Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

excursie

0
0
vandaag een excursie met school. het gaat zo ver ik weet beter met mijn cijfers, nu alleen nog vrienden vinden. over een uur moet ik vertrekken en god, ik heb er stiekem helemaal geen zin in. ik heb de pc omgedraait zodat ik uit het raam kan kijken terwijl ik dit schrijf en zoals iedere ochtend, om 9.05, rent dezelfde man weer langs, de afgelopen dagen ben ik vrij in de ochtend en het viel me op, elke ochtend, rent dezelfde man langs, alleen heeft hij geen hardloop outfit aan. in tegendeel draagt hij elke dag een zwart pak, een pak alsof hij naar een begrafenis gaat of een hele belangrijke man is in de zaken wereld. hij sleept een aktetas mee die zo afgetakelt is dat het ding uit elkaar lijkt te vallen. waarom zou hij toch iedere ochtend op dezelfde tijd langs rennen? zou hij is iedere dag verslapen? niet vroeg genoeg opstaan en moeten haasten om de fille te omzijlen? dat laatste is onlogies gezien de filles al om 8 uur beginnen en pas om 10 uur weg zijn. of zou hij steeds te laat vertrekken om zijn bus nog te halen?

elke ochtend als ik wakker word lijk ik teleur gesteld, als of mijn onderbewuste wil zeggen, waarom ga je door? dit klinkt natuurlijk allemaal heel depressief. daar ben ik me van bewust. maar wat nou als, dit mijn laatste dag zou zijn? wat nou als ik het ook echt zou weten? zou ik opletten bij die excursie? of zou ik denken, hey, ik start mijn schrijfapp op, van mijn telefoon en wil mijn laatste dag tot in detail beschrijven. of zou ik foto's maken, van alles om me heen en die mee in de kist willen nemen?

ik weet het, deze gedachten zijn te depressief voor een ochtend. nog steeds is de zin om vandaag naar school te gaan erg laag, we gaan naar muzeum de pond en naar het textiel museum. eerst was het plan om naar antwerpen te gaan, maar ja, volgens mijn coach, die al is gaan kijken, was het te saai voor ons. nou, lieve coach, voor jongeren tussen de 16 en 20, is ieder museum te saai, er zit maar een enkeling tussen die het leuk vind en zelfs die gaat liever alleen zonder het geklaag van de rest. tuurlijk vind ik het wel interresant om naar musea te gaan, en ja, ik heb deze opleiding gekozen omdat ik dacht dat het iets voor mij was. maar meningen veranderen en soms slaat het roer gewoon helemaal om. zoals bij mij, ik wil niks commericeels, als iedereen in het rood rond loopt dan loop ik in het groen, als iedereen een rok draagt trek ik een broek aan. als de hele wereld zegt, ''ik ga rechts'' dan neem ik de linker afslag. nee, het is niet iets dat ik echt bewust doe, het is niet iets waarvan ik zeg, zo ben ik en het is zeker niet iets waarmee ik mezelf van de rest wil onderschrijven. dit is iets wat ik onbewust doe en dan later denk, waarom heb ik dit gedaan?

ik ben geen 13 in een dozijn persoon. als al mijn mede scholieren een modeshow neer zetten waar ieder model op hakken loopt en een mooie outfit draagt, laat ik iedereen rond lopen op blote voeten, in een muffe print op een jurk met oude technieken waar ik meer tijd aan kwijt ben geraakt met het bedenken dan het maken. wat meestal anders om is.

maar ja, als ik dit allemaal over denk en mijn derde kop koffie inschenk, lijkt het alsof ik mezelf tegen spreek en ik juist streef om anders te zijn dan iedereen.

Rooster

0
0
Volgende week Dinsdag gaat het nieuwe rooster in. Muziek is eruit gehaald, wat de enige muzieklerares op school is zwanger.
Dus dan heb ik een lesuur minder school

Fijne dag
Blijf blij
Denk aan ons

Met dank aan Opa Zot

Cyanide amp; Happiness

Edit: Hoe ik me voel

0
0
Hoe ik me op dit moment voel tijdens het schrijven van m'n scriptie:
Edit: ik zit inmiddels in deze fase:

Muziek

0
0
van Philip Glass naar Amon Tobin

oftewel: van nieuw klassiek naar Trip hop.

ok...

ik ben af en toe gewoon vreemd.

op school

0
0
gaat wel goed, verveel me alleen de laatste lessen Media zo verschrikkelijk xD t is echt niet mijn vak. gelukkig kan ik het over een paar weken laten vallen en me gaan concentreren op de dingen die ik wel leuk vind..

Farizeeuml;ers.

0
0
Dat zijn het.

mensen die dit posten op hun facebook:Stop that crap, at once!

oftewel, kappen daarmee. Echt, ik vind het zo pretentieus en achterlijk om te denken dat het ook maar een klein beetje zou helpen. De vervanging van het bijgeloof?

En als je er niet in gelooft: doe het dan vooral niet.

Dit is niet de enige. Hier zijn er honderden, duizenden van.
En allemaal "je hebt geen hart als je dit niet doet" of "als je een hart hebt, post dit dan door!"

ik heb wel een hart. En dat hart zegt wijselijk om dit niet door te sturen. Het helpt namelijk geen fluit.

Phoenix Down

SMSblog: ben benieuwd hoe lang het duu...

0
0
ben benieuwd hoe lang het duurt voor ik thuis ben. Stroomstoring dus werken kan niet en metro rijdt niet... Wens me succes!

EDIT: SMSblog: ben benieuwd hoe lang het duu...

0
0
ben benieuwd hoe lang het duurt voor ik thuis ben. Stroomstoring dus werken kan niet en metro rijdt niet... Wens me succes!

Edit: duurde gelukkig maar 2 keer zo lang (iets meer dan 1.5 uur) om thuis te komen
Metro deed net alsoftie reed, totdat je er in zat toen bleek hij maar te rijden tot een punt vanwaar je helemaal niks kon (alleen trams terug naar waar je vandaan kwam ) dus maar weer de metro terug genomen en met wat moeite naar de andere metrolijn gegaan. Vandaar ging het gelukkig wél vlot!
Ben nu dus thuis

Voel me genegeerd

0
0
En dat was weer een kutdag op school. Waarom negeert iedereen me toch? Hoezo ben ik raar? Hoezo ben ik anders? Ik zie er toch hetzelfde uit als iedereen anders.. Of niet soms? Ik heb het gevoel dat mensen me ontwijken, me negeren en me niet mogen. Zelfs als ze me niet eens kennen, niet weten wat ik heb doorstaan. En ze willen het ook niet eens weten. Het boeit ze niet. Maar ze pesten me wel. Stomme mensen. Ik wil gewoon mezelf kunnen zijn bij andere mensen. Ik wil vrienden hebben.

Kamp dreigt Amsterdam om stages illegalen

0
0
Net gelezen:
"Minister Henk Kamp (Sociale Zaken) verbiedt de gemeente Amsterdam om mbo'ers die illegaal in Nederland verblijven stage te laten lopen.

In de Amsterdamse gemeenteraad ligt een voorstel van GroenLinks dat het mogelijk maakt om deze mbo'ers stage te laten lopen bij de gemeente.

Dit voorstel wordt woensdagavond vermoedelijk door de gemeenteraad aangenomen. De Amsterdamse wethouder Lodewijk Asscher (PvdA) heeft het plan omarmd.

Kamp laat echter in een brief aan de gemeente weten dat onderwijs volgen voor illegale minderjarigen is toegestaan, maar werken in de vorm van stage niet.

Dit valt volgens het ministerie onder de Wet arbeid vreemdelingen, waardoor een tewerkstellingsvergunning vereist is.

Kamp laat weten dat de Inspectie SZW de wet streng zal handhaven. Zowel de onderwijsinstelling als de werkgever kunnen boetes krijgen die oplopen tot 24.000 euro. Ook kunnen bedrijven en scholen worden stilgelegd.

De minister wijst er op dat jurisprudentie bij de Raad van State uitwijst dat het Amsterdamse plan juridisch niet mogelijk is.
Asscher liet woensdag in de Telegraaf weten eventuele rechtszaken met vertrouwen tegemoet te zien.

D66-Kamerlid Fatma Koser Kaya laat via twitter weten snel een debat te willen over dit onderwerp. Volgens haar moet iedereen om zijn diploma te kunnen halen ook stage kunnen lopen."

Sorry, maar ik wordt een beetje moe van die Kamp van Sociale Zaken.
Wél een opleiding mogen doen, maar zodra er een stage bij komt (en die komt bij iedere serieuze opleiding), die stage verbieden 'omdat dat "werk" zou zijn'. Nou, ik kan me mijn eigen stage nog herinneren, dat was wel flink aanpoten, maar om nu te spreken van enige financiële tegemoetkoming van betekenis, volgens mij toch nog een van de voorwaarden om bezigheden als 'werkén' in de zin van dhr. Kamp te betitelen, was geen enkele sprake.
Kort gezegd zorgt Kamp er dus voor dat die mensen wel wat kunnen leren, maar dat ze op zeker geen diploma kunnen krijgen, nooit. Want dat houdt in dat ze moeten "werken", en daar hadden we toch Polen voor?

Woensdag 4 april.

0
0
Woensdag 4 april.
Lekker uit geslapen ik hoefde pas het 4e te beginnen, lekker lui geweest XD.
5e gesprekje gehad, wiskunde voor morgen nog ff geregeld en toen naar huis. Net lekker gekookt. Spaghetti lekker!!! Weet niet wat ik vanavond ga doen tips???

Verjaardagsfeestje

0
0
Myn kinderfeest is leuk geweest en ik heb kadoos

nerveus 2

0
0
denk ik morgen ben ik er van af beginnen de 2 tenen langs mun grote teen links ook al k.t tenen

vervolg fotos boot

0
0
hier ligt ie in het water

dit is mijn speelgoed.
.

Vraagje:

0
0
erm... vraagje

ik heb een flinke schaafwond op mijn knie (d.w.z. flink wat huis is vermist of opgekruld )

maar die wil niet ophouden met... het is een soort water. Bloedplasma-achtig iets? of erm... heet dat toevallig wondvocht...? Enfin, er lekt iets uit, en het wil niet stoppen. Heb verschillende overgebleven professionele dingen gebruikt, o.a. een absorberend kussentje. Wat erg zacht was, totdat het mysterieuze vocht opgedroogd was. Toen kraakt het

Maar iemand een tip hoe ik dat kan stoppen? OF moet ik het gewoon uitzitten? Heb nu een zalfgaasje erop, daarbovenop normale gaasjes voor het opnemen, en daaroverheen een drukverbandje.

Oooh, het zit op mijn knie, mocht ik dat vergeten zijn.

jeej

en het doet effing zeer als ik erop loop. Slecht verbonden door moi

Wow

0
0
Ik lees net ff terug hoe ik een jaar geleden blogde en hoe... Kinderachtig dat eigenlijk was. Ik ben in een jaar tijd veel veranderd. Dat kan ik zien aan mezelf en aan mijn manier van schrijven.
Dit is eigenlijk ook best nutteloos om te schrijven, maar wat boeit het. Er zijn altijd wel leuke mensen die reageren en het onderwerp dan zo veranderen dar zelfs een blog als dit nog leuk wordt om te lezen XD

Soepzooi

0
0
Ja, een soepzooitje heb ik er vanmiddag van gemaakt.

Ik mmoest nog boodschappen doen voor het avondeten, maar ik had met iemand afgesproken dat ik op bezoek zou komen. Dat vond ik wel erg leuk, een lekker eind rijden op de brommer, een gezellig bezoek en dan weer 25 kilomter terug.

Dat leek me wel te kunnen, het had al zolang niet geregend en ook vanmiddag was het droog. Tenminste toen ik van huis ging.

En jawel, ik was Papendrecht nog niet uit of het begon te druppelen. En eer ik 10 kilometer verder was, goot het van de regen.
Echt ongelofelijk, na weken droogte gaat het gieten als ik ergens heen wil. Grrr

Op de terugweg, waarbij ik het ook al niet drooghield, even bij de super langsgegaan,voor de boodschappen, ik vond het echt weer om een lekkere stamppot te maken, maar waarvan??

Daar lagen zakken met boerensoepgroente, grof gesneden en dat zag er heerlijk vers uit.
Toch eens proberen, stamppot van soepgroente. Nou, ik kan je zeggen, het was een vondst, we hebben ontzettend lekker gegeten.

Dit is beslist voor herhaling vatbaar.

Ik weer

0
0
Loop ik bij de Blokker en ga naar buiten. Hoor ik die verkoper roepen, HEEEE, waar ga jij heen met die pan???
Waarop ik zeg, het is toch een steelpan
Browsing All 18691 Browse Latest View Live