van visuele en emotionele centra. Er is ook een voordeel. Met cityhoppers kun je heel bedrijfszeker reizen. Tussen lokale bestemmingen zijn er altijd verschillende alternatieve routes. Daaraan ontlenen autisten dat feilloze oog voor details, claimen de onderzoekers.

De uitkomst klopt met de eerdere ontdekking dat autistische hersenen minder verbindingen wegknippen als ze zich ontwikkelen. Normaal schept dat 'snoeien' ruimte voor de langere verbindingen die tijdens de kindertijd ontstaan. Bij autisten niet.
De netwerkanalyse biedt een handig hulpmiddel om vroegtijdig autisme op te sporen, vinden de onderzoekers. De techniek is betrekkelijk goedkoop: er is geen hersenscanner nodig, alleen een EEG-apparaat en een hand vol elektroden die op het hoofd worden geplakt. Tien minuten lang worden de hersengolven op negentien plaatsen op de schedel gemeten en vergeleken, om te zien hoe Vaak de signalen met elkaar in de pas lopen. Hoe meer coherentie de signalen op twee locaties vertonen, hoe beter ze onderling verbonden zijn.

Whaaaaahhhhhh

Lieve avondwensen van een lieve Opa

De gorilla

0
0
De gorilla

Komt een man in de dierentuin bij de apen, ziet hij daar een grote gorilla in een kooi met daarop een bordje:
"Aanraken op eigen risico."
Die man toch wel nieuwsgierig, steekt voorzichtig zijn vinger door de tralies en raakt hem aan. Staat opeens die gorilla op, buigt de tralies en gaat die man achterna. De man vlucht uit de dierentuin, springt in zijn auto, maar de aap blijft hem achtervolgen. De man zwemt het kanaal over, springt op een motor, rijdt naar het vliegveld, pakt het vliegtuig naar een ver land, nog steeds wordt hij achtervolgd door de aap. De man zet het op een lopen, maar de aap blijft hem achtervolgen. Na 3 uur gelopen te hebben stort de man van vermoeidheid neer en denkt:
"Dit was het dan, ik ga dood."
Staat de aap voor hem steekt zijn vinger uit en zegt:
"Tikkie, jij bent hem."

Ledi en haar computer

Browsing All 18691 Browse Latest View Live