Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Viewing all 18691 articles
Browse latest View live

Een gygantische gezellig zaterdagavond


De oude man en zijn houtenballen

0
0
Een oud manneke in Ruiselede ging naar de kapper om zijn haar te laten knippen en zich te laten scheren. Hij zei tegen de kapper: "Ik kan mn bakkebaorde nie goed dr af halen want ik eb teveul riempels". "Geen probleem", zei de kapper en hij haalde een klein houten balletje van de plank. "Doe dat maar in je mond" zei de kapper. Het manneke deed dat en de huid van zijn wangen kwam mooi glad te staan. Toen de kapper klaar was zei het ouwe manneke: da waar de gladste scheerbeurt die ik in jaore em gad mar n bietje gevaorluk vin ik het wel, ik aar da balleke wel in kunne slikke. "Dat is ook geen probleem", zei de kapper. "Dan had je het na een paar dagen gewoon terug kunnen brengen, dat doen ze allemaal".

Moreel dilemma

0
0
Je rijdt op een stormachtige avond met je auto in de stad rond.
Je passeert een bushalte en ziet daar drie mensen staan wachten op de bus:
1. Een oud vrouwtje dat doodziek is
2. Je beste vriend die ooit je leven redde
3. De ideale vrouw waarvan je al heel je leven droomde

maar: je rijdt in een Mercedes SL 55 AMG en er kan maar een passagier mee en je kan niet terugrijden
(waarom weet ik niet, maar het maakt gewoon deel uit van dit domme raadsel).

Wie neem je mee ?
Denk goed na.

Dit is een ethisch/moreel dilemma dat ooit gebruikt werd in een selectieprocedure voor managers
Je kan het oude vrouwtje naar het hospitaal brengen, waardoor je haar leven redt.
Of je neemt je vriend mee zodat je quitte staat.
Maar dan ben je natuurlijk de liefde van je leven kwijt.
Denk goed na.
scroll naar beneden als je een oplossing denkt te weten.......


Het ideale antwoord was:

Ik geef de sleutels van mijn wagen aan mijn vriend en laat hem het oude vrouwtje naar het hospitaal
brengen.
Ik wacht samen met de vrouw van mijn dromen op de bus.

Moraal van het verhaal: je kan meer bereiken als je bereid bent om eens anders te denken ....

De kans is uiteraard groot dat jij hebt gezegd:
Ik overrijd het oude vrouwtje om haar uit haar lijden te helpen,neuk de vrouw van mijn dromen in
mijn auto,en rij dan naar de dichtsbijzijnde kroeg om dat met mijn vriend te vieren...

het is u vergeven!

Gelovige Humor

0
0
Zuster Mary gaat binnen in het klooster van de Stilte.
De priester zei: 'Zuster, dit is een stil klooster. U bent hier welkom, zolang als je wilt, maar je mag enkel spreken als ik je toestemming geef. '
Zuster Mary leefde nu al 5j in het klooster toen de priester tegen haar zei : 'Zuster Mary, je bent hier al 5 jaar. Je mag 2 woorden spreken. "
.
Zuster Mary zei: 'Hard bed.'
"Het spijt me dat te horen, " zei de priester. "We zullen zorgen je een beter bed krijgt."
Na nog eens vijf jaar, werd zuster Mary nogmaals opgeroepen door de priester. 'Je mag weer twee woorden zeggen, zuster.'
'Eten koud,' zei Zuster Mary , en de priester verzekerde haar dat het eten beter zou zijn in de toekomst.
Op haar 15e verjaardag in het klooster, werd ze opnieuw opgeroepen in zijn kantoor. 'Je mag weer twee woorden zeggen vandaag.'
'Ik vertrek', zei zuster Mary.
"Het is waarschijnlijk het beste", zei de priester. "Je hebt niets anders gedaan dan klagen sinds de dag dat je hier kwam!"
.
Een man zoekt al dagen naar z'n hoed. Uiteindelijk is die niet te vinden. Hij beslist dan maar om zondags naar de kerk te gaan en achteraan plaats te nemen. Tijdens de dienst zou hij dan er vanonder muizen en een van de hoeden nemen die achteraan worden geplaatst. Die zondag gaat hij naar de kerk en zet zich achteraan. De dienst ging over de 10 geboden. De man bleef de gehele dienst zitten i. p. v. vroeger door te gaan en na de dienst gaat hij nog even bij mijnheer pastoor. "Vader," zegt hij, "ik moet wat bekennen. Ik kwam hier vandaag om een hoed te stelen, maar na jouw preek heb ik beslist dit niet meer te doen, waarvoor dank." De priester zei hem: "God zegene u mijn zoon! Was het tijdens m'n uiteenzetting over: "gij zult niet stelen", dat je het besef kreeg dat je verkeerd zat?" "Neen," zegt de man, "het was tijdens je preek over overspel. Toen je daarover begon, wist ik weer waar ik hem had gelaten."
.
Als gevolg van een hartinfarct ondergaat een man een openhartoperatie. Na de ingreep komt hij terug bij en ziet dat hij verzorgd wordt door religieuze zusters in een katholiek hospitaal. Wanneer hij voldoende bij bewustzijn is, vraagt een zuster hem hoe hij die medische ingreep gaat betalen. Ze vraagt hem of hij een ziekteverzekering heeft. Met zwakke stem zegt hij: "Geen ziekteverzekering." Ze vraagt hem: "Heb je geld op de bank staan?" Hij antwoordt: "Geen geld op de bank." Vervolgens vraagt ze: "Heb je geen familielid die je kan helpen?" Hij zegt:"Ik heb enkel een zuster, een oude vrijster, die non is in een klooster." De zuster antwoordt geërgerd: "Nonnen zijn geen oude vrijsters, zij zijn getrouwd met God!" En de patiënt repliceert direct: " Stuur de factuur dan maar naar mijn schoonbroer!"
.
Jezus is op vakantie in Oostende en opeens ziet hij een oud mannetje in een karretje zitten. Hij gaat naar de man en zegt: 'Sta op, en u zult weer lopen!' De man kijkt Jezus vreemd aan en rolt verder. Jezus rent de man achterna en zegt: 'Echt waar, sta op en u zult weer lopen!' Geïrriteerd kijkt de man Jezus aan en zegt: 'Meneer, ik heb nu 2 uur voor die gocart betaald , ik ga daar nu 2 uur mee rondrijden!!!'

Truste tot morgen

0
0


Na weer een nagenoeg droge edoch grauwe dag, tot het randje gevuld, met humor, gaan we ons weer bezighouden met de nachtrituelen...
vanmorgen, gemarkt en geharingkraamt, samen met den vierpooters, die altijd weer de butler laten betalen en verders een mooie scheurtocht door den vordense bossen gedaan.
Vanmiddag, kreeg ik een seintje van mijn interne lichaamsbeheerder, zo van heeee ouwe, rustig aan
Uiteraard nog wel een heerlijke maaltijden gewroten voor den vierpootertjes, die genadiglijk nog iets hadden laten staan die ouwe zeur
we gaan nog een rondje
Hapje
sapje
DVDtje
FIJNE NACHT
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS



Muziek 28.0

0
0
Seizoen 3 is begonnen, en dat moet gevierd worden

Welterusten/goedemorgen

Previous Muziek 28.0

Leraren zijn net babys


De betere computerbeveiliging

Goedemorgen de zondag

0
0



Goedezondagserustvollesmorgens, na weer een goedenacht en wel twee spookrondes, stomen we weer vol zin en vaart de zondagse dag in.
Wat gaan jullie doen vandaag??????????
Wij, wachten het gewoon rustig af
Straks wel even naar den 4akker voor den versche melk
En vandaag ook, omdat die ouwe mijter ook weer onderweg is naar Nederland, een gevulde speculaas bakken, gevuld met 100 % amandelspijs
straks de kippies
vierpootjes hebben
En ik??
KOFFIE



FIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Top 5 van: 10-11-2012

Begin de dag met een lach

0
0
Miesje heeft op het schoolplein een sprinkhaan gevonden en laat hem trots aan juf zien. Per ongeluk laat ze hem vallen en de juf pakt hem snel weer op maar de sprinkhaan beweegt niet meer. “Hij is dood denk ik.” zegt juf. Miesje begint heel hard te huilen. Om haar te troosten zegt juf: “Weet je wat: We zullen een mooie tekening maken voor de sprinkhaan en we gaan hem begraven. Daarna gaan we allemaal een ijsje eten.” Miesje fleurt helemaal op en haar ogen gaan glinsteren als ineens de sprinkhaan weer beweegt. “Hij leeft nog!” roept de juf. Vraagt Miesje teleurgesteld: “Wilt u hem alstublieft weer dood maken?”

Verschil vals spelen en stemmen:

0
0
Verschil vals spelen en stemmen:

Wat is het verschil tussen vals spelen en stemmen?
.
.
.
.
.
.
.
.
Als je piano vals is... moet er worden gestemd.
.
En als je hebt gestemd... wordt er vals gespeeld.

Gratis inwonen en drie maaltijden per dag

0
0
Een jonge knappe vent komt in de apotheek en vraagt aan de medewerkster:

“Ik heb constant een erectie. Wat kunt u mij daarvoor geven?”

De medewerkster denkt kort na en antwoordt:

“Gratis inwonen en drie maaltijden per dag.”

Wat korte zondagse humor

0
0
Zonde

Er komt een jongen bij de pastoor. "Pastoor, zegt de jongen, ik heb een zonde begaan." Vertel mijn kind" "Nou ik heb een meisje mee naar huis genomen" "Maar dat is toch geen zonde, zegt de pastoor. "Maar daarna zijn we naar boven gegaan." zegt de jongen. "Maar dat is ook nog geen zonde" De jongen vervolgt: "En toen kleedden we ons uit en zijn we op bed gaan liggen." "Nou, dat is nog steeds geen zonde" zegt de pastoor. Dus het jongetje gaat nog even verder: "En toen kwam mijn vader binnen" Zegt de pastoor: "Ach, dat is zonde!"
.
De zondagochtend preek

Op een zonovergoten zondagochtend spreekt een dominee zijn gemeente toe. "Gemeente, ik heb hier drie preken in mijn hand... Een duizend-gulden preek van vijf minuten, een vijfhonderd-gulden preek van een kwartier, en een honderd-gulden preek van een heel uur. Nu gaan we over tot de collecte, en dan zien we welke preek ik ga houden."
.

Bidden voor het eten
.
Erikje: Zeg Jantje, moeten jullie ook altijd bidden voor het eten?
Jantje: Nee hoor, want mijn moeder kan goed koken

Halloo mag ik wat vragen??

Een humor kontje

Nieuw de apple postbox

De historie van twee kikkers

0
0
In een emmer halfvol melk vielen eens twee kikkers.

De éne zei: ik was voor 't ongeluk geboren." hij sparteld wat, maar ging weldra den dieperik in.

De tweede zei; " Karel, houdt er den moed maar in." hij zwom en sloeg en spartelde. zolang en zoveel tot hij " s anderendaags veilig te rusten lag... op een vette klop boter.

En uit dit vertelsel trek ik een besluit: Vriend- en al, weest optimist. Dan hebt ge kracht meer dan je wist. Wijl een pessimist... die mist!!

.

jij bent echt helemaal gestoord

Viewing all 18691 articles
Browse latest View live