Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

SMSblog: weer redelijk goed in bed gek...

0
0
weer redelijk goed in bed gekomen. Blijf blij. Denk aan ons

Niets meer

0
0
Sorry voor de herhaling.. maar toch nog evenGoededonderdagsesmorgens

0
0Soms, als ik lig te dromen
Soms, als ik verdrietig ben

Denk ik aan de groene velden van mijn fantasie
De zon,
Stralend op de glooiende heuvels,
Vol boterbloemen en madeliefjes
Dan wil ik rennen, dansen, springen,
Over de groene velden van mijn fantasie

De stilte kun je aanraken,
De blauwe lucht als een beschermende koepel over mij heen

Mijn haren los waaiend in de wind,
En daar kom jij aangerend,
Over die heuvel daar rechts
En zegt dat je van me houdt
Samen, hand in hand,
Rennen, dansen, springen wij
Over de groene velden van mijn fantasie

Goedegesmorgens
En weer staat de zon te trappelen van ongeduld, om ons te besproeien met haar gouden stralen
Vanmorgen eerst een gevulde boterkoek bakken, voor vanmiddag bij de koffie en uiteraard samen met Illegaaltje naar de viskar..
en verder zien we wel
Straks de paasvoorberijdende, dames kip
illegaaltje is de lammetjes al aan het tellen
en ik
FIJN

fijne dag
blijf blij
denk aan ons

Top 5 van: 13-04-2011

Amor slaat toe

Twitteren blijft gevaarlijk

3 jaar

0
0
vandaag 3 jaar lid (alvast) bedankt voor alle felicitaties, en op naar de 4 jaar

knuffel,

TG

Man in slaapkamer

0
0


Man in slaapkamer:

Een vrouw lag in bed met haar minnaar, toen haar man plotseling thuiskwam. "Vlug," zei ze "Ga in de hoek staan." Ze smeerde hem snel in met babyolie en strooide grote hoeveelheden babypoeder over hem heen. "Niet bewegen," fluisterde ze "doe net alsof je een standbeeld bent." "Wat is dit, lieverd?" zei de man toen hij de slaapkamer binnenkwam. "Een standbeeld," antwoordde ze nonchalant. "De buren van hiernaast hadden er één voor in hun slaapkamer gekocht en ik vond hem zo mooi, dat ik er ook één gekocht heb." Er werd niet meer over gepraat en ze gingen slapen. Om 2 uur 's nachts stond de echtgenoot op uit bed en ging naar de keuken. Even later kwam hij terug met een glas melk en een sandwich. "Hier," zei hij tegen het standbeeld, "eet iets. Ik heb laatst óók drie dagen zo voor gek gestaan bij de buren en niemand heeft me zelfs maar een glas water aangeboden."

Cyanide and Happiness

pindas

0
0


je houd het neit voor mogelijk, verwerkt in een fabriek waar noten verwerkt worden.

Stilleven 2

Wil je een chef of salaris

0
0
DEN HAAG - Interessant werk en het hebben van een goede leidinggevende is voor 97 procent van de werknemers in Nederland net zo belangrijk als het salaris.


Dat blijkt uit een representatief onderzoek onder 22.000 werknemers dat het onderzoeksbureau TNO donderdag publiceerde.

Aan de werknemers werd gevraagd met welke arbeidsvoorwaarden ze graag werken. De kans om te groeien werd door 89 procent als heel belangrijk bestempeld. Voor 68 procent is de mogelijkheid in deeltijd te werken een onmisbare voorwaarde.


Bron:
nu.nl

Eindelijk klaar

0
0
Heb net een herkansings toets gemaakt van m&o en die ging goed
En met deze toets ben ik dan eindelijk klaar met toetsen,presentaties en mondelingen tot de examens wel lekker zo, ff geen toetsen ^_^

Eindelijk klaar

0
0
Heb net een herkansings toets gemaakt van m&o en die ging goed
En met deze toets ben ik dan eindelijk klaar met toetsen,presentaties en mondelingen tot de examens wel lekker zo, ff geen toetsen ^_^

Overlast van vleermuizen

0
0
Drie dominees bespreken de overlast van vleermuizen in hun kerken. “Ik heb alles geprobeerd, herrie, katten, gif spuiten, maar ze zijn niet weg te krijgen.” De tweede beaamt dit. “Ik ook. We hebben ze zelfs proberen uit te roken, maar zonder succes.” Zegt de derde triomfantelijk: “Ik ben ze kwijt! Ik heb ze gedoopt en lid van de kerk gemaakt – en daarna heb ik er geen enkele ooit nog teruggezien!”

Vrome mopjes

0
0
Op een zonovergoten zondagochtend spreekt een dominee zijn gemeente toe. “Gemeente, ik heb hier drie preken in mijn hand… Een duizend-gulden preek van vijf minuten, een vijfhonderd-gulden preek van een kwartier, en een honderd-gulden preek van een heel uur. Nu gaan we over tot de collecte, en dan zien we welke preek ik ga houden.
.
.
In een klein dorpje in het noorden van het land zijn twee kerken waarvan de pastoor en de dominee al jaren in onmin met elkaar leven. Op het jaarlijks feest in het dorpshuis lopen ze elkaartegen het lijf in de smalle gang. De pastoor zegt: “Ik ga niet opzij voor een farizeeër”. De dominee doet een stap opzij en zegt: “Ik wel
.
.
Een pastoor en een dominee komen elkaar al jarenlang standaard elke week tegen op de fiets. Voor de rest gaan ze niet met elkaar om, op die manier komt het praatje dan ook nooit verder dan: “Goeiedag, fijne zondag gehad?” Met daarop standaard als antwoord: “Ook goeiedag. Ja, fijne zondag gehad.” Zo gaat dat jaar in, jaar uit. Tot op een dag de pastoor weer over het welbekende weggetje fietst en in de verte de dominee aan ziet komen lopen. Verbaasd stopt hij naast de dominee en vraagt: “Maar dominee, wat is er met je fiets gebeurd?” “Als ik dat eens wist,” zei de dominee, “ik denk dat hij gejat is, ik heb hem in ieder geval niet meer.” “Nou,” zegt de pastoor, “daar heb ik wel een oplossing voor. Dan moet je aankomende zondag voor in de kerk, als je de wet voorleest, bij ‘U zult niet stelen’, een flinke pauze inlassen, dan krijgt de dader vast spijt en dan is die fiets zo bij u terug.” Dat vond die dominee wel een goed idee, dus hij besluit dat te doen. De week erop rijdt de pastoor weer over het weggetje en ziet in de verte de dominee op de fiets aan komen rijden. Opgeruimd bedenkt de pastoor zich dat het dus gelukt is. Als ze elkaar tegenkomen stopt de pastoor en zegt: “Zo te zien heb je wel iets aan mijn advies gehad.” “Nou, het zit zo,” zegt de dominee, “ik stond dus in de kerk en ik las de wet voor. Bij het gebod over het stelen laste ik een flinke pauze in, voordat ik verderging. Bij ‘U zult niet echtbreken’ wist ik ineens weer waar die fiets was joh!”

Rechtszaak gaat door

0
0
Rechtszaak gaat door

DEN HAAG - Dat de boete voor langstudeerders een jaar later ingaat, wil niet zeggen dat het wetsvoorstel nu juridisch haalbaar is.


De studentenorganistaties zetten hun strijd tegen het wetsvoorstel van staatssecretaris Halbe Zijlstra (Hoger Onderwijs) onverminderd voort.

''Als het wetsvoorstel zoals het er nu ligt doorgaat, moet de rechter uitwijzen wie er gelijk heeft'', aldus Guy Hendricks, voorzitter van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) donderdag.


Bron:
nu.nl

Een huisdier dat alles kan

0
0
Een huisdier dat alles kan
Een man gaat naar een dierenspeciaalzaak en vertelt de bediende dat hij een huisdier wil kopen dat alles kan. De bediende stelt een eerlijke hond voor.
De man antwoordt: "Kom nou, een hond?"
De bediende zegt: "Wat denkt u van een kat?"
De man antwoordt: "Absoluut geen kat, een kat kan in elk geval niet alles. Ik wil een huisdier dat alles kan."
De bediende denkt even na en zegt: "Ik weet het! Een duizendpoot!"
De man zegt: "Een duizendpoot? Ik kan me niet voorstellen dat een duizendpoot alles kan, maar goed.... Ik zal een duizendpoot proberen."
Hij krijgt de duizendpoot mee naar huis en zegt tegen de duizendpoot: "Maak de keuken schoon."
Een half uur later loopt hij de keuken in en.... het is er onberispelijk! Alle borden en al het bestek is gewassen, afgedroogd en weggezet, het aanrecht is schoon gemaakt en de vloer is in de was gezet. Hij is hoogst verbaasd.
Hij zegt tegen de duizendpoot: "Ga de woonkamer schoonmaken."
Twintig minuten later loopt hij naar de woonkamer. Het vloerkleed is netjes schoongemaakt, het meubilair is schoongemaakt en afgestoft, de kussens op de bank zijn opgeschud en de planten hebben water gekregen. De man denkt bij zichzelf: "Zoiets bijzonders heb ik nog nooit gezien. Dit is echt een huisdier dat alles kan!"
Daarna zegt hij tegen de duizendpoot: "Ga naar de kiosk en haal een krant voor mij."
De duizendpoot gaat naar buiten. 10 minuten later.... geen duizendpoot. 20 minuten later.... geen duizendpoot. 30 minuten later..... geen duizendpoot. Dan begint de man zich af te vragen wat er gaande is. De duizendpoot had toch binnen een paar minuten terug moeten zijn. 45 minuten later.... nog steeds geen duizendpoot! Hij kan zich niet voorstellen wat er nou gebeurd kan zijn. Is de duizendpoot weggelopen? Is hij overreden door een auto? Waar is de duizendpoot? Dus gaat hij naar de voordeur, opent hem... en daar zit de duizendpoot. De man zegt: "He!!!! Ik stuurde je 45 minuten geleden naar de kiosk om een krant voor me te halen. Wat is er aan de hand?!"
De duizendpoot zegt: "Ik ga! Ik ga! Ik moet alleen even mijn schoenen aantrekken!"

Belangrijke mededeling voor iedereen

Het superverslavende Forum

0
0

Er was eens in WMR-land hier niet zo heel ver vandaan in een kantoortje bij een organisatie genaamd Media Voogel een Forum. Het was het geweldigste meest verslavende Forum aller tijden. De schrijver van dit rare blog heeft er meerdere topics geopend:
1. Geschiedenisraadsels
2. Vertel hier wat je favoriete WMR-smiley is!
3. Het Alfabetsprookjesspel
Het Forum was zo verslavend dat het iedereen happy maakte.
EINDE!
Browsing All 18691 Browse Latest View Live