Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Waarom kan een boom niet voetballen?:

0
0
Waarom kan een boom niet voetballen?:

Waarom kan een boom niet voetballen?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hij is geschorst.

Humor vol alcohol

0
0
Tijdens 'n verkeerscontrole houd een agent een dom blondje staande met haar auto. De agent vraagt: "Mag ik uw rijbewijs zien?" "Rijbewijs wat is dat?" "Dat is dat roze briefje, dat ligt meestal in het dashboard kastje." Het blondje vindt dit na lang zoeken. "Mag ik ook even het kentekenbewijs van dit voertuig zien?" "Kentekenbewijs wat is dat?", vraagt ze weer. "Dat is een geel papiertje waar al de gegevens van dit voertuig opstaan, ook dat ligt wel in dat kastje", zeg hij. Terwijl het domme blondje zoekt, kijkt de agent om zich heen, geen mens in de buurt denkt hij. Dit is mijn kans, hij opent zijn gulp net als het domme blondje zich om draait richting de agent. Waarop zij zegt: "Toch weer geen alcohol controle hè."
.
Bij ons komt absoluut geen druppel alcohol op tafel......
we schenken altijd heel voorzichtig in”

Crazy Kitten

In ons leven krijgen we klappen

0
0
Hier het verhaal van een docent die zijn college begon met een biljet van twintig dollar omhoog te steken en vervolgens de vraag stelde, wie wil deze twintig dollar? Verschillende handen gingen de hoogte in, maar de docent zei, voor ik het weggeef, moet ik eerst nog even iets doen. Als een wilde begon hij het papiertje te verfrommelen en vroeg vervolgens, iemand die deze twintig dollar nog wil? Dezelfde handen gingen de lucht in. Hij gooide het propje tegen de muur, liet het op de grond vallen, trapte het weg, ging erop staan stampen, en opnieuw liet hij het biljet zien dat nu helemaal vies en verkreukeld was. Hij herhaalde zijn vraag en dezelfde handen gingen de lucht in. Jullie mogen dit nooit vergeten, zei de docent toen, wat ik ook met dit geld doe, het blijft een biljet van twintig dollar. In ons leven krijgen we klappen, worden we in een hoek getrapt, mishandeld, beledigd, maar toch blijven we evenveel waard.

Twee honden in gesprek............................

0
0
Er loopt een man met een hond over straat. Even later komt hij een andere man met een hond tegen. Zegt de ene hond tegen de andere: "Wat een mooi huisdier heb je!"

help vraagje

0
0
hooi hier ben ik dan weer 1 keer.
maar ik heb een vraagje aan jullie:D

Ik ben verliefd op iemand van de uitwisseling.
maar ik ben verlegen en durf het niet zo goed te vragen. hebben jullie tips enzo??
ze woont 160 km verderop en 1.35 uur rijden:D

Financiele wijsheden

0
0


Geld alleen heeft nog niemand rijk gemaakt Seneca 6vC - 46nCDe armoede heeft zijn vrijheden, de weelde zijn beperkingen. Denis Diderot 1713-1784De behoefte aan geld kan een staat nooit schaden.

Want mensen en grondstoffen zijn de echte kracht van welke gemeenschap ook. David Hume 1711-1776Geld is de personificatie van de inwisselbaarheid der dingen. George Simmel 1858 - 1918Geld is een abstractie van het menselijk geluk, daarom verlangt iemand die niet meer in staat is tot menselijk geluk er ook zo hevig naar. Arthur Schopenhaur 1788 -1860Geld is een prachtig middel om jezelf te leren kennen. Jacob Needleman 1936Bedelaars benijden miljonairs niet.

Ze benijden wel andere bedelaars die meer succes hebben. Bertrand Russell 1872 -1970Voor de oude dag en de noden, spaar wanneer je kan.

Geen ochtendzon die een hele dag schijnt. Benjamin FranklinAlles dat kan worden geteld, telt niet noodzakelijkerwijs.

Alles wat telt kan niet noodzakelijkerwijs worden geteld. Albert EinsteinMacht is het recht van de sterkste, rechtvaardigheid zijn belang.

Zijn kinderen kan men beter een goed geweten nalaten dan geld. Plato 427 -347 vCGeld geven aan de juiste persoon, in de juiste mate,

op het juiste ogenblik, met de juiste bedoeling, en op de juiste manier.

Dat is niet iedereen gegevenen ook niet makkelijk. Aristoteles 384 - 322 vCVerkoop geen akker om voor dat geld een huis te kopen. Maimomindes 1135 - 1204Rijkdom bestaat niet uit het hebben van grote bezittingen,

maar uit het hebben van weinig behoeften. Epicurus 341 - 270 vCEen vreedzame samenleving rust op een broos evenwicht.

Als we mensen louter aanspreken op het belang van anderen,

komen ze niet echt in actie om iets bij te dragen aan de samenleving.Als we elkaar alleen aanspreken op eigenbelang en hebzucht dreigt een jungle.

Eigenbelang moet daarom altijd worden verlicht door morele overwegingen en normerende overheidsregels, zodat er eenheid is tussen het eigen belang en het belang van anderen.

Lans Bovenberg, Hoogleraar Universiteit van TilburgIn de vrije mark zorgt een onzichtbare hand voor harmonie tussen het individuele eigen belang en het belang van de samenleving. Adam Smith 1723 - 1790Als je volgens de wetten van de natuur leeft ben je nooit arm, en volgend de denkbeelden van de mensheid word je nooit rijk. Seneca 4BC - 65AD

Je kunt voor geld de mooiste hond kopen,

maar niet het kwispelen van zijn staart. Josh BillingsAls tijd geld is, hoe arm ben je dan als je geen tijd hebt?

Een sprookje over geluk:

0
0
Een sprookje over geluk:

Er was eens een man die alle mogelijke vormen van rijkdom kende. Hij leefde een zeer confortabel leven, maar hij verveelde zich. Hij ging naar een wijze meester en vroeg hem: 'waar vind ik geluk?'. De meester zei: 'als je mij vertrouwt, breng dan vanavond al je bezittingen naar mij toe en ik zal je laten zien hoe je gelukkig wordt.' En zo gebeurde het: de man verkocht al zijn bezittingen voor diamanten, deed die in een zak en kwam daarmee naar de meester. Vol verwachting toonde hij zijn bezit... De meester dacht geen seconde na, griste de zak uit zijn handen en verdween. De man, die in zijn leven nog nooit had gerend, kon de meester niet achtervolgen en bleef alleen achter. Huilend. Op het moment dat hij echt ten einde raad was, stond de meester opeens weer met de zak voor zijn neus. De man, die nu tranen van vreugde huilde, kreeg terug wat hem die ochtend nog verveelde. 'En?' zei de meester. 'Ben je nu gelukkig?'

Lieve avondwensen voor lieve mensen van lieve opa

Schieten

0
0
Niet geschoten is altijd mis, toch? *8
Het probleem is, ik kan niet schieten. xD

De oude wijze Opa

0
0
Een man van 92 jaar, klein, zeer trots, goed gekleed en goed geschoren, elke ochtend om acht uur op, zijn haren keurig gekamd, verhuist vandaag naar een bejaardenhuis. Zijn vrouw van 70 jaar is pas overleden en daarom moest hij verhuizen. Na vele uren te hebben gewacht in de wachtkamer, glimlacht hij vriendelijk wanneer men hem zegt dat zijn kamer klaar is.

Als hij zich met zijn rolstoel naar de lift beweegt, beschrijf ik hem de kleine kamer met het doek dat voor het raam hangt en dat dient als gordijn. “Ik vind het heel mooi”, zegt hij met het enthousiasme van een jongen van acht jaar, die net een jong hondje heeft gekregen Mijnheer Winst, u heeft nog niet eens de kamer gezien, wacht eerst eens even.”“Dat heeft er niets mee te maken”, zegt hij. Geluk is iets dat je van tevoren kiest. Of ik mijn kamer mooi vind, hangt niet af van van de meubels of van de decoratie. Dat hangt eerder af van hoe ik dingen waarneem.”“Ik heb al in mijn hoofd besloten dat ik mijn kamer mooi vind. Het is een beslissing die ik elke ochtend neem als ik wakker word.”

“Ik heb de keuze om de hele dag in bed te blijven liggen en alle moeilijkheden te gaan tellen van mijn lichaamsdelen waarmee ik problemen heb òf opstaan en de hemel bedanken voor de lichaamsdelen die wel werken.”“Elke dag is een cadeau en zolang ik mijn ogen kan openen, richt ik mij op de nieuwe dag en denk aan alle gelukkige herinneringen uit mijn leven.”“Ouderdom is als een bankrekening, je haalt er wat vanaf als je het nodig hebt.”“Dus mijn raad aan jou is, veel geluk op je geluksbankrekening te storten.”“Bedankt nog voor je medewerking en je bijdrage op mijn bankrekening.”

Herinner je de volgende eenvoudige regels om gelukkig te zijn:

1. Bevrijd je hart van haat

2. Bevrijd je hoofd van zorgen

3. Leef eenvoudig

4. Geef veel

5. Verwacht niet veel

Sakura

Voor alle ouders

0
0
Een vrouw vroeg vertel ons over kinderen en de profeet zei:

Je kinderen zijn je kinderen niet. Ze zijn de zonen en dochters van het leven zelf, geboren uit haar eigen verlangen. Je bent niet de maker, je bent de drager. Ze zijn bij jou, maar niet van jou.

Je mag hen je liefde geven, maar je gedachten niet. Want gedachten zijn van henzelf. Je mag hun lichamen huisvesten, maar niet hun zielen, want hun zielen toeven in het huis van morgen, dat je niet bezoeken kunt, zelfs niet in je dromen. Neem hen als voorbeeld, en kneed hen niet naar jouw vorm.

Want het leven gaat niet terug, noch blijft het dralen bij gisteren. Jullie zijn de bogen, waarmee je kinderen als levende pijlen worden weggeschoten. De boogschutter spant de boog tot het uiterste, en zijn pijlen snellen naar het doel op het pad van de oneindigheid. Verheug je als de boogschutter je spant. Want zoals hij de de pijl die hij doet vliegen liefheeft, houdt hij van de boog die hij vasthoudt.

. Kahlil Gibran, Uit: De Profeet

Lepeltjes

verf ipv straatlantaarns

Truste tot morgen

0
0


Vijf minuten regen, vijf minuten zon, vijf minuten regen, vijf minuten zon en zo ging dat de hele dag door.
Overigens een hele fijne dag, met een rit naar Vorden/4akker voor boodschappen en melk....
Vanmiddag was ik ook nog wat van plan, maar door toenemende wegvallingen, lekker rustig in en om huis gebleven
Nu is het echt op, alle kracht weg, ik verdwijn in de nacht
FIJNE NACHT
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Als jij een appel hebt en ik heb er een, en we ruilen die met elkaar,

dan hebben we nog steeds allebei een appel.

Maar als jij een idee hebt en ik heb er een en die ruilen we met elkaar,

dan hebben we allebei twee ideeën

Nog even dit.............................

0
0
Vanuit je liefde geef je vertrouwen,

vanuit je vertrouwen geef je de ruimte om te groeien.

En wie denkt dat hij iets gaf heeft zichzelf niet begrepen.

Welterusten/Goedemorgen

Opa en die klote iPad

joepie de poepie

0
0
#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#

joepie de poepie 3 cm sneeuw.
had wel effe zoiets van WTF.
want had er niets over gehoord.

edit Goedemorgen woensdag

0
0


Goedemorgen, na een gegoede nacht plus bosronde..
Weliswaar weer wat wegvallingen achter elkaar maar goed de dag is nog lang...
Had wel een planning voor vandaag, maar die kan moeiteloos doorgeschoven worden naar morgen
Blijf mij volgen
Straks de kippies
vierpootjes hebben
en ik???????????
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS

Lachen kost minder dan elektriciteit en geeft minstens zoveel energie.
Browsing All 18691 Browse Latest View Live