Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Ipod

0
0
morgen komt m'n Ipod binnen ber er best heeeeeel blij mee

Ik voel me klote

0
0
Ik voel me klote.......................
.
Komt een man bij de dokter en zegt: "Dokter, ik voel me klote!!" Waarop de dokter antwoord: "Haal dan je handen uit je zakken..."

Bier drinken op kosten ziekenzorg??

Sigmund strips

Bidden helpt niet

0
0
Ik trok en duwde,vergeefs.Mijn bankkaart zat vast in de geldautomaat.Ten eind raad rende ik naar de apotheek daar vlakbij,kocht het grootste pincet dat ze hadden en haastte ma terug.IK knielde neer en omklemde de kaart stevig met het pincet.Op dat moment ging de deur open.IK keek op.Een mooie dame zag me nederig op de knieen zitten en zei."Bidden helpt niet met die dingen.

Een tijd geleden...

0
0
Na heel wat maandjes toch maar weer een keertje inloggen :-) Tijd geleden (een maand of 5/6). In die tijd is er veel gebeurd :-)

Even in het kort:
- Nog steeds hard en met veel plezier aan studeren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam
- Promotie gekregen op werk
- Leuke nieuwe mensen ontmoet (ook op de VU) en nieuwe vriendschappen opgebouwd =D
- Weer begonnen met sporten en al heel wat kilotjes kwijt

Kortom, er is veel gebeurd in die tijd. Ik denk dat ik rustig aan maar weer eens het bloggen ga oppakken :-) Wat je van mij kan verwachten is veel gekke vragen, soms erg kritische blikken op de wereld om me heen, maar ook juist opvallende elementen uit mijn dagelijkse leven ^^

Om af te sluiten: A mobile seems like a portal to the world :-)

So these guys walk into a bar

0
0
So this black person, a mexican and a japanese person walk into a bar.

What a fine example of ethnic diversity.

-

Wat dacht jij dan dat er zou gebeuren? Racist!

Bejaarden sex

0
0
Een man van 85 wilt nog eens sex hebben met zijn 80-jarige vrouw.
‘Stop’ zegt ze, “Zonder condoom geen sex! ”
Zegt de man “‘Maar waarom, op jouw leeftijd kan je toch geen kin-
deren meer krijgen?”
Zij:”‘Maar wel salmonella, met zulke ouwe eieren ………..

Ergernis

0
0
Heb net naar omroep Max zitten kijken daar was de heer Kamp op bezoek ivm het feit dat veel ouderen niet uitkomen met hun geld. Zeker niet wanneer ze geen pensioen hebben.
Wat heb ik mij aan die man geérgerd. Ben natuurlijk stom om dat te doen. Maar die vent geeft op geen enkele vraag antwoord, draait overal omheen, beroept zich op het feit dat veel mensen wel rond komen en dat ouderen niet de enigen zijn die het moeilijk hebben. Nee dat weet iedereen die van een uitkering moet leven zelf wel. Maar dat die man gewoon weigert te luisteren naar de moeilijkheden waar ouderen tegenaan lopen. Vind ik om te janken. En dat gaat dan over socialezaken. Tjonge jonge, je bent van wat moois afhankelijk. Lieve help wat een stuk onbenul. Al had ie alleen maar beloofd om tijd uit te trekken voor een gesprek met de mensen in de studio. Zelfs dat deed ie niet. Nee, iedereen moest bezuinigen hij kon geen uitzondereigen maken voor bepaalde groepen. Ook niet voor mensen die keer op keer getroffen worden. Nee, maar wel voor de groep die het toch al breed heeft. Die kun je niet gaan korten. Nee want die hebben het zo slecht. Laat arm Nederland maar bloeden. Wat een kluns.
Zo ik heb mijn gram even gespuit. Ben nog wel boos en eigenlijk hoort dit op een ander sociaal media maar dat komt nog wel. Ik moest het ook hier even kwijt.

Bijna Goddelijk

0
0
Bijna Goddelijk

De regen tikte tegen het raam. Ik zat aan het bureau op mijn zolderkamer en speelde doelloos met een balpen. Neerslachtig keek ik naar het werk van vier weken dat voor me lag. Het wou niet vlotten, zoals gewoonlijk. Een gevoel dat ik niet beschrijven kon, deed me plotseling beseffen dat ik niet meer alleen op de kamer was. Ik keek op en zag haar staan, naakt!!! Ze stond kaarsrecht en onbeweeglijk, met een houding die enerzijds bedeesd, verlegen was, maar anderzijds brutaal en uitdagend, ja zelfs spottend. Ondeugend zou ik haar houding willen noemen, indien het woord niet zo kinderachting klonk. Het was of ze met haar houding tartte, alsof ze zei: "nou, kom je nog, of durf je niet? Laat dat werk nou maar met rust. Ik weet dat je best wilt en de verleiding toch niet kunt weerstaan."

Ik kende die houding van haar. Ze stond er op dezelfde wijze als gisteren en eergisteren en als vorige week. Nog nooit, nee nog nooit had ik weerstand kunnen bieden aan deze verleiding. En ze had gelijk. Ik wou best en waarom niet? Met haar was het iedere keer een genot. Maar ik had werk te doen, werk van vier weken zelfs! Natuurlijk kwam het nou ook weer niet op de dag aan, te laat was het toch al. Ik had echter reeds van te voren geweten dat zij vanavond hier zou staan. Ik had mezelf beloofd, ja zelfs gezworen, dat ik deze keer niet aan de verleiding zou toegeven, hoe moeilijk het ook zou zijn. Ik zou in elk geval een deel van mijn werk vanavond afmaken. Ik wendde mijn blik van haar af en probeerde haar te negeren. Echter, ik had me de hele tijd al niet op m'n werk kunnen concentreren en dat wilde nou helemaal niet meer. Regelmatig betrapte ik mezelf erop dat ik weer met mijn mond half open naar haar keek.

Ik schudde, zodra ik me dat bewust werd, krachtig met mijn hoofd en keek weer naar mijn werk. Even later dwaalden m'n ogen weer in extase over haar gebruinde lichaam. Het zwakke licht in de kamer deed haar vochtige huid glanzen en haar rondingen nog beter uitkomen. Wat is ze mooi, dacht ik. Wat me ervan weerhield om haar lichaam perfect te noemen, was het feit dat ze een beugel droeg. Toch was ze gek genoeg die beugel die iets volmaakts, iets perfects aan haar lichaam gaf. Een zwarte stip op een overigens wit vlak deed het wit toch ook witter lijken dan het in werkelijkheid was. Het was ook die beugel die haar zo duidelijk onderscheidde van alle anderen; hij gaf haar iets vertrouwelijks, maar ook tegelijkertijd iets mystieks. Ik weet dat het die beugel is, waardoor ik me zo sterk tot haar aangetrokken voelde, als het geval was! Ik voelde dat mijn slapen begonnen te kloppen. Twee stemmen suisden door mijn hoofd. De ene zacht en doordringend: "niet doen, niet doen...", de andere stem ritmisch en bonzend als de slagen op een manshoge gong: "waarom niet, waarom niet, waarom...?" Deze innerlijke tweestrijd tussen verstand en gevoel was mij zo bekend. Reeds ettelijke malen was deze strijd geleverd. Door mijn haar, dat in slierten voor mijn ogen hing, keek ik naar haar roerloze gestalte. Ik kon de innerlijke weerstand niet meer opbrengen.

De verleiding was te groot. Nogmaals keek ik naar haar, zoals ze er stond... bijna Goddelijk! Ik slikte, haalde de handen uit het haar en stond langzaam op. Het gegons verdween; de strijd was beslecht en de winnaar bekend. Verder strijden had geen enkel nut. Ik dacht toen nog niet aan het gevoel dat me de volgende morgen zou bekruipen; dat rotte gevoel een belofte moedwillig te hebben verbroken. Langzaam liep ik naar haar toe en keek recht in haar glasharde ogen, ogen die me zeiden dat ze wist wie de winnaar was. Ik legde mijn linkerhand om haar taille. Langzaam trok ik haar naar mij toe. Haar huid voelde koel en vochtig aan. De vingertoppen van mijn rechterhand gleden langzaam over haar lichaam. Toen streelde ik haar teder. Mijn ademhaling werd sneller. De linkerhand die ik tot nu toe om haar taille had geslagen gleed nu langzaam over haar rug naar haar slanke hals, onderweg iedere oneffenheid langzaam aftastend.

Uit ervaring wist ik dat ik bij haar voorzichtig moest zijn, heel voorzichtig zelfs, een te krachtige stoot kon haar ineens in beroering brengen, zodat ze onmiddellijk tot haar climax kwam en haar energie bruisend zou verspillen. Mijn beide handen streelden haar hals en gleden daarna langzaam naar haar mond toe. Ik raakte met m'n hand het koude metaal van haar beugel. Met beide duimen duwde ik de beugelstangen naar achteren en verwijderde de beugel. Met een zucht opende ze haar mond. een lichte trilling gleed naar binnen en werd onmiddelijk door haar mond omsloten. Nog dichterbij trok ik haar, m'n mond op zoek naar de hare.

Een schok ging door me heen toen mijn mond de hare omsloot. Mijn tong streek over haar lippen en drong bij haar naar binnen om zich snel weer terug te trekken. Ik verplaatste mijn hand naar de taille en terwijl mijn mond de hare bleef omsluiten, tilde ik haar op. Hoger en hoger tilde ik haar op, tot dat het koele bier overvloedig uit de Grolsch Beugel stroomde en door mijn snakkende keel gulzig werd opgenomen.

Slaap wel, droom zoet

0
0


Een hele fijne dag voorbijgegaan
Vanmorgen met het hele circus naar de stad en de markt geweest.
veel bekijks getrokken, gelachen en gewoon plezier gehad...
Dat ik vanmiddag en ook vanavond er dan bij zit als een natte dweil, door de lichamenlijke beperkinen, ach is niet belangrijk.
Belangrijker is dat je dingen doet die je fijn vind, ook al is het eigenlijk te veel
Maakt niet uit morgen weer een dag
De hobbyboer is met alle honden de laatste ronde aan het doen, en dan neemt hij zijn eigen hond weer mee.
Morgen komen de Jolinks ook weer terug..

Welterusten


voor ieder die
de dag heeft gehad
en moe zich legt
te rusten

zeg ik welgemeend
en zacht
mooie dromen
en welterusten


Nog even dit

0
0
Dat ene. . . . .Soms wil je zo graag

Net dat ene wat niet kan

Zo onbereikbaar

Dan voel je je zo kwetsbaar

Maar dat is niet erg

Alleen dat ene

Dat ene wat niet kan . . .

My childhood

0
0
Mijn favoriete Disney film, fantastische herbeleving van mijn kindertijd

Geloekt!!

0
0
Its Alife.. alife....

kernel: SPEC386 5.1.2
NetBSD 5.1.2 - minimod GENERIC_TINY

Een kleine aanpassing aan GENERIC_TINY
van de kernel 5.1.2

Nu wordt het spannend!!!

het boardje is een 486DX66/2
maar ik ga dadelijk de native 386
uitproberen

update
Opti 386 boardje is werkende
maar niet via SPEC386 Kernel

Passie

0
0
Passie

Passie is , vol vuur,
net als de natuur.
Het groeit en bloeit
niet gebonden aan een uur.

Passie kent geen tijd,
geen jaloezie,geen spijt.
Het is altijd aanwezig,
houdt je bezig.

Wie de passie kent,
is rijk.
Als je die verwent,
krijgt passie,
een andere kijk.

Ergens ver weg

0
0
ergens ver weg moet
er een land zijn waar
vogels kwetteren en donzige
konijntjes huppelen over
de groene heide met de
geur van lavendel verspreid
over het kleine dorpje waarin
elke morgen de melkboer
klingelt aan de bel van het
peperkoekenhuisje en vrolijk
lachend melk van de zwart
gevlekte koeien overhandigt
aan de moeder in gebloemde
ochtendjas met een slapend
zoontje op haar arm

ergens ver weg moet
fantasie wel bestaan
want waar zouden
ongelukkige mensen
anders over moeten
dromen?

Hoi Goedegsesmorgens

0
0


Doornen


Rozen hebben doornen,
die steken raak,
je kunt ze niet verloochen,
dan nemen doornen wraak.

Mensen hebben ook doornen,
al veroorzaken die geen pijn.
Ze kennen wel een behoorlijke,
fenijn.

Een mens en een roos,
hebben een vergelijk.
Terg ze nooit,
het maakt ze niet blij.

Goedefijne smorgens
Na een voor mij zelfs goede nachtrust, 3,5 uurtjes, is er weer een volzonnige dag.
Straks eerst even de vis halen en andere boodschappen
Daarna een terrasjes tocht
zijt gerust de laptop gaat mee
ik wens een ieder een hele fijne dag
eerst de kipjens
vierpootjes hebben al
en ik?????
KOFFIE!!!!!FIJNE WARME DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Top 5 van: 22-03-2012

Je rijdt wat je bent!!

Vraag aan een buschauffeur:

0
0


Vraag aan een buschauffeur:

"Buschauffeur, gaat u ook naar het winkelcentrum?"


"Nee, ik moet werken."
Browsing All 18691 Browse Latest View Live