Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Bouwertje met Chillingg

0
0
1 heb je zin in dit interview??
Ja! Ik lees sowieso altijd graag de bouwertjes. Ik dacht eigenlijk dat vooral de “bekende WMRers” daarvoor werden gevraagd,maar het bleek meer te gaan om elkaar allemaal beter te leren kennen, wat ik een heel leuk initiatief vind. Ik ben niet heel actief op WMR, wel tijdens mijn tentamenweken. Dus ik voel me vereerd!


2 vind je het leuk om te chillen??
Ik vind het heel leuk om te chillen. Het liefst samen met mijn vriend, mijn vrienden/vriendinnen, een waterpijpje, lekker eten en een goed glas (Italiaanse) rode wijn.
Ik houd ook erg van slapen. Dat vind ik wel chill.
Komende jaren heb ik helaas niet heel veel tijd om hard te chillen, omdat studeren in Belgie heel veel tijd en energie kost. Maar dat vind ik het wel waard. :-) Studeren is ook leuk.


3 met wie zou je op een onbewoond eiland willen zitten??
Op deze vraag zie ik vaak mensen maar een iemand opnoemen. Ik zou heel veel mensen willen meenemen, maar ik maak een selectie:
Tom (mijn vriend), Dropje (mijn kat), Remco (beste vriend), Bob (mijn broer), Nathan, Romy, Nicole, Olga, Sven, mijn ouders, mijn oma.

4 leukste moment afgelopen jaar??
Oei, ik heb heel veel leuke momenten meegemaakt. Ik ben deze zomer in Letland en Litouwen geweest, met mijn vriend. De hele reis was fantastisch, maar het mooiste was toen we in Liepaja (Letland) waren. Er stonden bunkers in de zee.foto verzonken Ik ben toen erheen gezwommen en er in geklommen. Er zijn wel foto’s van gemaakt, maar die doe ik er niet bij. Ik vind het toch niet zo fijn om een foto van mezelf in bikini op internet te zetten.


5 hoe kom je aan je wmr naam??
Ehm. Het is niet echt iets om trots op te zijn, maar ik was vroeger vrij actief op het “Kindertent”-forum. Mijn naam was daar Chillingg. Ik heet Jill en vaak vinden mensen het grappig om me ‘Chill’ te noemen. Ik weet eigenlijk niet waarom ze dat zo leuk vinden. Na een keer is de lol er wel af. De naam “Chilling” was al bezet. Dus creatief als ik ben, heb ik er een extra g achter geplakt.
Daar naast houd ik natuurlijk ook gewoon van chillen, zoals ik in vraag 2 al uitlegde.


6 favo vakantieland??
Hm. Voor mij is Indonesie is de meest bijzondere reis tot nu toe geweest. Ik vond het prachtig om te zien waar mijn voorouders vandaan komen. Het hele leven daar is zo extreem anders dan hoe we hier leven. Ik ben daar samen met mijn ouders en mijn broer geweest, toen ik een jaar of 12 was. Vooral de prachtige natuur, de mensen, de cultuur en het lekkere eten hebben enorm veel indruk op me gemaakt. Ik zou veel kunnen vertellen, maar je zou het zelf moeten meemaken! Azie is een wereld op zich.
Ik wil graag nog eens terug. Het is inmiddels al acht jaren geleden, dus er zijn ook veel herinneringen vervaagd.

Graag wil ik later een reis maken naar een Afrikaans land, en daar stage lopen bij een dierenarts voor tropische zoogdieren.


7 Wmr heeft vele dingen, zoals artikelen, blogs, forum. Wat vind jij het leukst op wmr??
Ik vind de blogs het leukst denk ik! Jammer dat er vaak slotjes op staan, want ik ben te verlegen om die mensen aan mijn vriendenlijst toe te voegen. Door die blogs leer je mensen wel een beetje kennen en het is leuk om een kijkje in hun leven te nemen, door middel van die blogs.
Misschien vind ik de artikelen trouwens even leuk. Ik kan niet kiezen! Er ontstaan vaak leuke/interessante discussies in de reacties op artikelen.


8 ben je een tosti??
Hahaha! Dit is de beste vraag!!! Ik ben helaas geen tosti!
Jij wel?
klik hier om te kijken of je een tosti bent!!

9 wil je nog iets zeggen tegen de wmr'ers??
Dag allemaal! Leuk dat jullie de moeite genomen hebben om mijn antwoordjes te lezen! Ik ga nu even mijn tas uitpakken (ben net in Antwerpen aangekomen met mijn auto), dan douchen en dan SLAPEN!
Morgen moet ik weer vroeg op. En we weten inmiddels allemaal dat ik van slapen houd.

Welterusten lieve WMRers!

Amurai

0
0
-----------------------------------------

Vocal Trance:

Heel vaak klinkt een mannelijke zangstem in Vocal Trance erg lelijk, maar dit klinkt echt fatantish!
ATB feat. Amurai - All You TookTop 5 van: 15-10-2012

Muziek 4.0

0
0
Linkin Park - Breaking the Habit

Muziek 4.5

0
0
Linkin Park - Numb

wakker zijn

Top 5 van: 16-10-2012

Muziek 5.0

0
0
Avenged Sevenfold - Not Ready to Die

Bouwertje met Flexmen1

0
0
1 heb je zin in dit interview?
Ik vind intervieuws wel leuk om te doen ja. Kan ik alvast een beetje oefenen voor als ik dalijk in een band speel

2 hou je van gitaren??
Ik houd van2 gitaren specifiek namelijk mijn twee jongens. De een is nog naamloos en de ander heet Shadow (mijn elektrische gitaar) dat zijn de twee waar ik het meest van houd, maar een beetje mooi gitaartje doet mijn handen wel heel erg jeuken om hem op te pakken en lekker op te scheuren

3 met wie zou je op een onbewoond eiland willen zitten?
Mijn beste vriendin. Dat maakt het dragelijk

4 leukste moment afgelopen jaar?
Hmm... Leukste moment... Ik denk toch dat eeen van de leukste momenten was toen de solo van Avenged Sevenfold - Sieze the day eindelijk lukte en vorige week zondag op de firstlook. Iedereen was echt in een goede stemming Ow vergeet ik bijna te noemen toen ik op mijn blog keek en ik zo veel reacties zag. Toen werd ik heel blij en voelde ik dat ik mijn plekje had gevonden

5 hoe kom je aan je wmr naam?
Dat is echt een heel heel lang verhaal. Ik zal het kort houden voor je . Mijn broer en ik hadden vroeger een verhaal/spel dat hete Spy Tijd. En daarin waren hij en ik de hoofd personen. Hij hete Mike Spytijd en ik was Flex, toen nog gewoon Flex, ik was eerst helemaal niet blij met die naam want ik had zelfvast een leukere kunnen bedenken. Toen ben ik aan de naam gaan knutselen en kwam daar Flex King te staan. Zoon van Pa King koning van Phoenix Homebase. Nou Flex King miste nog iets en zo werd Flex men King geboren. Meestal gebruik ik Flex men1 dat komt nog van Runescape toen moest en zou je een cijfer in je naam hebben. Dus kwam 1 erbij en waar je geen spaties in je naam mag hebben is het gewoon Flexmen anders Flex men. Mijn YouTube naam is het appartst die is namelijk FLEXmen1. Rade YouTube zelf aan vond m wel leuk.

6 favo vakantieland?
Dromeland!!! Ben ik elke vakantie een vaste klant. Na een paar keer krijg je zelfs vaste klanten korting wist je dat?

7 Wmr heeft vele dingen, zoals artikelen, blogs, forum. Wat vind jij het leukst op wmr?

De mensen, de sfeer. T is gewoon heel gezellig hier. Ik vind de blogs altijd wel leuk.

8 favoriete website?
Is dit een strikvraag?
Top 3 dan:
Tribalwars.
YouTube.
Waarmaarraar.

9wil je nog iets zeggen tegen de wmr'ers?
Pfft iets zeggen. Daarvoor moet ik mijn hersenen even uit vakantie modus halen om iets te bedenken... Ik ben Flex men. En ik heb nog een paar karakters nodig voor een verhaal waar ik mee bezig ben dus ideeën zijn welkom XD

Dit jongetje heeft ook een bouwertje.

0
0
Dit jongetje heeft ook een bouwertje gekregen hoor. Thanks Bouwboy vond het leuk om te doen.

Link naar het Bouwertje:
link

Muziek 5.5

0
0
Red Battle Music Remix

Top 5 van: 17-10-2012

Jeeeeeeeeeeej (das beter dan )

0
0
Lang zal ik leven... In ieder geval al 34 jaar! Bedankt voor alle berichtjes.

vrijheid en brainwashing..........................

0
0
Programming from our culture, family, and peers, strongly affects our lives. This is more of an influence during a person’s youth, and lessens to a degree at about age 7, then more at about age 14, and then quite substantially when their “soul” really “kicks in” fully at around 21, and a person regains their full past level of consciousness. At that point, they can really start making more free will changes in their lives - and either expand their awareness/consciousness, or degenerate. For instance, why is a child raised by a Buddhist family, in a Buddhist culture, likely to be a Buddhist when he grows up? Similarly, why is a Lutheran child, or Muslim child, or Jewish child, also raised in the beliefs of their own family and culture, very likely to grow up having the same beliefs? Why is the abused child of an abused mother and a wife/child-beating father likely to grow up and live the same way? Programming plays an essential role. People are all programmed by their families, friends, schools, teachers, news media, books, magazines - you name it. Just think, if 98% of everything you think, believe, and do, is from your subconscious mind, and it has been programmed by someone else, what are the primary influences that control your destiny and life?

Muziek 6.0

0
0
For All Those Sleeping - Follow My Voice

belangrijk vraagje

0
0
weet iemand waar ik RCT3 waterpret kan kopen?
of downloaden??

alvast heel veel bedankt

Dag 132, 14 oktober 2012

0
0
De temperaturen zijn langzaam maar zeker aan het zakken. Op 10° zuid voor de Afrikaanse kust, zeg maar dwars van Luanda, is het een aangename 24°C met een een zeewater van 20°. Twee dagen terug was dat respectievelijk 29 en 26. Maar het is dan ook nog 2½ dag varen naar Cabo Frio, waar ik het gisteren over had.
Volgens het uitgebreide weerbericht dat we ontvangen, 9 dagen vooruit, zullen we rond de kaap gaan stuiteren. Niet dat er zulk bijzonder slecht weer voorspeld wordt, windje 7 zoiets, maar een deining van 5 meter die dwars in komt, Ik kan me wat beters voorstellen. Komende week alles voor alle zekerheid maar even nalopen dat er niet al te veel gaat vliegen komende vrijdag.
De namen in de zeekaart beginnen al weer herkenbaar Nederlands en Duits te worden. Brandberg en Möwe Point bijvoorbeeld. Namibië is tot de eerste wereldoorlog een Duitse kolonie geweest. Daarna hebben de Engelsen het afgepikt en het aan Zuid Afrika gegeven als protectoraat. Op dat moment, na de Boerenoorlog, hadden de Engelsen het daar voor het zeggen.
Jaren terug was ik eens in Lüderitz, een haventje tussen Walvisbaai en Kaapstad. De blanken daar spraken inderdaad nog een soortement Duits. Dat was in de laatste jaren van de Apartheid. In Namibië, dat toen al onafhankelijk was, deden ze daar niet aan. Alleen kroegjes hadden ze er niet. Wel een soort bierlokalen waar alleen negers kwamen totdat wij met onze witte kop kwamen aandenderen. Geen enkel probleem trouwens.
De agent, een Witmens, gevraagd waar of hij, als voormalig Duitser (drie generaties terug, overigens), naar de Kneipe ging. Daar hadden ze Clubs voor. Moest je wel lid van wezen. Lid worden was niet zo ingewikkeld. Je ging voor de deur staan, belde aan, en als je kop hun aanstond (= wit was), mocht je binnen komen en meedrinken. Je was dan tijdelijk lid op uitnodiging.
Bij één gelegenheid hadden we onze, Filipijnse, kok bij ons. Die stond wat achteraf en uit het zicht en kwam dus ook mee naar binnen. Achteraf was dat niet geheel en al de bedoeling. Ze konden hem de tent wel uitkijken. Was zeker niet wit genoeg. Maar Apartheid, nee, daar deden ze niet aan in Namibië.
Ik was trouwens nog even de zeilaanwijzingen aan het doorspitten, oftewel de Pilot van Afrika. Dat is een serie boeken die de hele wereld beschrijven voor zeevarenden. Ruwweg honderd boeken. Alle havens worden beschreven, alle landen hebben een korte beschrijving, weer, klimaat, je kunt het zo gek niet bedenken of het staat er wel in. Het grootste gedeelte van die boeken hebben we aan boord, en als we naar een plekje gaan waar we normaal niet komen, Antarctica bijvoorbeeld, dan bestellen we bij.
Antarctica is niet ironisch bedoeld, schepen gaan er inderdaad heen voor de bevoorrading van de wetenschappelijke stations daar. Die jongens willen ook eten, en alles invliegen is te duur.
In NP2, Africa Pilot nr 2, vond ik in de beschrijving van de Benguela stroom dat de lage temperatuur voornamelijk te wijten is aan opwelling van koud water vanaf beneden, en niet zozeer omdat het water van een hogere breedte komt. Je leert er altijd wat bij.

Muziek 6.5

0
0
Owl City - Take To the Sky

Tears Of Autumn Rain

Top 5 van: 18-10-2012

Browsing All 18691 Browse Latest View Live