Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Slecht

0
0
De Bulwer-Lytton wedstrijd is een competitie met als doel de slechtste openingszin van een boek ooit te schrijven. Er staan behoorlijk briljante schrijfsels op de website

De winnaar van vorig jaar in de categorie "Romance": "As the dark and mysterious stranger approached, Angela bit her lip anxiously, hoping with every nerve, cell, and fiber of her being that this would be the one man who would understand – who would take her away from all this – and who would not just squeeze her boob and make a loud honking noise, as all the others had. — Ali Kawashima"

En de categorie "vile puns": "Detective Kodiak plucked a single hair from the bearskin rug and at once understood the grisly nature of the crime: it had been a ferocious act, a real honey, the sort of thing that could polarize a community, so he padded quietly out the back to avoid a cub reporter waiting in the den. — Joe Wyatt"

Eerste Zomerdag volgens meteorlogische instituut

0
0


vrijdag 1 juni 2012

Goede morghu!!!,

Hopende goed geslapen, ik in ieder geval niet, want ik moest er weer vroeg uit om voorbereidingen te treffen om deze blog te maken. Ik heb in iedergeval wat nieuws, een cartoon en een raadsel om de rest van de dag jullie mee bezig te houden!Volgende cartoon gaat over een oude vrouw in de 70 welk de Mount Everest heeft beklommen!

Oma beklimt de Mount EverestAlvorens naar het werk te gaan het volgende:

Voor je staat een Jaguar en achter je staat een leeuw. Je hebt wel een geweer, maar er zit maar 1 verdovingspijltje (het moet wel dier vriendelijk blijven eh!) in. Hoe red jij je zelf uit deze situatie?

Schroom niet en reageer!!!

Vanavond het antwoord, maar voor nu werk ze, school ze, slaap ze (ja denk ook aan de nacht werkers…), hoi!

Uw gastheer,

HHWB

Top 5 van: 31-05-2012

Lets draw

Countdown

0
0
Er staat nu een countdown voor Haarlem Draait Door 2013, op 20 Mei.

Zo vroeg, op verzoek van @Mamsie

Countdown

0
0
Er staat nu een countdown voor Haarlem Draait Door 2013, op 20 Mei.

Zo vroeg, op verzoek van @Mamsie

Cyanide amp; Happiness

En het is weekend!!!

0
0


vrijdag 1 juni 2012

YESSS!!! Weekend!!! Althans de genen met een kantoor baan of iets in die richting!!!

Bouwboy adviseerde mij minder te typen, dus ga ik proberen me hier aan te houden dus hier de avond bulletin:Je kent de plaatjes wel, zoek de 5 of 7 of 10 verschillen. Wij gaan dit eens anders doen, 7 verschillende dingetjes zoeken, dan ben je zo klaar! Nee, wij gaan geen 5, 7 of 10 dingetjes zoeken wij echte mannen en echte vrouwen gaan voor 1000 dingetjes zoeken!!! Succes!

Zoek de 1.000 verschillenVoor nu: prettig weekend!!!

Uw gastheer,

HHWB

goeiemorgen

Gaap zaterdag morgen waarom lig ik niet in bed?

0
0


Zaterdag 2 juni 2012

Goede morgen,

Het is zaterdag dus wat langer in bed blijven liggen, vandaar dat mijn blog wat later is.

Hier mijn bulletin. Voor een van de laatste in deze vorm.Binnen kort, hier op mijn blog een soap: SOSA, the Story Of San Andreas. Het gaat over een crimineel welk terug keert naar de buurt waar hij is opgegroeid….Een prettige dag toe gewenst en tot vanavond bij mijn avond blog!

Uw gastheer,

HHWB

hurr

0
0
Vandaag fortarock
gaat niet helemaal lekker
afgelopen week diaree gehad maar goed...
Moet kunnen!

Top 5 van: 01-06-2012

Cyanide amp; Happiness

Naptime

wie het ziet is geen man

Goede avond deze avond!!!

0
0


Zaterdag 2 juni 2012

Goede avond, zo vier je je weekend, zo is het halve weekend alweer om!! Gelukkig hebben we nog een andere helft!

Le bulletin du Samedi:Nog nooit gedaan, maar eens moet en eerste keer zijn, ik ze een privé foto op internet.
De foto past niet in het beeld met wat we nu hebben, maar het is wel een mooie foto. Ik heb altijd mijn fototoestel bij dus vandaar.En dan als laatste nog een cartoon, uit de oude doos, dat wel, toch maar snel weer nieuwe cartoons gaan maken.

Vrouw bijt parkeerwachter in been
Veel plezier bij het voetbal, het Nederlands elftal, dat ze beter spelen dan voor heen anders gaan we een zwaar toernooi aan!

Met vriendelijke groet,

Uw gastheer,

HHWB

Hartproblemen

0
0
M'n opa ligt nu al een aantal dagen in het ziekenhuis, omdat hij de laatste tijd steeds vaker medicijnen nodig had voor zijn hartklachten, dus hadden ze een hartcatheterisatie gedaan (met een slangetje via de lies naar het hart om te kijken hoe de vaten rond het hart zijn) en de uitslag was niet zo mooi De belangrijkste kransslagader (slagader rond het hart) zit voor 99% dicht en de ander voor 70% en verderop zitten nog een paar van die verstoppingen, dus een stent heeft geen nut; hij moet een bypass operatie (openhart operatie). Dat was wel even schrikken voor hem en m'n oma

Maar nu waren we net weer gezellig op bezoek, werd m'n oma helemaal niet goed...dus nu ligt zij op de SEH voor een hartfilmpje Hopelijk valt het mee en hoeft zij ook niet te blijven

Im back

0
0
ik ben er weer
ik heb de laatste tijd sinds januari bijna geen tijd gehad om hier te komen door school, verslag hier verslag daar, boekopdracht zus boekopdracht zo en de nodige toetsen en practicums.en oh ja de mensen die me gefeliciteerd hadden voor m'n verjaardag nog heel erg bedankt (dat is zo'n 2 maand en een paar dagen geleden) ik ga weer proberen meer hier te zijn, en nu maar eens m'n pp bijwerken want die loopt ook een beetje achter ;/
tot de volgende blog

Hier in Zeeland regent t!

0
0


Zondag 3 juni 2012

Goeden morgen!!!

Alvorens naar de kerk, familie of gewoon naar buiten gaan, eerst even genieten van het bulletinnetje! Dit maal geen nieuws welk je net heb gelezen, Ik richt me nu iets meer op de dingen welk wel interessant is, afgezien van het voetbal gedeelte, dat vond ik gewoon juist leuk om te plaatsen!

Dus bij deze:Voor nu ging het me wel goed af om iets te verzinnen om jullie een beetje bezig te houden, dus bij deze:

Mijn maat in Hulst heeft altijd van die spelletjes welk erg irritant zijn. Van die zoek spelletjes….

Dus om jullie te irriteren: zoek de spulletjes welk onderaan de foto staan in de foto zelf! Jammer dat er geen tijd is welk loopt en jullie er heeeel lang over kunnen doen!Dit was het dan alweer voor deze ochtend,

Voor nu geniet van je dag en tot vanavond! En realiseer: laatste bulletin, een collectors item!!! Straks 1.3 miljoen waard!

Met vriendelijke groet,

Uw gastheer,

HHWB

Top 5 van: 02-06-2012

Browsing All 18691 Browse Latest View Live