Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Emotioneel wrak

0
0
Ik nu echt een emotioneel wrak aan het wezen

Jeej

(...) het begint te regenen

De Olympiade begint weer

We hebben gewonnen

En het gaat weer regenen

Lolz

Avatar!!!

0
0
Ahooooeeeeeeeeee ik ben een wolf XD. Ik heb me belofte nagekomen. Deze maand heb ik een avatar gehaald . Duurde even, maar ik was ook een weekje in londen en kon in de vakantie mijn telefoon niet opladen dus die was leeg en had ik geen wmr meer, maar nu weer wel .
En ook veel stress ivm school :'(

Goede morgen Nederland

0
0


Woensdag30 mei 2012

Goede morgen wakker Nederland!
Welkom op mijn vernieuwde blog. Met waar ik op mijn persoonlijke site begonnen was, ga ik hier dan maar mee verder, gezien er toch niemand, dan wel weinigen op mijn PP Keek en hier ietsjes meer. Niet veel meer, maar toch reden genoeg om me nu meer te concentreren op mijn blog.

We beginnen met mijn bulletin. Voor nu het zelfde als altijd, misschien verander ik hem in de toekomst, daar moet ik nog even mijn fantasie over los laten gaan.Ik zal mijn blog wat mee opvrolijken met nieuws, cartoons, spelletjes, een soap (ja echt waar) en veel meer! Nou ja veel meer, in iedegeval zoveel mogelijk uit eigen hand!

Alvorens ik ga, presenteer ik u mijn laatste cartoon welk ik gemaakt heb over het volgende artikel, houd er wel rekening mee dat voorlopig komen er oude artikelen langs i.v.m. dat ik nog wat tijd nodig heb om mij goed voor te bereiden, toekomst visie is dat mijn cartoons up to date zijn!

Britse politie bewaart lichaamsdelen.Voor nu was dit het alweer, vanavond kom ik terug voor mijn avond blog!

Vanavond zal er geen blog en geen bulletin zijn Donderdag ochtend probeer ik het weer opnieuw!

Werk ze,

Uw gastheer,

HHWB

goedemorgen

0
0
een tijdje geen goedemorgenblog geweest omdat het hier druk was maar hier is die dan weer

Top 5 van: 29-05-2012

beste versie wilhelmus

0
0
*DIT IS GEENSZINS ALS RECLAME BEDOELT*

plop

apartheid

0
0
Dit verhaal speelt zich af in de USA, toen net de wet erdoor was dat donkere mensen ook overal in de bus mochten zitten.
Een schoolbus chauffeur reed zijn dagelijkse rondje. En alle kinderen in zijn bus waren aan het vechten en doen . En hij werd dat zo zat dus trapte schielijk op zijn rem.
Hij zei: allemaal de bus uit.
Vanaf nu geen zwart en wit meer, jullie zijn allemaal groen.
Toen de kinderen allemaal ja stamelden, zei de chauffeur, en nu allemaal weer de bus in, de lichtgroene eerst....

Kip met Vermicelli

0
0
Recept nummer 63 in 2012.
584 recepten aanwezig waarvan 506 met foto.

Ontopic:

Hartelijk welkom in het mobiele restaurant de Voogelvlucht

We zitten dit keer in Marokko.
De WMR-kok liep de menukaart na en besloot om het dit keer eens simpel te houden.
Tevens heeft dit gerecht weinig werk om het te bereiden, dus tussendoor kon hij op zijn gemak koffie gaan drinken en een rokertje pakken.Kip met Vermicelli

Bij dit gerecht is gebruik gemaakt van kipdijfilet, spaghetti, pomodore tomaten, ui, olijfolie, zwarte peper, zout en water.

Een licht prikkelende smeuïge smaak heeft dit kipgerecht.

Ik heb bij dit gerecht voor spaghetti gekozen omdat die steviger blijft.

Bereidingstijd: 65 minuten.
Aantal personen: 4.

Ik hoop dat het u zal smaken.

Wij wensen u een prettige avond toe en tot de volgende keer.


in het wit

0
0
wie dit heeft gelezen is nieuwschierig

Meta Knight (GB)

0
0
I feel like talking in English right now Every one of my blogs written in English, will be marked with a (GB) in the title.

I have a new avatar

Meta Knight, the fierce last of the Star Warriors

Vruchtensap

0
0
Quote:
De vruchten [..] zijn geplukt in het land van herkomst.


Laatste dag van de maand!

0
0


Woensdag30 mei 2012

Goede morgen deze morgen,

Nieuwe dag nieuwe nieuws en nieuwe kansen. We beginnen met mijn blog met mijn bulletin, even snel alle feiten lezen!Nu je dit ook weer weet, gaan we alvorens we naar het werk gaan, enkele rare feitjes bij elkaar raden. En dan heb je een hele dag de tijd tot na 19:00 uur bij mijn avond blog om te raden, is het waar of niet waar met wat er staat. En niet vals spelen en onder de tijd van de baas dit allemaal op te zoeken!!!

Hier zijn ze:En nu hop hop hop naar je werk, school, je eigen vrouw en misschien wel terug naar bed!

Dit was het dan alweer, tot vanavond!

Uw gastheer,

HHWB

goedesmorgen

Top 5 van: 30-05-2012

Cyanide and Happiness 2x

begrijpen ze het niet?

0
0
Een tijd geleden kreeg ik een brief van Arriva met het verzoek om even mijn openstaande zwartrijdboete te betalen. Gelukkig was die niet voor mij maar voor een jonge dame even eerder in de straat. Leuk als je een weinig voor komende naam hebt. (Internet)Ik heb de brief netjes bij de dame in de bus gestopt in de veronderstelling dat Arriva per ongeluk het verkeerde huisnummer had ingevuld. Een tijdje later weer een brief van Arriva de boete was niet betaald en ere zat nu een verhoging op. Deze brief heb ik terug gestuurd naar het kantoor van Arriva in Herenveen. Dat adres stond erop. Dus...
Van middag krijg ik een brief van het centraal justitieel incasso bureau uit Leeuwarden. Over de zelfde boete weer met haar naam op mijn adres. Deze brief gaat dus retour naar Leeuwarden met het juiste adres van de jonge dame erin. Ik heb Arriva maar even gebeld hoe of dit kan. Sta ik eerst een tijd in de wacht á 10 eurocent per minuut. Kunnen ze me daar niet verder helpen . Moet in een ander nummer bellen. Gelukkig een normaal nr maar wel kost het mij geld. Daar was niks bekend over een ander huis nummer. Dus is dat waarschijnlijk nooit verwerkt. De boete van onze geachte zwartrijdster heeft mij ondertussen meer dan 2 euro gekost. Waarom is het zo moeilijk om even het juiste adres in te voeren ze kregen het op een schoteltje aangeboden. Snappen ze niet dat het niet leuk is wanneer een postbode mij zo'n brief brengt terwijl die hier helemaal niet hoort. Helemaal waneer je de btreffende postbode ook nog kent. Ik schaam me rot.

Leuke mensen, vervelende mensen

0
0
Zo, aangezien ik had gezegd dat ik mijn blogs hier weer ging bijhouden, zal ik maar eens een stukje schrijven

Vanmorgen ging om half 6 lekker mijn wekkker om weer aan het werk te gaan bij de "oudjes" in het verzorgingscentrum. ik noem het liever het centrum van de 2de puberteit.
Naast dat ik de mensen verzorg en voorzie van de juiste snoepjes om de juiste tijd, ben ik ook vaak scheidsrechter en kinderjuffrouw.

Anyway, vandaag was wel weer een lekker werkdagje. heb een heel lief compliment gehoord van een van mijn bewoners. Het is een oud dametje op leeftijd die erg "kieskeurig" is qua personeel die haar kom verzorgen. en ze zei tegen mij dat ze het jammer vond dat ik niet zo vaak haar had om s'ochtends te helpen en dat ze graag elke ochtend wel door me geholpen wilde worden omdat ik zo lief was... geweldig toch?

Het drama van 2 dagen geleden is nog steeds niet over met het broertje van die goede vriend... hij blijft maar zielig doen dat dit niet op te lossen valt... maar gewoon als 2 volwasse mensen pratne iwlt hij niet omdat hij "lol wilt hebben"...
als hij niet wilt praten moet hij ook stoppen met zeuren. anders zal ik echt een keer zijn hart breken. want ben die kleuter echt een beetje zat aan het worden...

In de tussentijd nog geen leuke jongens tegengekomen helaas waar halen al die andere meiden hun liefdevolle en leuke mannen vandaan? denk dat de leukste allemaal al bezet zijn in nederland...
iemand nog suggesties?
Heb soms echt het idee dat ik wat mis ofzo...
maar heb geen idee wat jongens dan bij me missen. ze trekken graag met me op maar zien me nooit als kandidaat voor "vriendinnetje".

Vanavond ga ik lekker een avondje film kijken denk ik. moet alleen nog ff kiezen wat het gaat worden maar ik denk "legends of the fall".
prachtige film uit de jaren 90, echt een favoriet.

Iab (huuml;ttenkauml;se met yoghurt)

0
0
Recept nummer 64 in 2012.
584 recepten aanwezig waarvan 507 met foto.

Ontopic:

Hartelijk welkom in het mobiele restaurant de Voogelvlucht

Vandaag zitten we in Ethiopië.
De WMR-kok heeft het dit keer simpel gehouden met een eenvoudig en snel te bereiden gerecht.Iab (hüttenkäse met yoghurt)

Iab is een witte wrongelkaas, die enigszins lijkt op de Griekse feta.
Speciale kruiden worden eraan toegevoegd (soms ook fijngehakte groenten) die aan de kaas zijn zo karakteristieke zurige smaak geeft.

Omdat de kaas die in Ethiopië gebruikt wordt, hier niet verkrijgbaar is, is het volgend recept een poging om Iab na te maken.
Ik kon helaas ook niet aan hüttenkäse komen, daarom heb ik Feta genomen.
Het gerecht heeft een lichtzure frisse smaak.

Bereidingstijd: 10 à 15 minuten.
Aantal personen: 4.

Ik moet toegeven, ondanks dat ik niet zo van zure gerechten houd was dit gerecht een openbaring.
Ik kon nog net op tijd een foto maken.
Ik heb het daarna geproefd en moest daarna met de WMR-kok vechten om het gerecht te kunnen bemachtigen.
Hij wilde het zelf gaan opeten.
Gelukkig heb ik het kunnen winnen.

Ik hoop dat het u net zo zal bevallen als bij mij.

Wij wensen u een prettige avond en tot de volgende keer.


help mijn oma is morgen jarig

0
0
HELP iedereen mun oma is morgen jarig en ik wil iets zelf maken maar ik weet niks hebben jullie leuke ideeén.????????

Laatste uren voor de maand mei...

0
0


Woensdag 31 mei 2012

Goeden avond,

Degene welk vanochtend mijn ochtend blog hebben bekeken hebben enkele feitjes onder ogen gehad en alvorens ik hier antwoord op geef heb je eerst het avond bulletin.De antwoorden van de vanochtend geplaatste feitjes zijn:

Je kan met schreeuwen een kop koffie warm krijgen.
Antwoord: Ja, je kan koffie warm krijgen door te schreeuwen! Als je 8 jaar, 7 maanden en zes dagen zou schreeuwen heb je genoeg energie opgewekt om 1 kop koffie op te warmen.

Een meerval heeft 27.000 smaakpapillen.
Antwoord: Ja, is ook waar.

Mensen en dolfijnen zijn het enige soorten welk seks voor plezier hebben.

Antwoord: En ook dit is waar.

Misschien toch een beetje flauw om alles op waar te zetten, maar dit is per ongeluk gegaan, ik had de triangel klaar toen ik het ontdekte en had er geen zin meer in om dit te veranderen.

Iedere Woensdag avond ga ik bij een maat film kijken, vandaar dat er geen avond bulletins waren en zijn en komen. Ik ga hier misbruik van maken, want van elke film welk ik met mijn maat heb gezien ga ik een film recensie hier plaatsen. Dus vanaf iedere donderdag avond kan je zo’n recensie verwachten.

Vanavond presenteer ik u:Voor vanavond was dit het dan alweer, voor later welterusten, en voor nu een leuke avond!

Uw gastheer,

HHWB
Browsing All 18691 Browse Latest View Live